3 nätter..

Sen får jag träffa min favorit. Ska bli så skoj! Vi har inte setts på ca 3 veckor, tyvärr så är han bara hemma 4 dagar. Men men, vi får väl göra det bästa av situationen. Vi har iallafall bestämt att det blir en riktig Isabel-dag på söndag. Då ska vi bara göra sånt som jag tycker är skoj.. (:

Idag har det som vanligt varit jobb hela dagen. Men jaghann med lite shopping på lunchen. Det blev en vintervit tunika från Veromoda, men jag har inte testat den än, så jag får se om jag behåller den...? Men himla fin är den iallafall

Hörrni...

Nu var det väldigt längesen någon kommenterade här. ):
Jag hoppas på lite ordning..

Hallå!?

Vart tar alla vägen?

Tröttast i världen

Som jag skrev tidigare så har jag varit grymt trött hela dagen...
Är fortfarande trött, i och för sig är klockan över 22 nu, så nu kan jag gå och lägga mig ( :

Har inte gjort något vettigt idag efter jobbet, förutom att jag och pappa gick ut på en promenad i ca 1 timme.. Skönt att ha rört sig lite idag iallafall.. Nej, nu lär jag gå och lägga mig. Huvudet spränger och ögonen hänger... ( :

Sov gott!

Vad är det med mig?

Är på jobbet nu, har lunch.. Men jag undrar vad det är med mig?! Jag är så otroligt trött att jag känner att om jag sitter ner i längre än tre minuter så somnar jag.. Illa! Annars brukar jag bli pigg och glad av att solen skiner, dock inte idag..

Vad brukar Ni göra för att orka med jobbet en dag när ni känner er såhär trötta!?`
Hjälp mig, behöver verkligen tips!

Dagens outfit

image259

Dagens:
Klänning - Lindex
Tights - Lindex
"Isabel-halsband"
Klocka - DKNY


Duktig flicka

Idag har jag varit duktig.
Jag och mamma gick ut på en promenad, i cirka 1,5 - 2 timmar typ. Det var så underbart fint och skönt ute i det vackra vädret. Blev så otroligt lycklig.
Sen så har jag lagat middag till familjen och även en efterrätt.. ( : nog för att den inte blev så god, men ändå..
Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta och krypa till sängs kanske?! Lika bra när jag ändå är trött ju. Kan ju ligga och kika på tv i ett ex antal timmar istället.. ( :
Jobb imorgon igen, såklart, 9.45 - 18.15.

Mindre än veckan kvar tills Seb kommer hem nu.. ( :
Vi bestämde idag att jag ska åka ner och hämta honom på Västerås flygplats, han har ju ingen bil som väntar på honom..

Härliga söndag

Ojojoj.. Det är inte ofta jag säger dessa ord ovan. Jag är nämligen lite av en söndagshatare...
Men denna söndag känns underbar! Solen skiner på en klarblå himmel och jag är så otroligt sugen på att bege mig ut på en stärkande promenad och "insupa" den härliga vårluften. Lovely!
Har planer på att dra med mig min mamma ut i solen..  Fram emot kvällen ska jag bege mig ner på gymmet och köra ett hårt styrkepass. Det är så skönt med söndagar när jag inte varit ut dagen innan, jag har så mycket kraft och energi.
Nu ska jag ta och övertala mamsen... ( :

God natt

Nyss hemkommen från Caroline.. Jag och Åsa for förbi en sväng för att kika vad donnorna hade för sig. Det var i ordning fixning inför ett besök på den berömda timmerstugan ( :
När Jenny och Carro drog ner på stugan så for jag och Åsa hem. Det är faktiskt riktigt skönt att åka hem och lägga sig istället för att behöva stå i en kall och lång kö och vänta... Det är ingenting för mig!
Nu ska jag krypa ner i min stora och ensamma säng och förhoppningsvis drömma om min prins... ( :

Sov så gott allihopa!

Ångest

Usch, jag har ångest!
Jag har absolut ingenting att göra idag och då blir jag så otroligt otålig.
Jag är ingen som bara sitter hemma.
Jag måste ha något att göra, mest hela tiden..
Gissa om det är jobbigt?!
Jag lider av att ha det så..
Så ni kan ju bara gissa om det är jobbigt på söndagar för min del?!

Nej, nu ska jag bege mig bort till Åsa en sväng.
Jag hade sån tur att det fanns någon som ville leka med mig en stund (:


Jag, en köttbulle?

Eftersom det sägs att: "Du är vad du äter", så tänkte jag bara meddela att idag är jag en köttbulle blandat med Marabou Digestive.. Bara så att ni vet alltså.

Hur ser dina planer för kvällen ut?

Saknar...

Saknar den bästa så  mycket...
Kom hem nu!



   


Fredagkväll

Denna fredagkväll har spenderats i goda vänner sällskap med tacos hemma hos Jenny. Det var jag, Jenny, Carro och Anna. Himla trevligt var det, och eftersom det är fredag så var alla mycket trötta, så det blev en hel del skratt och flams..  I like!

Dagen har inte bestått av så mycket mer än jobb och sedan middagen hos Jenny. Trist att jobba så himla mycket egentligen, men vad ska man annars göra på dagarna när alla andra jobbar? Och pengar behövs ju verkligen, särskillt med tanke på alla mina vanor som inte är allt för billiga...

Nej, tro om det kanske är dags att krypa ner i sängen då, ska ju trots allt jobba imorgon också. Börjar 10 och slutar 14.15. Sen vad som händer efter det är inte klart. En sak som är säkert är iallafall att det inte blir någon utgång för min del... Jag har ju som sagt börjat mitt nya liv.. (:

Kom igen nu kära besökare på min blogg..

Kika in på gratisgenerationen och registrera er, det kostar ju ingenting. Det enda är att ni kan få en massa saker gratis. Jag skulle som jag tidigare berättat bli väldigt tacksam om ni hade velat registrerat er, då får jag en EGEN mobiltelefon och slipper ha en ärvd tegelsten efter Sebastian
Så snälla goa läsare, gå nu in och regga er..
Ange mitt idnr som är 65700

Tack snälla!

Fint från H&M

image257
Dessa plagg hittade jag på HM:s hemsida nu.. Skulle inte ha något emot att äga dem. Men just nu prioriteras mina pengar till en jättefin parkas från Lindex och ett par nya springskor. Jaha, det var den lönen det.. (:

Du är vad du äter

Kikade nyss på Du är vad du äter, med Anna Skipper.. Ibland så tycker jag att det är väldigt lärorikt, medans jag i nästa stund tycker att det är värdelöst.. Idag var det iallafall bra. Det var ett par som skulle gifta sig och de klarade av att gå ner i vikt ganska bra, framförallt om man kikade på fettprocenten.
Jag borde egentligen gå ner på gymmet någon dag och äga in mig och kika på fettprocenten. Tror att den kan vara lite väl hög... /:

Sjuk

I natt vaknade jag av en smäll.. Det var min klädhängare som rasade rätt in i min spegel. Skit läskigt!
Efter det kunde jag ju såklart inte somna om. Inte nog med att jag var rädd föratt somna så fick jag tokont i magen. Massa kramper och de höll fortfarande i sig när jag vaknade, typ 5 timmar senare, men då hade även illamående tillkommit. Men jag lyckades palra mig ut på promenad i allafall, men fick inte i mig någon frukost..Gick till jobbet och försökte glömma bort att jag mådde så otroligt illa. Efter 1,5 timme så höll jag på och dö. Särskillt när jag stod i kassan.. Så jag beslöt mig för att gå hem. Sov några timmar när jag kom hem. När jag sedan vaknade, av att Seb ringde och väckte mig, så mådde jag betydligt bättre. Förutom att jag frös som en tok. Detvisade sig då att jag hade över 39° feber.. Typiskt! Men jag har iallafall beslutat mig för att jobba imorron. Om inte illamåendet kommer tillbaka eller jag har skyhög feber imorgon. Men jag är nog frisk, så mycket som jag har sovit idag.. (:

Onsdag - trött

Vill bara tala om för ALLA att jag pallrade mig ner till gymmet igår kväll och körde bodypump i 60 minuter.
Hur skönt som helst.
Nu ska jag nog ta och fixa lite saker och sedan krypa till sängs.
Älskar att somna tidigt...
Jag tror att jag kan ha blivit vuxen... ):

Men jag måste ju sova så att jag orkar med att ha mitt spinningpass kl 17.30 imorgon. Jag hoppas att alla som läser detta och har möjligheten att få träna på TOKA tar och kommer. (:


P.S  Nu är det bara 10 dagar kvar till min söta älskling kommer hem... Längtar såå!

Himla skön dag

Denna dag har varit helt superduper skön..
Började med en liten sovmorgon, ända till 9.00 då jag pallrade mig upp för den obligatoriska morgonpromenaden på 35 minuter. Efter det blev det smarrig smoothie.
Segade sedan en massa framför datorn, sånt som jag inte hinner med på arbetsdagarna.
Vid 12 kom världens sötaste Hugo hit så vi gick på stan ett tag, innan vi träffade på Caroline och då bar det av till Helmers för lite lunch.
Blev en räksallad, som vanligt.. Åsa dök också upp efter ett tag.
Sedan blev det lite kik i affärer och jag inhandlade lite strumpor på Lindex, det är ju "Tag 3 betala för 2" på strumpavdelningen, så det blev hudfärgade nylonstrumpor (tråkigt värre) och två par over-knee, likadana som jag redan har, men vadå?
Jag, Hugo och Åsa gick sedan hem till mig och tog en fika, eller inte Hugo, då han sov. Sara kom också förbi en sväng och snackade lite...(:
Vid 17 bar det av hem till mormor för lite middag, sjömansbiff eller något sånt blev det.. Ganska gott, nyponsoppa till efterrätt.
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska våga mig ner på lite bodypump ikväll, jag har nog inte varit på pump på säkert 2 år... Känns även lite sent att gå kl. 19.30, men det är ju bara 45 minuter kvar så..? Vi får se hur det blir. Enda fördelen med att jag går ner är att jag slipper sitta framför datorn resten av kvällen.. (:

En ledig tisdag!

Underbar dag. Solen skiner och jag är ledig.. Kan det bli så mycket bättre tro?
Idag ska jag leka med världens goaste unge - Hugo, och så blir det lunch med Caroline och Åsa.
Himla längesen jag träffade Åsa nu, men det har ju sina förklaringar, som jag accepterar fullt!

Igår var det jobb och träning. Men p g a det otroligt dåliga vädret så hade jag ju världens huvudvärk. Kunde knappt röra på huvudet för jag vär rädd att det skulle sprängas.. ): På kvällen träffade jag Nina en sväng. Vi hängde på ICA, for upp till McD och slökikade på tv. En riktigt soft kväll..

Nej, nu ska jag nog ta och sätta lite fart och åka iväg och hämta Hugo. Har ju dejt med Caroline kl. 13 och det gäller ju att vara i tid.

Ha en fin dag!

Vill ha!

Love Bead BraceletPrinted Pocket ShopperBombay Duck Scented CandlesIrregular Choice Satin Mary Jane Pump¨
Encrusted Jewel HookBalenciaga Part Time Bag as seen on Sienna MillerTed Baker Leather Bow Clutch BagTed Baker Leather Clip Purse

Dessa saker är bara några av alla saker jag hittat på asos just nu. Men eftersom det är en vecka kvar till lön så får jag nog allt ta och behärska mig l

Utmaning

Har blivit tagen av Emmy

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag är så otroligt rädd för ormar att jag inte ens kan se dem på tv eller på bild. Om jag råkar se en orm på tv eller i någon tidning mår jag illa. Helt sjukt jag vet. Det börjar även klia på hela kroppen, förstår inte varför?

2. När jag var liten så var jag helt besatt av mat. Av ALL slags mat. Mina föräldrar fick lov att gömma maten så fort de hade lagt fram på min tallrik. Jag kan tillägga att jag var värsta tjockisen ända tills jag var sex - sju år och jag började simma.
 
3. När jag gick i femman så fick jag ett kärleksbrev att en kille som jag hatade. Jag blev så arg när jag fått det att jag brände upp det på en gång och när han senare frågade mig om jag hade fått det så svarade jag nej.

4. Jag har aldrig kunnat sova i en bil i typ hela mitt liv, men när jag åker med Sebastian så tar det cirka fem minuter sen så sover jag som en stock. Poor darling!(:

5. Det finns en himla massa saker som jag är otroligt svag för. Nagellack, väskor, romantiska komedier (som jag helst lever mig in i lite för mycket) är några utav dessa onödiga saker.

6. Jag är något av en expert på att tappa bort och glömma saker. Jag vet inte hur många gånger jag har tappat bort nyckeln hem tex. Som tur är har det inte hänt på många år nu. Men jag kan glömma saker överallt. På bussar, tåg, flyg.. Nu senast glömde jag ju min Ipod på gymmet. Jag säger då att är tur att jag just nu bor på ett så litet ställe där alla i stort sett känner alla. (:

Jag utmanar: Carro, Mikaela, Anna, Swica, Tess, Petra.

Pysseldag

Idag har jag som ni kanske märkt en riktig pysseldag med mig själv.
Började dagen med att gå ut på en morgonpromenad, som alla andra dagar. Sedan blev det en riktigt god smoothie till frukost, med hallon, banan och blåbär. Sedan satte jag mig för att fixa iordning ett helt nytt spinningpass, och se så bra det blev:

Cascada - Ready for love
Gnarls Barkley - Crazy
Måns Zelmerlöw - Cara Mia
David Guetta - Love don´t let me go
The Ark - The Worrying Kind
Andreas Johnsson - A little bit of love
The Pussycat Dolls - Hot stuff
Bob Sinclar - Rock this party
September - Cry for you
Akon feat. Eminem - Smack that
BWO - Chariots of fire
Lucas Prata - I think I´m falling in love
? - Kickin it loud
Kate Ryan - Desenchantee

Detta kommer bli ett riktigt roligt spinningpass, iallafall tycker jag det. Och jag tycker att det kan vara viktigt att instruktören tycker att passet är roligt, för det märks så väl. Vi får väl se vad de som kommer på mitt pass tycker.(:

Tänkte nu att jag skull epilera mina ben, sola, duscha, skrubba och smörja in mig.. En riktig pysseldag med andra ord. Senare ikväll ska pappa bjuda på restaurang, smarrigt värre kan jag lova. (:


Spinning

Håller på och sätter ihop ett nytt spinningpass, kan tala om att det inte direkt är det lättaste. Det ska ju både vara bra musik som fungerar till de övningar man tänkt, men även helst vara musik som deltagarna på passet känner till och tycker är bra.. Inte det lättaste tycker jag. Men jag offrar en dag på deta, blir det inte bra så får det vara ändå. Just nu lyssnar jag igenom melodifestivallåtarna. Kanske en och annan som funkar. Typ The Ark, Måns och Andreas Johnssons låtar..

Usch vilken dag

När jag slog upp mina grön-bruna i morse och kikade ut så var det enda jag såg en massa snö. Jag som har varit så himla nöjd över att det har varit varmt och skönt och jag har kunnat använda min nya skinnjacka. Men nu är det väl lika bra att ta på sig dunjackan igen.. ): Är less på snö! Om den inte kan komma när det SKA vara vinter (läs december - mars) så behöver den inte komma alls. Det är ju snart april och ett faktum är att så fort Vasaloppet är över så SKA snön smälta bort, så är det bara.

Måste bara tacka min lilla mamma för att hon har registrerat sig på gratisgenerationen så att jag ska kunna få en mobil. Alla ni som regestrerar er, kom ihåg att ni måste samla ihop ett poäng annars är det inte giltigt...

Nu blir det strax en vända ner på gymmet för att köra lite styrka.

Hej!

Påminnelse

Som jag skrev tidigare i veckan så önskar jag att ni vill gå in på gratisgenerationen och registrera er. Där kan man få finfina grejer, helt gratis. Jag hade hoppats att sju av alla er som läser detta hade kunnat registrerat er, för då hade jag fått en egen mobiltelefon. Jag som för tillfället får lov att ha en gammal efter Seb eftersom min blev stulen..): Så snälla goa läsare, gå nu in och regga er.. Ange mitt idnr som är 65700.


Tack!

Puss puss

Soft lördag

Lugn och skön lördagkväll..
Lite bio, pizzza och lite prat med mamma.
Riktigt skön lördag, vet inte när jag tog det såhär lugnt senast.
Det måste nog ha varit ett himla bra tag sen.
Nu ska jag ta och krypa ner i min säng så att jag får min skönhetssömn.


Längtar så otroligt mycket efter min prins..









Just nu blir jag glad av denna


Lördageftermiddag

Har jobbat idag. Riktigt skoj faktiskt. En massa goa och glada kunder var det. Sånt tycker jag om(:
Ikväll blir det lugnt för fröken Isabel, ska äta pizza med mamma och pappa och sedan ska jag följa med dem på bio och se Nina Frisk. Tydligen ska den vara ganska bra. Gillar ju Masjävlar som har samma regissör så det blir nog bra.
Ingen utgång ikväll alltså! Jag har nämligen lovat mig själv att det inte blir någon utgång för min del förrän det blir en ny månad (läs april). Så jag kommer inte svänga mina ludna på stugan förrän tidigast 7 april, så håll ögonen öppna.
Andledningen till detta är då att jag dels försöker ta tag i mitt liv och dels så är jag så otroligt less på allt skitsnack. Vad man än gör så gör man fel, i andras ögon. Varför kan inte alla bara sköta sitt så ska jag försöka att sköta mitt! Tack!

Dagens outfit

image252



Dagens:
Klänning - Lindex
Skärp - Lindex
Svarta Jeans - Lindex

Skor har jag inte riktigt bestämt än, men det blir nog förmodligen mina svarta pumps när jag kommer till Lindex.

Ha en bra dag. Det ska nämligen jag ha på jobbet.

Låång dag

Dagen startade tidigt för mig idag. Gick upp redan strax före 7 för att gå ner till gymmet och köra lite styrka. Gissa om det var drygt. Var ett bra tag den jag var där senast, iallafall och körde styrka. Men det var himla skönt också, men nu är jag helt slut i hela kroppen..
Sitter och väntar på att Nina ska komma så ska vi ta oss ut på en liten promenix. Kan behövas som avslutning på dagen. Himla skönt det! Imorgon hade jag tänkt köra lite kondition innan jobbet. Ska försöka gå ner tidigt (börjar inte förrän vid 12) så har jag det gjort, har nämligen lite annat jag måste hinna med innan jag ska vara redo på Lindex. Denna vecka blir ganska lång, ska jobba alla sex dagar det är öppet, men vadå? Jag kan lika väl jobba nu när jag får, Seb är ju ändå inte hemma så jag kan ändå inte vara med honom och de flesta vännerna jobbar jumed så.. Lika bra att passa på, pengarna behövs ju kan jag lova (:

Nej, nu står Nina och väntar.
Dags att sätta fart!


Ojsan

Jag som var trött redan klockan 21 sitter såklart fortfarande framför datorn. Det blir ju så lätt så när saker och ting inte går som jag vill.. Hatar!

Om någon har lite koll på det här med att lägga upp "headers" så får ni gärna höra av er. Blir tokig på att jag inte får det att fungera. Tack mottages gärna.


God natt och sov så gott!

Dagen idag..

Idag har varit en bra dag i Isabels liv.
Först och främst så gick jag upp tidigt - strax efter 8. Klädde på mig mina träningskläder och pallrade mig ner till gymmet för att powerwalka lite, blev dock bara 30 minuter, men jag kompenserade det med att göra 100 situps. Skönt som bara den, men jag lär inte kunna skratta imorgon på grund av träningsvärk, tro mig. Så längesen var det som jag tränade min mage. Men nu är det bara att bita ihop, för jag har skaffat mig ett mål.
Sak samma, gick hem och gjorde en riktigt nyttig smoothie med hallon och blåbär.. *mums*.
Efter frukost var det dags för en snabbdusch - som för övrigt inte blev så himla snabb. Påklädning och sminkning, plus lite snabb fixning av håret, den var det dags för lite msn (: - mycket viktig del av min vardag..
Lunch och sedan jobb. Jobbade nämligen 12-18.15, men skulle egentligen ha varit ledig..
Men men, vem behöver inte lite extra klirr i kassan?! (:
Efter jobbet bar det av till ICA för att införskaffa lite lunch, dock fick det bli krögarpytt. Men det är ju också mat så jag klagar inte. Carro dök upp för en promenad så vi gick väl t i nästan en timme, så himla skönt. Känns som att det var alldeles för längesen jag fick lite frisk luft.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen, kanske ska ta och göra mig en smarrig smoothie innan så sover jag riktigt gott.. Viktigt, dska nämligen till gymmet innan jobbet imorron. Dvs redan kl 7 ska jag gå upp.. \: men jag är ju inte den som klagar så.. Sen så ska jag och Carro ta upp våra promenader igen, det gäller ju att förena nytta med nöje (:

Nej, måste sprina ner  till ICA för att köpa bananer till smoothien.

Over and out..

Dagens outfit

image250

Dagens outfit:
Röd tunika - HM
Svarta tights - Lindex
Svart sidenband - ?

Ska iväg och jobba idag. Hade lite småpanik över vad jag skulle ha på mig så det fick bli denna tunika, som jag för övrigt aldrig har använt. Men det känns nästan som lite julkänsla.. (:
Dags att äta en tidig lunch så att jag hinner i tid till jobbet. Har planer på att försöka hinna köpa en ny mascara idag också. Det kan nog hända att det får skjutas på det en dag. (:

Världens sötaste Hugo tog sina första steg idag. Grattis!! (:


Kolla in detta

Lyckades nyss hamna in på denna sida där man kan registrera sig och sedan värva vänner för att sedan få en massa saker gratis. Sidan heter gratisgeneration och verkar seriös, så kör på!
Hur bra som helst.
Så om ni är sugna på att bli medlemmar här är det bara att klicka in på denna sida och registrera sig.
Kom ihåg att ni måste skaffa en poäng, detta görs enklast genom att bli medlem på någon site.

Jag tycker att detta är riktigt smart och jag tror att detta funkar både för medlemmarna och företagen som använder sig av detta för att marknadsföra sig.
Smart!

Massa bilder från lördagen



Sara, Jag, Sanken och Pebben - värmning



Sanken och Lund - värmning



Pebben, Nodde och ? - värmning



Markus, Fredrik och Jossan - värmning



Sara hade slängt kryckorna och var nöjd och glad - värmning



Nodde, Pebben och Jossan - värmning



Sanken och Lund - värmning



Två goa bröder i garderoben - stugan



Leo och Nodde - stugan



Jocke och Nico - stugan



Tre små pojkar vid stången (: - stugan

Saknar

image235

Shit vad jag saknar min favorit! Kusin Sophie (:
Jag önskar att hon inte hade behövt bo 47 mil ifrån mig..

Hatar!

Skit också, jag skulle ju ladda upp bilderna från gårdagen här, men det funkar ju såklart inte! Blir så less!

Kvällens planer?

Jag vet inte vad jag ska ta och hitta på ikväll, kanske om man ska låsa in sig och plåga sig själv med att titta på melodifestivalen, eller ska jag dra till Jenny och kika där med dem och gå ut efteråt, eller dra hem till Tp och förhoppningsvis dissa melodifestivalen helt och sedan gå ut? Ja, inte en aning.
Det enda jag vet just nu är att det vankas middag och jag är grymt sugen på mat (:

-

Bitter och ångest..
Varför vet jag ej!

Tråkig lördag?

Lördag idag.
Jag har inte en suck om vad jag ska ta och pyssla med idag.
Hade tänkt knalla ner en sväng på stan, men hur skoj är det att gå runt själv i denna håla?
Jag behöver en kompis som kan offra sig... Vem vill?

I need your help

Nu är det så att jag har ett stort problem...

Jag måste köpa en ny mascara, och har inte en susning om vilken jag ska köpa, så jag uppmanar Er kära läsare att hjälpa mig med detta problem. De olika märkena jag har testat har jag inte riktigt varit nöjd med.. 

Så vad tycker Ni att jag ska köpa för någon?  

Ojojoj, värdelöst... Jag vet!

Shit vad värdelös jag har varit på att uppdatera här då.. Ledsen!
Den senaste veckan har, trots att jag inte jobbat något, gått väldigt fort.

I tisdags morse, kl 06.23, for jag ner till Uppsala för att slå död på två dagar. Jag lyckades fint med det.
Först överraskade jag farfar med fika, och gissa om han blev chockad när jag står utanför dörren.. (: Skoj!
Vi fikade, for ut till kyrkogården, handlade och käkade lunch. Sen skulle jag ner på stan och hinna träffa Therese en liten sväng innan jag hade en sen lunch inbokad med Lina. Jag och Lina satt på Unico riktigt länge och gick igenom helgen som var.. Mycket som hänt som man inte märkt (:

Efter dejten med Lina gick jag hemmåt med lite ångest över att behöva spendera en kväll i Uppsala ensam. Men precis när jag kommit in i min lägenhet så ringer Carro och undrar om jag vill ha besök, så självklart tackade jag JA! Carro och hennes kompis kom över och vi tryckte i oss en semla och massa godis. Mysigt avslut på tisdagen (:

Onsdagen spenderades mesta dels i affärer. Lite shopping blev det också. En skinnjacka, som jag för övrigt har lämnat tillbaka för en annan..(: en tunika, en jeanskjol och en hängselkjol, som jag upptäckt inte alls var min modell.. ): Så det blir väl att lämna tillbaka den på Lindex i morgon kanske..?

Inga planer för helgen, får väl se om det blir Mora eller Stockholm?! Båtmässan hägrar ju för Sebastian.


God natt världen

Nej, nu ska jag ta och packa klart och sedan krypa ner i min supersköna säng.. (:
Synd bara att den är lite väl tom.):

Sov så gott..

06.23

Imorgon 06.23 går tåget.
Jag ska nämligen åka ner till Uppsala och hälsa på farfar och kanske någon vän.
Ska bli så skönt att få komma ner till min lägenhet igen.
Var ju hela sex veckor sedan jag var där senast, men imorgon ska jag dit minsann.
Härligt!
Blir tyvärr bara där en natt, elller snarare 1,5 dygn..
Men jag ska nog minsann hinna hitta på en massa saker.

Tänkte nog inte ta med datorn ner..
Eller jag har inte riktigt bestämt mig än, för tänk om jag inte har någonting att göra imorgon kväll och inte har min dator.. Hur ska det gå då?

Nej, kanske ska ta och hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner i min säng..
Det kan ju vara ett smart drag med tanke på att jag lär gå upp 5.10 imorgonbitti, usch och fy!

5,5 timmar kvar

Om 5 timmar och 30 minuter startar Vasloppet.
Och här sitter jag.
Hur i hela världen ska jag orka upp och kika på starten som går kl 08.00.
Jaja, det återstår att se.

Kvällen som varit spenderades med goda vänner, dels hos Jenny och dels på tältet.
Jag säger bara en sak brudar: "VIP I´m dynamite" (:
Trevlig kväll, förutom dissning efter ett tag..):

Tack alla goa för en givande kväll, trist att det jämt går så fort... (:

Torsdagens utgång


I torsdags var det utgång på Vasaloppstältet.
Rydell och Qvick spelade så det var fullt ös.
Ganska skoj faktiskt.
Värmningen var hemma hos T.P och där var det bara trevligt folk.
När vi klev ur taxin vid tältet så insåg vi att det var oerhört mycket löst folk ute.
Usch och fy, gissa om vi störde oss på "vissa"?
Nej, nu är det jobb som väntar och sen ska vi ladda om, för ikväll är det "finalen", den får inte missas.
Isåfall måste vi ju vänta ett år till nästa gång.. (:


Lina och Sophie - värmning



Nina, Jag och Sophie - värmning



Sophie,Lina och Nina - värmning



Sara och Sophie - tältet



Jag och Anna.L - toalett på tältet



Anna.B dansar för fullt till Rydel och Qvick



Folket - tältet



Folket - tältet



Folket + artisterna - tältet

image233

Ett litet kollage på vad kvällen hade att erbjuda...
Bla Sophie, Lina, Nina, Sara, Jocke, Sanken, Matts, Anna.B, Anna.L och en massa annat löst folk.. (:

RSS 2.0