Äntligen lite helg!

Idag ska jag bara jobba 9:45-16, ska bli skönt att slippa vara kvar till stängning. Utgång med flickorna ikväll, känns inte sådär jättelockande, men man kan ju alltid ändra på sig:D

Snön vräker verkligen ner ute nu och det hade ju kunnat vara skoj, om det inte är för att vi inte har bytt till vinterdäck än. Gissa om jag var irriterad på Seb när jag vaknade imorse, varför kan han inte byta däck i tid? Nu är han ju borta i lite mer än en vecka till så jag lär ju inte få bra vinterdäck förrän tidigast nästa måndag. Så nu hoppas jag att den här snön töar bort fortare än kvickt!

Nej, nu lär jag sätta fart och äta frukost. Lär väl räkna med att det kan ta lite längre tid än vanligt att åka till jobbet.

Ha en bra fredag:D

Klädbekymmer

Ledig dag idag och gissa om det är skönt?!
Jag har nyss kommit hem från Carro, där jag sov i natt, och satt i gång både tvättmaskinen och diskmaskinen. Ska strax äta lite frukost och sätta lite fart. Idag ska jag nog träffa Sara. Vet inte vad vi ska pyssla med, men jag vet att jag är i väldigt stort behov av nya kläder till helgen. Särskilt eftersom vi har planer på att köra en två-dagars, och jag kan ju inte ha samma kläder två dagar i rad, det går ju inte.. :) Förra helgen köpte jag den här kjolen på lindex, och jag funderar starkt på att ha den på mig på fredag, men vet inte vad jag ska ha till den. Någon som har ett förslag!?
 

Nu ringde mamma och behövde personal, så nu ska jag bara hoppa in i duschen och fixa i ordning mig, sen bara vänta på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan åka ner till henne och jobba några timmar. Alltid bra att jobba lite extra, pengarna går ju tyvärr åt fortare än man hinner blinka.. :( Trist bara att jag inte kan träffa Sara.

Ha en trevlig dag!

Ensam natt

Har inte sovit något vidare i natt. Inget roligt att behöva sova själv, och såklart blev jag väckt igår när jag hade sovit i någon timme, men det var ju ett trevligt samtal så det gjorde väl inte sådär jättemycket egentligen, jag fick ju t o m en liten present så.. :) 

Idag blir det lite jobb och sen till kvällen ska jag bjuda tjejerna på middag, vet dock inte än vad jag ska bjuda på... Men det löser sig nog.. Men nu borde jag verkligen ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Annars kan det nog hända att jag blir lite sen till jobbet... 


Ha en bra dag!

Vad är det för en dag?!

Idag fyller min kära lillebror 19 år!!
Wow, shit, förstår inte hur tiden kan gå så himla fort?! Kan man få stoppa den en stund? Är det möjligt!?
Snart ska jag och Seb åka bort med en present och klämma i oss lite tårta. Ska bli smarrigt. Men smarta som vi är så har vi nyss ätit en massa mat, så vi inte ska orka så mycket fika. Smart va, så säg!?


Lillebror för några år sen...

Lördagkväll på hotellet

Lördag idag, jag har jobbat hos mamma en sväng och sitter nu hemma och tjattrar lite med Seb och Pontan.. 
Väntar på att tiden ska gå. Ikväll ska jag, Seb, mamma och pappa på hotellet och äta skaldjursbuffé, ska bli himla gott! Synd bara att jag inte gillar att skala skaldjuren.. Men men, jag får väl kanske lära mig då... :S

Natten har inte varit alltför skoj, jag har hostat en massa så jag la mig tillslut på soffan så Seb skulle få sova iallafall.
Det var ganska intressant att sova på soffan, jag kan meddela att färnäs är ganska stilla och livlöst på natten. Nästan skrämmande. Lyckades så klart också skrämma upp mig själv med alla skuggor som var överallt.



Auktion

Jag och lillebror städade mamma och pappas vind igår och hittade en massa fynd. Vi bestämde för att försöka sälja dessa saker och jag håller just nu på att lägga upp dem på tradera. Vi får väl se om de inbringar några pengar, men man kan ju alltid hoppas.

Vi slet iallafall i sex timmar på den där vinden, sen så åkte vi till tippen med det som inte var värt något.. Gissa om jag var slut sen, det var värre än ett rejält träningspass kan jag lova. Men otroligt skönt när det var över!

Nej, nu ska jag ta och ladda upp lite fler bilder och sen ska jag krypa ner i sängen bredvid Seb. Mysigt att få sova ihop, det gäller att passa på nu innan han ska åka till USA. :)


God natt där ute..


Ibland blir jag så arg

Idag snackade jag med en vän och blev lite nerstämd.
Varför kan vissa människor inte förstå? Blir så förbannad!
Men de kanske inte är så mycket att göra, kanske bara kan se på och hoppas på ett lyckligt slut..?

RSS 2.0