Stökigt värre..

Idag är jag uppe tidigt och har ganska gott om tid. Tänkte att jag ska hinna plocka ihop lite här hemma innan det bär iväg, mamma och pappa kommer ner idag och det känns lite bättre om det är lite ihopplockat när de kommer. Som det ser ut nu skule de nog svimma om de såg. Det är i stort sett saker överallt. Jag förstår inte hur jag lyckat stöka till det så otroligt...!?

Jaja, kanske bäst att sätta lite fart innan jag måste sticka?!

Ha en bra dag..



Blir en goding med Aqua (tro det eller ej..)


Nu ger jag upp!!

Nu har jag försökt få till ett inlägg här ca åtta ggr men den här sidan bara buggar och tar bort allt, så jag ger upp.. Ska försöka plita ner något imorgon istället. Två arbetsdagar kvar, sen åker jag hem till Mora!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på The Hills tror jag.

God natt och sov så gott!



Hittade denna igår. Jag kan lova att det är bra många år sen jag hörde den här senast... :)


Guess who´s back...

Nu var det allt bra lång tid sen jag skrev en enda rad här. Men nu har jag fått min nya dator så nu kanske det kan bli lite ändring på det, eller? Ja, den som lever får se.

Julhelgen börjar gå mot sitt slut så det är bara att ladda om inför nyår nu. Och det gör jag verkligen, ska bli skönt med fyra dagars ledigt, i rad! Längtar riktigt mycket, jag ska ta och åka hem till Mora då och fira nyår med två av de bästa tjejerna. Var allt bra längesen jag såg båda två, vi har en hel del att ta igen kan jag lova!:)

Jag har verkligen kommit i från allt det här med att blogga, så jag stoppar in en låt istället.



Jag blir så himla glad av denna låt. Hoppas att någon annan också kan bli det?!


RSS 2.0