PANIK!!!

Okej, imorgon efter jobbet ska jag bege mig norrut. Tar tåget till Gävle där mina kära föräldrar hämtar mig. Hinner förhoppningsvis med lite shopping också innan vi åker mot Mora. Jag har bara ett litet problem, vad ska jag packa med mig? Har inte en susning om vad jag lagt ner i min väska, det värsta är att jag måste ta fram en till väska för att få plats med allt, då jag inte ens fått plats med några skor än. Jag som brukar vara grym när det gäller att packa, dock inte denna gång..:( Men men, jag ska ju trots allt vara hemma i nio dagar så jag tycker faktiskt att jag har rätt att få ha stor packning med mig hem..:)

Kanske ska ta och försöka bli klar någon gång då så jag kan krypa ner i sängen och få min skönhetssömn sen?!


Tack alla nära och kära för alla gratulationer igår. De värmde något enormt!

Godnatt och sov så gott

Red bull kanske?

Usch, idag är det ingen bra dag. Har ingen energi alls..:( Och jag som måste bort till kvarnen och lämna in filmen jag och pappa hyrde igår. Sen så har jag ett paket att hämta ut också, mitt nya läppglans(för jag har ju inge sen tidigare!!) och min nya hårborste, ska bli skoj att testa dem. Synd bara att jag känner mig nere på noll och just nu blev det otroligt långt till kvarnen.. Men men, bara att hoppa i täckbyxorna, mössa, dunjacka, tummvantar och "uggs" och pallra sig iväg. Jag kommer ju inte direkt få mer energi av att bara sitta här helle, även om det var grymt skönt. Bäst jag ger mig iväg nu, för idag MÅSTE jag dammsuga, får ju besök imorgon och då kan jag ju inte visa upp ett sånt här stökigt (läs dammigt) hem.

Tjipptjopp!

Kallt kallt kallt

Nu bär det av till farfar. Blir ingen promenad, tar bussen de tre hållplatserna. Är ju otroligt kallt ute oh jag känner inte för att frysa idag.. Ska hoppa i täckbyxorna, springa in på coop och handla lite åt farfar och sen bege mig till bussen.

Fy, fryser ju redan. Hur ska detta gå!?

Trött en söndag

Gårdagen var skoj.

Vi började med middag här hemma, jag och Sabina. Grymt goda hemmagjorda hamburgare med feaost, sen hade vi planer på att sätta fart och gå bort till Peter. Men som vanligt var jag (och även Sabina) otroligt seg, så vi kom inte iväg förrän ca 22. Väl hos Peter var det trevligt, en massa prat och dricka innan vi for iväg till BJ(som tanken var) väl där tyckte jag att vi skulle prova Saluhallen istället. Var riktigt längesen jag var där och det var trevligt med lite variation..
När vi kände att vi var klara på Saluhallen så beslöt vi oss för att ta en promenad hem i snöstormen, och det gick mycket bättre än jag hade kunnat ana. Skönt med lite frisk luft sådär på morgonkvisten. När vi väl kom hem så var det en massa mat som stod på schemat, och gissa om det väl välbehövligt! Snackade och kikade på tv fram till 6:30 imorse, så idag kan jag lova att jag inte riktigt är med i matchen. Men men, nu har jag sovit lite till och fått i mig mat.
Snart ska jag ta en dusch och sen bege mig bor till farfar för att tvätta min kavaj och äta lite middag. Jag undrar jag om en promenad kanske är en bra idé? Men solen kanske hinner gå ner innan jag beger mig ut?!

Lycka!

Idag kommer min pappa hem till Sverige på besök! LYCKA!! Som jag längtat efter att få träffa honom. :)
Ska strax sätta lite fart och sen hinna med lite ärenden innan jag ska bort till farfar och träffa pappa. Blir bara en kortis idag, men han kommer ner till mig måndag och tisdag (tror jag att det var) så snart får jag träffa honom igen:)
Hoppas bara inte att flyget (taxin från Arlanda) är försenade, vädret har ju bättrat på sig så det borde ju flyta på. Annars bli jag tokig, om jag inte får träffa pappa..


Pappa och mamma för ett år sen när vi var i Phuket, Thailand och firade mamma..


Kort dag

Slutade tidigt på jobbet idag. Helt underbart, jag kan inte komma på när jag gick hem kl 15 senast.. Köpte med mig semlor och åkte hem till lilla farfar och fikade. Han blev väldigt glad, jag har inte träffat honom på ca 3 veckor och haft grymt dåligt samvete över det. Hur svårt kan det vara egentligen, jag åker ju förbi honom varenda vardag. Nej, lite bättring from nu!

Slutar tidigt imorgon med och då ska jag direkt hem och dammsuga, kan lova att det behövs. Jag har plockat undan allt idag, men jag orkar verkligen inte ta fram dammsugaren och städa klart. Det kommer en dag imorgon med...

Längtar så sjukt mycket efter att få åka utomlands. Inte för att jag har något bokat, men längta kan man väl alltid få göra, eller? Hittade dessa tre kort från min och Jennys senaste resa, till underbara Rhodos!;)



Efter en riktigt rolig kväll kan det hända att byxorna spricker..:)



Jag vet inte riktigt vad jag fick för infall här, men när klockan är 5:30 så kan det bli lite hur som helst..



Lite mysigt hos en underbart härlig grek som var sjukt glad... JÄMT!!


Väx upp!

Hahaha... Något tragisk jag är då. Hamnade in på någon 13(?)årings blogg och satt och läste igenom den, som om jag bryr mig..?! :)

Nej, nu lär jag ta och packa inför morgondagen och sen krypa ner i sängen. Är så j*vla trött så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Lika bra att få fingrarna ur och sätta fart!

Helgen har anlänt!

Äntligen helg!

Känns riktigt skönt. Men ska väl krypa till sängs tidigt ikväll med, jag måste ju gå upp kl 6 imorgon med eftersom jag måste hinna med tåget in till Stockholm kl 7. Men som jag sagt tidigare, det är det värt! Idag har jag fixat lite med presenten till Vickan också, jag hoppas att den duger..:)

Nej, ska ta och hoppa in i duschen och göra en hårinpackning, känns som att det behövs då det var ett bra tag sen sist. Tänk vad mysigt, ta en lång dusch och samtidigt lyssna på en massa sköna låtar på spotify.. Nu blev jag jättesugen på att hoppa in i duschen.

Vi hörs!

Trött och frusen

En dag kvar på jobbet denna vecka. Det känns skönt, kroppen börjar bli lite sliten av för mycket jobb och för lite sömn. Men det lär ju inte bli att jag tar igen någon sömn i helgen, eftersom jag måste upp tidigt och hinna med tåget mot stockholm, för att sen ta bussen därifrån. Men det kan det vara värd, var så längesen jag träffade Victoria. Jag har höga förhoppningar på helgen, det kommer att bli en kanonhelg!:)

Nyss ätit lite "middag", det blev två skinksmörgåsar och en chailatte. Gott men enkelt. Jag var så sjukt frusen när jag kom hem att jag fick lov att få upp värmen lite. Fryser fortfarande så sängen lockar oerhört mycket. Det kan nog hända att det blir en film under täcket strax. Är så sjukt trött och frusen så det är nog lika bra.:) Jag hade planer på att jag skulle börja kika lite på vad jag kan tänkas ha på mig på lördag, men det får jag ta imorgon efter jobbet. Jag slutar ju faktiskt redan 17 imorgon, så jag har lite extra tid då.

Sov så gott!


Kvällens planer

Nyss hemkommen från Gävle. Har haft en givande dag där, men nu är jag riktigt trött i huvudet kan jag lova..:) Borde egentligen gått och solat ikväll, men jag känner inte riktigt att jag orkar det. Har sån huvudvärk att jag egentligen bara borde laga middag och sen krypa ner i sängen. Jag som hade planer på att göra en tidig kväll igår, låg och pratade i telefonen fram till 23:30, inte så smart kanske..?!
Jaja, är det inte värre saker än så, så är det väl egentligen ingen fara.

Planerna för kvällen blir följande:
* Laga middag, köttfärssås och pasta
* Duscha
* Smörja in med mig BUS (eftersom jag absolut inte orkar gå och sola ikväll)
* Hitta en bra film att kika på i sängen
* SOVA!!

Men känner jag mig själv rätt så komer jag inte orka med att duscha och därför inte smörja in mig med BUS, som verkligen behövs för att inte se ut som ett lik i helgen, känns också som att jjag kommer hitta på en massa anledningar till att inte gå och lägga mig i tid. Så typiskt mig!!:(

Det ser ljusare ut

Idag är en betydligt bättre dag än det var igår, tack och lov!:) Saker och ting har flytit på ganska bra, trots en man kort på jobbet. Men nästan allt som skulle göras idag har blivit gjort så.. Skönt! Sen blev det ju inte direkt sämre av att få skjjuts hem från jobbet, istället för att åka med bussen som tar betydligt längre tid. Ibland har man tur.

Ska strax ta och stryka lite kläder inför morgondagen, så jag har ett projekt mindre att hinna med innan tåget mot Gävle går imorgon 07.07. Ska bli intressant med ett besök i Gävle, känner att jag behöver lite ny inspiration och motivation så det blir perfekt! Sen är det ju bara två dagar kvar på jobbet den här veckan, och på lördag bär det av till Victoria i Karlstad! :) ska blii så skoj att träffa henne, var evigheter sen.

Jaha, då börjar strykjärnet bli varmt, så jag lär väl ta och stryka den där himla tröjan.

Ha en trevlig tisdagkväll!

Snyftare

Usch, är riktigt trött och känner mig lite nere. Ska ta och krypa ner i sängen och kika på någon snyftar film så kanske det känns bättre sen? Har haft en lång dag idag, och liikadant imorgon. Tack och lov att jag har Sabina på jobbet, då känns allt mycket lättare.. :)

Nej, god natt och sov så gott!


P.S Karlstad på lördag!! :)

Funderingar i massor

Den här dagen började bra. Men nu på eftermiddagen har jag haft alldeles för mycket tid att tänka. Läste en artikel nyss också som startade ännu mer tankar. Blir så otroligt less på mig själv. Jag har aldrig varit någon "tänkare", varför ska jag hålla på såhär? Har varken tid eller ork till det..

Nu är iallafall inbjudningarna till mitt kalas skickade och klara. Nu blir det spännande att se vilka som dyker upp, jag räknar med hög uppslutning, bara så att ni vet ;)

Med tanke på hur jag beter mig med mina tankar så är det kanske lika bra att jag gör mig redo för kvällen och kryper ner i sängen så att det snart blir en ny dag som är fullbokad från att jag vaknar fram tills det är dags att krypa ner i sängen igen..

taggad för städning

Det går inte så bra för mig att slita mig från datorn. Men nu har jag lagt upp en skön spellista i spotify så nu ska det gå kanon. Börjar med denna partyhöjare.. :)


Nyvaken

God morgon!

I natt har jag sovit som en prinsessa, när jag väl lyckades somna.. Idag har jag en massa energi, så jag ska strax köra igång med dammsugaren (shit, vad mina grannar kommer att älska mig..) och sen torka golv, sen finns det ju en hel del ren tvätt att ta itu med också eftersom jag inte orkade med det igår. Innan 16 måste jag hinna ner på stan också, ska reklamera två tunikor på VILA. En jag fick i julklapp av mamma och en likadan som hon hade, då ska jag ta en annan tunika därifrån, vit med ett ansikte på, tror att den kan vara ett bra vardagsplagg när det börjar bli lite varmare. Har även set en kavaj på BikBok som jag är lite sugen på, så jag måste in där och spana in den. Sen ska jag ju hinna med att träffa Anna också, vet dock inte när, hon skulle höra av sig när hon vaknat. Men det kan nog dröja ett bra tag till, hon är känd för att ta rejäla sovmorgnar.. ;)

Nej, nu kallar dammsugaren. Dags att sätta fart.

Ha en bra dag!

Varför ska dem dyka upp nu?

Jag borde ha gått och lagt mig för längesen, men jag är verkligen inte trött.. Hur ska jag bli trött? Hmm... Enklast är väl kanske att köra igång en film, då lär jag ju garanterat somna..:) Det jobbiga med att inte vara trött den här tiden på dygnet är att det dyker upp så mycket konstiga tankar. Det finns alldeles för mycket tid över till tankar, det spelar säkert stor roll också att jag har spenderat den här dagen själv och inte haft mycket alls att lägga fokus på. Hatar att det ska vara såhär ibland. Nej, lösningen kanske är att köra igång en gammal favoritfilm och sen bara slockna..:) Ska testa det iallafall..

God natt... Hoppas jag:S

Riktigt less!

F*n vad less jag blir! Två relativt långa inlägg bara försvinner.. Nu ger jag upp det här för ikväll tror jag!

Jag har varit ledig idag och inte gjort ett sk*t. Helt underbart kan jag lova. Men jag hoppas på lite mer energi imorgon eftersom jag har lite saker som jag hade tänkt hinna med i helgen. Ska även hinna med en lunch med Anna imorgon samt försöka hinna bort till farfar en sväng. Har inte varit hos honom på en vecka så det dåliga samvetet börjar komma..
Inbjudningarna till mitt 25årskalas ska förhoppningsvis också gå iväg imorgon, så håll ett öga på inkorgen, det kan mycket väl vara värt det.. ;)

Den största delen av dagen har spenderats med denna grabb, så jag tänkte att ni också ska få njuta av hans underbara stämma... :)

Nu kallar sängen tror jag. Hörs imorgon!


Lill-lördag

Onsdag, bara två arbetsdagar kvar denna vecka. Det känns faktiskt riktigt skönt. Jag är ju som sagt så himla trött hela tiden att jag längtar efter helgen, då jag inte ska göra något särskillt. Bara vila, vila, vila och tvätta tyvärr.. Jag ser fram emot en helg helt utan planer, och det är inte direkt ofta jag gör det då jag brukar få panik över att inte veta vad jag ska göra om jag har EN dag ledigt. Men innan helgen är här så är det ju två arbetsdagar kvar och efter jobbet på fredag så är det dags för lite after work med alla butikerna i stan, kommer bli kanonskoj kan jag lova!:)

Jag funderar starkt på att krypa ner i sängen strax, men först ska jag nog unna mig lite chips och dipp, det är ju trots allt "lill-lördag" idag..;)

Trött, tröttare, Isabel

Shit, att man kan vara så trött! Jag måste verkligen börja käka vitaminer eller något, det här funkar inte. En vacker dag kommer jag inte ta mig upp ur sängen. Så här kan jag inte fortsätta! Det måste bli skärpning, och detta nu!:) Imorgon direkt jag vaknar så är det jag som trycker i mig lite vitaminer. Har förresten fått något himla "uppåttjack" av mammas kusin, som jobbar med hälsokost. Det kanske vore värt att testa?!
Nej, ska ta och göra mig iordning för kvällen redan, sen krypa ner i sängen och kika på någon film. Kanske att jag orkar hålla mig vaken tills Paradise Hotel börjar.. Om inte så läggs ju dagens avsnitt ut på tv6:s imorgon så jag kan kika på det då.

Nej, nu ska jag sätta lite fart här hemma!


RSS 2.0