De närmsta dagarna

Trött som ett as, och ändå håller jag mig uppe. Dum som jag är. Blev en 8-19dag idag, och tydligen imorgon med.. Jag som hade saker att så i. Men så är det. Bara att gilla läget..

Ska iallfall träffa Jennie imorgon, hon ska komma och sova hos mig. Det ska bli kanontrevligt, det var ju så längesen vi sågs... Eller iallafall sen jag fyllde år, så det blir ju lite mer än en måndag.


Bjussar på en inte alltför bra bild på mig och Jennie.. :)

Bara två dagar kvar att jobba denna vecka. Sen är det begravning på torsdag och efter det tillbaka till stan med mamma, joel, helene och farfar för att äntligen träffa papsen igen!:)
Jag tror på att det kommer att bli en bra påsk!


Filmkväll

Ligger i soffan och kikar på Johan Falk, dock är det nyheterna nu, och är lite besviken på att Frank Wagner aka Joel Kinnaman knappt är med något. Bara några få sekunder hitills.. :(
Aja, fick lov att leta fram en bild på honom istället.. 

Hej fjortis! ;P

 


Mycket längtan nu..

Jag har sånt sjukt shoppingbegär just nu.. Men det är ingen idé att köpa något innan jag börjar på nya jobbet, eftersom jag ju vill ha kläder som jag säljer. Känns som att det kanske löser sig i helgen då familjen kommer ner. Känner jag min mamma rätt så kommer det nog bli både en och två shoppingrundor under helgen. Kommer bli skoj!:)

Längtar som en tok efter min familj nu. Men det är inte många dagar kvar.. :)

Det finns några andra som jag också längtar efter och de är bla de här två pinglorna:


Såna här blev det..

Såna här små söta muffins har jag bakat idag..



Men istället för vinbär på dem tänker jag ha hallon, riktigt smarrigt kan jag lova!:)

Nu väntar tvättstugan...
Åhh, vad jag längtar!


Ledig dag!

Ledig idag, helt underbart!
Har inga planer som helst, utan jag ska bara ta det lugnt. Dock har jag tvättid kl 16 som kanske inte är det roligaste, men nödvändigt!

Har inte gjort så mycket alls denna helg. Eller jag och Sabina var ut en sväng i fredags, så hela dagen igår var ju en aning seg. Men jag hann iallafall med att hjälpa farfar att köpa en kostym till begravningen vi ska på på torsdag och så hann jag storstäda här hemma. Så nu är det städat och fint här hemma. Älskar den känslan.
Det enda som saknas är lite nya ljusa vårgardiner och nya kuddfodral. Ska ta och kika efter det på nätet nu, jag har fått någon besatthet om att jag ska ha ljusrosa gardiner i vardagsrummet och en vit/ljusrosa randig hissgardin i köket.
Det återstår att se om jag hittar vad jag söker. Uppdatering ang detta kommer.. :)

Våfflor!

Var och käkade våfflor hos farfar efter jobbet idag. Himla gott blev det. Sen fick jag äntligen med mig en ny cykel hem, riktogt skönt att slippa gå vart jag än ska. Min farfar är bäst!

Dagen har varit riktigt jobbig. Somnade inte förrän vid 3 och sen ringde klockan 5:50. Hatar den där himla saken som sitter längst ner på vänster ben och värker så sjukt mycket. Men eftersom jag knappt sovit i natt så borde jag sova som en prinsessa kommande natt. Underbart!:)

Nu ska jag kika lite tv och äta några chips innan jag ska krypa ner i min sköna säng.


Sängen kallar

Nej, nu måste jag verkligen ta mig i kragen och försöka bli lite trött (för det brukar ju gå kanon när man tvingar sig själv att sova..). Min kropp är sjukt trött efter allt för många nätter utan ordentlig sömn. Aja, vi får väl se hur pass bra detta går.

Sov så gott alla nattmänniskor.


Börjar bli lite smått less nu..

Less less less....
Shit vad jag är less på min lilla(?) vänsterfot. Att något så litet kan göra så ont. Men jag säger som Sabina har upplyst mig om hela dagen idag:"Det är inget fel på din fot, Isabel. Enligt läkarna.." Men det är väl klart att det är något som är fel, annars skulle jag ju inte ha sån värk att jag inte ens kan få sova en endaste hel natt..? Aja, nog om detta..

Har iallafall hunnit med en filmkväll med Mattias ikväll, skoj att träffa honom. Var ett tag sen kan jag lova. Tyvärr var inte filmen någon direkt tio poängare, men den var helt okej att bara slötitta på. Såna filmer gillar jag!

Nej, kanske ska försöka att pallra mig bort till sängen och hoppas på att få sova några fler timmar kommande natt än vad jag har gjort föregående. Orkar inte med att jobba om jag inte kan få sova ut någon gång!!!

Kitchen skills

Nyss hemkommen från farfar. Det blev en god middag och en superefterrätt. Tror att farfar blev riktigt impad av mina skills i köket.. ;)

När jag klev av bussen på stationen nyss så var det fullt med Bajenfans, som varit och kikat på bandyfinalen. Såklart var de dyngraka och otroligt jobbiga. Skulle snacka en massa och när jag inte svarade så skrek de en massa otrevliga saker. Inte kul alls! Och vakterna som stod typ överallt sa ingenting, det är inte alltid så kul att vara tjej... Framförallt inte när man stöter på såna här ouppfostrade nötter. Stackars satar rent ut sagt..

Skitsamma, de ska inte få sänka mitt humör.:) Håller på och plockar undan lite så det är fint och städat inför kommande vecka då jag inte kommer ha en endaste sekund över till att plocka ihop. Jobbar 8-19:10 imorgon och 8-21:10. Men va fan, jag är ju ung så jag kommer minsann att orka..:)

Oh my god!!

Gissa om muffinsarna ser mumsiga ut!? Bäst att jag tar och fixar iordning mig så jag kan bege mig bort till farfar och då får provsmaka dessa små underbara saker. Synd bara att det är snöstorm ute och jag som hade planer på att gå till honom, för ett snabbt stopp på ICA och handla det som behövs till den übergoda middagen jag ska göra... Men det är väl bara att hoppa i gummistövlarna och vinterjackan, trycka ner en mössa över huvudet och börja knata. Ingen har väl dött av att gå i lite snö i 15 minuter..(i stan!)?

Jag ska bara plocka ihop alla dessa kläder som är utspridda överallt i min lägenhet, jag förstår inte hur någon människa kan lyckas med att sprida ut så mycket saker och få dem att hamna överallt?! Men jag fixar det av någon anledning. Jag skulle verklien behöva åka till lilla lägenheten också och olja in bänkskivorna där, för att sen ta med oljan hem och fixa mina bänkskivor, den ena börjar se lite torr ut, och då kan det ju kanske vara en bra idé att olja den innan den får för sig att spricka eller något sådant..?

Aja, mycket svammel nu. Allt för att slippa sätta fart känns det som.

Hoppas att ni alla får en kanon dag i detta underbara(?) väder!

Snabb resumé

Vilken trevlig dag vi hade igår. Björn Skifs var över all förväntan. Min nya skinnjacka var sådär underbar som jag hela tiden trott att den skulle vara. All mat och dryck smakade kanon, jag tror inte att det kunde bli så mycket bättre. När jag kom hem vid 23 så var jag helt slut. Men det var det värt! Det skönt med lite miljöombyte ibland, men jag skulle inte vilja bo i Sthlm, känns skönare att bara kunna kvista dit på 40 minuter och sen kunna lämna staden när man känner sig mättad.

Idag ska jag bege mig bort till farfar för lite pyssel och middag. Men först hade jag tänkt att baka kladdkakemuffins. Jag misstänker att det skulle uppskattas av lilla farfar..:)

Usch, nu börjar det singla ner små, små, små snöflingor från himmelen. Och jag som trodde att våren hade komit för att stanna. Tji fick jag!


Dagen full med planer

Stax ska jag sätta lite fart och fixa iordning mig. Ska ta tåget till sthlm idag för att umgås lite med min mamma och två av mina mostrar. Först blir det lite shopping oh lunch, sen ska vi på Björn Skifs (kanske inte riktigt min favorit, men det kan nog bli trevligt!), efter det åker vi bort till min kusin och kikar på hur hon bor och sen blir det middag. Det blir alltså en heldag i sthlm för min del. Skönt med lite miljöombyte.. Beroende på vilken tid jag kommer hem ikväll så kanske jag hinner träffa Mattias en sväng också och kika på en film. Var riktigt längesen vi sågs! Bjussar på en gammal bild på mig och Mattias (kanske inte världens bästa fotograf som tagit den med tanke på att vi knappt kom med, men de andra bilderna på oss var ännu värre..)


Bakning

Känner mig lite seg idag, så jag har bestämt mig för att få lite ny energi genom att baka. Så nu ska jag kila bort till ICA och handla ingredienserna. Det får bli dumle cupcakes för att lyfta humöret idag. Jag tror på succé! Då kanske jag får lite energi till att städa också, som jag hade starkt hopp om att göra igår, en som inte blev av.. Såklart!:(

Men först: upp på vinden med lite saker som jag verkligen inte behöver ha kvar här nere i lägenheten längre, samt leta fram lite skor som ligger begravda någonstanns i mitt stora förråd.

Ha en bra eftermiddag/kväll gott folk!:)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update:

Muffinsarna gräddas precis just nu, sen blir det fika med chailatte och muffins och en bra film. :)

Lite bättre..

Haha, nu känns allt mycket bättre! Har shoppat lite saker här på denna underbara dator. Tänk vad man kan upptäcka att man behöver en hel del när man sätter igång.. ;)

Men som jag skrev tidigare, jag ska städa lite nu. Har tyvärr inte lyckats med att slita mig härifrån, förutom att hämta plånboken.. :S


Bubblan sprack precis!

Jag har befunnit mig i en liten lyckobubbla hela dagen idag, men denna lilla bubbla sprack alldeles nyss. Fan vad vissa människor får mig på dåligt humör. Nästan så att jag får ont i magen! Aja, skitsamma. Det ska till mer än skitsaker för att få mig ur balans. Nu när jag har fått skriva av mig detta så känns det redan bättre. :)

Ha en härlig kväll, jag ska plocka ihop lite här hemma och gå upp med en hel del saker på vinden. Läskigt men nödändigt. Borde egentligen städa ur min lilla klädkammare också, men det kan jag kanske skjuta på.. :)

Älskade familj

Åhh vad jag längtar tills det blir påsk så familjen är samlad igen! Det är faktiskt lite jobbigt att ha familjen så utspridd. Visst det är inte långt hem, men bra mycket längre till pappa. Men snart blir det ändring på det. 1/4 kommer han hem till Sverige igen. Kommer bli en mysig påsk!


Förra vintern när vi var i Thailand och firade mammas 50 årsdag..


Härliga lördag

God morgon!

Imorse vaknade jag utsövd kl 6:30, hur ofta händer det? Jag behövde nog verkligen sömn så det var bra att jag kröp till sängs redan 21:15. Och trots att visssa personer ringt halva natten så har jag sovit bra!

Nyss varit ute på en efterlängtad promenad, trots att min fot inte alls gillade det, men helt underbart skönt var det i solskottet. I like!
Håller nu på och väntar på att mina maskiner med tvätt ska bli klara. Ska bli toppenskönt när all tvätt är ren, så jag har lite att välja på. Jag funderar starkt på om jag ska slå till och investera i en tvättmaskin, jag hinner ju aldrig boka tvättstugan och det lär ju säkert inte bli lättare när jag börjar på nya jobbet heller, eftersom de har öppet till 20 där.

Idag är planerna att tvätta klart och dammsuga lägenheten, plus plocka ihop lite grann. Sen funderar jag på om jag ska ta och åka bort till plantagen och kika på lite blommor. De jag har i fönstrena nu ser inte ut att må allt för bra. Jag ska också försöka hinna med att åka bort till lilla lägenheten och olja in nya bänkskivorna där. Men jag kanske skjuter på det tills imorgon, då jag ändå ska bort till Svartbäcken för att hälsa på farfar, och förhoppningsvis få ta med mig min cykel hem.
Ska även hinna upp till Gränby en sväng med Sabina, jag hade behövt ett par nya svarta jeans och de ska tydligen finnas bra såna på Gina Tricot. Sen ikväll blir det schlagerkväll för hela slanten..

Ska köra igång med lite städ nu. Hoppas ni får en kanon dag i det underbara vädret som kommit till vårat kalla land!

Kan man amputera själv?

Som en hel del av er vet, så har jag haft otroligt ont i min vänstra fot ett bra tag. Jag trodde imorse när jag vaknade att värken hade gett sig, men tänk vad fel jag hade. Nu har jag så där olidligt ont igen. Det är kanske bäst att jag trycker i mig några värktabletter och kryper ner i sängen.. Jag tror att det kan vara ett smart drag.

Efter jobbet idag, slutade 14, så har jag inte gjort ett dugg. Bara legat i soffan och tait det lugnt. Helt underbart! Det är inte så ofta, förutom i söndags framför Vasaloppet, som jag har tid/ro med det. Men idag gick det bra..

Imorgonbitti ringer klockan tidigt, trots att jag är ledig. Det är nämligen dags för tvättstugan. Inte direkt något jag ser fram emot, men ett növändigt ont. Usch, jag har så otroligt mycket tvätt. Att jag aldrig kan lära mig och boka tvättstugan oftare än 1gång/månad? Kanske ska bli en ny rutin from imorgon?!

Jag ska ta och kila iväg och borsta gaddarna nu och krypa ner i sängen. Som jag är värd det!

Frustrerad till max!!

Åhh... Är skit frustrerad av två anledningar.

1. Hade gärna velat gå på Almtuna-Mora ikväll, men ingen som vill med!
2. Har en låt på hjärnan som jag bara måste få höra, men kommer inte på vad den heter... Bara att leta vidare.

Dinnertime!

Håller på med middagen nu, samtidigt som jag håller på och plockar ihop i röran här hemma. Vill inte behöva städa i helgen när jag ska vara ledig..:)
Tror att middagen kommer att bli kanon. Köttfärbiffar med klyftpotatis och grönsaker i ugn, mmmm....
Lammfärsbiffar med rostade rotfrukter
Visst ser riktigt gott ut?

Efter middagen ska jag gå igenom lite material inför personalmötet imorgonbitti. Skoja inte att jag kommer att vara trött imorgon, ska vara på jobbet kl 7!:S

Nu klickade ugnen, så det är time att stoppa in klyftpotatisen. Hoppas att ni får en bra kväll med minst lika god mat som mig..;)


Nu var det sådär längesen igen..

Har hänt en hel del sen jag skrev här. Men vad gör det?!

Jag har firat min stora dag (elller vad det nu är?) + firat mitt nya jobb. Känns spännande och riktigt skoj! Jag väntar med spänning på att det ska bli april..:) Tack alla goa människor som var med och firade med mig. Vilken lycka!!

Har lite att stå i, men bjussar på en bild från kalaset iallafall:)



Kort på den fina tavlan jag fick av Annika och Jenny... Tack, ni är underbara!:)


Shots...

Shit vad jag poppar denna låt. Men jag blir på så grymt bra humör av den. Var lite av en chock i lördags när vi ramlade in på stugan och de körde denna underbara plåga.. :) Lyssna och njuuuuuuuut!


Utsövd

God morgon!

Ska snart ner på stan och käka lite lunch med Jenny. Sen blir det väl lite rännande i affärerna för att se om det kommit in något nytt som kan sätta igång "ha-begäret". Var längesen jag gick på stan med Jenny, konstigt?! INte direkt kanske. Vi ses ju tyvärr inte allt för ofta nuför tiden.
Ikväll ska jag iväg till Ingalill för lite massage. Gissa om det ska bli underbart!? Ska ju även på Mora Hotell & Spa på fredag med Sara, men då blir det inte lika lång massage som ikväll. Men det ska bli skoj att hinna träffa Sara lite också. Det händer inte heller så ofta längre..

Nyss suttit och kikat på två filmer som min bror lagt upp på facebook, man kan ju verkligen fundera på om vi är syskon på riktigt..;)

Nej, nu ska jag kika runt lite mer och sen ska jag sätta fart.

Ha en bra dag!

I´ve got a feeling

Jajemen... Jag har en känsla, men kan inte riktigt säga om den är positiv eller negativ. Men det kommer att visa sig, det är ett som är säkert! Det är allt jag kan säga just nu.. ;)

Idag har jag varit på ön och myst med lilla Noel. Han är ett sånt mysigt barn. Vi har läst böcker och pratat en massa om hans stundande semester utomland.. Vilken underbar unge.. ;) Tyvärr så sov lillasyster Alma hela tiden jag var på ön, men då betyder det ju bara att det blir ännu ett tillfälle att åka dit nästa gång jag är hemma och hälsar på.. :)

Har inte hunnit med så mycket mer idag. Hängde med Jenny ett tag på ICA (läs sorterade ut kaffe som vacuumet gått ur) och sen bara slappat på soffan. Grymt skönt kan jag lova. Det är semester det!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen så att jag orkar ränna runt på stan med Jenny imorgon, för att sen avsluta dagen med lite massage hos Ingalill. Underbart! Som jag har längtat..

Sov så gott allihopa, det kan jag lova att jag kommer att göra! ;)

Kort resumé av den gångna helgen

Hej mina kära vänner!

Befinner mig just nu hemma i Mora och trängs med alla underbara skidåkare.. Lite mysigt är det ibland (läs idag) när det knappt fanns några skidåkare kvar. De flesta kommer nog på onsdag-torsdag och då är det inte lika mysigt längre.. Det värsta med alla skidåkare som traskar runt på stan är att de visar noll hänsyn till oss andra som inte har ett par skidor vilandes på axeln plus att de stinker av svett, och det är den värsta doft jag vet! Allt annat är bättre!! Tänk er själva hur gott och fräscht en medelålders man som har åkt nio mil luktar... Usch, nu mår jag t o m illa av att bara tänka på det.

Jaja, förutom lite negativa småsaker så har jag det bra här uppe i norr. Lördagens utgång var mycket bra, blev en hel del kära återseenden och en massa skratt! Och jag hoppas starkt på en repris både på fredag och lördag kan jag lova... Men då med lite fler underbara människor :)

Idag hann jag med en lunch med kära syster yster och mamma, synd bara att den tog slut så snabbt. Men det tar vi igen imorgon när vi beger oss ut till ön för lite mys med de små liven!:) Längtar! Det är ju inte allt för ofta som jag har möjlighet att träffa dem.

Nej, nu ska jag ta och blanda ihop lite dipp och plocka fram lite chips och sedan bänka mig framför tv:n och hoppas på att hitta någon bra film. Riktigt längtar tills på onsdag när sista Stieg Larsson filmen släpps på dvd, då blir det filmkväll med familjen kan jag lova..:)

RSS 2.0