Varför kan man inte känna såhär?


Vacker dag

Godmorgon!
Sitter här framför datorn med en kopp thé och försöker vakna till. Är toktrött idag,kan ju i och för sig bero på att jag aldrig somnar när jag är själv, och när jag väl somnar så sover jag väldigt oroligt. Men men, ska väl snart vakna till ordentligt!
Jag hade ställt klockan redan på 7, jag hade tänkt bege mig ut på en morgonpromenad och kika runt lite här i trakterna, men som sagt kom jag inte upp, och nu känns det lite fel at gå ut, fick lov att börja dagen med en sval dusch för att ens få upp ögonen.

Jaja, nog om det. Idag är det jobb som gäller mellan 13-18:15. Sen ska jag skjutsa mamma, pappa och deras vänner till Dalhalla för konsert. Själv ska jag unmgås med Jenny och kanske Carro, vi ska förhoppningsvis skruva ihop våra nya byråer, om de nu kommer idag och om någon kan skjutsa ut dem ända ut hit, för jag vet inte om jag får in dem i vår bil.

Nej, kanske ska försöka få i mig en macka till théet också?!

Ha en bra dag i det fina vädret...

Fruktar för natten!

Tjejerna har precis åkt hem och jag ska strax krypa till sängs har jag tänkt. Men vill inte sova själv!! Är väl lika bra att bara gilla läget och försöka bli trött så natten går snabbt.

Kvällen har varit jättetrevlig med flickorna. En hel del skratt har det såklart varit, så skönt att få garva ordentligt ibland. Hade sån tur också så de hade med sig mat, fast det var jag som skulle laga idag. I´m so lucky! Det blev tacosallad, smarrigt värre.. Men har lite små-ångest nu, åt alldeles för mycket så jag har lite ont i magen nu... Men det var det kanske välrt:D Kom precis på att jag glömde att bjuda på mina goda muffins ju, men har jag tur så kommer de hit imorgonkväll och hjälper mig att skruva ihop mina byrålådor så då kan jag bjuda på en eller två.

Nej, nu blev jag jättetrrött och batterierna på datorn är strax slut så det är väl lika bra att säga tack och god natt!

Sov så gott!


Ledig idag

Idag är jag ledig och har hunnit med en hel massa saker, har dock inte riktigt hunnit med mat. Det har blivit en hel del slarv med det idag. Jag tycker att det är så jobbigt att äta om jag bara är hemma och alldeles själv. Det finns så mycket andra saker som ska hinnas med istället. Men det får jag ju sona för nu. Mår himla illa, det enda jag har ätit idag är en manna frutti, en muffins, några vindruvor och några bragokex. Det jobbiga är ju att jag inte alls är motiverad till att äta riktig mat nu, för jag är ju mätt på en massa socker.... Usch, måste nog försöka tvinga i mig en macka iallafall!

Vaknade tidigt idag och for bort till ICA MAXI och handlade muffinssmet, åkte hem och bakade, slängde igång några tvättmaskiner och sen har jag torkat rent våra persienner. De var så otroligt flottiga och dammiga att jag höll på att spy, när jag började. Men nu är de fina och fräscha! Känner mig nöjd. Jenny och Noel har varit här också, sådet blev lite bus med Noel, som börjar bli stor nu, han ska ju strax bli storebror.. Bara en månad kvar! Fick en jättefin blomma av dem i inflyttningspresent också, så nu står den i ena vardagsrumsfönstret och glänser...:)

Ikväll kommer Jenny och Caroline hit. Vi ska äta lite och kanske kika på en film och såklart snacka en massa strunt. Så himla skönt att vara hemma igen, har saknat brudarna kan jag lova! Love them so much!

Nej, borde ta och måla naglarna nu, så de är snygga till helgen:D

Ha en bra dag...

Redo för nytt jobb!

God morgon!

Nu sitter jag här helt klar, väntar bara på att klockan ska ticka lite mer så att jag kan hoppa upp på cykeln och rulla in mot Mora. Ska bli skoj idag att få prova på något nytt. Jag hoppas bara inte att det är alldeles för mycket som ska läras in, så att jag inte är helt lost.

Ikväll kommer iallafall min prins hem igen, en sväng. Han åker ju iväg frånmig på onsdag igen. Trist! Men men, det är ju något han måste göra så...

Det gick faktiskt över förväntan att sova själv i natt, men jag måste erkänna att jag faktiskt hade lampan tänd i sovrumsfönstret hela natten. Men det gör ju inget, huvudsaken att jag är utsövd nu iallafall!

Nej, nu ska jag sätta på mig ett par strumpor och göra mig redo för att åka... Ojdå, kikade ut över siljan nu och ser att det är världens oväder där, hoppas att jag tar min in till stan innan det kommer in! Vill inte cykla i regnet!!!

Dagarna bara försvinner...

Då var den här dagen snart över också. Skönt. Jag känner inte direkt att jag har gjort så nytta idag, så det är nog bäst att det blir en ny dag snarast, så jag kan vara lite nyttigare:D

Imorgon blir det jobb på nytt ställe, ska bli så spännande. Men det är nog väldigt mycket nytt att lära. Kan bli en väldigt intressant dag med andra ord. Kommer nog förmodligen somna ovaggad imorgonkväll. Mamma undrade också om jag kunde komma och jobba hos henne mellan 15:30 och 18:15 och det ska väl gå bra om nya chefen inte vill att jag ska stanna längre.

Nej, nu ska jag plocka ihop lite här och tömma diskmaskinen. Sen ska jag nog lägga mig på soffan framför "Se upp för dårarna", ska bli skoj. Var ett tag sen jag såg den.

Sov gott!


Känner mig duktig

Körde ner bilen till mamma och pappa för ett tag sen och gick sen hem. Det gick mycket lättare än jag trodde att det skulle vara. Det tog 52 minuter, men då stannade jag och pratade med min nya i chef i typ fem minuter också så det är ju perfekt! :) Jag har ju tänkt att jag ska försöka gå till och från jobbet ibland, så det är ju skönt att det inte tar längre tid än så.

Egentligen borde jag ta och hoppa in i duschen, men det är en gammal härlig film på tv:nsom jag inte vill missa. Men jag måste snart sätta fart för jag ska vara hos mamma och pappa och äta middag om 1,5 timme. Jag måste cykla dit så jag måste vara klar om en timme så jag slipper stressa..

Har inga direkta planer för kvälen, hade varit skoj med en filmkväll eller så, men vi får se hur det blir med den saken. Är lite orolig över att behöva sova själv i natt, men det ska nog gå bra, hoppas jag. Det är väl lika bra att jag vänjer mig, Seb är ju i stort sett borta hela den här veckan så....


Duschen kallar på mig nu!


En skön söndag utan krav

Idag är det söndag och en sån där typisk slappardag. Ibland är det så otroligt skönt med såna dagar. I like!
Har ingenting planerat, men ska väl ner till mamma och pappa lite senare idag och lämna tillbaka bilen. Sen så hoppas jag på lite middag där också. Inte så skoj att äta själv.

Gårdagen var himla trevlig hos Jenny, det bäsa av allt var att min favoritpojke var där, Hugo! Vi busade en massa och hade superskoj. Han är bara för go´! Blev en tidig hemgång för min del eftersom jag ville hem och hinna träffa Seb en sväng också. Natten blev sedan hemsk. Har haft såna hemska kramper i magen, för andra natten i rad. Låg vaken i tre timmar och bara vred mig, till slut gick jag upp och satte mig framför tv:n och då blev det lite bättre... Men jag insåg då att det går himla mycket skit på tv på nätterna, särskillt sådär vid 4 tiden...

Ska lada över lite mer musik på telefonen nu så jag kan bege mig ut på en promenad som jag hade planerat idag.

Ha en bra dag i det fina, men kalla vädret!


Lördagkväll

Nu är jag redo att bege mig iväg på lite kalas! Jenny ska ju som sagt firas ikväll, hon har ju äntligen joinat oss andra och fyllt 23. Det har hon haft ångest över ett tag, men hon tänker inte på oss andra som snart blir 24....
Jag har fixat en lite speciell överraskning till henne, jag hoppas att hon uppskattar den..:)

Sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka så att jag kan byta om och göra mig redo.

Kanske dags att sätta lite fart nu! 

Ha en trevlig kväll...

Lördag igen...

God morgon!
Nu har vi fått vårt internet så nu är jag tillbaka på banan igen:) Känns skönt att vara på plats här uppe nu, trivs jättebra i lägenheten också.

Idag blir det lite jobb hos mamma, ska bli skoj. Det är en så himla positiv stämning där jämt. Sen känns det ju skoj också att man nästan känner alla kunderna, Perfekt att jobba i butik på en sån här liten ort.

Till kvällen blir det sen lite kalas för Jenny som fyllde år igår. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för present till henne eftersom ekonomin inte direkt kan påstås vara på topp... Men det löser sig nog, det gör det ju nästan alltid.

Nej, nu lär jag äta lite frukost så jag hinner med allt jag ska göra innan jag måste åka och jobba.

Hoppas att ni får en fin dag!

Sista dagen

Nyvaken och nyduschad sitter jag här. Hade ju tänkt att jag skulle pallra mig bort till stationen för att hämta ut mina biljetter, men vet inte om jag kommer att hinna. Ska ju hinna ut till farmor också, men som det ser ut nu så regnar det och om det inte upphör så får vi nog ställa in det. Sen så diskade jag aldrig igår, så det måste också hinnas med. Men det lär jag göra strax, för jag har inte en enda frukosttallrik ren.

Sista dagen på jobbet idag. Hade tänkt att jag skulle bjuda tjejerna på fika, men vi får se. Hinner jag så springer jag nog in på ICA bara och köper något.

Kanske dags att sätta lite fart så jag hinner med det som ska göras.

Ha en bra dag alihopa! Kan nog dröja ett tag tills jag kan blogga igen, vårat internet till nya lägenheten har tyvärr inte kommit än.

Bedtime

Nu är det verkligen dags för mig att krypa till sängs. Är riktigt trött så det ska bli otroligt skönt att få krypa ner mellan lakanen och sova.. Det är inte ofta jag ser frame mot att krypa ner i sängen när jag är själv, men kväll gör jag verkligen det. Kanske har något att göra med att jag vet att det är sista natten jag sover själv här för från och med imorgon så får jag ju sova med Seb. Då har vi vårat egna lilla bo.... Skoj ska det bli.

Nej, dags att krypa ner.

Sov gott!

Onsdagkväll

Nu har jag pysslat som en tok. Så nu är det fint och städat här. Bara för lillebror att flytta in...:D

Var nyss på affären och köpte lite frukt och godis. Kände att jag var värd det med tanke på hur jag har slitit. Kikar lite på Project Runway nu. Tycker verkligen om det programmet och ikväll är det ju t o m ett dubbelavsnitt, härligt!

Imorgon ska jag och farfar åka ut och hälsa på farmor på kyrkogården, vill verkligen hinna med det, vet ju inte när jag kan åka ut dit nästa gång.

Nej, nu börjar tv:n igen:)

Ha en trevlig kväll!

En trevlig dag

Nu har jag slutligen kommit tillbaka till min lägenhet efter en dag på stan. Jag och Jennie gled runt på stan och tog en glass, satt nere vid ån och njöt i solen. Helt underbart väder. När vi var klara på stan åkte jag till farfar där det nalkades middag. Det var jag som hade valt maten och även jag som tillagade den. Det blev himla gott kan jag lova... Jag är en riktig pingla i köket.... Ibland iallafall!:)

Nu ska jag sätta igång med disken och sen plocka ihop här och dammsuga så det är fint när jag lämnar det här stället imorgon!

Dags att få fingrarna ur

Nu har jag suttit och spenderat alldeles för mycket tid framför datorn istället för att göra någon nytta, men det behövs ibland det med. Nu ska jag iallafall sätta lite fart och sen bege mig ner på stan för att träffa Jennie en sväng.

Ser ut som världens bombnedslag här, men vad gör det?! Jag får ta itu med det till kvällen. Har ju en massa bra att kika på på tv:n ikväll så det ska nog gå bra:) Eller det måste gå bra, för imorgon ska jag ju vara ute ur lägenheten. Då står den till förfogande för lillebror.

Nej, dags att värma lite tortellini med ädelostsås, smarrigt värre!


Måste plagg i höst


Kort volangkjol med tre våder. Mycket finare i verkligheten.


Söt blus i trikå med krås, inte riktigt min stil, men kan bli himla fin på
.


Vid kjol med hög midja. Grymt snygg på!



Finstickad väst. Kommer bli ett perfekt plagg i höst. Måste ha!

Alla dessa plagg kommer från Lindex. Jag har sett plaggen dagligen i några veckor nu och vill verkligen ha dem, men som det är just nu med flytt och allt så tillåter inte min ekonomi att jag shoppar allt detta nu. Jag får väl hoppas på att de finns kvar när väl lönen kommer:D

Nyvaken

God morgon!

Idag är jag ledig och som vanligt när jag är ledig så har jag en miljon saker som ska hinnas med. Jag förstår inte varför jag inte fixar saker och ting fast jag jobbar istället för att skjuta på det till en ledig dag?!
En del av de saker som ska fixas idag är:
* Diska
* Packa de sista sakerna
* Städa ur kylen
* Dammsuga och torka golv
* Städa badrummet
* Träffa Jennie
* Äta middag med farfar

Sen har jag några mer saker att pyssla med också...

Nu är det dax för lite frukost!

Nu förstår jag varför...

En av anledningarna till att jag inte har skrivit något här på länge är att jag är så otroligt dålig på att slita mig från datorn om jag väl har tagit fram den. När datorn väl ä rpå och jag är uppkopplad mot internet så kommer den lilla datanörden i mig fram. Har suttit här alldeles för länge utan att jag har lyckats åstadkomma något av värde. Men men, jag kanske är värd det idag?! Sitter ju här alldeles själv och är ledig imorgon. Kan det kanske vara okej då? :)

Nej, på allvar ska jag ta och bege mig till badrummet nu och borsta gaddarna och tvätta bort dagens smink.

Sov så gott!

Tisdagkväll

Snart är det dags för flytt... Bara onsdag + torsdag kvar sen bor jag på heltid med Seb. Så himla trevligt! Skulle försöka fixa adressändring idag, men jag kunde inte logga in med mitt mecenatkort så jag kunde inte göra en snabb registrering, utan får ta och göra det imorgon. Ska byta adress åt Seb med, men gör nog det med imorgon.
Jag har iallafall precis bokat tåg hem på torsdagkväll. Jobbigt bara att jag inte är framme i Mora förrän 23:30 typ... Men men, jag slipper ju resa på fredag då och har hela dagen ledig hemma istället, och det är ju otroligt skönt!:D

Nej, nu ska jag ta och krypa ner i min otroligt underbara säng, som tyvärr är alldeles tom, jag förutom mig alltså, och försöka sova. Måste ju vara pigg imorgon när jag ska träffa Jennie. :)

Ha en trevlig natt alla....

Mycket har hänt

Jag vet, jag vet, jag vet...
Jag har sagt det förut och jag söger det igen. Jag ska försöka ta tag i det här igen nu.

Mycket har hänt sen sist.. Otroligt mycket. Men det är en del saker jag absolut inte kan skriva om här, tro mig. :)
Jag och Seb har iallafall flyttat in i våran lägenhet. Det har blivit riktigt bra där, det enda som saknas är två byråer, men det får vi ta och fixa så fort vi får tid. Kom gärna och hälsa på så får ni se hur fint vi har fått det.
Just nu är jag i och för sig nere i Uppsala och jobbar mina sista dagar. Har bara 1,5 timme kvar idag och sen är det bara två dagar till här. Känns lite overkligt, men också väldigt spännande att prova på något nytt.

Nej, nu ska jag hoppa ut i butiken igen. Rasten är slut så det är väl bäst att göra sig förtjänt av lönen:D

RSS 2.0