Shit vad stolt jag är...

Jag är just nu så otroligt nöjd med mig själv.. Jag har varit riktigt duktig idag.
Först spenderade jag ju två timmar på gymmet (på spinningcykeln t o m.) och nu ikväll har jag först varit på spinning, riktigt bra pass för övrigt. Och sedan blev det en promenad med Caroline på ca 40-50 minuter. Så himla skönt.

Gissa vad!? Imorgon kl. 6.00 befinner jag och Carro oss på simhallen för att simma i en timme innan det bär iväg till skolan för min del. (:

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det bara att hoppa rätt ner i sängen. Skönhetssömn är viktigt.. (:


Skvaller och gooos

Nej, nu ska jag ta och bege mig ut till Sara och Hugo i Kråkberg.. Ser ut som att dagen kommer bestå av en massa bus med gosHugo och en massa skvaller om helgen med Sara.. (: Nice!

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Mora på bloggkartan.se

Söt


Ta tag i mitt liv

Nu har jag tagit det första steget i mitt nya liv.. (:
Imorse var jag på gymmet, såklart för tidigt, och körde lite styrka för att få bort värken i mina axlar. Skönt.
Sen, så fort spinningsalen var tom, blev det spinning i två timmar. Gick igenom alla gamla låtar jag har för att lyckas få ihop ett roligt pass tills på torsdag. Men jag kan tala om att jag är lite nervös faktiskt, är ju så pass längesen jag körde inför grupp. Men men, det ska nog lösa sig.



Jag hade hoppats på en fika med Caroline idag, men det blev inget av det. Trist. Men det kankse blir en promenad ikväll, om inte jag ska pallra mig iväg på spinning med Malin? Hennes pass är ganska roliga.. Annars har jag och Carro stora planer för morgondagen, vi tänkte pallra oss upp tidigt och vara på simhallen redan vid 5.45-6.00 tiden för att hinna simma en timme. Shit vilka ambitioner va!?(: Vi får väl se hur det går med dessa..



Ska snart åka iväg till Sara. Hon låter lite krasslig så hon kan nog behöva lite uppmuntran.. Och vem passar då bättre än ISABEL!! (:



Vilken dag!

Idag har varit den värsta dagen i mitt liv, typ. Imorse när jag gick upp och startade min dator så upptäcker jag att den vägrar att starta, den har tydligen kraschat. Jobbigt värre, med tanke på att jag har en skriftlig redovisning om min praktik på den, och den ska vara inlämnad imorgon. Lycka till! Men efter att jag förklarat för min lärare att det inte går att få fram dokumentet så godkänner hon att jag skjuter på den. Tack!

Usch och fy för mat just nu...
Vet inte varför, men jag ingen som helst matlust.. Eller jag är sugen på mat, men kan inte få i mig den.. Helt j**la stört. Men men, det blir nog bättre framöver..
Idag har jag iallafall varit och ätit lunch med min söta vänner annika och caroline. Helmers som vanligt med dessa donnor, ingenting har ändrats sedan gymnasiet.. (:

Efter lunchen bar det av till Lindex för att jobba i ca 4 timmar. Gött med lite stålar..(: Stressade hem sen och bytte om, sen bar det iväg ut på promenad med carro. Det blev 1 timme och 20 minuter, riktigt skönt det där.. (: Efter promenaden kilade vi in på sams och solade i 20 minuter. Underbart med lite värme efter den iskalla promenaden. Så nu sitter jag här, något mör i hela kroppen, men underbart skönt ändå.. (: Imorgonbitti blir det lite spinning för min del. Ska köra igenom ett pass så jag är laddad inför mitt passtorsdag 17.30. Be there!

Väntar nu på att Seb ska dyka upp, blir nog en film till kvällen..

Pyssla

Idag har varit en riktigt seg dag. Har legat framför tv:n och kikat på Cocktail med Tom Cruise i huvudrollen. Skönt att kika på en riktig gammal goding.. (:



Efter filmen satte jag igång med att skriva på min redovisning, som ska vara inskickad till min lärare på tisdag. Drygt som bara den, men det ska ju göras..
Tog sedan en lååång dusch och hann med både hårinpackning, ansiktsmask och skrubbning.. Känns som en helt ny människa nu.. Soft!

Ska iväg och handla middagsmat med lillebror nu, sen vet jag inte vad som händer ikväll.. Ska väl se en film med Seb vid 21-tiden möjligtvis..

Lördagkväll med vännerna

Igår var det utgång. Vi hade siktet inställt på Parken.
Förfest här hemma med Carro, Sara, Jenny och Annika. Jonas kikade även förbi en liten sväng.
Himla trevlig förfest måste jag meddela. Var längesen det var så pass trevligt. Skönt att alla vännerna flyttat hem nu. Skoj skoj, då finns det några fler att leka med när dagarna blir långa och trista..

Vi for bort till Parken vid 00.30, skönt att komma sent, då behöver man inte stå ut med det så länge.. (:
Sverige är fantastiskt spelade en massa goa låtar, endast covers. I like old Swedish music. (:
Vid stängning kom Seb och hämtade mig, for hem till mig och käkade upp Saras pizza, himla god var den kan jag lova.. (: Stupade sen i säng, blir lätt så efter en kväll med pinglorna.. (:

Sovmorgon

Idag fick jag en välförtjänad sovmorgon. Som jag har längtat.
Är lite småirriterad på min bror just nu. Sitter nämligen vid hans dator och han har inga tryckta bokstäver på sitt tangentbord. Men jag är förvånad över att det går så pass bra ändå. Skönt att man har lärt sig något genom att alltid sitta framför datorn och knappra. (:

Ikväll är det party. Först lite värmning här hemma och sedan blir det nog en sväng bort på parken. Eller så blir det som vilken kväll som helst, den spenderas på Stugan.. Återstår att se.. (:

Nej, ska ta och skjutsa upp lillebror till Gesunda nu, jag tvingade honom faktiskt. Man måste ju ta tillvara på en sån här vacker dag och vad känns bättre än att tillbringa dagen i en solig skidbacke?

En sväng på stan blir det också, måste nog inhandla något nytt till kvällen.

Hej så länge! (:

Mer än ett dygn..

.. Sen jag skrev något här. Känns faktiskt konstigt.

Idag hade jag min sista dag på praktiken. Lite sorgligt att behöva säga hejdå till Lillian och Jenny. Men jag får väl ta och springa förbi där nästa gång jag är i stan.
Var bara på kontoret i 2 timmar idag och då blev det bara lite fika. Var lite snäll idag och köpte med mig lite fika från Kladdkakan.
Sen blev det lunch med Seb och sedan bar det av hemåt. Skönt att komma hem så jag kan tvätta alla mina kläder. Inte så skoj att behöva använda sånt som jag egentligen inte vill ha.

Middag på Lönnkrogen och nu är det dags att krypa ner i sängen.

Ska försöka fixa bilderna på mina nyinköpta kläder imorgon, om jag har tid.. Ingen vet.. (:

Sov gott!

Middag ikväll...(:

Ikväll ska jag till Thereses och hennes granne på middag... Ser fram emot trerätters kan jag lova... Smarrigt..(:

Hjälp mig!

Dessa är jag riktigt sugen på att klicka hem. Jag har letat efter dessa så länge utan att hitta dessa färger. Har bara sett dessa på bild och i pistagegrönt, som inte riktigt är min färg direkt.
Jag kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha på dem. Rosa eller röda? Hjälp mig att välja! (:
Retro gummistövel - VikingVilka är egentligen snyggast?Retro gummistövel (stl 35-42) - Viking

Rolig mode-lista

Kikade runt lite och hamnade in på http://askungengwall.blogg.se/.
Jag hade aldrig varit in på denna blogg innan jag fick en kommentar från henne igår och då blir det ju oftast att man kikar in för att ta reda på vad det är för person..(:
På bloggen hittade jag denna lista, som jag tänkte försöka besvara.

Har du hittat din klädstil?: Hittat och hittat... Vet inte riktigt vad som är min stil. Jag sätter på mig det jag känner för. Men det kan vara allt från finklänning till mjukisbyxor. Jag tycker inte om det där med "hitta din stil" osv som det står om i alla tidningar. Mitt råd är snarare: Ta på dig sånt du trivs i och tycker att Du är snygg i, se bara till så att det är helt och rent.   

Vad har du för klädstil?:
De kläder jag anväder är som sagt allt från klänningar till mjukisbyxor. Just nu är jag ganska inne på det här med klänningar, tunikor och kjolar.. Men ALDRIG med hudfärgare strumpbyxor till. Tights eller svarta täckande strupbyxor är min stil. Men även linnen/t-shirts i oversize-modell är något jag tycker om, särskillt när jag går ut och festar. Jag har alltid varit en jeanstjej, men börjar lessna på de jeans jag har, och har så otroligt svårt att hitta några nya som jag verkligen trivs i. Behöver någon som orkar guida mig i jeansdjungeln. Någon som ställer upp?

Hur länge har du klätt dig så?: Klänning, tunika och kjol är en ganska ny grej för mig då jag tidigare har varit alldeles för bekväm och alltid haft jeans. Men jag tror att jag omedvetet har påverkats av min kära mor, som oftast använder tunikor dagligen. Men om jag ska gissa så är det väl det senaste året som det har börjat krypa in tunikor i mina garderober..

Tror du att du kommer klä dig i din stil länge?: Inte en aning, som det känns nu så trivs jag väldigt bra i dessa kläder och kommer använda denna "stil" så länge jag känner mig bekväm i den. Men jag märker att det smyger in fler och fler plagg i mer romantisk stil. Jag som alltid har sagt att jag absolut inte är romantisk i mitt klädval, men det verkar som att en del av mig börjar bli det.. Mer och mer.


Din stilförebild: Jag har ingen särskilld stilförebild. Jag kan bli inspirerade av vissa personer, men inte så att jag kopierar hela stilar. Sara Jessica Parker är en utav dessa personer. Men även personer jag ser på stan kan vara otroligt inspirerade. Jag älskar att studera andra människors klädval. (:

Älsklingsplagg?: Just nu är det nog min svarta nya kjol, grå kortärmad vårtunika, svart klänning, randig tunika och såklart mina svarta tights. (måste införskaffa ett par nya)

Tre favoritaccessoarer: Mitt "Isabel halsband", min svarta kuvertväska i lackat ödleskinn (arv efter farmor) och farmors gamla diamantring i vitguld + hennes förlovningsring i vitguld med små diamanter...

Must have: Svart stor skinnväska, har bara inte hittat No1 än. De perfekta stövlarna, som jag fortfarande letar efter. Shit vad det känns som att jag har blivit lite för kräsen... ):

Jaha, då var denna lista klar då.. Hoppas att det gav lite tidsfördriv.. (:

Vinden har vänt.

Det verkar som att vinden har vänt..
Allt går inte emot mig längre.

Redan idag har jag upptäckt det, gick till bussen och insåg att mitt busskort var tomt så jag letade i plånboken efter pengar. Men där var det såklart tomt... Kände efter i jackfickan och vad hittar jag då? Jo, hundra kronor. Lycka eller vad att slippa GÅ till tåget. Som ni kanske märker har jag inte allt för bra koll på min ekonomi, men det brukar alltid lösa sig.. (:

Guess..

... Who´s back , back again?!

Det har varit lite läsare här på bloggen på sistone, men det börjar ordna upp sig nu.
Skönt. Det har kännts så tomt när jag varit in här och kikat på statistiken, men nu är det på väg uppåt!
Trist bara att alla underbara läsare är så otroligt dåliga på att kommentera, men jag kanske inte skriver så mycket som man kan kommentera egentligen, vad vet jag!?

Ska krypa ner i sängen och kika på SATC nu.
Sov gott!

Förvirrad..? Öhh.. JA!

Nu är jag om möjligt mer förvirrad än vad jag har varit de senaste två veckorna..
Men imorgon så hoppas jag att allt löser sig, vad än resultatet blir...
Jag är så otroligt kluven, men känner jag mig själv rätt så löser det sig till det bästa för mig.
Så egentligen behöver jag inte oroa mig ett dugg..

Men det är klart att man är lite osäker ändå, tänk om det inte blir något bra?
Och tänk om jag bestämmer mig för att löpa linan fullt ut och så blir det bara pannkaka av det hela..
Det skulle vara riktigt jobbigt!


Åhh.. Drygt!

Jag skrev ju häromdagen om hur jag hittade pengar som jag glömt bort i mina byxor. Problemet är nu bara att jag inte alls vet vart jag la dem... Kan jag ha varit så duktig så att jag la dem i min plånbok? Isåfall är de ju lätt slut nu med tanke på det jag shoppade igår. Blir irriterad på mig själv att jag ska vara så otroligt slarvig och glömsk.

Jag har faktiskt planer på att hinna fota mina inköp senare idag och sedan lägga upp dem här. Om jag hinner.
Dejt med Carro.M ikväll förmodligen. Trevligt värre.. (:

Imorgon blir det middag med Therese och hennes granne. Han är utbildad kock (inkl. sushi kock) och han ska bjuda oss på en tre-rätters.. (: Smarrigt värre. Gäller att inte äta så mycket under dagen imorgon, så att man orkar med allt.. (;


Humörhöjare

Nu vet jag vad som lyckas höja mitt humör något när jag känner mig nere.
Det är att lyssna på Sexy Back - Justin Timberlake eller Karatefylla - BYZ.
Det var riktigt skönt när jag kom ut från Centralen  i morse och lyssnade på dem och solen sken.
That´s amore! (:


Alltså, vad händer?

Jag undrar vad som försigår i mitt liv just nu.
Allt går ju emot mig.
Och inte nog med att jag mår dåligt så lyckades jag med att försova mig i morse.
Vaknade typ 30 min innan bussen skulle gå.
När jag väl kommer till Centralen så är såklart tåget inställt.
Varför?

Vill ha!!

Coleen Long Sleeve Knitted Babdydoll Dress

Denna klänning är en riktig Isabel klänning..
Jag bara måste ha den.. Men med tights under.

Vad har jag gjort..

För att förtjäna att må så här dåligt?
Kan någon tala om det för mig.
Det känns som att jag går omkring i ett vakuum..
Drygt!

Jag letar och letar..

Jag letar efter en sak.
Kan inte avslöja vad det är, men det är någonting jag verkligen skulle behöva just nu.
Vore skoj att ha en sån. Men men, har lagt bud på en på tradera, men är inte så säker på att jag får den. Men men.. Jag tänkte att jag ska leta i Sthlm imorgon. Där vet jag att det finns, men kanske inte exakt en sån som jag vill ha. Jaja, jag får ta itu med det imorgon..

Planer på att gå hem nu

Nu tycker jag själv att jag har varit ganska effektiv idag, så jag funderar starkt på om jag ska gå hem för dagen? Det hade varit så otroligt skönt.
Då hade jag hunnit förbi farfar en sväng också. Sen så har jag planer på att storstäda lägenheten.
Jag åker ju hem på fredag och vet inte riktigt hur länge jag blir hemma sen. Inte för att jag tror att det lär dröja så länge tills jag är här nere igen, men ändå... (:

Är så avis på mamma och pappa nu när de sitter på planet till Mexico. Vill ju också åka utomlands..  Men nej då, jag får minsann stanna hemma i kalla och jobbiga Sverige, där allt och alla just nu går emot mig.. ):

Nej, det blir nog en stor godispåse till tröst ikväll. Det förtjänar man när man mår som jag gör just nu.

E.L

= Efter lunch...

Nyss varit på café Kladdkakan i Gamla stan. Mysigt ställe det där. Och sen så råkar de ju ha den godaste hälsotallriken. (: Smarrigt värre.

Jag har kommit underfund med att jag blivit helt störd. Varför kan jag inte skriva just nu...(;
Jag tror att jag behöver hjälp med detta. Någon som känner sig manad?


Ny dag

Jag gick och la mig igår med förhoppningar om att denna dagen skulle bli bättre än gårdagen, men vette tusan. Igår så blev det iallafall lite bättre efter att en söt liten person hörde av sig och brydde sig lite.. (; Tack!
Den här dagen har inte börjat så himla bra direkt.  Men jag lyckades iallafall pallra mig upp ur sängen för en rask morgonpromenad. Skönt så här i efterhand. (: Stolt är jag också, att jag lyckades!

Tomt.

Vet inte varför men allt känns just nu så tomt.
Är inte inspirerad till någonting.
Vill bara bort.
Helst hade jag velat följa med mamma och pappa till Mexico, bara skita i allt!
Hjälp mig.. Vad ska jag göra?

Pengar.

Ibland så bara älskar jag mig själv!
Som idag t e x. Jag satte på mig ett par gamla jeans jag inte haft på bra länge, och vad hittar jag i bakfickan? Jo en massa pengar. Jag älskar att jag är så otroligt glömsk, får jag blir så glad när jag hittar såna här saker.. (:


Förvirrad..

Vet egentligen inte alls vad jag ska skriva.
Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv det senaste dygnet.
Jag känner mig riktigt förvirrad!
Vad ska jag göra?

Andra andningen

Shit vad trött jag är. Jag har sovit typ två timmar sen jag vaknade 8.30 igår morse. Gissa om jag känner mig väck?! Men men, det kan ju hända att det har varit värt det..?
Man vet aldrig.
Tänkte ju att det skulle bli en tidig kväll för mig ikväll, men såklart sitter jag här som vanligt och kan inte slita mig. Egentligen är jag hur trött som helst, men jag har kommit in i något slags andra andning. Men det funkar ju.
Men när jag kikar bort mot min underbart sköna säng så känner jag hur hela kroppen blir tung och bara vill dit. Grejen är ju den att jag vet att jag måste gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag kan krypa ner i sängen och då känns allt så mycket jobbigare.
Nej, nu känner jag att ögonlocken blir riktigt tunga. Lika bra att göra sig iordning och krypa ner i sängen.

God natt världen.

Sårad

Ibland kan jag bli så otroligt ledsen. 
Ledsen över att personer inte är dem jag tror att de är.
Om jag tror att jag kan lita på en person och sedan får reda på att det inte är så, av andra så försvinner mitt förtroende för den personen på en gång.
Tragiskt men sant!
Jag känner mig så sårad.



natt...

Kanske dags att krypa till sängs?
Trött som ett jävla as är jag iallafall... Tänkte att jag skulle ta och krypa ner i sängen och kika på Nära och Kära. Fick den nyss av mamma.. (: Kommer väl säkert att somna innan den ens har börjat, men det är ju värt ett försök..(:

DVD Komedi, Nära & kära (DVD/Uma Thurman/101)

Dagen idag har varit intensiv med lilla söta Hugo. Roligt att leka lite..(: Först var det lunch med Sara och honom på Vi på hörnet, efter det en vepa på stan. Vidare ut till Kråkberg för massa lek, lite fixande med symaskin och fika. For hem till mormor efter det för att berätta för henne om min supersmarta plan angående mitt kommande projekt, kjolen! (: Hon trodde inte lika mycket på mitt projekt som jag, men ändå.. (: Vi ska iallafall försöka med det imorgon, bara jag hittar något tyg som duger åt mig, jag tar ju inte direkt vad som helst!
Efter att ha varit hos mormor så bjöd jag pappa och lillebror på smarrig middag med kyckling och lite mer.. Hur gott som helst, mästerkock nästa!(:
Tillbaka till mormor och visa lite bilder på kjolen så att hon vet hur det ska bli..
Hem och övertala Jenny att jag behöver gå på promenad och verkligen inte kan gå själv, så det är nog bäst att hon följer med.
Tog även med mig mina gå-stavar, så jag kan ju lova att jag kommer ha världens träningsvärk i rygg, axlar och armar imorgon... Gott det! Synd bara att jag känner mig som världens pensionär när jag knatar runt med de där stavarna.. Men men, vem bryr sig?! Jag rör på mig iallafall, och de är riktigt bra att ha för att hålla takten.. (:


Underbart!

Så är jag hemma hos mamma och pappa igen. Skönt kan jag lova (:

I natt var jag hos Jenny och hjälpte henne att välja ut kläder tills imorgon då vi ska upp till Sälen över kvällen. Riktigt stor kväll för Jenny kan jag tala om, varför kan jag däremot inte avslöja! Ska bli skoj, även om jag har tagit på mig att köra, men ni vet, ibland måste man ställa upp för laget. Särskillt med tanke på att Jenny nästan alltid ställer upp på det jag vill göra (:
Det ska bli skoj att åka upp till Sälen, kan inte påminna mig om när jag var där senast. Roligt också att få träffa lite nya människor. (: Får se bara vilka mer det blir som kommer med.
Jag hoppas stark på Sara, bara hon kan få någon barnvakt åt världens goaste killa.. HUGO!!(:

Sara                            Hugo

Ska träffa dessa två vid 12 och äta lite lunch. Får se vart det blir någonstanns, men om jag känner oss rätt bra så känns det som att Kaffestugan ligger bra til (:

Fick även ett sms av min kära storasyster där hon undrade om jag kanske hade lust att träffa henne och söta lilla Noel någon dag, jag föreslog imorgon, då jag ändå inte har något bättre för mig innan mamma slutar. Jag hoppas och hoppas, det var ju så längesen jag fick se dem!

Jag har kommit på en jättebra idé som jag ska inviga mormor i idag. Jag skulle behöve en förklädesklänning, men detklarar jag nog inte av att sy själv, och inte hittar jag någon jag vill ha heller så då tänkte jag att söta lilla mormor kanske kan hjälpa mig med det!? Hoppas hon också tycker det!? (:

Nej, kanske ska ta och hoppa in i duschen nu så att jag är klar till lunch.

Gamla stan



Här är två utav gränderna i Gamla stan



Shit vad jag är förälskad i Gamla stan. Så otroligt mysigt att gå runt och kika på alla gamla hus.
Älskar när jag har lunch eller när jag är på väg till/från jobbet, att få gå förbi alla dessa charmiga hus och bara drömma sig bort.. (:

Underbara klänningar

Åhh, vad jag vill gå på en riktigt fin fest just nu. Råkade slinka in på en sida där jag hittade en massa vackra skapelser. Såklart hänger sig datorn så jag vet inte vart jag har hittat dem, men jag ska försöka söka upp den.



Dessa två är lite så där lagon chica.. Perfekt vid ett sommarbröllop(:



Eftersom jag älskar svarta skapelser så hittade jag såklart några såna också..(: Särskillt den längst till höger gillar jag. Men kan mycket väl tänka mig de andra också. Men hur var det nu?! Hade jag redan ett x antal svarta klänningar som bara ligger tro?(: De går säkert lätt att göra sig av med dem för att skapa plats för dessa.. (:



Jag kände att jag fick lov att plocka med några klänningar som är lite mer anpassade för sommarfesten. Särskillt färgmässigt. Som ni kanske ser är den längst till höger samma klänning som den svarta längst till höger.. (:

Trött och lite mysig..

Försov mig såklart idag.. Drygt kan jag lova!
Men nu är jag iallafall på kontoret. Sitter här och myser, det är Lionel Richi på radion och jag har en härlig känsla i kroppen. Vet inte alls vad det kan bero på.. Men jag mår bra av det.. (:


Sängdags

Klockan är nu 22:48 och jag är redo att krypa till sängs. Ska lägga mig och fortsätta kika på SATC. Det är nästan dagens höjpunkt. Attfå krypa ner i sängen och kika  på vad pinglorna i SATC har för sig..(: Love them!
Kikar på en dokumentär på Kanal 5 nu. Den handlar om kvinnor som ammar sina barn tills de är alldeles för gamla. Ett utav barnen är åtta år. Det känns som att det är något för gammalt. Eller??
En annan kvinna adopterar en dotter som hon försöker amma, men det verkar inte gå något vidare för henne..

Jaja, det var det.. Imorgon väntar en ny dag på kontoret.. Tro vad jag ska hitta på att göra då? Sen är det bara en dag till, sen åker jag hem för att träffa mamma och pappa innan de åker till Mexico, och som sagt, Jag är inte bitter.. (:

Sov så gott!

Shoppat

Fick nyss lov att köpa denna underbara cardigan från HM.





Även denna läckra blus fick följa med i beställningen, trist bara att jag får lov att vänta tills början av april till den kommer. ):

Tycka synd om..

Usch, mår inget vidare.. Har ont i halsen, huvudet och mår illa. Känns inget vidare, men det går väl snart över. Jobbigt bara att det är dag två jag känner så här. Tänkte att lite tid spenderandes framför datorn ska hjälpa, men det finns inga roliga personer ute på min msn just nu som skriver något..):
Men det kan ju hjälpa om jag spanar lite på schyssta kläder jag skulle behöva. Alla vet ju att ingenting klär någon som är sjuk.. (:

Nu ger jag upp för idag..

Nej, nu går jag hem för dagen.
Då hinner jag förbi söta lilla farfar också och kan fråga honom om hur bion var igår..
Ha det gott alla!
Kanske skriver mer ikväll..
Om det händer något skoj i Uppsala ikväll så hör gärna av er.. (:
Är sugen på att göra något,.

Eftermiddag på kontoret

Då  har mer än halva dagen gått och jag har faktiskt hunnit med lite grann. Håller just nu på med att fylla på program om Kenya. Intressant, med tanke på att jag inte kan så mycket om Kenya. Men jag lär mig ju hela tiden. (: Om ni är intresserade av vad jag pysslar med så kan ni ta och kika in här eller här. Men jag måste nog varna er, för man blir bra sugen på att åka..(:


Leopard promenerar raskt över öppen mark.


Vacker, eller hur?!

Trött och seg

Jag förstår inte hur jag som människa kan vara så bedrövligt trött..? Blir riktigt arg på mig själv att jag inte kan försöka vara lite pigg. Men idag har jag iallafall en hel del saker att pyssla med här på kontoret. Ska skriva några program om Kenya, som jag för övrigt inte vet någonting om.. (: Men det går nog bra..


För övrigt upptäckte jag nyss denna mysiga tröja,
som jag känner att jag skulle behöve för att pigga upp mitt liv just nu..(:

En massa fint!

Shit vad jag vill shoppa en mass nytt. Här kommer lite plagg som jag är rejält sugen på.. (:



Mysigt med oversize



Rågillar verkligen hela denna outfit!



Vet inte varför, men är helt frälst i klänningar just nu..
Lovely, lovely..



Likaså denna snygga skapelse.
Den kanske inte är världens snyggaste på denna donna, men tänk den på mig..(:



Man kanske skulle slå till på denna skapelse. I like..

Nej, måste sluta upp med att sukta efter dessa plagg. Som det ser ut nu så har jag inte så värst mycket pengar. Jag har ju liksom glömt bort att skicka in mina papper till CSN, så mitt bidrag lär ju bli fett försenat!

Måndag igen

Jaha, då var det måndag och tillbaka till verkligeheten. Ska jobba heldag idag, 10 till strax efter 19. Ska försöka hinna med 19.30 tåget hem. Det blir lite sent, men men.. Det är ju för ett gott syfte.
Men det känns bra att jobba in fredagen så att jag kan åka hem till Mora redan på torsdagkväll, efter jobbet. Sen blir det ju att vara hemma i två dagar och på söndagen så far jag ner hit igen.

Har funderat en del i natt och detta är kanske det bästa?! Jag tror att jag inser det innerst inne, men vill inte.

Ikväll är det idrottsgalan, men jag lär ju inte hinna hem för att kika på det. Hoppas att jag kan hinna se lite grann iallafall. Men jag får se. Annars har jag ju alltid SATC att kika på. Love them all! (:

Nej, dags att fixa klart det jag håller på med och sedan börja förbereda kundesök ikväll. Idag har jag allt lite att stå i. (:

Helvete

Mår inget bra..
Allt och alla kan fara och flyga.
Vill inte göra någonting, möjligtvis åka till Sophie..
Fan!
Orkar inte med detta...

30 min kvar

Om 30 minuter går tåget.. Jag hoppas bara att det inte blir något strul pga detta oväder. All tågtrafik i södra Sverige är ju inställd. Jobbigt värre. Jag pallar inte att sitta på tåget mer än nödvändigt. Önskar att jag hade kunnat flyga ner, men det blev ju inte av.. ): Ska bli skönt på ett sätt att komma ner, bara inte göra någonting särskillt. Men det hade ändå varit skönt att bara vara hemma med familjen och blivit lite ompysslad.

Nej, nu bör jag sätta lite fart så att jag är klar tills tåget går...

Tack och hej!

Lego eller Barbie?

Tänk att man kan, efter en sån otroligt trevlig gårdag, vara så nere..
Jag är inte motiverad till att göra någonting.
Vill bara ligga i min säng med täcket uppdraget över huvudet och tycka synd om mig själv..
Varför kan man inte bara få vara liten igen, krypa upp i pappas knä och bara sitta där.
Önskar att jag hade fått vara liten och ovetandes om livet.
Inte behöva bry mig om något alls, bara leka och strunta i framtiden.
Tyvärr så är den tiden förbi.
Nu är jag vuxen och måste stå till svars för mina handlingar, inse att jag är vuxen.
Vill inte vara vuxen!
Jag vill bara vara sju år och att mitt största bekymmer i livet är om jag ska leka med Barbie eller Lego.
Varför kan inte livet vara så där lekande lätt?! Varför??

                              

Dag efter utgång

Igår var det utgång med Sara och Jenny. Otroligt skoj hade vi! Var längesen vi hade det så roligt ute. Jag har inte en aning om varför det var så roligt, men skoj var det. (: Tack alla goa människor för att ni förgyllde min kväll igår. Ni är guld värda! (:




Part Party


Nej, jag är inte bitter!

Som tur var gick det fint att köra hem i natt. Men det var riktigt läskigt och jag ordentligt rädd. Tur att jag åkte med min alldeles egna racerförare..(:

Idag blev det en sväng på stan med Jenny, lunch också. Sen bar det av ut till Kråkberg för att hälsa på Sara, Emma och Hugo.. (: Var där i några timmar och lekte samt hjälpte Sara med att fixa kläder för kvällen. Ikväll är hon het kan jag lova... Om hon nu behåller de kläderna vi kom fram till?!

Ska bara äta middag nu sen så bär det av bort till Jenny för lite förfest. Det blir dessvärre inte så många. Jag, Jenny och Sara. Men det är inte fy skam det.. (: Sen bär det väl förmodligen av till Wasa... (:

Imorgon bär det av ner till Uppsala igen, blir där tills på fredag och sedan far jag hemmåt igen. Ska hem och träffa päronen innan de drar iväg till Mexico i två härliga veckor, men jag är inte bitter.. (:



Nej, dags att sätta fart nu så att jag kan dra direkt efter att jag käkat.
Ha en trevlig kväll allihop! (:

Ojsan!

Var nyss ut och slängde soporna. Upptäckte då att det vräker ner snö och blåser rejält mycket! Kommer nog bli halt och obehagligt att köra hem, men men.. Bättre det än att åka imorgonbitti.
Nu ska jag lägga mig och kika på SATC och käka popcorn.

Ha en trevlig lördagkväll.. Om 1,5 timme är jag på väg norrut.
See ya!

Redo

Nu är jag redo att åka norrut. Har plockat ihop de få saker jag behöver med mig hem. Mest smink och hud-/hårvårdsprodukter. Jag bävar för att köra bil i natt. För det första så är jag grymt trött, men får väl ta och försöka, för det andra så ska det tydligen vara uppemot 2 dm snö lite längre norrut. Har ju knappt hunnit köra på vinterväglag denna vinter, så det blir nog till att köra försiktigt. Lär ju inte vara hemma förrän runt 3 tiden, iallafall om jag ska köra. Kör Seb så går det nog lite fortare. Men man är ju allt lite skraj att köra när det är mörkt och skog med tanke på att sist vi körde hem så krockade vi ju med ett rådjur. Riktigt obehagligt.

 

Har allt lite dåligt samvete över att ha krockat med en sådan här gullig sak...

Riktigt trevlig dag

Nyss hemkommen från en riktigt trevlig heldag på stan med Carro. Det blev en lunch på Unico och en massa skvaller. Shit vad mycket som kan hända i en singeltjejs liv.. Skoj! Var riktigt längesen man själv var där. (Shit vad jag lät gammal nu..)! Sen bar det av till en massa affärer, eller så många blev det inte, men vi hann med att shoppa bra. Både på stan och uppe i Gränby Centrum.
På vägen hem från stan beslöt jag mig för att kila förbi farfar med årets första semlor.. Smarrigt värre! Shit vad smarrigt det är med semlor alltså.. I like! Sen lyckades jag tigga åt mig lite middag också, så nu sitter jag här och känner hur jag jäser.. (:
Nyss kommit hem och ska ta och sätta fart att plocka ihop i min lägenhet nu så att det blir lite roligare att komma hit igen på söndag. Men hur motiverad är jag då på en skala 1-10? Typ 1,5. Inget vidare att städa, men bara jag sätter fart så går det ju fort. Sen behöver jag bara slänga ihop lite saker jag bör ha med mig hem för att klara mig i någon dag. Får se om jag ska åka bil eller tåg ner på söndag då, ingen vet...

Shopping

Igår var jag och Sebastian på shoppingrunda. Vi startade på IKEA där vi köpte några nya kuddar, for vidare upp till Öfre slotts för en fika, men det slutade med både lunch och fika där. Efter lite mat i magen blev det en runda på stan. Men jag hittade såklart inget, förutom två tunikor på Gina Tricot. Jag har inte provat dem än, men tror nog att de ska passa fint! Men det jag egentligen var ute efter var ett par nya jeans, särskillt eftersom mina svarta jeans gick sönder igår vid ena hällan när jag skulle sätta på mig dem. Typiskt!
Jag hittade såklart inga jeans jag tyckte om igår (ska det behöva vara så j*la svårt?) så jag får klara mig med de 21 par jag har. Men det är ju inga av dem som jag tycker om.

Jag har upptäckt en sak med typ hälften av alla mina jeans, dragkjedjan har en förmåga att åka ner hela tiden på dem. VARFÖR? Någon som har ett bra svar på detta? Snälla!?

Helt ledig en fredag

Underbart! Det är fredag idag och jag har inga planer. Möjligtvis att jag ska träffa Carro. Skoj skoj! Var så otroligt längesedan nu. Och hon hade en massa skvaller att berätta. (: I like!
I natt åker jag hem till Mora. Ska bli skönt att få sova i min säng! Den hemma hos mor och far är mycket skönare än den här nere, sen är det ju alltid skönt att ha lite folk omkring sig. Anledningen till att jag inte ska åka hem förrän i natt är att Seb landar vid 23-tiden. Drygt att köra så sent, men skönt att komma hem iallafall. Ska nog försöka övertala Jenny att vi ska ta en lördagsfika imorgon, var alldeles för längesen vi gjorde det tycker jag. Sen hörde jag rykten om utgång imorgon, men om jag ska vara ärlig så är jag inte ett dugg sugen på det. Hade mycket hellre varit hemma och kikat på en film, så jag tror att det blir det för Isabel. Familjen kanske ska vara hemma så jag kan säkert övertala dem om en riktig filmkväll med chips och dip.. Smarrigt värre.

Ibland så måste man..

Idag så kände jag att jag verkligen fick lov att köpa godis. Men jag klarade av att handla mat utan att köpa godis. När jag väl hade ätit middag så satte sötsuget in. Jag kände hur gott det skulle vara med lite godis. Oturligt nog så visste jag att det fanns en gammal Gott & blandat påse i ett skåp, så jag fick sålkart lov att plocka fram den... Typiskt. Men något som var bra ändå var att det bara var ca tio bitar kvar i den. Så det var ju inte så himla farligt trots allt... (:



Nu är det typ bara två timmar kvar, sen slipper jag vara själv i ett helt dygn..(: Mysigt värre!

Saknar

Varje gång jag befinner mig ensam i min lägenhet så börjar jag längta, längta efter min familj. Jag är så otroligt familjekär. Jag har ju bara varit ifrån dem i några dagar. Men det är trots allt med dem jag har vuxit upp, bråkat med, kramats med, blivit ompysslad av, älskad av i hela mitt liv. Inte konstigt att man saknar dem när man inte får vara med dem...

26858-187

Min söta och goa lillebror som när det väl gäller, ställer upp.. I Love!

26858-186

My lovely parents... Miss you!

Jag vet att jag ibland kan bete mig som världens största idiot mot min familj, men trots det så älskar de mig ändå. Därför är de så underbara... Puss på Er!

Förlåt till Familjen,  men jag hade inte några bättre kort..


Eftermiddag

Nyss varit iväg och käkat lunch med kollegorna. Det blev tacotallrik på Taco Bar. Gottt gott, men det är ändå godare med det som man gör hemma. (: Man är ju kung i köket.. Haha!
Ska snart bege mig hem till Uppsala, men jag har inte en susning om vad jag ska hitta på där. Kanske ska gå förbi farfar en stund och hoppas på lite middag. Sen så hoppas jag otroligt mycket att Therese har tid och lust att ses ikväll, det hade varit skoj.

Nej, ska snacka lite skit nu och sen dra.
Skriver mer ikväll..

Åhh vad underbart

I natt kommer älsklingen hem från USA. Ska bli mysigt. Fick ledigt imorgon också, så då ska vi bara ta det lugnt och ta en lång sovmorgon, mysa, gå på stan och köpa presenter till mig osv.. (: Jag måste ha den bästa praktikplatsen som får ledigt både torsdag och fredag.  (:

Grattis Therese till nytt boende! Hoppas att du kommer trivas. (:

Läskigt värre..

Shit vad trött jag var när jag kom hem igår. Har ju inte sovit ordentligt på många nätter nu. La mig för att kika på Sex &  the city och kände att ögonlocken blev väldigt tunga, så jag bestämde mig för att åtminstonde kila bort till ICA och inhandla lite middagsmat. Blev som jag misstänkte lite piggare, jag fick ju lov att hålla mig vaken till Ugly Betty! Efter Ugly Betty kom jag på att jag behövde frukostmat till i morse så det var bara att klä på sig igen och gå upp till Konsum.
När jag gick hem från Konsum beslöt jag mig för att gå en liten bit längre än jag behöver och då råkar jag ut för något riktigt obehagligt. Jag går förbi en busshållsplats och ser att det står en kille lite gömd bortanför hållplatsen, jag hör hur han sjunger och tror att han showar för någon han känner. Men när jag kommer närmare så börjar han vinka åt mig och jag vet inte vart jag ska titta, så jag beslutar mig för att låtsas som om jag inte ser honom. Då börjar han ropa efter mig och beter sig helskumt åt.. Jag går bort mot min gata och är riktigt orolig att han ska gå efter. Men jag ser honom inte när jag vänder mig om, som tur är. När jag svänger in på min gata och börjar gå den upp så ser jag att han håller samma tempo som mig fast på andra sidan gården. Skitläskigt! Som tur är så är det ett plank för min gård och en till så jag kan svänga av utan att han ser vart. Rusar upp för trapporna och låser in mig sen. Var allt lite skraj kan jag lova..

Ännu en dag..

Då har jag ganska så nyss anlänt till kontoret. Ny tjej som ska börja här idag, skoj. Som vanligt den senaste tiden tänker jag bara på mat. Jag undrar verkligen vad det är för sjukt som har hänt mig. Är ju typ hungrig hela j*la tiden. Drygt värre!

Saknar Sebastian något grymt också. Tur att han kommer hem imorgon. Bra också att jag är nere i lägnheten nu, så vi åtminstonde kan sova tillsammans en natt.

 Dags att göra lite nytta nu kanske.. (:

Hälsomat...

Då är  jag tillbaka på kontoret efter lunchen. Åt en riktigt smarrig hälsotallrik på Kladdkakan.. Med kräftstärtar och avokado.  (: Ska strax sätta igång med lite bokningar och utskick. Skoj skoj. Imorgon ska jag få göra lite program ang Centralafrika. Det ska bli trevligt och intressant. Kul att köra ett nytt land. Har lite planer nu inför min nästa praktik. Mer om detta kommer senare. Jag vill inte skriva något innan jag vet om jag vill och kan. SÅ gott folk, håll ut! (:

Lunch snart?

Shit vad hungrig jag nyss blev. Vet inte vad som händer med mig riktigt. Från att typ aldrig varit hungrig, vara hungrig varenda sekund jag är vaken... Skumt. Väntar på att tjejerna på kontoret ska bli klara så ska vi gå iväg och käka. Är så sugen på en sallad eller kanske pasta, om de har fullkornspasta. Inte för att jag tror att italienarna vet vad fullkorn är för något men... (:

Typipskt...

Jag fick lov att bryta mitt mönster som jag så stolt berättade om igår. Jag fick nämligen lov att springa in på Seveneleven nyss och köpa en yoghurt.. Där sprack det! Men jag ska trots det hålla mig borta från godis. Någon måtta får det ändå vara. Pallrade mig upp i morse för 30 minuters promenad. Det känns skönt. Börjar nu bli lite småhungrig och hoppas på att tjejerna snart ska ta lunch.
Nej, dags att göra lite nytta här nu.

Ha en fin dag!


I´m proud

Shit vad nöjd jag är! Jag skulle som tidigare skrivet ut på en promenad. Men när jag väl hade bytt om och gick ut genom dörren så kände jag att det skulle varit himla skönt att jogga lite. Jag har inte joggat sen jag vet inte när.. Tänkte att jag kör så långt jag orkar, men när jag var tillbaka hemma igen så hade jag inte stannat upp och gått någonting. Jag är så otroligt nöjd över mig själv.. (: Dusch nu och sedan sex & the city!!

Over and out..

Nytt år, nya planer..

Jaha, då har Isabel bestämt sig igen för att försöka kontrollera sitt sockerberoende. Det kommer inte bli lätt, men jag måste. Upptäckte nämligen häromdagen när jag stod i duschen att jag har blivit lite rund om magen... Illa! Så nu är det strängt sockerförbud som gäller kan jag lova. Jag tror att så länge jag har något att göra så kommer det gå bra. Men jag känner att nu när jag sitter här framför datorn så smyger sig sötsuget på.. Lika bra att byta om och gå ut på promenad nu! Jag lär ju se upp med detta så att jag kan komma i bikinin till sommaren. (:

Back in town..

Då är jag äntligen tillbaka i stan. Skönt. Men känner mig otroligt ensam ikväll, vet ej varför. Inget bra på tv heller och jag borde verkligen packa upp min väska. Hur trist som helst! Så jag väntar nog. Tur att jag tog med mig hela Sex and the city boxen, kan ju alltid kolla på den ikväll. Skönt att somna till.

Nu blev jag inspirerad av Jenny att gå ut och gå. Kanske lika bra. Då är jag kanske riktigt trött tills jag ska gå till sängs och somnar på en gång.

Utgång igår. Trevligt! Förfest hos Jenny med Jonas och Kalle. Riktigt trevlig tillställning.

Vem tvivlade?

Såklart funkade min plan.. (: Det blir UTGÅNG ikväll med! Shit vad jag ser fram emot detta. Hoppas bara på att det blir skoj. Men det blir ju så skoj som man gör det... (: Jenny sa att hon höll på att dra ihop folk till kvällen, jag undrar vilka dessa människor kan vara. Jaja, den som lever får se...


Planer

Har suttit här hela dagen nu. Det enda jag har lyckats med att åstakomma är en plan. En plan påhur jag ska få med Jenny ut. Eller det kanske var lite överdrivet att skriva att jag har en plan.. Men jag ska iallafall sprina ner till henne på ICA nu och prata lite. Hoppas att det inte är några kunder där bara..

Puss hej!


bloggtoppen

Bloggtoppen.se

Fredagsutgång

Igår gjorde jag något som inte är allt för vanligt här... Tyvärr. Jag drog med mig två söta vänner ut på Wasa. Himla trevligt blev det, även om den ena av dem var nykter och den andra otroligt trött. Det var bara jag, som vanligt, som var på G. Jag hade riktigt trevligt i goda vänners lag.

                  

Söta Sara  
   

Kan detta vara Tom Cruise kanske? (;

Efter Wasa blev det en sväng ut till Klockan för inhandlande av korv och ostmackor. Vidare hem till Halim för broccolisoppa och panpizza. Kan inte komma ihåg att jag någonsin ätit en sån god panpizza i hela mitt liv.. Tack Halim!

Kvällens planer är ännu inte spikade. Antingen blir det ännu en utgång, eller så blir det en mysig hemma kväll med chips och dipp. När jag vaknade var jag helt inställd på att det skulle bli en hemma kväll, men det känns som att planerna börjar ändras.. (:

Såklart...

När jag vaknade i morse så hade jag såklart tokont i halsen igen! Jobbigt! Jag hatar verkligen att ha ont i halsen.. Hellre bryter jag nog ett ben.

Ringde iallafall och kollade lite lägenheter här i Mora idag, eller pappa gjorde. Han har ju lite mer kontakter än vad jag har. Han skulle sätta mamma i jobb också, så vi får väl se vart detta leder. Enligt artiklar i tidningen så finns det inga hyreslägenheter att få tag på på denna ort, men det vet ju alla att det är lögn! Ska kika lite på större lägenheter i Uppsala också. Man vet ju aldrig vart man hamnar.. (:

Har varit i Kråkberg idag och lekt med Hugo, Sara och Emma typ hela dagen.. Skoj! Vi spelade "När och Fjärran" spelet och jag vann!! (:

Ska krypa till kojs nu, annars blir man ju inte frisk! Fryser som en tok..

Himla trevlig...

... dag!
Dagen började som sagt tidigare med en välförtjänad sovmorgon. Gick upp och satte fart för att komma i tid till min Jennys lunch. Smarrigt med räkwraps... Mmmm. Blev sedan en promenad bort till Åsa för lite banankaka och visning av nya lägenheten. Himla tjusigt vännen! Stressa ner på stan igen för en låång fika med Ajdo, blev en himla massa skvaller också, den killen kan skvallra.. (: Härligt! Vid 19 bar det av hem till Jenny för att bli bjuden på middag, tacopaj! Jenny regerar i köket. Jag lovar!!

Snart lär jag bege mig hemåt för att komma något så när i säng i tid.. Men ni som känner mig vet väl hur det kommer att bli!?
Tack och hej!

Livet är underbart!

Shit vad underbart! Vaknade när Seb gick upp, riktigt tidigt, men lyckades såklart att somna om ganska snabbt där efter. Sov ända till nu, elva! Så himla skönt. Vet inte alls när jag sist sov så här länge. Inte ens nyårsdagen blev så här soft... Dags att sätta fart nu. Har mycket att göra idag. Ska först städa badrummen, som jag lovat mamma, fixa iordning mig, luncha med Jenny, bege mig bort tll Åsa för att kika på hennes lägenhet och sen träffa Ajdo. Blir en stressig dag idag..(: Kanske bäst att jag sätter fart!?

Vilken dag...

Denna dag började med att jag vaknade vid sju av att Seb skulle upp. Förstår inte att vissa människor orkar gå upp så tidigt..? Låg sen o läste Magdalena Graafs bok, hur läskig som helst ju. Fick lov att läsa ut den på två dagar bara för att den var så obehaglig att jag inte vågade lägga ifrån mig den. Men som tur var visste jag ju redan att det gått bra för henne senare i livet så det var skönt, hade nog varit lite värre om jag inte hade vetat om det. Gick sedan upp för att kika på några avsnitt av Sex and the city med mamsen, soft!
Upptäckte sedan att vi inte hade något varmvatten, så jag pallrade mig ner till Lindex och duschade varmt där. Blir less på denna hyresvärd. Vi har varken varmvatten eller kanaler på tv:n, är så otroligt irriterad, särskillt med tanke på att det är Ugly Betty ikväll!

Dags för middag.
Jenny, jag dyker nog upp till 20 o kikar på Ugly Betty med dig..
Hoppas att det är okej?

Nytt år, nya förväntningar

Då är det äntligen ett nytt år. Så himla skönt! Nu kan man starta om på nytt igen... Jag har två nyårslöften detta år. Det ena är att jag ska försöka att vara snällare mot mina nära och kära, det andra nyårslöftet är att jag ska tänka mer på min kropp. Se till så att jag inte trycker i mig en massa onödiga kalorier och försöka röra på mig så att jag går ner de där himla fyra kilona. Jag har ju trots allt ett helt år på mig att kämpa. (:

Nyårsafton var trevlig i goda vänners sällskap. Middag hos Jenny som sagt med en massa god mat och skratt. Vid tolvslaget begav vi oss ner till kajen för att kika lite på raketerna och skåla i champagne. Efter raketerna gick vi bort till Wasa, där jag fick psykbryt * 2. Första psykbrytet kom i kön in då han som var entrévärd skulle se mitt leg och jag föröskte vara lite trevlig och sa att det var så roligt för att sen han hade börjat där så fick jag alltid lov att visa leg där, något som jag inte har gjort sen jag var 17 typ. Han blev lack på mig och började härja en massa, vissa kan man ju bara inte skämta med.. Nästa bryt kom när jag var inne på stället och skulle gå till baren och handla. Det blev lite trångt och kö vid några bord så jag stannade upp för att släppa förbi folk. När en utav diskplockarna sedan går förbi så nyper han tag i min rumpa. Jag blev så otroligt förbannad så jag, som typ är 1,5 huvuden längre än honom, kör in min armbåge i bröstet på honom och han tiltar typ. Tänkte inte på att han skulle göra det, men personer från södre breddgrader är ju aningen mer hetlevrade än oss nordbor. Var så otroligt irriterad att jag slängde ur mig en massa dumma kommentarer, som jag för hans skull hoppas att han inte hörde!?
Gick hem tidigt då jag inte kände mig så pigg p g a en himla dryg förkylning. Sebastian kom hem från Sälen för att pyssla om mig lite.. (; Lång seg sovmorgon dagen därpå. Pizza till frukost, Göta Kanal på bio och kinamat innan sängdags.. Riktigt mysig dag!

Nu blir det lunch med Sara och Hugo, trevligt värre!

RSS 2.0