Popular


Såg denna på Vakna med the Voice imorse. Så sjukt roligt klipp. Gillar såna här parodier.


Jag är ledsen.

Mycket jobb nu. Ska strax iväg till jobbet för att köra en 11 timmars arbetsdag. Har en känsla av att det kan bli mycket folk idag, dagen före valborg. Tror att det kan bli kaos. Men sånt är bara roligt! :)

Det är ett tag sen jag skrev här, detta beror till stor del på att jag har jobbat en massa denna veckan. Då blir ni tyvärr åtsidosatta, ledsen för det men jag har noll energi över då. Orkar inte ens starta datorn när jag kommer hem på kvällarna.. Hoppas att ni har förståelse. :)

Dags att sätta lite fart nu, Johanna ska komma upp till jobbet en sväng innan öppning. Kommer bli trevligt. Saknar henne så!


Give Me Everything.


Något skön låt..


Lite roligt.


Onsdag 27 april.

Onsdag och jag är otroligt trött. När jag vaknade trodde jag aldrig att jag skulle kunna ta mig up ur sängen, så trött var jag. Nu har jag iallafall tagit mig upp, men är inte speciellt pigg för det.
Men jag ska strax dra fram dammsugaren och köra ett varv i lägenheten, sen blir det lite dammtorkning och torkande av golv. Jag hoppas bara att jag hinner med detta innan det är dags att bege sig till jobbet. Kör 12-20:15 idag.

Såklart är det fint väder idag. Jag jobbar ju. Igår var det kallt och mulet/regn, för då var jag ju ledig. Förstår inte varför jag alltid har sån otur med vädret när jag är ledig (kanske inte alltid, men väldigt ofta iallafall)..

Nej, nu lär jag sätta fart om jag ska hinna något innan jobbet.

Hoppas att ni får en bra dag!

En dag full av aktivitet.

Ligger på soffan helt slut. Har haft en intensiv dag, först promenad + frukost med Johanna, fyrishov med P, besök på Bauhaus för att vara smakråd, shopping på City Gross, solning med Sabina och nu avslutat med sushi med P. Är skittrött, jobbigt bara att jag gärna hade velat se Bigbrother. Men är man i behov av sömn så är man.. :)

Imorgon blir det jobb 12-20, innan jobbet hade det varit bra om jag hann med att städa. Kommer inte hinna med det innan Annika kommer annars, och jag vill ju inte att hon ska mötas av ett slagfält. Då får hon nog panik, sån pedant person som hon är. :)

Nej, nu ska jag plocka lite här. Ta och hänga upp alla kläder som bara ligger och väntar på det i garderoben. Jag har ju fått en massa galgar, äntligen!

Samboliv.

Idag är det tisdag. Det betyder att det bara är fem dagar kvar tills Annika dyker upp här.
Då sa vi leva samboliv i två månader. Det kommer bli kanon.


Ett litet uppryck.

God morgon!

Var några dagar sen jag skrev något här. Har inte haft något internet, that´s why..
Idag är jag ledig, och ska snart bege mig ut på en promenad med Johanna. Otroligt längesen vi sågs, så det ska bli trevligt. Efter lunch ska jag och P åka till Fyrishov och bada, kommer bli roligt! Var ett tag sen vi var där senast..




Helgen har bestått av jobb, mys med familjen och utgång. En bra helg. Jag är nöjd. :)


Myskväll

Precis satt ner rumpan i soffan. Så skönt. Promenerade till och från jobbet idag också. Känner mig riktigt stolt över mig själv! Men nu blir det lite slappt i några dagar över påsk. Det är jag värd:)

Ikväll blir det myskväll i min ensamhet. Tråkigt, men vad gör det? Funderar på om jag ska göra mig redo att krypa ner i sängen lagom till BigBrother? Det är jag värd.. :)

Buzzador.

Jag är medlem hos Buzzador, en sida där man får erbjudanden om att vara med och testa olika nya produkter och sen lämna feedback på dessa produkter. Roligt att kunna påverka lite vad som ska komma ut på marknaden. För varje produkt man testat och lämnat feedback på får man poäng, ju högre poäng man har desto fler kampanjer får man chans på att vara med i.
 Just nu har Buzzador en värvningskampanj där de främst söker småbarnsföräldrar, men även andra personer. Kika in här och bli medlem, det är ett roligt medlemsskap!


Felsägning.

"Det där är ju bara en fiskidé..."

Kommentar till Karolin angående att hon inte äter något från havet.


Skärpning.

Med tanke på hur många ni är som läser det jag skriver varje dag, så tycker jag att ni kan bättra er med kommentarer. Inte stor del alls som skriver, vad beror de på? Berätta varför ni bara sveper förbi utan att lämna ett spår.. :)


Pysseldag.

God morgon!(?) Eller jag har varit vaken sen klockan åtta, men har haft en sån där skön dag då man tillåter sig själv att ligga kvar liiiite längre i sängen och bara slappa. Nyss hemkommen från P. Ska strax sätta lite fart. Lär dammsuga och snygga till lite här hemma innan päronen dyker upp imorgon. Känner att det vore skönt om jag hinner med det idag så har jag heeela dagen ledig imorgon.

Nu ska jag käka lite frukost och kika på Glamourama.

Hoppas att ni får en trevlig dag i det vackra vädret!

Promenad.

Nyss hemkommen från jobbet. Gick både dit och hem, vilket jag är otroligt nöjd över. Visst, det är inte sådär jättelångt, men 3 km dit och 3km hem blir ändå 6km. Plus att jag gått i stort sett konstant hela tiden på jobbet. Det känns lite grann kan jag meddela. Men så värt det! Hur skönt är det inte med lite frisk luft innan man gör kväll? Ska försöka ta och gå i båda riktningarna imorgon med, men då ska jag nog ha min Easytone på mig så det ger ännu mer.

På fredag kommer mamma och pappa. Känns skoj! Ska bli skönt att få prata mer med dem.
Ibland är det skönt att ha föräldrar.. <3

Nu blir det filmkväll. Ska bli mysigt. Var ett tag sen sist.

Så underbar.


.

Orkar inte med att ha det såhär..
Har pratat med mamma och pappa idag och det blev både bättre och sämre.
Jobbigt att prata med någon som ser igenom en, via telefon.

I miss Asia.

Sitter och tänker tillbaka på alla resor jag har gjort. Det finns en som är lite grymmare än alla andra och det är när jag och Jenny var i asien i tre månader. Shit vad skoj vi hade. Vill göra om den resan, det är ett som är säkert!

Här är tre bilder som beskriver våran resa otroligt bra. Enjoy!


Onsdagens planer.

Känner mig fortfarande inte på topp. Att allt kan rasa så fort. Helt sjukt!
Men det är väl bara att ta nya tag och sikta uppåt (IGEN!), det som inte dödar härdar sägs det ju. Jag har lite svårt att se det just nu, men det blir nog bra tids nog.

Idag har jag inga stora planer. Sola, handla mat, jobba. Inte direkt den bästa dagen, men det är sånt som måste göras..




Pretty boy swag



Haha, jag blir så glad av denna. :)


Tillbaka på ruta ett.

Allt har kännts så bra idag, tills nu. Har varit positiv hela dagen. Nu känns det som att jag har fått gå tillbaka till start plus stått över ett kast. Blev helt plötsligt väldigt negativ. Borde egentligen bara gå och lägga mig..


Tisdag 19 april.

Jag har nyss kommit hem från jobbet. Har hunnit med en massa saker idag, vilket känns otroligt skönt! Det märks att det är påsklov, mycket mer folk i farten än på en vanlig tisdag. Hann med en lunch på Barista efter jobbet också, det blev en smarrig quesadilla med kyckling.

Sitter nu och väntar på att tatueraren ska ringa upp mig så att jag kan boka om min tid jag har där. Skulle egentligen ha tatuerat mig den 5:e maj, men är på utbildning i Borås då. Så jag får lov att skjuta lite på den. Typiskt. Jag som sett fram emot den dagen... (dock med lite fasa också, misstänker att det kommer göra sjukt ont!)

Om en timme är det dags för en promenad i det fina vädret. Först ska vi gå ner på stan och sen upp till Gränby för att hämta min cykel som jag lämnade där efter lunchen. Kommer bli kanon att traska lite i det fina vädret.

Tuesday.

Frukostdags hemma hos mig just nu. Var riktigt trött när klockan ringde imorse. Men det är ju bara att studsa upp (läs: hasa sig ur sängen..), hoppa in i duschen och sen känns det lite lättare. Som vanligt har jag absolut ingen aning om vad jag ska slänga på mig. Det får nog bli jeans och en t-shirt idag tror jag. Skönt. Det är ju knapp någon som hinner se mig så det spelar väl inte så jättestor roll egentligen..

Dags att slänga på en låt för att komma igång lite. Jag kör på denna idag.


God natt.


Så sjukt rolig serie. G´natt.. :)


Middagsgäster

Jag har haft middagsgäster här ikväll, Joel och Sabina. Min lilla familj.. :) Mysigt att laga ordentlig mat och sitta vid köksbordet och äta, inte vid soffbordet som jag alltid gör. Diskutera allt och inget, hetsa lite och bara vara. Jag gillar´t!

Ska ta och diska middagsdisken nu, hatar att ha en massa disk när jag vaknar. Vill ha det städat och klart tills Bigbrother börjar, så det är väl dags att sätta lite fart.
Till middag blev det kassler med paprikatäcke och ris. Riktigt gott, men känns som att jag har ätit för ett helt fotbollslag.
Att jag aldrig kan förstå när jag är mätt..?!
Jag och Sabina åt sen jordgubbar och vaniljglass till efterrätt, kändes som sommar. Härlig känslal!



Usch, känner mig riktigt trött. Hur kan man bli trött av att jobba fyra timmar? Tyligen lyckas jag med det iallafall.
Kanske ska skynda mig med disken och göra mig redo för kvällen, kika BB i sängen istället. Det kan nog vara en bra idé. :)


Det kliar i fingrarna.



Dessa saker är jag ganska sugen på att klicka hem nu. Från Ginatricot förståss.. :)


Klockrent


Hur kul är inte detta. Trodde först att det var ett skämt, men jag kan tänka mig att det är effektivt.
Alla flygvärdinnor skulle nog behöva denna utbildning. Övertygad!


Jag dööör!


Roligaste klippet jag sett på bra länge. Jag skrattade så tårarna rann när jag såg detta..
Enjoy!


Städdag

Nyss hemkommen från jobbet. Väntar på att maten ska bli klar. Lyxlunch, krögarpytt.. ;) Var sugen på att ta en lunch på någon uteservering, men alla jobbar ju.. :/

Idag ska jag ta och städa ur kyl och skafferi, och sen inhandla det som saknas (vilket råkar vara alldeles för mycket!). Jag har inte handlat ordentligt på hur länge som helst, dags för ändring på det! Nu j*vlar ska här tas tag i maten, och träningen med för den delen. Det är på tiden! Känner av att de flesta byxor börjar bli lite väl tighta nu.. :/

Ska ta en powerwalk lite senare idag, men först ska det städas!

Nu: Lunchtime!

Finaste bästa.


Finaste versionen någonsin!


Längtar.

Vill att det ska bli kväll nu. Ikväll är det myskväll som gäller! :)
Tyvärr så har jag en känsla av att det kommer bli sent innan den drar igång..


Sunday morning


Easytone, O'learys och tidig söndagmorgon

Uppe ganska tidigt idag med, iallafall för att vara en söndag. Vaknade 7:30 och kunde inte sova mer, så det var lika bra att studsa upp. Perfekt då jag kommer att hinna med att plocka undan lite här hemma innan jag ska iväg och jobba hela tre timmar..
Jag förstår inte hur ett hem kan förfalla så fort som mitt gör? Det är helt sjukt! När jag kom hem från jobbet i fredagskväll var det städat och fint, vad hände sen!? Jaja, skitsamma. Jag kommer hinna plocka undan innan jag beger mig till jobbet så det är fint när jag kommer hem sen.

Tänkte att jag ska gå till och från jobbet i mina Easytone, har inte varit den flitigaste de senaste dagarna så det kan nog vara bra att jag rör lite på mig. Ska även försöka att pallra mig bort till solariummet efter jobbet. Så skönt att lägga sig i värmen och bara njuta...

Gårdagen var väldigt trevlig. Efter jobbet hängde jag på stan med Sabina och M. Blev både lunch och öl. Dock tror jag inte att det är så bra för mig att dricka alkohol, mådde inget vidare efter ett tag. Vi hammnade på O'learys och kikade på sm-finalen i innebandy. Ganska skoj, måste jag tyvärr erkänna. (Antar att jag kommer att få några kommentarer från chockade vänner nu.. :) ). På kvällen blev det sen ett litet besök hos Sofia. Skönt att bara hänga hemma en lördagskväll, ingen hets om lyckad utgång.. :)


Uppe med tuppen!

Vaknade klockan 7, ganska pigg och motiverad inför några timmars jobb. Hoppas på mycket folk i farten idag. Så gott folk, se till att komma och shoppa lite nytt. :)
Efter jobbet ska jag träffa Sabina för en glass (om bara vädret rycker upp sig lite), eller en fika om det är sämre väder. Det ska bli mycket trevligt. Sen har jag inga direkta planer för kvällen. Hade varit skönt med en tidig kväll. Känner mig fortfarande inte riktigt i form, jag vill mest bara vila..


Jag har ingenting att ha på mig idag. Jag funderar på om jag ska ta och köpa denna blus och ha den..? Tyckte att den var riktigt snygg! Vet inte vad som har hänt med mig, men jag har börjat gilla beige mer och mer. Vuxen?

Nu ska jag sätta fart, lär åka till jobbet om senast en timme.
Hoppas att ni får en fin dag!


Fredagkväll

Fredagkväll. Ensam. Grandiosa pizza. Ångest. Godis och chips. Slut på Cola Zero. BigBrother. Sängen.


15:e April

Idag är det den 15:e april (min namnsdag, Olivia heter jag!), vilket betyder att halva april har passerat. Alltså är det bara en halv månad tills min goding Annika flyttar in här. Som jag saknar henne! Vi hinner ju typ aldrig ses eftersom hon bor ända borta i Trysil, men nu får jag hela två månader på mig att ta igen all den tid vi har missat pga att vi bor i olika länder. Som vi ska mysa! :)

Bjuder på två tokgamla bilder på mig och Anki-panki..

Midsommar i Mora för hundra år sedan


Utekväll i Uppsala typ 2005

Shit, vad mycket roligt vi har hunnit med under alla år..


Jobbtime

Nu tar jag och slänger mig på cykeln och trampar upp till Gränby för lite jobb. Ser ut som att det är näst intill storm ute, men det är väl som vanligt i denna blåsiga stad. Bara att gilla läget! Ska hinna slänga i mig lite mat innan jag börjar, så det är väl bäst att sätta fart.

Hoppas att ni har en bra dag i solen! :)

Presenter!

Jag längtar tills nästa helg. Mamma och pappa kommer hit då. Det ska bli mysigt. Sen är det ju ett plus att jag får lite nya saker till lägenheten också.


Denna kudde får jag bland annat. Fyra stycken närmare bestämt. :)

Sen blir det två ljusstakar, nya sängkläder i blått och vitt och två plädar i blått och vitt till mina soffor. (dessa saker finns inte med på hemsidan, tyvärr).

Nej, dags att hoppa ur soffan och skutta ner till gymmet för att sola 30 minuter.
Vi hörs senare!


Vååååååår

Känner mig lite trött idag. Gick och la mig tidigt igår, men blev väckt vid tvåtiden. Känns som att jag var ut igår, trött, ont i huvudet och det trycker i bihålorna. Hoppas att det bara beror på dålig sömn. Nu får jag ju lov att sova själv i två nätter så jag lär kunna sova ut ordentligt då hoppas jag.

Idag väntar jobb mellan 16-20:15. Innan dess tänkte jag försöka hinna med att sola och färga mitt hår. (Lägga i lite mörkare slingor). Kanske ska planera in en promenad också, det är ju toppenväder ute!

Ligger i soffan nu i onepiecen och bara njuter. Balkongdörren är öppen och våren "strömmar" in i lägenheten. Lycka!


Min bästaste vän

Ligger på soffan och snackar i telen med bästaste Jenny. Stackarn är lite krasslig. <3



Har fortfarande inte plockat klart med tvätten, hamnade framför datorn och pysslade med en massa skit. Ska strax ta tag i den, alltid lättare när man har någon i luren. På så sätt är det bra att ha vänner som bor borta så att man kan ha en telefondejt då och då.

Nej, ska ta och sätta igång någon bra låt nu och börja plocka här hemma. Vill ha snyggt här hemma innan BigBrother börjar ikväll, allltid mysigare att gå och lägga sig när det är städat och fint. :)


Jag är verkligen helt besatt av den här låten, kan lyssna på den tusen gånger om...


Massage på gång

Köpte dessa två mysiga massagebollar idag. Tror starkt på dem. Det ska bli spännande att se om mina förväntningar uppfylls. Är så sjukt stel i nacken att jag testar allt nu för att kunna vrida på huvudet.
Tyvärr så verkar jag få lov att testa dessa själv.. (Liten pik där kanske.. ;)).

Nej, nu ska jag fortsätta att ta hand om mitt hem. All tvätt ska vikas in i mina ursorterade lådor, dammsugning, torkning av golv och disk står på schemat. Dessutom kommer lilla lillbror på besök snart, han ska hjälpa mig med datorn. Den har lyckats bli lite seg...

Tack hej!

 


Ändrade planer.

Skuter på gymmet (eller kanske rent av skippar gymmet och tar en promenix istället?), känner att jag nog behöver köra ett ryck med dammsugaren här hemma. Alltid trevligt med ett städat hem inför helgen.

Ska nog rensa ut lite kläder också. Kanske slänga upp en del på tradera med. Känns som att det är dags att köra ett ryck där igen.


Kung kung kuuuung.. ;)


Man kan inte annat än bli glad för denna.. :)


Stort av mig!

Var nyss in på Ginatricot och klicka i en massa saker som jag tyckte att jag behövde, men när jag väl skulle betala så stängde jag ner sidan. Vad hände där?! Men stolt är jag iallafall. Egentligen var jag inte i behov av någonting av det jag hade klickat i..

Nyss varit hos läkaren, det kändes bra. Nu behöver jag inte gå dit något mer på ett tag hoppas jag. Det känns som att jag inte gjort annat än sprungit till läkaren den senaste tiden.

Nu väntar tvättid och gymmet. Sen blir det stan en sväng.

Ha en bra dag i solskenet!


Tillbaka.

Äntligen har jag fått tillbaka min dator, så nu kommer jag kunna uppdatera här lite mer. Lillebror har fått haft datorn tills hans nya kom. Något snäll syster jag är, eller hur!? :)

Nu sitter jag här hemma i min nya Onepiece och bara njuter. Har varit ute på en liten promenad och testat mina Easytone jag köpte idag. De känns bra, men det återstår väl att se hur bra de är. Kanske inte ens tar mig upp ur sängen imorgon..?

Är inne i en ledig period nu, ledig idag, imorgon och fram till klockan 16 på fredag. Känns helt sjukt, hur ofta är jag ledig två dagar i rad mitt i veckan annars? Men det känns skönt att köra en mjukstart på jobbet.

Imorgon väntar läkarbesök och sen står tvättning på schemat. Något som det (som vanligt) var alldeles för längesen sist. Förstår inte hur jag lyckas med att alltid missa mina tvättider? Jag hade velat åka till Fyrishov imorgon men vi får nog skjuta på det, eftersom jag ska tvätta mellan 12-16. Aja, det återstår att se hur det blir med det.

Strax BigBrother, sen väntar sängen..

Spiderman

Tisdag idag. Jag vaknade klockan 4 och låg vaken i ett bra tag,  lyckades somna om och vaknade sedan igen klockan 7. Jag förstår inte vad det är som händer. Kanske att jag är understimulerad. Jag har ju inte gjort så mycket annat än att vilat och sovit de senaste tre veckorna.

Jag har slagit på stort idag och lackat naglarna. Snygga julröda naglar fick det bli, jag hittade inte så många alternativ i mammas badrumsskåp. Så här snygga blev de i alla fall.


Färgen heter "An affair in red square"



Har inga direkta planer för dagen, så jag ska nog pallra mig ner till solariet, hem och duscha, hälsa på mormor och hjälpa henne att rensa ur hennes garderober. På eftermiddagen blir det ett besök hos familjen Jackson. Hugo fyller fem år imorgon, och ska såklart ha en present. Det ska bli spännande att se responsen på presenten av hans mamma. Att han blir glad över den är jag inte det minsta tveksam till.





Vilken femårig kille vill inte ha denna Spiderman sak, som man kan skjuta iväg spindelnät med?

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt över att bilderna ligger åt fel håll, men jag hann inte vända dem.

Hoppas att ni får en bra dag!


Inget bra humör idag

Nyvaken, men skittrött och ordentligt irriterad idag. Låg vaken mellan 3 och 4:30, kikade på något skitprogram på tv:n. Förstår inte vad som händer, varför kan jag inte sova hela natten? Jag blir ju helt förstörd dagen efter.

Igårkväll hade jag en trevlig middag med mina underbara vänner. Vi låg utslagna i soffan efter att vi hade ätit och bara skrattade, åt allt och inget! Sen blev det såklart lite skvaller, vi hade ju en hel del att ta igen! :)

Idag blir det förmodligen lunch med mamma. Väntar bara på att hon ska höra av sig angående tid. Hade tänkt att jag skulle träna lite, men i och med att jag är så trött så avvaktar jag med det. Kanske ska hoppa i springskorna efter att jag slängt i mig lite frukost, och bege mig ut på en promenad..?


Liten pingla



Denna lilla pingla har jag haft nöjet att få mysa med idag. (Eller rättare sagt burit runt på.. :)).
Ska snart bege mig hem till moster för att leka vidare, och få prata mer med hennes goa mamma. Någon som jag har saknat otroligt mycket. Så skönt att hon är tillbaka i Sverige igen!


Mysig dag

Måndag morgon och jag är fortfarande hemma i Mora. Har inte bestämt mig än hur länge jag kommer att stanna här, men det blir nog några dagar till.

Jag ska strax iväg och träffa kusin Sophie och (förhoppningsvis) hennes lilla söta dotter Emilia. Vi har inte setts sen i somras, så det ska bli skoj! Sen får vi se om vi går bort till mormor och hjälper henne att gå igenom alla hennes garderober. Något jag har lovat att hjälpa henne med innan jag åker tillbaka till stan.

Igår var jag och mamma på bio, vi såg "Hur många lingon finns det i världen", så otroligt fin film. Jag kan verkligen rekommendera den! Det var kul att se att bion var fullsatt (kan tillägga att biosalongen här rymmer MINST 260 platser), jag har nog inte varit på fullsatt föreställning där sen Masjävlar hade premiär. :)



Ikväll ska jag träffa mina två bästa vänner, Jenny och Annika. Jag kan inte komma ihåg senast vi tre umgicks.. Eller jo, det var någongång i somras när de kom ner till mig och hälsade på. Det kommer nog bli en riktigt bra dag idag!


Trevlig lunch

Det blev en liten lunch med chefen på Amazing Thai idag. Skönt att få sitta ner och snacka lite med henne, om framtiden och så. Nu sitter jag här och väntar på att få bege mig iväg till gymmet, dock  är jag noll taggad för det!

Borde egentligen packa ihop en massa kläder, åker med pappa hem till Mora imorgon. Vet inte hur länge jag blir där så det är väl egentligen därför jag inte har tagit itu med den där packningen. Svårt att packa när man inte vet hur mycket som behövs.. :/ Jaja, det är väl inte hela världen om jag inte skulle ha med mig saker så det räcker. Jag och mamsen är ju trots allt lika stora så jag kan ju i värsta fall låna kläder av henne.. :)

Nej, kanske lika bra att ta itu med den där packningen nu när tanken är väckt...

Fredagsmorgon

Sitter och äter lite frukost nu. Ska strax kila bort till P och kika på gårdagens Big brother, som vi båda missade. Ringa chefen och meddela hur framtiden ser ut ska också göras nu på förmiddagen.

Åker hem till Mora imorgon. Blir förhoppningsvis lite ompysslad. Vet inte hur länge jag blir där, men känner att det blir skönt med lite miljöombyte..

Vi hörs senare!

RSS 2.0