Mysfarfar

Nyss hemkommen från en middag hos lilla farfar. Jag måste verkligen vara lyckligt lottad som har en farfar som honom! Han är världens bästa, tro mig. Innan jag gick hem till honom så var jag och sola, gissa om jag behövde det!? Ligger jag naken på ett vitt lakan så syns jag knappt, men jag hade tänkt att det skulle bli ändring på det nu. Jag ska ju snart ha mitt kalas och då ha klänning på mig, så det vore ju trevligt om jag hade lite färg tills dess.. :)

Nej, nu ska jag ta bort avskavt nagellack och sen försöka göra kväll, det är en lång vecka, kommande vecka..

Summering

Gårdagen var riktigt trevlig. Först blev det middag här hemma med Sabina och Sofia. Vid 23-tiden drog vi iväg härifrån, men då fick vi först lov att åka förbi hos Sofia, för hon kom på att hon skulle byta om. Väl nere på Birger så var det ganska folktomt, men allt eftersom kvällen gick så välde folket in.
Kvällen blev lyckad, var ett tag sen jag skrattade så mycket som när jag och Sabina drev med alla på dansgolvet. Grymt skoj hade vi:)
Vid 2:30 kom tröttheten, så vi fick tag på en taxi och begav oss hemmåt. Ringde Jenny och snackade lite skit medans jag tryckte i mig rester från middagen (tack vare dem så mådde jag som en prinsessa när jag vaknade imorse!). Underbart skönt var det sen att få krypa ner sängen och kika på en film.

Idag har jag pysslat om mig själv lite, lagt en ansiktsmask mm. Nu ska jag bege mig iväg på en promenad bort till andra lägenheten för att sola, sen blir det ett besök hos farfar. Kanske kan få lite middag där..?:)

Hoppas att ni alla får en kanonsöndag!


En utav gårdagens alla låtar.. :)


Äntligen

Äntligen städat klart, underbart!

Nu ska jag ta och hoppa i lite kläder och kila bort till Kvarnen för att gå på bolaget och handla llite till kvällen. Jag och Sabina ska ut ikväll, det ska bli skoj. Jag har ju inte varit ut i Uppsala sen Jennies 25 årskalas, som var den 4/9, så det är nog på tiden att jag går ut. :)
Det finns bara ett litet problem, och det är att jag absolut inte har något att ha på mig, men det löser sig säkert. :)

Nej, nu lär jag sätta lite fart!

En lördag utan planer

God morgon.
Idag har jag ingenting inplanerat, så just nu håller jag på och städar. Det behövs verkligen här hemma, jag påbörjar städandet typ varje dag, men slutför det aldrig. Men nu är det snart snyggt här hemma. Ska bara diska, bädda sängen och dammsuga sen är jag klar. Hade varit trevligt med en fika idag, men alla verkar ha fullt upp..:( Men men, blir en fika med Anna imorgon iallafall, det var på tiden, har inte sett henne sen före jul. Helt sjukt va tiden går fort.

Nej, lika bra att fortsätta städandet när det är så lite kvar.

Hoppas ni alla får en kanon lördag!

Heeelt slut!

Äntligen helg! Visst jag har inte jobbat många dagar alls denna vecka, men jag misstänker att all min ork gick åt i början av veckan när jag var sjuk. Nu är jag iallafall ledig i två dagar, och gissa om det ska bli skönt!? Imorgon ska jag minsann sova ut ordentligt, det är ett som är säkert!:)
Annars har jag inte så mycket planer för helgen. Tänkte kila ner på stan en liten sväng imorgon(eller om det blir Gränby Centrum?). Ska ut och leta efter de snygga svarta jeansen som Sabina tipsat mig om, ska se om de sitter lika bra på mig som på henne. Jag kan verkligen behöva ett par nya, de blir ju blekta så snabbt.. :(

Imorgonkväll får jag förmodligen en matgäst i form av Sabina. Det var ett tag sen vi sågs utanför jobbet och hade tid att bara sitta och snacka en massa skit. Det blir skoj!

Nej, nu är jag skittrött. Jag ska nog krypa ner i sängen och försöka kika klart på filmen jag började se igår. Undrar hur långt jag kommer den här gången.. ;)

God natt!

Städ och spotify-strul

Nu har jag hållt på och krånglat en evighet med detta som kallas spotify, det ville inte fungera. Men som tur är så kunde ju Robert hjälp mig, tack så jättemycket!:)

Nu håller jag på och städar för fullt, eller jag tog en liten paus nu, men ska strax fortsätta! Det är lika bra att köra medans man är igång..

Inte så mycket nytt som har hänt förutom att jag gjorde årets första rejäla vurpa idag. Mitt utanför bolaget, grattis Isabel! Ont som fan i lår och knä just nu, men det går väl över!? Hade fått två "presenter" på posten idag, en var från icamaxi där jag skulle få en tårta och en tårtspade, och den andra var frn guldfynd där jag fick 30%, kanske dags att skaffa något nytt smycke. En 25årspresent till mig sjäv kanske:)

Nej, nu kallar städningen igen!

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Hade hoppats på en lugn kväll framför favoritfilmen, men vad blev det av den? Jo, jag måste bege mig upp på akuten för farfar är där. Usch, orkar egentligen inte. Men va gör man inte?!:) Ska hoppa i ett par varma och snötåliga skor och ringa efter en taxi och åka upp. Jag får ta filmen när jag är hemma igen. Ska tametusan ta och unna mig lite chips till filmen ikväll också.

Nej, sitter jag här längre nu så kommer jag inte pallra mig iväg och då får jag väl skit av pappa för det. Så det är bäst att jag lyfter på rumpan och sätter lite fart.:)


Dessa himla tankar

Jag har insett att det här med att vara själv i tre hela dagar inte är så bra för mig, jag får en himla massa tankar. Både bra och dåliga och de bara går runt, runt, runt.. Skumt det här..? Men men, man ska inte fundera så mycket, då blir det såhär. Imorgon är det en arbetsdag och jag kommer inte ha minsta sekund över till funderingar, shit vad skönt det ska bli!:) Jag har en hel massa att stå i imorgon kan jag lova. Jag har ju inte varit på jobbet sen i torsdags så det finns en hel del att pyssla med kan jag lova. Ska bli skoj att komma tillbaka.

En kvart kvar på Paradise Hotel, sen ska jag äntligen få sova i min säng. Ska bli helt underbart, särskillt med tanke på att jag inte sovit mer än fyra timmar i natt och ca en timme på tåget ner Mora. Min kropp behöver nog verkligen sömn i natt. Ska bli kanon kan jag lova!

Vi hörs imorgon.. Sov så gott!

Glädje!


Denna gör mig riktigt glad just nu.... :)


Planer för eftermiddagen

Äntligen hemma. Fy, vad skönt!
Visst, jag tycker att det är super mysigt att komma hem till Mora och hälsa på, men det är ändå här i Uppsala som jag bor, det är här min lägenhet finns. :)
Jag har inte sådär jättemycket planer för den här eftermiddagen, jag hade från början tänkt att jag skulle kila iväg till gymmet och köra ett spinningpass. Men efter att ha pratat med pappa så kom vi fram till att jag nog ska vänta någon dag till innan jag kör igång med träning igen, eftersom man tömmer sig ganska så rejält efter att man varit magsjuk.

Så planerna för dagen blir att:

~*~ städa ur lite gammal mat ur kylen

~*~ packa upp min gigantiska packning:)

~*~ gå och handla för hela veckan

~*~ plocka i ordning lite här hemma. Det kan verkligen behövas.

Jag känner att idag är en bra dag att strukturera upp sånt som har blivit lite lidande. Taggad till tusen!

Kanske dags att köra ett ryck om jag ska hinna med allt innan jag blir alldeles för trött.

Back to the city..

Usch, idag är jag verkligen trött. Lyckades inte somna förrän vid 3 i natt och sen ringde klockan redan 7 imorse, för att jag ska hinna säga hejdå till lillebror, packa ihop alla mina pinaler + städa iordning i gästrummet (där det för övrigt är saker överallt!). Hade även tänkt försöka hinna med att bädda rent, kan vara skönt att få krypa ner i en nybäddad säng nästa gång jag kommer hem...:)

Jag undrar hur jag ska klara av att hålla mig vaken fram tills tåget går, men jaja... Det är bara att se till att ha något att göra hela tiden. Jag ska ju ta en frukostfika med Jenny om 1,5 timme och fram tills dess har jag ju lite att stå i så... Sen ska jag hinna in till mamma också innan jag knatar bort till tåget. Jag hade nämligen namnsdag i söndags och det glömde alla bort.:(

Nej, nu ska jag kika runt lite och läsa lite bloggar, sen är det verkligen dags att sätta fart om jag ska vara klar tills 9:30 då jag äntligen ska få träffa min kära vän Jenny!

Hoppas ni alla får en kanondag. Det kommer jag att ha, bara jag har fått sova några timmar på tåget..;)

Helgen i Mora

Då var ännu en helg över i Mora. Det blev en lite längre tur den här gången pga att jag blev sjuk igår (magsjuka till på köpet..:() Men nu börjar det släppa, bara lite ont i magen sen jag åt mitt första mål mat på två dygn nyss. Men men, det är ju lika bra att magen vänjer sig, för mat behöver man ju.

Annars har det varit en mysig helg här hemma. I fredags hann jag med en sväng ut till "syster yster". Var där i över två timmar och bara myste med henne och barnen. Mina små guldklimpar!:) När jag kom in till Mora igen så hann jag och mamma med att shoppa en hel del både till mig, mitt hem och till henne. Tänk vad bra man kan må av att spendera lite..:) Men nu måste jag börja bli lite sparsam, det här kommer aldrig hålla i längden. Men ett par nya sneakers ska jag unna mig bara jag hittar några jag vill ha.
Kvällen i fredags blev sen väldigt lugn, med Let´s dance och slappande i soffan. Somnade såklart framför tv:n, men det var det väl inte direkt någon som blev förvånad över..

Lördagen spenderades på Kaffestugan med brudarna, hade inte hunnit med att ge Sara hennes 25-årspresent, så hon fick en behandling på Mora Hotel & Spa av mig. Vi ska dit och mysa i relaxen och bli ompysslade dagen innan jag ska ha mitt 25-årkalas här hemma. Ser fram emot båda dessa dagar. :)
På kvällen blev det sen utgång med Frida. Skoj att hinna träffa henne en längre stund och bara snacka en massa skit. Känns som att det var ett bra tag sen!

Nu kallar Paradise Hotel, mer uppdatering från helgen kommer senare...

Sista dagen

Godmorgon Världen!

Ska strax bege mig till jobbet. Sista arbetsdagen denna vecka, ska bli skönt. Det har varit ganska mycket att stå i under veckan. Ikväll åker jag hem till Mora och ihelgen ska jag få träffa Frida! Ska bli så skoj!

Men bävar inför promenaden från stationen till mamma, kan bli långt om det är kallt.. Brr.. Men men, skit samma. Jag kan ju krypa ner i sängen så fort jag kommer hem. Men innan jag behöver oroa mig för detta så ska jag ju som sagt jobba. Och jag hoppas på att reaförsäljningen fortsätter lika bra som tidigare, är så skoj att jobba när det är mycket folk i farten.:)

Nu ska  jag packa ner det sista och sen kila iväg till bussen.

Ha en bra dag!

Besviken

Jag överlevde spinningen och ärligt talat var jag lite besviken över passet. Instruktören var grymt bra, men hennes musik och pass sög rejält. Typiskt, eftersom det kommer vara de här passen som passar bäst för mig eftersom jag jobbar mycket stängningar. Så det får nog bli gym för min del, men det går ju bra det med..

Orkade såklart inte dammsuga innan jag gick (eftersom jag absolut inte kunde slita mig från datorn) så jag tänkte att jag skulle ta och göra det nu, sen ta en snabbdusch och efter den trycka i mig lite mat. Det känns att kroppen behöver lite energi, skriver fel hela tiden för jag är så slut i hela kroppen..

Snart fyller jag ju år (rättare sagt om ca en månad) och då ska jag ha kalas. Jag håller på och kikar på vilka som jag ska bjuda in. Det känns ju som att man vill få ihop en blandning roliga människor, så det är ju en himla tur att jag bara känner roliga människor..;)

Nej, nu måste jag ta och resa på mig, annars blir ingenting gjort idag.

Over and out..

Ojojoj

Nu är det äntligen dags för årets första spinning pass! Som jag har längtat (Ja, jag har faktiskt det!). Är lite spänd eftersom jag har bytt gym nu. Det innebär alltså nya cyklar och ny instruktör. Lite obekvämt med ny instruktör tycker jag, då har man ju ingen koll alls på hur passet är uppbyggt och så. Men det blir säkert jättebra!:)

Idag slutade jag jobba riktigt tidigt. Gick hem redan 14:30, och det händer inte ofta kan jag lova. Men det är väldigt skönt när det väl händer. Så nu sitter jag här i soffan och känner efter hur trött jag egentligen är, dum som man är.. Jag ska alldeles strax sätta fart och dammsuga och plocka ihop lite här hemma. Det behövs verkligen, kan knappt komma ihåg när jag dammsög senast.. :S

Idag när jag kom innanför dörren så låg det en tidning från Hänt Extra där. Med mitt namn på basidan, så jag undrar verkligen vart den kommer ifrån. Spännande saker som händer här kan jag lova:)

Nej, nu ska jag ta och lyfta på rumpan och sätta lite fart här hemma.

God morgon

Shit vad jag har sovit bra i natt!:D Somnade direkt jag la mig och vaknade strax före fem, riktigt pigg. Så nu sitter jag här och käkar lite frukost. Det blev en hallonsmoothie idag igen. Sen blir det ju en avokado vid niotiden så jag klarar mig finfint.

Jag har funderat på om jag ska bege mig hem i helgen igen. Frida kommer ju hem och det hade varit skoj att hinna träffa henne lite. Sen ar jag ju hört rykten om att Syster Yster ska hem till mamma på lördagkväll så det hade ju varit trevligt att hinna se henne med.

Ska kika på biljetter nu innan jag börjar och se vad som erbjuds. Sen blir det inventering för hela slanten!

Ha en bra dag!



Update:

Var nyss in och kikade på biljettpriser och inser att det nog inte blir någon hemresa för min del i helgen, biljetterna var bra dyra jämfört med vad de brukar vara. Typiskt!!:(


Smärtan knäcker mig snart

Usch, nyss ätit en riktigt god middag och nu mår jag ordentligt illa. Jag undrar hur det kommer sig. Blev enormt trött också. Borde kanske egentligen krypa ner i sängen, men jag vill ju så gärna kika på Paradise Hotel ikväll. Jaja, det visar sig väl om jag orkar se det eller inte. Annars finns det ju på tv6 hemsida, så jag kan kika imorgon istället.

Dag 1 utan socker är avklarad och det har gått riktigt fint faktiskt. Visst, jag har haft sprängande huvudvärk sen kl 13, men jag vet ju att det släpper om ett par dagar så det är ju bara att bita ihop. Jag får ju skylla mig själv som äter så mycket socker, men nu ska det bli en liten detox för min stackars kropp. Vi får se hur länge det funkar.

Just nu känner jag mig lite ynklig med både den hemska abstinensvärken i huvudet och illamåendet + smärta i mina axlar. Ge mig styrka!
Ska ta en voltaren nu och lägga mig i sängen.

Sov så gott!


Godmorgon världen!

Shit, idag känner jag mig helt överkörd! Har sån otrolig värk i mina axlar idag, jag undrar hur denna dag ska gå. Men det är väl bara att bita ihop, jag har tryckt i mig voltaren och hoppas att det kan börja värka så fort som möjligt så att jag kan röra mig som en normal människa.

Dags att sätta fart nu, måste gå hemmifrån om 40 minuter och har en massa som ska hinnas med!

Ha en bra dag.

Snart klar!

NU börjar jag bli klar med alla dagens måsten. Ska bara kila upp på vinden med lite saker, städa ur frysen och gå och handla mat för kommaned vecka (+baka bröd). Jag känner att jag verkligen har ångan uppe just nu, och att jag har en massa energi, har gått runt typ halva stan idag, och det behövde jag verkligen! Var så himla längesen jag tog mig ut och gick, måste bli skärpning på det från och med nu! Ska jag lyckas med att komma i den klänning jag har tänkt till jag fyller år så mste det till en stor förändring, och det NU!! Imorgon är det allvar, och jag ska minsann klara av detta. Jag oroar mig lite för hur det ska gå utan socker, men jag ska klara av det. Klarar alla andra av det, så ska jag klara av det med..

Idag hos farfar unnade jag mig en semla, det lär inte bli många alls detta år så man måste ju passa på när chansen dyker upp.:)

Nej, nu är det kanske bäst att jag sliter mig från den här burken och sätter lite fart. Klockan börjar bli mycket.

Ha en trevlig kväll!

Lugn helg väcker starka minnen

Denna helgen har varit grymt skön. Inga måste alls. Mamma har varit här sen i torsdagskväll och vi har bara tagit det lugnt, shoppat och ätit en massa godis(ÅNGEST!!). Jag har investerat i en hel del nya kläder, känns riktigt bra an jag lova, för jag har ju inga kläder sen tidigare..;)
Det känns nu som att jag har allstrat en hel del energi, så nästa vecka på jobbet kommer jag bli riktigt jobbig kan jag tänka mig. Men men, det är min uppgift på bygget..:)

Idag ska jag inte göra så mycket förutom att storhandla till farfar, hjälpa honom att komma hem igen från sjukan, städa bort julen både hos mig och hos farfar. Handla för hela veckan till mig själv med + göra upp en matsedel för veckan, så att jag slipper fundera på det varje dag. Det gäller att vara lite effektiv nu, ska ju försöka ta tag i min träning den här veckan också, nu får det vara nog med detta svullande, snart kommer jag börja rulla fram. Det är ett som är säkert!

Har fått sån himla längtan efter Thailand nu.. Kan ju ha att göra med att de senaste åren har jag befunnit mig i Thailand den här tiden på året, men inte i år.. Sen blir det ju inte bättre av att jag sitter och kikar på gamla bilder från Thailand. Men men, jag har så härliga minnen därifrån så jag blir ju kanonglad av att kika på dem också..:)

Nej, dags att sätta lite fart nu. Ska strax följa med mamma till tåget och sen har jag ju en massa att stå i.



Underbar solnedgång utanför Kho Phiphi


Nästan klart

Såååå... Nu har jag tagit tag i städandet och det börjar se ut som ett hem här. Tur är väl det, men det är lite kvar att pyssla med. Jag borde verkligen laga lite mat så att jag har någon lunch imorgon, det är ju alltid skönt att slippa springa in på MAXI och köpa deras äckliga färdiga rätter. Så det är väl lika bra att jag sätter fart med maten nu och sen springer ner till tvättstugan och hämtar upp all min tvätt, som garanterat fortfarande är dyngsur, menmen... Den är ren iallafall:D

Sen ska jag allt krypa ner i sängen, är så himla trött jämt så det ska bli heeelt underbart att få krypa ner i min sköna bäd.

Bjussar på ett litet kort från julafton hos farfar.


Blir inte alltid som man tänkt sig..

Borde verkligen städa lite här hemma, ser ut som att en bomb slagit ner här hemma och mamma kommer ju hit imorgon så jag lär ju ta och göra ett ryck nu. Vilken tur att Jenny ringde nu så kan jag pyssla lite här hemma medans jag snackar med henne..:)

Kommer kanske tillbaka senare, vem vet?!;)

Minnen

Äntligen hemkommen efter en ganska fullspäckad dag. Så skönt att få sätta sig ner ett litet tag. Egentligen borde jag plocka ihop lite och sortera tvätt, men det orkar jag verkligen inte. Jag får satsa på städ imorgon medans jag ändå ska tvätta. Lika bra att göra allt tråkigt på en gång. :)

Nu ska jag lägga mig på spikmattan ett tag, tror verkligen att min kropp kan behöva det. Sen blir det Paradise Hotel en sväng och efter det kallar äntligen sängen!:)

Nej, nu är det bara att krypa ner på mattan..

Sov så gott när det väl blir dags.



Tänker tillbaka på ett händelserikt år..:)


Tillbaka efter en lugn helg

Helgen har varit lugn och skönt hemma i Mora. Jag och mamma har bara slappat. I lördags spenderade vi tre timmar på Mora Hotell och Spa. Hur skönt som helst. Jag hade ett presentkort där på en "topp-till-tå" behandling med Ole Henriksen produkter, gissa om det var helt underbart!?:) Få bli helt ompysslad i 75 minuter är inte helt fel kan jag lova.

Spa & Relak på Mota Hotell

Nu är jag tillbaka i stan och försöker tagga lite inför veckans jobb. Morgondagen blir lång, 8-19:15, men vi har en massa att stå i så dagen kommer nog rusa fram. Skoj skoj..

Har skapat lite planer för framtiden nu under helgen, mer om det kommer längre fram..


Irriterad

Usch vad jag hatar denna portal. Nyss skrivit ett långt inlägg här och vad händer? Jo, allt bara försvinner. KUL!!

Men vad gör det, det känns som att det är rätt dag det kan göra det. Humöret är ändå nere på noll så det kan inte bli värre.
Snackade nyss med min systeryster, det är en människa som har en stor plats i mitt hjärta. Hur jag än mår så får hon mig alltid att må lite bättre. <3 Jag hoppas verkligen att det finns lite tid över i helgen så att jag hinner träffa henne och hennes underbara familj.

Nej, då va det dags att sätta lite fart då och packa klart inför resan hem imorgon. Borde också ta tag i lite jobbpapper som ska läsas, men det hinner jag med innan det blir dags att hoppa ner i sängen. Kanske ska passa på att bädda rent där innan jag kryper ner. För det är jag värd. :)

Underhållning till tusen

Haha... Tänk att man kan bli så besatt av en sån såpa som Paradise Hotel, men den är ju väldigt underhållande och det händer ju saker minst sagt hela tiden. Det är ju intressant hur pass involverad man själv kan bli i ett tvprogram. Tragiskt som fan!:)

Idag har det varit en hel del att stå i på jobbet, men det har varit skoj. Dock så tycker jag att det blev lite väl jobbigt att säga hej då till chefen som gjorde sin sista dag hos oss idag. Men det kommer att bli bra det här, det är jag helt övertygad om..

Snackade med mamma idag och hon tyckte att jag skulle komma hem. Hade gärna åkt hem, men jag hatar att sitta på det där j*vla tåget.. Hade varit skönt att bara åka hem och ligga på soffan hos mamma och bara bli ompysslad och få god mat. Inte göra något alls.. Men frågan är om jag pallar att sitta på det där tåget i 3 timmar, enkel resa. Ska fundera på det imorgon och isåfall boka biljetten imorgon.

Nej, ska strax krypa ner i sängen för att få en hel natts sömn. Det behövs, känns som att jag har en rejäl sömnskuld att tag tag i.

Peace out!


Dags för lite kyla då..

Ny dag, nya utmanningar heter det ju. Och idag kan man säga att det blir lite utmaningar. Känns spännande. Synd bara att jag är så himla trött, men jag kommer väl snart igång hoppas jag. Jag försöker iallafall så gott jag kan, har öppnat upp båda mina fönster för att kyla ner lägenheten och då lär jag ju garanterat bli lite piggare.

Har sovit dåligt i natt(börjar bli en vana det här tror jag..?) men det är bara att bita ihop. Jobb 10-19:15 idag. Sen har jag bara tre korta dagar kar den här veckan. Skulle egentligen vara ledig på fredag, men måste till jobbet på ett möte 9-11.

Hoppas att ni alla får en kanondag i den bitande kyla där ute.. ;)



En bild på mig och Frida från i helgen. Saknar dig redan stumpan..


Skrattretande

Haha... Ibland blir jag så irriterad på vissa personer. Tragiskt! Förstår inte hur jag ens orkar ägna dem en tanke egentligen, men jag har kanske ilte för mycket fritid ibland...?

Men jag säger bara en sak:"Lycka till!"

Lite blandade känslor

Nyss sagt hejdå till pappa. Nu åker han tillbaka till Tchad igen, gillar´t inte! Men men, som han säger:"Det är en kortis denna gång." Endast SJU veckor, jag tycker att det känns som en hel evighet men..

Nyårshelgen har varit toppen (trots att det inte blev något Sälen för vår del..). Det blir alltid så skoj som man gör det, och jag har en förmåga att alltid få till det bra. Förutom där vid 2.30 i söndags morse då, när vi var på väg hem till Jenny och jag tror att blixten slog ner i mig, då mitt humör helt plötsligt tog en annan vändning..:S

Jaja, nog om det. Ny vecka nu med nya förhoppningar och förväntningar. Kan bli en intressant vecka det här. :)


Har kikat på den här några gånger nu och känner mig redan på bättre humör..:)


RSS 2.0