Ääääääääääääääntligen är fredagen här!

Härligt med fredagskväll. Bästa kvällen på heeela veckan, lätt! :) Som jag har lägtat efter den här fredagen efter att jag har jobbat så många dagar i rad. Jag har ont i heela kroppen och hjärnan hänger inte riktigt med, men nu slipper jag iallafall tänka på två dagar.:)
 
Hann med en lunch med Karro och lilla Alicia idag också. Denna otroligt söta lilla prinsessa! <3
 
Har hunnit med att sova lite, kikat två avsnitt av Gossip Girls, ätit middag på donken och bakat en räkpaj till morgondagens kräftskiva (då jag HATAR att skala skaldjur!!). Nu väntar filmkväll med hjärtat och sen blir det sängen... Och imorgon får jag sov ända till kl 8:30. Underbart!
 
Ha en trevlig kväll!
 

.......

Dagens status:
 
KEEP CALM ♕: Tired of everything.
 
Bara idag och tre tidiga morgnar till....
 
 
 
 
 

Ensam måndagkväll

Ny vecka och nya utmaningar sägs det.

Jag har inte riktigt förstått att det är en ny vecka, känns som att den är lite längre än vanligt bara. Jag har fyra dagar kvar att jobba nu innan det blir helg. Och som jag ser fram emot det! I och för sig har jag hela lördagen planerad, så det blir väl ingen rast och ro för mig.
Jag undrar när jag ska vila ordentligt. Kanske på Zakynthos!? Men då vet jag ju någon som vill ut och röra på sig, någon som blir oerhört rastlös av att ligga still en sekund längre än nödvändigt....
 
Ligger ensam i soffan och slötittar på Färjan, inget vidare program direkt, men det underhåller i brist på annat. Särskillt Håkan tycker jag är en riktigt pinsam kille. Men men, man kan ju inte gilla alla. :) Efter Färjan börjar Ensam mamma söker, lätt den bästa serien just nu. Den känns inte så tillgjord som många andra serier gör. Det gillas!
 
 
Tragisk jag känner mig som analyserar tv-program. Men i brist på energi och med tanke på att tankeverksamheten är otroligt låg så blir det inte bättre.

Uppe med tuppen

Vaknade strax innan sju, trots att jag nog egenligen skulle behöva sova några timmar till. Håller nu på och tvättar en  hel massa och väntar på att ica ska öppna så jag kan kila ner och köpa lite frukost. Tro vad jag ska lyxa till det med denna söndag då? Nybakt bröd hade ju varit smarrigt... :) Kanske ska göra scones istället?


Såhär blev resultatet sist jag gjorde scones.


Ska iväg och jobba om några timmar, men bara 11:45-16:15. Ska bli intressant att se hur mycket folk det kan vara idag, eftersom gårdagen var så otroligt lugn.

Hoppas på en lugn eftermiddag/kväll sen då kroppen börjar bli ganska trött och sliten efter allt jobb den senaste tiden.

Ha en toppensöndag så hörs vi senare!


Myskväll

Haft en lugn dag på jobbet. Fattar inte vad alla människor gjorde idag eftersom det är löningslördag och de inte var på stan. Jag känner mig lite ineffektiv på jobbet när det inte är så mycket att göra, kan bero på att vi alltid har så mycket kunder att jag nästan blir lite handlingsförlamad när jag måste tänka ut vad som ska göras istället för att bara köra på...? Men men, ibland behövs det väl lite lugnare dagar.
Jag jobbar imorgon ockå pga sjukdomar. Så det blir 11 dagar i rad nu. Kommer nog att kännas. Men så är det ibland.

Nu sitter jag och väntar på att Jannike och Theo ska komma förbi en sväng och ha myskväll. Vi passar på när grabbarna kör utekväll. :)

Ha en toppenkväll!


God morgon

Sitter i soffan och väntar på att tiden ska gå, så jag kan bege mig iväg till jobbet. Jag ska ju jobba 9:45-16:30 idag. Ganska kort dag, vilket känns riktigt skönt! :)

Vet inte riktigt vad som väntar till kvällen. Behöver en lugn kväll iallafall, men det lär det ju bli eftrsom det nu är tredje helgen som jag inte ska dricka en droppe alkohol.
(Och nej, jag är inte gravid! Behöver bara några vita helger nu efter sommaren...).

Nej, nu ska jag ta och hoppa i kläderna och traska ner till jobbet. Insåg precis att jag inte hade någon frukost hemma, så det får bli frukost på jobbet istället.



Ser jag inte lite vindögd ut?


Ha en trevlig lördag! Kom och shoppa vetja! :)


Tradera

Gjort en rensning i den första IKEA kassen. Hittade lite saker som nu ligger uppe på tradera, billigt! Kika in här och köp något vetja! :)


En lite dålig överblick...


Fredagskväll!

Det är något speciellt med känslan jag får på fredagar när jag går hem från jobbet. Även om jag ska jobba på lördagen. Vet inte varför, men så är det. En underbar känsla som infinner sig. :)

Jag har hunnit med att plocka undan lite här hemma sen jag kom hem från jobbet. Nu ska jag strax ner i källaren för att boka tvättid och samtidigt passa på att plocka upp mina undanlagda kläder som ligger i källarförrådet. Jag tänkte försöka bli av med lite på tradera. Hoppas att det finns något som går hem till tjejerna där ute! Det hade varit skönt att få bort lite, jag har alldeles för mycket kläder som jag inte längre använder (inte bara de plagg som är bortplockade, utan en hel del i mina garderober också!). Dags för rensning!

Ikväll blir det nog middag med Johanna, igen. Men jag röstar nog för hämtmat, hoppas att hon är med på det (och läser detta!:)). P har match och kommer inte hem förrän sent..

Hoppas att ni får en fin fredagskväll!


Shoppingsug

Blev ingen biljard så jag passade på att göra ett litet besök på modeportalen.

Hittade en hel del godbitar där som lockar en hel del. Men jag får nog hålla i pengarna denna månad eftersom jag hade några obetalda semesterdagar förra månaden = mindre lön... Sen kommer jag ju såklart lägga lite pengar på semestern också, så shoppingen får nog vänta tills lönen i september trillat in.
Det klarar jag utan problem (sen om jag unnar mig något litet innan dess är en helt annan sak... ;))


VILA Ellen Knit top Black Bubbleroom.se

VILA Kaktus Knit Top Light Grey Melange Bubbleroom.se

Dry Lake Nico Dress Beige Bubbleroom.se

Rut m.fl. Jane Top Grey Melange Bubbleroom.se

Franklin & Marshall Pants True Navy Bubbleroom.se

VILA Cloa Knit Cardigan Dark Grey Melange Bubbleroom.se

Rützou Brown Scarf Brown Bubbleroom.se

Rut m.fl. Jam Top Creme/Black Bubbleroom.se

In Wear Astoni Sweater Light Grey Bubbleroom.se

Part Two Janka Shirt 518 Active Red Bubbleroom.se

Nu ska vi tydligen ut på en liten promenad istället. :)


Semestern är bokad!

Sent igårkväll bokade vi en resa till Zakynthos, 14/9 bär det av. Som jag längtar! :)

Ligger just nu i soffan och kikar på en dokumentär om tvillingar. Och endel av tvillingparen är lite skrämmande. Exempelvis ett kvinnligt tvillingpar som har gift sig med ett manligt tvillingpar och bor i samma villa och klär sig likadant, deras barn säger att de har två pappor och två mamma (som ser exakt likadana ut!), snacka  om att barnen måste bli förvirrade. Ett annat tvillingpar gjorde allt tillsammans, de är t o m gifta med samma man och alla tre delade säng...?
Visst förstår jag att tvillingar (främst enäggstvillingar) har särskillda band, men någonstans måste man ju dra en gräns!?

Aja, alla får ju självklart göra som de vill. Jag ska inte dömma någon, men det kändes lite konstigt att se denna dokumentär och den startade en hel del funderingar.

Nu ska vi snart iväg och spela lite biljard. Och jag har en känsla av vem som kommer att ta hem segern i denna match...

Sanning



Tumblr





Semester

Ganska nyss placerat mig i soffan, för resten av kvällen. Skippar träning idag och tar det imorgon efter jobbet istället. Slutar tidigt imorgon så det blir perfekt! :)

Haft en bra dag på jobbet idag, dagen har bara rusat iväg. Jag undrar vart tiden tar vägen såna här dagar...? Men det är väl synd att klaga kan jag tycka.

Ikväll ska jag och hjärtat kika på lite resor, och förhoppningsvis boka en veckas charter. Som vi är värda det! :) Lutar åt att det blir Grekland, men vi har inte riktigt bestämt vilken ö det blir än. Men om några timmar ska det vara bestämt och klart! Och de bästa av allt, det bär iväg redan om tre veckor! Känns som en evighet sen jag var i värmen.







Åhhh, ge mig nu!


Duktighetsfällan

Tillbaka i soffan. Precis klickat hem två böcker jag känner att jag nog kan behöva just nu. Den ena heter Duktighetsfällan och den andra Diagnos: Duktig. Jag ser verkligen fram emot att få hem dessa två böcker då jag är säker på att de är väldigt givande och har en hel del at ge mig.

Ska strax köra en vals med dammsugaren innan jag ska springa ner på ica och införskaffa lite ingredienser till kvällens middag med Johanna. Det blir en pastarätt som ser lovande ut, och en efterrätt som jag hoppas ska duga.. Annars får jag ta med den ner till jobbet imorgon så får tjejerna trycka i sig den. ;)

Skulle byta en blus idag på stan, men den var såklart slut. Så nu måste jag hitta en ny snygg blus någonstanns. Älskar blusar! Man känner sig välklädd.

Dax att resa sig ur soffan nu kanske och sätta liite fart. Får ju besök om ca 2 timmar och då ska det både vara städat, maten vara klar samt efterrätten ska stå på kylning i kylen.

Gossip Girls

Ledig idag och förmiddagen spenderas i soffan med några avsnitt av Gossip Girls. Jag har blivit heeelt besatt av denna serie (efter att ha dissat den i allt för många år...!?). Den här dagen var otroligt välbehövd, har sovit 9.5 timmar i natt och känner mig riktigt utsövd för en gångs skull. Jag ska strax kicka igång den här dagen (bara jag har kollat klart på det avsnitt av Gossip Girl som just nu är igång på tv:n). Sen väntar ett konditionspass på gymmet. Såklart med ett avsnitt av Gossip Girl på surfplattan. :)



Sen väntar luunch med P, lite ärenden på stan, kanske ett besök hos farfar och till kvällen middag och häng med Johanna. Skön ledig dag. Har fyra dagar kvar att jobba denna vecka sen ledig söndag och sen väntar vanliga arbetsveckor igen. Något jag verkligen ser fram emot. Jag behöver mina lediga lör-söndagar!


Flyttkartongerna gjorde min kväll

Precis dykt ner i soffan och ska ligga här fram till ca 22, sen väntar sängen. Ska bli underbart att krypa ner i den. Har haft en ganska intensiv dag idag, först var jag på butiken 7:30-11:30 sen bar det av på möte på huvudkontoret i Upplands Väsby. Men nog känns det att man inte är van att sitta tyst och lyssna. Men det kändes spännande.. ´Min jobbdag har resulterat i en hemsk huvudvärk vilket inte är så konstigt då jag har suttit och kollat på bildspel en bit bort utan glasögon, vilket jag ångrar bittert just nu!
Har hunnit med lite häng med Johanna också. Vi skulle få med oss 13 st flyttkartonger från oss till henne utan bil, och det gick över förväntan! Trots att jag samtidigt pratade i telefon också. Det måste ha sett otroligt roligt ut när vi kom med alla kartonger på Johannas cykel (som hon knappt lyckades styra pga att kartongerna låg över styret) och jag pratandes i telefon samtidigt som jag försökte hålla reda på alla kartonger. Antagligen roade vi någon! :)
Imorgon är jag ledig och har då har jag tänkt uträtta lite ärenden på stan, kanske hinna med en lunch med P, framkalla lite kort till farfar, jobba med scheman och sen på kvällen blir det middag med Johanna. Det blev ingen måndagsklubb ikväll, så det får bli måndagsklubb på en tisdag. Inte så illa det heller. :)
Nu är det strax dax för Ensam mamma söker!

Ha en fin måndagskväll.

Underbara lediga söndag

Spenderar söndagen i soffan. Känns helt underbart! Som jag har längtat efter den här dagen..

Egentligen hade vi planer på att stå på Fyris park idag och kränga grejer, men har fått några tecken under slutet av veckan på att jag behöver ta det lugnt så jag fick lov att avstå.. Ibland måste man lyssna på kroppen och inte bara huvudet, det har jag försökt fått lov att lära mig.
Så därför består dagens planer av att plöja x antal avsnitt av Gossip girl och göra ett besök på gymmet innan det blir söndagsmiddag här hemma ikväll med lillebror.


Hoppas att i får en toppen söndag, kom ihåg att söndag = veckans vilodag!


Biokväll

Nyss kommit hem från jobb och besök hos lilla fafar.

Jag har jobbat idag (igen), dagen har gått otroligt snabbt och jag har hunnit med mycket bra saker på jobbet. Men det känns i kropp och knopp att det blivit mycket jobb den här veckan (lite över 50 timmar).
Efter jobbet har jag och lillebror varit och fikat med farfar. Riktigt mysigt. Har lite dåligt samvete över att jag nästan aldrig hinner/har ork att gå bort till farfar. Men jag tror att han har förståelse för det...
Även om han säkert tycker att det är trist att det inte kommer besök så ofta.

Ikväll väntar bio med hjärtat. Vi ska se Snabba cash 2, har riktigt stora förhoppningar på den filmen. Så det blir spännande att se.



Imorgon ska jag bara ligga hemma och slappa + göra ett efterlängtat besök på gymmet. Är alldeles för längesen jag var där. Men nu ska det bli ändring på det med. Har som mål att hinna med tre besök i veckan på gymmet, så jag hoppas att jag får in det på rutin. Men det ska nog gå bra.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan en liten sväng och slökika lite på Gossip girl (som jag säkert är ensam om att aldrig ha sett..).

Ha en trevlig lördagkväll!


Happiness

Pinnwand-Fotos 


Pinnwand-Fotos 

Nr.18 | Blog-Bilder
Untitled


Härliga helg

Haft en otroligt skön helg. Bara tagit det lugnt och vilat.

Igår slog jag ch Johanna död på några timmar på Gränby Centrum. Shoppade bara en nattcreme, bomullspads och en ansiktsskrubb. Riktigt bra gjort tycker jag... :) Idag däremot hann jag med att shoppa lite nytt på H&M. Och det var bara sånt jag verkligen behövde! Nu gäller det bara att hålla i pengarna fram till lön. Ekar lite på lönekontot. Men det ska nog gå bra, behöver inget mer på ett tag nu tror jag. Och om jag verkligen behöver så kan jag nog hålla ut tills nästa fredag då pengarna kommer in.. :)

Jag har hunnit med att städa lägenheten nu på eftermiddagen, så skönt att starta en ny vecka med att det är städat och fräscht hemma. Framförallt den här veckan känns det skönt att det är gjort, då jag jobbar närmare 50 timmar kommande vecka och nog inte kommer att ha så mycket energi över till det.
Hann även med att tvätta tre maskiner när jag vaknade i morse. Börjar inse att det är himla smidigt att avstå alkohol ett tag och vara hemma på helgen, man får ut så myccket mer av lördag/söndag än om jag hade varit ute och slirat..!

Facebook


Fredagskväll

Ligger hemma i soffan och halvsover. Njuter av att det är helg! Otroligt välbehövligt denna vecka. Ska strax krypa ner i sängen och vänta på att P ska komma hem.
Haft en mysig kväll med Rodellskan och Renkonskan. Thaimat, godis och solsidan. En kväll helt i min stil!
Hörs imorgon. Dags att göra kväll!

Tattoo

Är så sjuuukt sugen på att göra en ny tatuering. Men vet inte riktigt vad jag vill göra än.
Har så många olika ställen jag vill ha något nytt på, men jag vill samtidigt inte ha för många så jag blir en "lortig" tjej. Det måste se städat och snyggt ut. Svårt att få till det där... :)

Lite inspirationsbilder

  Pinterest / Página principal


Pinnwand-Fotos


Infinite tatu - Tattoos and Tattoo Designs


Oh Yeah Girly Tattoos


Naamloos album


Tattoos ♥


Fotky na nástenke


Händelserik månad

Det har gått en månad sen sist jag var in här. Mycket har hänt sen dess.

- Jag har börjat jobba igen, vilket känns skönt. Jag tycker verkligen om att jobba, trots att jag inte orkar med så mycket mer än det om dagarna.
Jag kan känna mig så sjukt less ibland när jag har haft långa jobbiga dagar, men rätt var det är så påminns jag om hur otroligt roligt jag tycker att det är, trots att det kör slut på mig. :)
Jag är nog gjord för att jobba mycket! (Eller så har jag ett missbruk som kallas jobb?!)

- Jag har hunnit med att vara hemma i underbara dalarna i tre hela dagar. Vilka till största del bjöd på fest och umgänge med alla härliga människor där hemma.

- Jag har också hunnit haft besök av min fina vän Jenny. En riktig toppen helg var det när hon var här. Jag kan inte komma ihåg senast vi hade en helg ihop senast. Bara vi! :)


Jag och Jenny för ca tio år sedan i Magaluf


- Jag har haft några riktigt roliga utgångar med mina fina vänner, där det mesta har hänt. Det har varit tjo och tjim mest hela tiden.

- Jag har också insett att det är dags att jag försöker ta tag i mitt liv. Först ut är att jag måste lära mig att behärska mitt sockerintag. Jag kan inte äta godis varenda dag längre!
Jag får lov att försöka hålla det till helgerna, det mår nog alla bäst av.. Framförallt jag! (Och min ekonomi... ;))
Jag ska också köra tre veckor utan alkohol. Tror att det kan vara bra för min kropp.
Det har varit lite väl mýcket av det goda på slutet nu.

Mycket som har hänt och mycket på gång. Så snälla rara ni, håll tummarna för att detta kommer att gå vägen nu!


RSS 2.0