Bröllopstajm

Nyss kikat på konserten för kronprissesan och Daniel. Man kan ju inte annat än bli kär när man ser hur lyckliga de verkar.
Men det lär nog vara mycket nervositet för dem nu. Kan bara tänka hur nervös jag skulle vara dagen innan mitt bröllop, och då är jag ju inte prinsessa och behöver oroa mig över att hela världen kan se mitt bröllop.
Men men, det är väl bara att gilla läget om man ska bli prinsessa en vacker dag...?!


Mycket som snurrar nu..

Nu har det varit sån här "torka" igen. Eller snarare så har jag haft ett riktigt liv. Jag har inte tid att hänga fraför den här burken så mycket längre. Men ändå så är ni in här och kikar, trogna läsare..:)

Det har hänt mycket de senaste dagarna, mycket som har fått min hjärna att gå på högvarv. Vet inte om det är bra eller dåligt?! Kanske kan bli något positivt av detta, den som lever får se..




Kort resumé av det senaste dygnet

Nu har det gått lite mer än ett dygn sen flickorna övergav mig, men jag har hunnit med en hel del sedan dess.

Pappa överraskade igår kväll med ett besök, eller ja, han är fortfarande kvar här.. Vi var ut och käkade god middag på Brasseri Höganäs sen var det kväll.. Sen imorse skjutsade han mig till jobbet, och såklart hämtade han mig med. Vi for till IKEA en sväng och sen vidare för att handla blommor till min balkong. Vi hann också med att åka ut till min farmor på kyrkogården och sen blev det jordgubbar hos farfar. Middagen fick bli sushi.. Som jag gillar´t! Var längesen jag skrattade så mycket som när pappa skulle visa hur duktig han blivit på att äta med pinnar, vilket såklart inte gick något vidare. Jag har fortfarande kramp i magen av allt skratt.. Sen fick jag den geniala idén att vi skulle flytta på mitt kylskåp och min frys så halva kvällen har gått åt till det. Jag är helt slut i hela kroppen nu av dessa tunga möbler.

Sovmorgon imorgon, gött! Men lär nog vakna tidigt eftersom min kära far är en aning morgonpigg.. :S Men va fan, lika bra att studsa upp i tid kanske så hinner jag tvinga pappa att kånka upp mitt matbord på vinden. Jag har nämligen bestämt mig för att köpa ett nytt, mindre bord istället för det stora jag har nu..

Det har dykt upp lite funderingar också, men dessa behåller jag nog för mig själv ett tag till.

God natt!


Matdags

Vilken mysig dag vi har haft ute i parken här vid mig.. Legat och snackat en massa skit och garvat åt allt och inget. Sweet! Njuter av att ha mina pinglor här, så skönt att bara ha dem omkring mig.
Jag ska strax ta tag i lite matlagning och brilljera i köket med lite pasta och köttfärssås, så att vi orkar med kvällen.


What a lovely morning with my girls

God morgon!

Sovit ganska bra i natt, trots febertoppar och igentäppt snok. Men vetskapen om att det kommer bli en toppendag fick mig att sova gott ändå. Skönt med sovmorgon också.
Jag och ankisen ligger nu på varsin soffa och lyssnar på musik medans lillan fortfarande grisar på lutfmadrassen.. Vi försöker spela partylåtar så att hon ska vakna till så vi kan sätta fart och bege oss ut i sooooolen!
Som det kommer bli en riktigt härlig dag idag. :)

Bjussar på en härlig låt



Taggar, taggar, taggar för kvällen kan jag lova.... ;)


Lycka!

Nu har pinglorna anlänt.. Så roligt med lite besök och såklart hann vi med lite shopping också.
Gissa vart..?:)

Just nu ligger i i sofforna och bara myser och snackar skit och skrattar åt allt och alla. Som förr i tiden.. I like!
Blev ingen utgång ikväll eftersom jag abolut inte är pigg. Men imorgon blir det all in.. Måste visa flickorna att jag håller ställningarna här nere. Ska bli skoj kan jag lova! Hoppas på fint väder imorgon, då kan det mycket möjligt bli en lunch ute i grönskan.

Nej, dags att var alite social med girlsen nu..

Hoppas att ni får en bra fredagkväll, det ska vi ha.


Seg natt kan jag lova

God morgon världen!

Sovit grymt kasst i natt. Legat och försökt lösa det problem som dök upp igår. Ska strax bege mig upp till jobbet för att ha lite extra tid till att fixa det här. Men det kommer nog bli en lång dag idag. Somnade 23:30 igår och vaknade igen vid 00:45 och har sedan dess legat vaken till och från, hela natten. Blir en tidig kväll ikväll, det är då ett som är säkert!

Hoppas på en lunch med Linda idag, känns som att det hade varit skönt att få fokusera på något annat än jobb ett litet tag idag. Jag hoppas att hon har tid idag, men annars blir det ju imorgon så..

Idag blir det slappa och sköna kläder kan jag lova. Orkar verkligen inte med något tight och obekvämt när jag är så här trött som jag är idag..



Slappa och sköna byxor, tillsammans med det här slappa linnet men i vitt blir nog perfekt idag.. Sen blir det nog vita converse till, eller varför inte mina nya peeptoe från HM?


Sommar sommar sommar...

Det blev ingen spinning imorse, men däremot begav jag mig ut på en promenad istället. Skönt med lite frisk luft såhär på morgonen. Känner mig riktigt duktig, två dagar i rad har det blivit promenad direkt jag har vaknat.

Ska strax ta och sätta lite fart och åka iväg till jobbet. Tror att det kan bli en lugn dag idag, med tanke på att det är så fint väder. Men vem vet, folk kanske känner studentpaniken komma.. Det visar sig.

Sitter och poppar en massa sköna sommarlåtar och längtar tills helgen, kommer bli helt grymt. Eller hur tjejer?! :)



Nej, nu kallar duschen. Måste försöka hinna plocka ihop lite här hemma innan jag åker också.

Ha en kanondag i det vackra vädret!


RSS 2.0