Bilder från Italien

Gör ett nytt försök med bilderna från Italien och hopps på bättre lycka.
Skriv en kommentar om det inte fungerar, för från mina datorer funkar de perfekt!




Vid Gardasjön i Italien!



Sebastian som trafikvakt..:)



Jag, Lollo och Nina vid restaurangen vid Gardasjön



Sebs otroligt goda skaldjurspasta



Hela ligan... Och fråga mig inte vad Nina pysslar med i bakgrunden...?

En underbar dag!?

Nu är jag hemma i Mora igen... Känns grymt skönt!
Och det bästa är att jag ska vara hemma i hela nio dagar till. Tänk vad mycket skoj vi kan hitta på, mina vänner:)

Idag blir det lunch med Jenny och sedan med Sophie. Sen hade jag tänkt att försöka hinna med att åka bort till Sara och Hugo en sväng... Får se hur det blir med den saken. Men jag har iallafall tänkt tanken och det är ju bra..:)

Vaknade redan kl: ( idag så jag gick upp och ställde mig på mammas crosstrainer i 25 minuter, kändes skönt!

Imorgon blir det partaj för hela slanten... Känns det som idag iallafall! Vi ska vara hemma hos Jenny (någon förvånad?). Det blir väl ett gäng som dyker upp skulle jag tro, det brukar ju bli så om inte annat..:)

Nej, dags att sätta lite fart kanske? Hade tänkt att försöka hinna med att skriva ut bilden på min tatuering och springa bort till tatueraren och se om han har tid den kommande veckan och hjälpa mig...:)



Idag är det denna som spelas på högvarv...

Man bara måste älska henne...



Denna går just nu på högvarv hos mig.
Finns ingen låt som jag fastnat så fort för och som får mig så glad!!
Testa får du se....
Helt grymt magiskt!

Packat och klart

Jahapp, då var jag nästan redo för att bege mig till sydligare breddgrader. Ska bara sova en natt till och sen hinna med lite småsaker imorgon innan Nina och kompani kommer och hämtar upp mig för vidare färd ner till Nyköping och Skavsta.
Jag hoppas att jag har allt jag behöver nu, men det tror jag allt.

Det enda dryga var att jag vet att jag ska ha lite euro någonstanns, hittade dem för någon vecka sen. De låg kvar i v'skan jag hade sist jag var i Italien, men nu är de spårlöst försvunna... Skumt! Jag förstår inte, men saker och ting har en förmåga att försvinna för mig i den här lägenheten. Riktigt konstigt.

Nej, nu blev jag otroligt trött. Så det är bäst att jag skyndar mig att tvätta bort sminket och borta gaddarna och kryper ner i renbäddad säng. Som jag nu kom på att jag inte har bäddat än... Åhh, vad drygt det blev nu!

Aja, god natt och sov gott!

Less på mig själv!

Noll karaktär!
Sitter fortfarande här framför datorn istället för att ta tag i allt jag ska göra.
Varför?

Nej, ska väl försöka göra ett nytt försök då..:)

Ha en bra dag!

Mycket att göra

Trött men ändå inte.. Skum känsla. Kan kanske ha att göra med att jag inte riktigt känner mig kry. Jag skippar morgonpromenaden idag, lika bra så jag inte känner mig sämre. Bättre att bara ta det lugnt!

Idag har jag en massa som ska hinnas med.
Jag ska:
~*~ Städa lägenheten -hälften klart!!
~*~ Diska
~*~ Tvätta - håller på
~*~ Hitta en frisör som har drop in
~*~ Leta efter ett par skor som har försvunnit
~*~ Packa inför Italien imorgon
~*~ Ner på stan och lämna igen lite kläder
~*~ Hämta en bok av Jennie

Nej, det kanske är bäst att sätta lite fart om jag ska hinna allt, utan att behöva stressa...

Sängdags!

Jag förstår mig inte riktigt på mig själv... Här sitter jag och stirrar, trots att jag är grymt trött och bara vill krypa ner i sängen och läsa några sidor i min braiga (jag vet att det inte heter så, men låt mig få skriva så ändå) bok: "Den vita massajen". Jag slukar verkligen den boken. Tycker att den är super.
Men jag blir lite kluven, jag har ju faktiskt varit i Tanzania och träffat några massajer, och  jag tycker inte alls att de verkar vara så.. Har även träffat två stycken som varit på besök här i Sverige. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro..
Aja, skit samma. Boken är iallafall bra.

Nu ska jag gå och borsta tänderna!


Miss you a lot.... 
I don´t like to sleep alone.

Äntligen jobb!

Pratade nyss med min chef och hon undrade om jag kunde komma in och jobba lite idag, och det kunde jag såklart...:) Skönt att jag får jobba lite. Men det blir ju bara 14-19:15, men det är alltid något. Så jag ska väl ta och pallra mig ner till stan nu så hinner jag äta något innan jag börjar.

Hoppas ni har en bra dag!? Jag känner mig lite slut i kroppen efter styrkan jag körde,  men det är underbart!

En helt vanlig tisdagsmorgon

Morgonpromenaden är avklarad och likaså frukosten. Så nu ska jag bara slappa lite och sen åka bort till gymmet och köra igenom mitt nya program i gymmet. Ska bli så skönt med lite styrketräning!

Sen måste jag pallra mig ner till jobbet och snacka lite med chefen. Vill ju åka hem över midsommar så jag måste kolla upp om jag är ledig då. Men det hopas jag. Jag tror inte att mitt sommarschema börjar förrän veckan efter midsommar.

Jippi! Strax börjar Days of our lives, då har jag något att göra ett tag..:D

Justja, ifall du har missat så är det ju bara två dagar tills jagåker ner till Milano!!!

Irriterad!

Jag hatar blogg.se! Jag skrev nyss ett grymt långt inlägg och när jag sen klickade på Spara och publicera så försvann hela skiten!
Nu ger jag upp och gör kvällen...


God natt och sov gott!


Nu är jag sådär stolt igen..

Japp, över mig själv alltså:)

Jag satt här framför datorn tidigare ikväll, och så kände jag att: "varför siter jag här när det snart börjar ett spinningpass på gymmet?" Så jag hoppade i träningskläderna och stressade ner och körde 55 minuter spinning. Så grymt skönt var det kan jag lova. Efter spinningen fick jag ett program i gymmet, så nu ska jag ta tag i den träningen med. Lovely!

Imorgonförmiddag, efter att jag har tagit min morgonpromenad och ätit frukost, ska jag minsann pallra mig ner och köra igenom passet. Det ska bli himla skoj. Har saknat styrketräningen tokmycket!

Nu blir det lite mat och en dusch, och sedan krypa ner i sängen. Jag vet då en som kommer sova gott i natt!

Fredagens picknick i bilder



Jennie hade försovit sig så jag fick  vänta lite på henne, men vad gjorde det när solen sken..



Utsikten var inte heller att klaga på, en massa äckliga fåglar..:)



Och Flustret...



Såg att det låg en svan och lurade en bra bit bort...



Ingången till Stadsparken



Solsken, kakor och en tidning, kan det bli mycket bättre?



Glajjorna på.



Heeela dagen...:)

Efter våran otroligt trevliga picknick bar det av till Mora för min del, där jag har haft det grymt trevligt hela helgen!!!
Flera såna helger hoppas jag på...;)

Du är vad du äter

Nyss ätit lite middag, spagetti och köttfärssås blev det idag. Riktigt gott med:)
Kikar på "Du är vad du äter", shit vad jag blir sporrad att ta tag i mitt liv. Iallafall den timme jag kikar på programmet. Sen känner jag efter och blir sugen på att trycka i mig något sött... Varför måste det vara så för? Kan någon förklara det för mig?!

Fan, varför ska jag ha typ noll karaktär?

Men något bra jag gjort idag iallafall. Jag pallrade mig ut på en morgonpromenad och vid 11 åkte jag bort till gymmet och körde 45 minuter spinning! Så grymt skönt kan jag lova! Är så underbar känsla att plågas där på cykeln. I love it!

Less less less

Usch att man kan känna såhär...
Men jag anar att detkan bero på att jag inte alls vet hur jag jobbar. Det känns lite jobbigt kan jag lova. Jag tror att resan till Italien nästa vecka kom väldigt lägligt.

Nu väntar sängen och sedan är det '"friskvård" som gäller imorgon. Börjar dagen med promenad, fortsätter med spinning och efter det blir det en sväng på stan, för jag behöver nya skor!

God natt världen!

Mitt nya liv!

Nu jävlar har jag en gång för alla tagit tag i mitt liv... Jag har återinfört mina morgonpromenader  varje morgon. Det är ju faktiskt riktigt skönt att starta dagen med en promenad innan man går iväg till jobbet. Mycket lättare att få i sig frukost också!

Igår var jag på SATS och köpte mig ett träningskort där. Sen blev det 30 minuter spinning och 30 minuter core. Grymt skönt var det kan jag lova! Shit vad jag har saknat spinningen alltså! Imorgon bli det lunchspinning kl 11. Längtar redan:)

Jag och Jennie snackade om utgång på Snerikes ikväll, men vi får se hur det blir med den saken. Hennes gästleg har ju gått ut, så vi får se hur det blir. Hon borde nästan höra av sig nu tycker jag..:)

Inget skoj att rapportera nu, förutom att jag åker till ITALIEN nästa torsdag. Ska bli så himla skoj. Längtar grymt mycket! :)

Seg söndag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag som had etänkt stiga upp tidigt för att  bege mig ut på en morgonpromenad låg såklart i sängen till strax efter 11. Men sen satte jag lite fart och begav mig ner på stan för att inhandla lite vitaminer så jag blir lite piggare. Förstår inte hur jag kan vara så himla trött hela tiden...? Men men... Nu ska det bli ändring på det!

Hann även med att besöka farfar lite. Fick både rabarberpaj och en chokladglass av honom. Smarrigt värre, men imorgon ska mitt lite nyttigare jag ta vid. Känner att det verkligen är dags nu. Jag bara sväller...

Håller på coh tvättar nu, inte allt för skoj, men nödvändigt. Snart klar iallafall, väntar bara på att det ska bli torrt. Har även städat lite idag. Både dammsugit och torkat golv, så nu är det riktigt fint här..:)

Ingenting bra på tv:n, funderar om jag ska bege mig ut på en liten promenad, så kanske jag blir lite trött och kan somna i tid sen?! Hade varit himla skönt. Nog för att jag säkert kan sova ut imorgon, har ju inget jobb vad jag vet så... Men det är ju skönt att komma upp i tid ändå.

Imorgon ska jag iallafall pallra mig bort till SATS köpa mitt efterlängtade gymkort. Måste verkligen ta tag i träning nu! Viktigt viktigt!


Nej, det får allt bli en promenix nu!


Proud to be dalkulla!

Fy vad nervös jag var inför kvällens Körslaget, men det hade jag ju inte behövt vara.
När körerna väl framförde sina låtar så var det ju ingen tvekan om vilken kör som skulle gå vidare...
Eller Mora var ju helt klart bäst!
Skönt!

Vore ju skoj om vi kunde få visa oss bra på något detta år...

Dags att krypa ur tröjan nu och ner i sängen.
Någon är väldigt trött ikväll!

Moratjöjan på!

Foto:tv4.se

Sitter här med min MORA IK tröja och hejar på Team Cans i Körslaget...
Ska bli grymt spännande.

Ring och rösta vet jag!!!:)


---------------------------------------------------------------------------
Update:

Shit, kommer bli tufft för Brolle och Lotta ikväll.
Såklart gick Mora ut hårt och har lagt ribban högt ikväll...

...

Jag hoppas jag gör rätt med detta..?

Varför?

Fan, varför måste saker i mitt liv alltid vara såhär?
Pallar inte...

Nu blir jag lack!

Är lite irriterad just nu.. Jag lyckades hitta en datasladd till min kamera när jag var hemma i helgen, så jag tänkte att jag skulle ta och ladda upp korten ifrån kvalborg nu. Men vad upptäcker jag!? Jo, att sladden jag fick med mig är till den gamla kameran så det är ju bara att glömma att det skulle funka.. Typiskt! Så ni får allt hålla tillgodo med korten tills jag åker hem nästa gång. Och det är om några veckor. Men den som väntar pånågot gott väntar aldrig för länge sägs det ju så..:)

Känner mig lite irriterad och bitter just nu. Vet inte riktigt vart den känslan kommer ifrån men det är så det känns. Kanske ska krypa till sängs nu?! Tänkte försöka pallra mig upp relativt tidigt imorgon och bege mig ut på en stärkande morgonpromenad innan jobbet kl. 12.

Kanske lika bra att försöka sova? Men känns ändå som att det kan kvitta hur mycket sömn jag får, känner mig ändå inte utsövd, är mest bara trött ändå. Jobbigt!


Bevis på att åldern tar ut sin rätt

Hahaha...
Jag och Jennie skulle ju ut igår och röja järnet på nationerna, men det blev inte direkt som tänkt. Vi skulle ju ut och äta tänkte vi, men det slutade med att det blev pizza (som vi för övrigt fick betala överpris på) och efter det att jag hade duschat så kom vi fram till att det lockade mer med filmkväll.
Vi hoppade i mjukisbyxorna och traskade iväg till Statoil och hyrde Bee Movie.

Riktigt skönt var det att bara chilla.
Jag kan även tala om att jag somnade framför filmen redan före 23.
Stackars Jennie fick kika klart på den själv..:)

Nu ska jag åka bort till Anna och hämta mina kläder som jag lämnade där i tisdags. Ska tvätta på söndag så det kan vara bra att ha dem då..:)

RSS 2.0