En lugn och skön söndag

Söndag idag, och en otroligt skön sådan. Tog en välbehövlig sovmorgon (tänk vad skönt det är att vakna av sig själv!), sen tog jag det bara lugnt. Åkte hem till mamma och pappa och hängde där i några timmar. 

Jag ville hinna träffa pappa en liten sväng, det var nämligen hans sista dag hemma idag. Han har nu åkt ner för att förbereda sig för avresan. Men som tur är så får jag träffa honom lite nästa helg. Kommer nog bli jobbigt att säga hej då när det väl är dags. Men men, jag får väl se fram emot sommaren när han kommer hem och hälsar på lite grann.

Efter att ha umgåtts med mamma och pappa så åkte jag ut för att hälsa på Seb. Vi tog en skön promenad ute i snöovädret och begav oss sedan ut och åkte lite bil och letade efter ett speciellt hus, men jag vet inte riktigt om vi hittade det. Det är ganska svårt att leta efter något som man inte har en aning om hur det ser ut. Trevligt hade vi iallafall.

Nu på kvällen har vi bara ätit en god middag och tagit det lugnt, nu väntar vi bara på att Beck ska börja. Jag har även börjat med att fylla i en ansökan till en utbildning. Vad det är för utbildning vill jag avvakta lite med att berätta.

Nej, nu ska jag hoppa i mjukisbyxor och inta soffan. 
Ledig dag i morgon, och det ska bli skönt. Har lite saker jag ska hinna med att fixa då. 

Hoppas att ni får en trevlig kväll!

Längesen, nu igen

Det är lite skoj att se, för trots att jag nästan aldrig skriver något här så har jag en trogen skara som kikar in här varje dag.. Blir så glad när jag ser det!

Det har varit mycket på alla plan på sistonde. Sen att jag ite har något internet där jag bor är en starkt bidragande orsak. Men men, jag tycker ju att det är otroligt skoj med den här bloggen, och om jag bara kunde ta och skaffa mig ett internetabonnemang så skulle jag vara otroligt mycket mer flitig här, det är ett som är säkert.

Mitt liv består nu till största del av jobb på Ur & Penn, jobb på Class Gym och den tid jag har över försöker jag dela mellan min familj, Seb och mina vänner..
Mer än så har jag inte riktigt tid med. Men det räcker bra för mig.

Snart bär det av till Uppsla för en helg också, ska faktiskt ner dit och jobba på den första Lindexbutiken jag var på. Det ska bli riktigt skoj, de har nyss fått ombyggt där och så.

Nej, nu lär jag sätta lite fart. Ska iväg och ha ett spinningpass strax, och det kan ju vara bra om jag är där i tid.

Ha en trevlig helg!

RSS 2.0