Biotajm!?

Ramlade nyss in på en sida jag inte varit inne på, på ett bra tag. Sidan heter gratisbio.se och där kan man bli medlem och skrapa ihop en massa poäng som sedan blir till biobiljetter.
Himla smart idé tycker jag, som tycker det är så mysigt att gå och titta på film på bio.
Jag har redan fått ut några biljetter. Det är ju alltid bra att ha några som ligger och väntar på att bli använda. :)
Så ta och bli medlem du med, kika in här och registrera dig vetja! Du kommer inte att bli besviken, tro mig!

Min racerförare

Det kanske inte alla som vet, men jag har en alldeles egen racerförare. Det ni.. :)

Idag har han kört två race och presterat bra. Han kom femma i första racet och sexa i det andra.
Jag är grymt stolt över honom ska ni veta... ;)


bild från hohenthal.se

Uppföljning av helgen

I fredags var jag så grymt trött... Efter att jag träffat både Jennie och Anna.O så gick jag hem och la mig på soffan och låg där hela kvällen. De andra skulle ut, men orkade inte med det. Jag förstår inte hur jag kunde vara så himla trött.... Eller kan det ha berott på att jag inte jobbat på länge och nu börjat igen? Kanske det?!

Igår hade jag iallafall siktet inställt på utgång. Skulle med Anna.G till en av hennes arbetskompisar och sedan vidare ut. Men tänk så fel det kan bli ibland. Jag var iallafall på en förfest, men det var väl allt....
Jag tog en taxi hem när de andra gick in på BJ. Sen om det berodde på omdömme eller inte låter jag vara osagt!

Nu är jag tillbaka i Mora igen (jag vet, himla flängande på mig...) Ska vara här en vecka och jobba nu. Skönt att vara här en sväng, jag hinner ju med att träffa Seb en sväng då iallafall, och även mina vänner såklart!

Hade trott att Jenny skulle vilja ses, eftersom hon sa det tidigare i veckan, men det går ju inte att få tag i tjejen!:(
Skumt! Eller ska jag helt enkelt känna mig dissad?

Bekymmer

Tänk att så fort man är ledig så ska det vara så himla svårt att klä sig.. Jag förstår inte det. Men men... Nu har jag bytt kläder tre ggr så nu får det vara bra. Känner mig inte bekväm i någonting just nu. Saknar min jeansjacka som jag lämnade i Mora, den hade suttit fint nu. Jag har ingenting jag kan ha på mig... Åhhhh!!!

Ska iallafall ta och sätta mig på cykeln nu och beghe mig ner till stan och Jennie. Hoppas att hon kan få mig på bättre humör, men jag har fått vissa antydningar att hon också är in a bad mood... En glass kanske kan pigga upp?

Sen rapportering - midsommar



Jeny, Annika, jag och Vickan



Alla sitter vid bordet



Jag testar hur mycket  det går in i magen



Johan, Seb och jag



Anton visar upp sin tunga



Johan, jag och Markus vid grillen



Jenny, jag, Carro och Vickan



Jenny och Annika



Carro dansar på stolen


Seb kom och visade upp sin nyinköpta raggarbil

Ny dag - nya möjligheter

Idag hade jag från början fullbokat, men sen visade det sig att Carro blivit sjuk. Så jag njuter just nu av en helt underbar och slapp förmiddag. Vid 15 ska jag ner på stanför att träffa Jennie när hon slutar, så ska vi kila runt på lite affärer och spana in utbudet. Känns inte som att det finns så mycket nu innan de riktiga höstnyheterna kommit in, men man kan ju aldrig veta säkert.

Nej, kanske ska ta och hoppa in i duschen nu!? Tänkte försöka hinna in på stadium och prova ut ett par nya springskor idag också...

Ha en underbar fredag! Det tänkte nämligen jag ha!

Åker till Mora på söndag för en veckas jobb där.... Ska bli skoj!

Justja, har ju alldeles glömt bort att berätta att jag och Seb har fått tag i en lägenhet nu. Äntligen!! Så i höst finns det stor risk för att det blir inflyttningsfest där.. Välkommen!

Måndagkväll

Jag vet, jag är ganska kass på att ta mig tid till att skriva några rader här.... Jag har en hel del bilder från studenten som jag tänkte ladda upp också. Ska försöka ta tag i det lite längre fram i veckan. Jag vet att du vill ha lite bilder att kika på Jennie...:D

Dagen idag

Dagen idag började med att både jag och Seb vaknade kl 5 och var jättepigga, jag förstår inte hur vi lyckas...?! Vi låg och pratade en stund och jag hann läsa lite papper som jag hittade. Sen vaknade jag av att Sebastian väckte mig, och då har han redan hunnit vara uppe en sväng, jag måste sova tungt som inte märker honom när han klampar upp..;)

Väl vaken och uppe så vankades det frukost och sedan bar det av hemåt för min del. Ställde mig på mammas crosstrainer och sprang i 40 minuter, är mäkta imponerad själv faktiskt, och sen hittade jag en rolig grej, gymstick, som jag körde ett pass med. Himla skoj!

Träffade Annika och Anton en sväng på Helmers sen och jiddrade lite. Längesen vi hade tid att skvallra om allt och alla..:)

Sen har det mest bara flytit på. Joggade lite med Seb, måste erkänna att jag har så grymt dålig kondition att han lätt sprang ifrån mig. Men när vi skulle tävla så var det minsann jag som hade snabbaste steget.. :D Riktigt nöjd över det kan jag lova. Såklart började det störtregna när vi var ute, men Seb hade satt igång bastun så den var varm och skön när vi kom hem. Härligt!

Välförtjänt sovmorgon

Jag skäms nästan över att erkänna detta, men idag tog jag en rejäl sovmorgon. Seb kom och väckte mig när kl var ca 10:30. Men gissa om jag känner mig utvilad. Saken är den att både jag och Seb vaknade vid 5:30 och var grymt pigga, så vi låg och pratade lite då och lyckades tillslut somna om. Sen så tyckte väl Seb att jag förtjänade att sova ut eftersom han inte tvingade upp mig tidigare, när han gick upp.... Tack för det!!

Idag har jag inte så mycket planer, eller jag hade tänkt att jag skulle sola, men vet inte om det är så skönt ute, och så har jag ju sminkat mig... Inte så smart att ligga i solen då kanske?!

Sitter och väntar på att Seb ska komma hem så kanske vi kan hitta på något skoj... En utflykt känns lite lockande, hoppas att han också känner så:D

Nej, nu ska jag äta några smaskiga riskakor och se vad den här dagen har att erbjuda!

Ha en bra dag!

Måndagsmys

Hemma igen. Blev en kortis till Uppsala igår bara. Skulle skjutsa ner farfar och hämta lite nya saker till mig. Åkte sen tillbaka med Seb idag. Mysigt att han har kommit hem. Väntar nu bara på att han ska bli klar så kan vi ta och grilla lite middag sen. (Något sen middag kanske, men vad gör man inte!?) Förhoppningsvis blir det nog en film sen. Jag röstar ju såklart för en romantisk komedi, men det lär det nog inte bli, om jag känner Seb rätt...

Imorgon ska jag försöka fixa bilderna från Italien. Sitter vid Sebs dator då och det är på den alla bilderna ligger... Jag förmodar att ni är nyfikna...:D

Ingenting nytt att rapportera annars. Har haft en kanontrevlig helg med både utgång fredag och lördag. Plus studentfirande i torsdags, men då var jag åtminstonde lugn.. Till skillnad från vissa andra..

Ha en trevlig helg!


Känns lite tomt här i Mora nu när både Caroline och Jenny befinner sig i Kroatien!

Back on track..

Jag vet, jag är grymt dålig på att uppdatera, särskillt när jag är hemma i Mora och hälsar på, som jag har gjort den här veckan.
Åker ner till stan igen imorgon och sen blir jag där i två dagar. Bilar hem onsdagkväll och blir sen hemma i förhoppningsvis några veckor. Har ju inga timmar förrän veckan efter midsommar, så då kan jag ju lika gärna vara här hemma som att vara i stan. Här finns det ju en del roliga människor att umgås med(nog för att det finns det i stan med, men de flesta har ju fullt upp jämt!) och det är ju billigare att leva och bo hos mor och far..:D

Har haft en helt underbar vecka här hemma med både en hel del jobb, roliga partaj och en massa mys..:D
Synd bara att den mysigaste just nu ligger och sover middag.. Kanske dags att väcka upp honom för en brottningsmatch, eller två..!? ;)

RSS 2.0