Tröttmössa

Trött, tröttare, Isabel..
Har varit otroligt trött heeeela dagen.
Började ju med att ligga kvar i sängen lite för länge, vilket resulterade i att jag fick tokstressa till jobbet. Var helt slut när jag väl var framme och skulle kila in på möte med hela centrummet.
Försökt börja jobba med schemat, vilken inte går alls. Kommer inte fram till något bra. Jag lär nog sitta och jobba med det hela dagen imorgon. Lycka till säger jag bara!
Efter jobbet åkte jag hem till farfar för att tvätta. Lillebror och Lene dök också upp och hade med sig fika.
Efter farfar drog vi och käkade thaibuffé. Smarrigt värre, synd att jag itne var sådär jättehungrig, men mätt var jag när jag hoppade på cykeln och trampade hem igen.

NU ligger jag här på soffan och har ångest över att jag inte har plockat ihop här hemma idag heller. Imorgon MÅSTE jag minsann städa här hemma efter jobbet. Det är ett som är säkert!

God natt världen!

Torsdagmorgon

Idag är jag trött. Har sovit så dåligt i natt. Vaknade minst en gång i timmen, hela natten. Fy fan! Det borde vara oej att vara hemma från jobbet då.. :) Nejdå, jag vet ju att så fort jag kommit dit så går det sjukt bra. Får en massa energi. Det känns lite småjobbgit nu bara..
Ingenting har jag att ha på mig heller. Måste åka bort till farfar efter jobbet och köra en maskin. Det är ju knappt så att jaghar rena underkläder ens, och då är det illa med tanke på att jag har sjukt mycket.

Usch, nu borde jag verkligen sätta fart. Ska ju på möte kl 8:30.. Det betyder att jag senast måste åka hemmifrån om 45 minuter, och jag ser ut som skit idag så det kommer nog ta tid att fixa iordning mig. Hur ska jag hinna med detta?!

Tänkare.. Jag?!

Jag har kommit in i en "tänkarperiod".. Antar att man behöver det ibland. Men hur länge?! Jag är inte den som tänker, jag har alltid bara gått på känsla. Aldrig legat hemma och bara tänkt. Det är inte jag!
Men den senaste tiden har jag tänkt mer än mycket. Det kan ju vara så att alla omkring mig har så mycket i sina liv att jag kommer in i deras banor och bara hakar på...?
Jag gillar inte det här med att tänka för mycket. Jag vill att saker ska ske spontant.

Det är nog bäst att jag tar och tvättar bort sminket och kryper ner i sängen. Jag behöver en lång natts sömn. Det är ett som är säkert!

Tack för promenaden/ventilation av mitt liv idag Lene... ;)

Hysteriskt!



Grymt rolig!
Gjorde min dag..


"Dagens outfit"

Vaknade upp utsövd idag, underbar känsla! Jag ska koka lite gröt nu och sen bege mig iväg för en lång dag på jobbet, men vad gör det så länge jag tycker att det är kul!?

Såhär ser jag ut idag. Till detta kör jag på mina MC-boots. Kan nog bli bra tror jag..


Minnen

Hörde nyss en låt som väckte en massa minnen..
Härliga minnen. Jobbiga minnen.
Mycket skratt och mycket gråt..
Ibland kanske man bara måste förlåta och gå vidare.
Vem vet, en vacker dag kanske allt som har hänt kan vändas till något positivt..?


Mätt och belåten

Ligger mätt och nöjd på soffan och kikar på Boris, Morgan och gänget i Ullared. Tänk att ett sånt tragiskt program kan vara så pass underhållande...?! Ska snart kila ner i källaren och se om jag kan lyckas med att få en tvättid denna vecka. Var sjukt längesen känns det som. Jag börjar få slut på strumpor, och då är det verkligen längesen.. Finns nog ingen som har så mycket strumpor som jag. Jag förstår inte att jag kan vara så road av att köpa nya strumpor, tråkigare finns ju egentligen inte! :)


OBS det är inte mina strumpor på bilden, jag har mycket finare och mer än detta..

Ser fram emot morgondagen. Sovmorgon, sen ska jag hem till bästa Sabina och käka lite mat och snacka skit.. Kanske se om vi kan göra verklighet av våra nyårsplaner som dök upp i lördags..
Mer än så säger jag inte än... :)


Kort resumé

Lyckades med att bli av med min mobiltelefon igår (igen!!).. Tack och lov så har jag ju beställt en ny som strax borde dyka upp. Jag önskar att den vill dyka upp imorgon så är alla bekymmer ur världen.. :)

Helgen har (förutom telefonbekymret) varit riktigt bra. Lyckad utgång igår. Känns idag. Somnade inte förrän vid 6-tiden imorse, och vaknade fyra timmar senare. Annika sprang runt här hemma och städade, medans jag låg i sängen och kollade på. Sen blev det kebabtallrik och sen var det tyvärr dags för Anki-panki att hoppa på tåget hemmåt igen. Så sjukt trist! Saknar dig gumman....

Nu ska jag fixa ihop lite mat och sen sätta mig och jobba med scheman. Vilket underbart söndagsnöje va!?

Lördagmorgon

Har tryckt amerikanska pannkakor med Annika och bara snackat en massa. Riktigt mysig morgon. Vi har ju lite att snacka om..
Snart ska vi ner på stan och shoppa, shoppa, shoppa. Känns som att det var ett bra tag sen jag handlade något, så idag är det dags!

Hoppas att ni andra får en bra dag!

Färgglad dag idag

Torsdag idag, bara två arbetsdagar kvar på veckan... Känns faktiskt skönt, den här veckan har gått lite långsamt.
Pappa kommer idag så det blir middag ute ikväll, mysigt! Joel följer säkert också med. Det har nog aldrig hänt att bara vi tre har varit ute...?
Imorgon kommer pinglan Annika! Ska bli grymt.. Det känns som att helgen kommer gå ut på shopping, vin och utgång. Har jag fel gumman!?:)

Har klädbekymmer idag med. Men har en liten aning. Jag kör nog på en färgglad outfit idag, som vanligt! 
Det får nog bli de här grå jeansen, den svarta volangblusen och mina svarta stövlar från Esprit, ridstövel modellen.. Klassiskt och snyggt!


Från ginatricot.com såklart..

Nu är det frukost som gäller sen jobb till 20:15. Vilken härlig dag det kommer att bli idag,
det handlar bara om inställning och attityd..


Tisdag 21 septemmber 2010

Idag har jag sovmorgon... Riktigt skönt. Jag hade egentligen tänkt pallra mig upp kl 6 för att ta mig iväg på spinning, men jag var så sjukt trött när klockan ringde att jag unnade mig att sova lite extra.
Jag kände att jag hade rätt till det med tanke på att jag var ute och gick med Helene och Joel i två timmar igår, och det känns idag kan jag lova.. Mina benhinnor är inte vad de borde just nu, men det är bara att smörja på lite salva, sen blir det bra! :)

Jag lär plocka ihop lite här hemma nu, Mickan kommer och ska sova här i natt och det vore ju skoj om det inte är saker överallt här hemma....

Pappa dyker sen upp på torsdag och sen på fredag kommer ANNIKA!!!
Fy vad skoj det ska bli att träffa min lilla prinsessa... :)

Jag är jäkligt lyckligt lottad!

Jag har nyss kikat på The blind side. Shit vad den berörde. Jag fick otroligt dåligt samvete av att titta på den.
Här sitter jag i min lägenhet och har ångest över vilken väska jag ska köpa, när det finns folk som knappt äger en uppsättning kläder och som aldrig haft ett hem.

Jag är verkligen lyckligt lottad.

Jag:
-har en underbar familj som älskar mig och som jag älskar
-har världens bästa vänner
-lever i land jag kan känna mig trygg i
-har ett jobb jag mår otroligt bra av att gå till varje dag
-har ett hem jag känner mig trygg i
-har möjligheten att kunna köpa i stort sett allt jag vill ha
-kan äta mig mätt, av det jag för dagen är sugen på
-kan i stort sett göra det jag känner för, alltid


För att sammanfatta allt detta vill jag bara säga att jag är otroligt lycklig med mitt liv. Tänk vilken tur att jag föddes till detta liv. Jag hade lika gärna kunnat hamna i en familj i ett krigshärjat land, eller i en familj som inte vill veta av mig. I ett liv som går ut på att försöka överleva dagen.

Det finns säkert väldigt många människor i världen som skulle gjort vad som helst för att få några ynka procent av det liv jag lever.. Denna film har verkligen lyckats med att ge mig ett uppvaknande!


Frukost!

Stackars lillebror ringde nyss, han hade precis kommit hem från jobbet och var helt slut. Så vi skjuter på frukosten till en morgon då han inte har jobbat heeeela natten. Nu ska jag hugga in på pannkakorna i min ensamhet.. Smarrigt värre!!:)
Amerikanska pannkakor som på hotell

Tidig söndagmorgon..

Pigg och utsövd vaknade jag för 30 minuter sen. Skönt när man känner sig så, det är inte allt för ofta tyvärr.
Sitter och väntar på att lillebror ska bli klar på jobbet och dyka upp för lite frukost. Amerikanska pannkakor står på menyn.. Jag undrar bara hur länge han ska behöva jobba?! Jag börjar ju bli hungrig.. ;)
Ska ut på en rejäl promenad sen har jag tänkt, innan jag tar itu med lite plock här hemma. Konstigt att det alltid finns en massa att pyssla med. Man blir aldrig klar.
På eftermiddagen dyker mamma upp, ska bli mysigt. Det känns som att vi umgås på ett helt annat sätt här än när jag är hemma.. Dock är hon bara här en natt. Ikväll blir det middag med mamma, Joel och Helene. Mysigt! Trist bara att pappa är kvar hemma i Mora..

Beslutsångest!

Har suttit och stirrat sönder mig på Mulberrys hemsida.
Finns så många vackra ting där.
Vill ha så många.
Men jag har ju lovat mig själv att bara köpa en. 
Hur ska jag kunna välja en?
What to do..?

Mr...?


Shit vad jag älskar Mr Bagge... Roligare människa tror jag att man får leta efter.


Housekeeping?

Tänk att det kan vara så svårt att motivera sig till att plocka ihop här hemma. Vart ligger felet undrar jag?! Hade ju varit skönt om det var städat och fint när jag kommer hem från jobbet om några timmar, så att jag slipper ta tag i det då. Kanske ska ta och kolla upp det där med städhjälp? Det börjar kännas som att det kan vara värt att betala lite för att någon ska komma hit och städa undan åt mig..


Gettin´ Over You

Lördag idag och jag ska snart hoppa upp på cykeln och trampa iväg till jobbet. Endast fyra timmars jobb idag. Skönt! Hoppas på mycket köpsugna människor..

Igårkväll körde vi en myskväll hos Karolin och kikade på Idol. Trevlig kväll, dock blev den kanske lite sen. Jag som hade räknat med en tidig kväll igår för att orka upp och träna imorse, men jag får slå till på en promenad efter jobbet istället. Det funkar det med.. :)


Så skön... Nu har dagen börjat!


Monday morning...

God morgon!
Ännu en dag ledig, riktigt skönt har det varit med de här tre lediga dagarna.. Välbehövligt!

I fredags gjorde jag ingenting, åt middag med mamma och pappa och bara tog det lugnt och gjorde en tidig kväll.
Lördagen var någon stressigare. En snabb sväng med mamma på stan, iväg till Borlänge med Martin. Middag med brudarna på Strand och sen satt jag hemma hos Jenny en sväng innan det var dags att göra kväll, vid ca 2 tiden. Stugan skippades, men det var nog lika bra. Det brukar ju vara samma varje gång ändå så.. :)
Igår åkte jag ut till småkidsen på Sold. Shit vilket välkomnande jag fick, de var helt hysteriska de små liven. Underbart! Så mycket kärlek i så små människor! <3

Nu ska jag strax sätta lite fart, kan dock inte bestämma mig om jag ska bege mig ut på en promenad eller om jag ska ställa mig på löpbandet/crosstrainern.... (Dagens i-lands problem, jag vet!!). I och för sig ska jag ju ut på promenad med Jenny vid 17:30 ikväll så jag kanske ska hålla mig inne och röra på mig istället..?
Sen väntar lunch med mamma och syster yster. Trevligt! Men innan allt detta måste jag sätta mig och jobba lite. Man är aldrig ledig, trots att man är ledig.

Men först ska jag njuta lite av denna..


Hemma hos mamma och pappa..

God morgon!

Precis ätit frukost med sällskap av mamma och pappa. Trevlig morgon! Dock har jag inte sovit sådär jättebra i natt i mitt gamla flickrum (som jag för övrigt inte sovit i på mer än 5 år). Har ont i hela ryggen och vaknade var femte minut, kan det ha att göra med att man inte riktigt känner sig ensam i rummen här hemma...?

Ska strax hoppa in i duschen och sätta lite fart. Mycket står på schemat idag. En snabb sväng på stan med mamma och sen bär det av till Borlänge för lite shopping med Martin. Till kvällen vet jag inte vad som händer än... Förslag någon?!

Nu kallar duschen på mig, bäst att hoppa in i den och vakna lite...

Hemlängtan

Nu längtar jag hem, hem till lilla Mora. Brukar alltid få hemlängtan dagen innan jag ska åka hem.
Skön känsla.
Det bästa är att denna gången får jag hela tre dagar att spendera hemma.
Tre dagar med en massa planer (som, om jag känner mig själv inte kommer att bli av...).
Har tänkt att ta en massa promenader med Jenny, shoppa med mamma, fika med mormor, mysa med Alma och Noel, äta pappas goda mat, dricka vin, hälsa på Sara och Hugo och en rejäl utgång.
Hmm... Vill verkligen hinna med allt detta. Men hur?!
Jag vill ju inte stressa igenom allt heller...


Precis utanför mamma och pappa


You belong with me

Morgonpromenaden är avklarad, tre maskiner tvättade, alla traderavinster packade... Jag känner att jag är väldigt effektiv idag med. Skön känsla.
Ska försöka att hinna med att packa inför hemresan imorgon, jag ska ju ändå vara borta i fem dagar, så jag behöver ju packa både det ena och det andra... Kommer bli en tung väska imorgon.
Det vore bra om jag hann med att dammsuga av lägneheten också eftersom mamma ska bo här tis-ons.. Kanke känns lite trevligare för henne om det är städat...? :)

Nej, nu lär jag kila ner i källaren och hämta upp min tvätt. Enda nackdelen med att bo högst upp är att deet är så sukt långt ner till tvättstugan.. Aja, jag får ju gratis träning.


Lyssnade på denna på MTV nyss. Vet inte varför, men jag gillar den på något sätt.. :)


Effektiv onsdag

Hemma efter en givande dag på jobbet. Har hunnit med en hel del som skulle göras. Så skönt när man kan beta av saker på "To do listan"..
Nu ska jag ta och plocka ihop lite här hemma och sen mysa ner mig i soffan med en film och lite godis. Kanske borde packa lite också, åker ju trotss allt hem till Mora direkt efter jobbet på fredag, och imorgon jobbar jag ju till 20:15 så då lär jag säkert inte vara så motiverad till att pyssla med det.
Förresten, någon som är sugen på att ses i helgen så är det bara att höra av sig. Har inte sådär jättemycket planerat... :)
Jaja, nog om det.. Ska nog ta och börja med middag, hittade köttfärssås i frysen som behöver en uppdatering. Bäst att ta tag i det nu så jag får i mig någon middag.

Hörs da´!

Underbara dag..

Strax bär det av till jobbet. Jag har en positiv känsla att dagen blir bra. Fint väder och en massa skoj att pyssla med på jobbet. Jag tror att dagen kommer att rusa fram. Härlig känsla! :)

Promenaden var otroligt skön. Solen värmde gott och fåglarna sjöng. Det kändes nästan som vår i luften, synd bara att det är ett halvår tills det är vår igen..

Direkt jag kommer hem ikväll ska jag ta och plocka ihop här hemma. Jag förstår inte, men det har en förmåga att förfalla ganska lätt här hemma... Konstigt! :)

Hörs då!


Jag säger bara:

"Morgonpromenad, it is.."


Måndag

Trött är ordet.
Sugen på sött.
En sväng till Coopen?


We are family...

Nu är jag riktigt irriterad! Var nyss in på ginatricot och skulle shoppa, men den sidan säger att jag inte har pengar på kortet trots att det mycket väl finns pengar när jag ringer och kollar. Vad kan detta bero på?!

Dagen har spenderas med familjen. Först en sväng ut till IKEA där jag såklart hittade en massa nödvändigt, det brukar ju vara så.. :) Sen vidare till Upsala färg för att kika på skjutdörrar till min förvaringsvägg som ska upp i vardagsrummet. Lunch/middag med farfar och familjen på Lingon, där det blev en riktigt smarrig burgare. Den var så god att jag var mätt fram tills nyss.

När familjen åkte hem hoppade jag i springskorna och begav mig ut på en promenix bort till Gränby Centrum för att fixa några saker på jobbet. Skönt att komma ut och få lite luft. Hyrde två filmer också, har nyss kikat på en (som för övrigt var helt värdelös!) och ska strax krypa ner i sängen och kika på den andra... Den har jag mycket högre tankar om...

Imorgon väntar en rolig dag på jobbet, med ett spännande besök.. Ser fram emot det! :)
Synd bara att lilla Johanna är hemma och är sjuk.. :( Tänker på dig vännen.



Underbara familjen, minus Joel och Helene...


Mysig morgon..

Nyss hemkommen från frukost med mamma och pappa på Park In Hotell. Smarrigt med hotellfrukost!
Nu är vi här hemma och väntar på att Joel och Helene ska vakna och komma hit och hämta oss för en sväng på IKEA och till Upsala färg, vi ska äntligen börja kolla upp lite angående min förvaringsvägg jag ska ha i vardagsrummet. Det kommer bli så bra..

Nu ska jag och pappa kika på hur vi ska få upp min väggdekoration som jag vann på en auktion på tradera för några veckor sen. Det kommer att bli så snyggt!

Hörs sen!

I´m on my way now!

Uppe och är pigg. Taggar för en shoppingdag med mamma och Helene (Joel kanske hänger på, vet vet..?). Får bli en ordentlig frukost så att jag orkar springa i en massa affärer.. 
Lyssnar på en massa Phil Collins låtar. Han är bara för grym.
Just nu är det You´ll be in my heart, de från soundtracket till Tarzan. Så himla fin låt.
Hade helt glömt bort denna underbara artist tills jag hörde hans låtar på KB igår. Skam att man kan glömma bort en så stor artist.

Dags att koka lite gröt kanske. Jag kan ju inte hänga i soffan hela morgonen, då kommer jag aldrig att komma i tid. 11:00 är det uppställning på stan! :)


I´m on my way now...


En bra dag, trots lite negativitet...

Haft en mysig kväll med bästa familjen! Middag på KB. Maten smakade bra och vinet ännu bättre..

Nu ska jag strax krypa ner i sängen för att få min skönhetssömn.

Underbart!
 
Som jag är värd en ordentlig skönhetssömn den efter en dag som denna.
 
En dag som har varit mycket bra, trots en massa hosta och knappt någon röst.
 
En dag värd att minnas!


Chockerar mig själv!

Chock! Det är två timmar tills jag börjar och jag är så gott som klar. Ska i och för sig vara på jobbet typ en timme innan jag börjar för att hinna med en lunch med bästa Johanna..

Kanske ska åka upp till Gränby Centrum och slå ihjäl lite tid i någon av affärerna. Det kan ju vara så att jag behöver shoppa lite... Eller?! Kanske är bäst att hålla i pengarna fram till lördag iallafall. För könner jag min mamma rätt så blir det nog en hel del shopping då..:D

Det vänder..

Vaknade nyss upp och mår betydligt bättre än vad jag har gjort de senaste dagarna. Skönt att det börjar vända. Jag har varken tid eller lust att vara sjuk. Det är helt enkelt inte min grej.

Ska snart iväg och käka lunch med Johanna innan jag börjar jobba. Vi har en massa att prata om, och vad passar då bättre än en god lunch på wookhaket?

Tänkte att jag skulle hinna med att dammsuga av lägenheten också innan jag hoppas upp på cykeln och börjar trampa upp för den långa lutningen till jobbet.

En rolig sak att se fram emot. Mamma och jag sticker utomlands i slutet av oktober, om allt går som det ska. Måste ju snacka lite med chefen först.. Det kan ju vara en bra idé.. :)

Nu blir det usik på hög volym för att motivera mig till lite städ. Hoppas att det funkar..

Vilken natt...

F.Ö.R.S.T.Ö.R.D är dagens ord.
Sovit hur dåligt som helst i natt. Ena sekunden har jag vaknat av att inte kunna andas och haft panikbehov av nässpray, i nästa sekund har febern skjutit i höjden och som en final på detta har jag haft världens skummaste drömmar, som alltid när jag har feber.

Jag kan lova att direkt jag sluta idag ska jag köpa en stor påse godis och hyra en film och sen bädda ner mig i soffan resten av kvällen. För det är jag värd! Kanske jag kan bli frisk...?

Idag blir det riktigt "mjuka" kläder. Orkar inte ha något tight och stelt när jag mår såhär. Leggings och stortröja eller boyfriendjeans ligger nog bra till idag. Aja, kanske ska ta tag i detta istället för att hänga här..


RSS 2.0