Äääntligen

Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Riktigt skönt. Det gäller att passa på nu innan semestern är slut...

Igår åkte jag och Rodellskan till Strängnäs för att käka lunch och strosa omkring lite grann. Riktigt mysigt. Jag shoppade även en svart skinnväska i lite speciell modell, men jag gillar den!

P kom äntligen hem i natt också. Riktigt skönt. Nu kommer jag äntligen sova bra igen. :)

Idag har vi inte så mycket planer förutom att vi ska ut på en promenad i det härliga vädret (läs: regn!). Sen får vi se vad vi hittar på...?

Ha en trevlig dag i det underbara vädret!


Pigg tjej...?!

Legat vaken i en timme nu, kan inte somna om! Vaknade av att det ringde, trots att telefonen var på ljudlöst och vibrationen var avstängd. Det var som att jag bara kände på mig att det ringde..

Jag kan sova 3 timmar till, bara jag lyckas somna om. Sen ska jag och Rodellskan ut på utflykt idag. Kan nog bli skoj!:)


Sweet & sour

Sitter och väntar på mitt middagssällskap nu, det står kyckling sweet & sour på menyn ikväll. Vilket jag hoppas ska passa damen!?:)

Idaga har det varit fullt upp. Brunchat med mamma, pappa och Joel. Hälsat på farfar och Buffy en liten sväng, hem och tvättat, kikat på film och bakat två satser bullar. Torkat golv, bäddat rent och lagat middag. Nu känner jag att jag är värd att bara ta det lugn resten av kvällen. Kanske en film i soffan och en massa prat, prat, prat... :)



Såhär blev min första sats bullar :)

Ha en trevlig söndagkväll!


Grå pysseldag

Idag är det grått ute. Det regnade t o m nyss, men det behövs nu när det varit fint väder så länge. Jag har ganska nyss gått upp ur sängen.

Idag väntar brunch med familjen, tvättning, göra matlådor, städa lägenheten och kanske baka lite. Känns som att det är på tiden.
Jag hoppas att det fortsätter att vara grått ute så det känns bra att vara inne och pyssla.


Fick jättefina liljor av farfar igår. :)


Sommaren är kort

En semestervecka kvar nu. Känns lite konstigt att jag om en vecka ska ta mig i kragen och ladda upp för jobb, jobb, jobb.. Tur att jag trivs så bra på mitt jobb att det bara kommer att ta några minuter, sen är jag back on track igen!:)

Jag har lite smått ställt in mig på att semestern snart är slut och då väntar hösten! Av någon anledning så gillar jag hösten. Det finns en massa mysiga kläder i butikerna, man kan ha långärmat på sig på jobbet (vilket man i och för sig har kunnat denna sommar då det varit så kallt!), slipper ha ballerina skor utan man kan gå runt i stövlar dygnet runt, det är okej att föredra en mysig hemmakväll framför barnhäng och uteserveringar.

Jag köpte förresten två höstplagg idag på stan, ett par Primeboots och en kavaj från Busnel. (Ber om ursäkt för den dåliga bilden)


Semesteeeeer

Haft några sköna dagar hemma i Uppsala nu. Så himla skönt att vara hemma igen, trots att jag hade väldigt mysigt i Mora. Men hemma är trots allt hemma!
Sen jag kom hem har jag hunnit med att hälsa på Karro och lilla Alicia, druckit gott på Framfickan med Johanna, Frida, Sara och Malin. Hängt på Flurran, shoppat, ätit gott, druckit gott och sovit en del. Semester med andra ord!<3

Idag har vi haft farfar här på middag, jag skulle göra en smarrig tårta, men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.. Det blev en annan version av denna goda skapelse.:)

Nu väntar filmkväll med lillebror. Ha en trevlig kväll!

Nedan: Kort från i onsdags när vi var på framfickan.


God natt världen!

Dags att sova nu. Äntligen hemma och får sova i MIN säng!:) Hoppas att jag kommer att sova bättre i natt än vad jag har gjort de senaste nätterna..

Hörs imorgon istället. Håller tummarna för fint väder imorgon med.:)


Underbar dag

Hunnit med en massa idag, trots lång sovmorgon. Lunch med syster yster och mamma, lite shopping, fika med mamma, fika med Salle, hälsat på mormor en snabbis, middag med familjen Masuhr, hoppas studsmatta och lekt med lego med Emilia. Nu sitter jag och väntar på att Sophie ska natta Emsan sen ska vi äta god rabarberpaj som hon nyss kokat.:) Detta är livet. Älskar att vara här hemma i Mora såna här dagar!<3


Slö tjej

Somnade om en sväng och har nyss vaknat igen. Det är nog bland det bästa med att ha semester, att man FÅR göra så..:)

Ska strax kliva upp och sätta lite fart. Hade ju trots allt lite att stå i idag.

Ha en bra måndag!!


Tidig morgon

Vaken tidigt idag. Beror antagligen på att jag har sovit själv i natt. Ligger fortfarande i sängen och kikar på dåliga program på tv:n, kanske ska ta och somna om en sväng (jag har ju semester!)!?:)
Idag väntar lunch med syster yster, sen ska jag och mamma uträtta lite ärenden på stan, samt fika med min syssling. Mer än så är inte planerat. Kanske att jag hinner med att åka ut en sväng till min kusin också..?
Blev helt plötsligt lite stressigt, jag åker ju förmodligen hem till Uppsala imorgon och har en hel del saker att hinna med innan dess!


Lyckad lördag

Tog en ordentlig sovmorgon imorse. Kändes som att det behövdes då jag har en tvådagars bakom mig. Sen blev det häng på Pronto ett bra tag. En massa snack om gårdagens utgång med efterföljande efterfest. Tack alla för igår, var längesen jag hade en så trevlig kväll här hemma! Skrattade så mycket att jag borde ha fått några rutor på magen.:) Blev även otroligt glad över att träffa på gamla vänner jag inte sett på bra många år. Blev så glad över att ni också var hemma denna helg och över att jag fick reda på eran lilla hemlis!:)

Idag har jag inte gjort många knop, så ska försöka göra lite nytta genom att dammsuga halva lägenheten och sen laga middag. Sen väntar nog filmkväll ikväll.

Ha en trevlig söndagskväll!


RSS 2.0