Konstigt...

Vet inte vad det är med mig just nu...
Allt känns så konstigt, och då menar jag verkligen allt.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, kanske bara det att jag just nu känner mig himla ensam..?
Har iallafall fått världens bästa låt..
Är helt såld på den.
Måste typ höra den hela tiden, men misstänker att det är den så får mig att tänka så otroligt..

Kom ihåg: Fundera inte så mycket, det ställer mest bara till med problem!

Födelsedag och firande

Jaha, då har jag äntligen fyllt tant nu då.. Kändes inte så märkvärdigt direkt, men men, man fyller ju varje år så.. Det enda positiva är ju att man får lite paket o presenter.
Fick ett par jeans av mamma, ett jättefint skärp av Joel och pengar av hela familjen.

I går hade jag kalas med mina vänner. Fick en jättefin väska av Jenny, örhängen av Annika, ljusstakar av Sara och Elin och två flaskor vin av Micke, Jonas och Samuel.. Sen så kom Martin upp för att  vara med på kalas, himla skoj! Hade jag inte trott..

Det blev utgång på tältet. Helt okej till en början, men sen så vet jag inte alls vad som hände, blev helt lack och kände att det nog var bäst att gå hem.

Riktigt seg idag iallafall... Såklart började den där j*la speakern snacka vid 9.30 imorse, så sovmorgon var ju bara att glömma! :( Tycker inte om Vasaloppet, ett som är säkert!

Pussokram till dem jag tycker om! 

Fredag idag

♥ Jaha, då var det fredag igen.. Skönt på ett sätt, men det innebär att mitt illa sportlov tagit slut! :C
Skola till veckan igen. Men inte på måndag, då ska jag ju vara hos mamma och inventera 7-21, men det blir ju iallafall lite pengar och det är jag ju i väldigt stort behov av!

Får se om det blir något Sthlm nu i helgen då. Kanske att jag åker ner ikväll eller imorronbitti. Hade ju varit riktigt mysigt att få åka ner ikväll så att det blir hotellfrukost imorronbitti..;)

Skulle ha gått upp o gått promenad med jenny imorse, men när jag vaknade var jag inte det minsta utsövd, vet ej varför men har mest bara varit vaken hela natten, så jag hoppade promenaden o sov lite till..

Skulle ha ringt lassarettet idag o bokat tid för min hals, men hade inte ett dugg ont imorse, så jag skippade det! 

Ska nu bara ringa moradotorn och boka tid för mina vaccinationer inför resan till Tanzania ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Mycket viktigt!

Glömde ju skriva o berätta hur himla duktig jag har varit.. har inte ätit godis sen nyårsafton!

ska minsann bevisa att jag klarar mig utan godis fram tills jag fyller år.
som tur är så är det ju bara ÅTTA dagar kvar nu! 
den 24/2 ska jag köpa typ den största godispåse någonsin o bara trycka i mig! :)

shit vad hemskt det känns att fylla 21. typ tant ju :) men men, har jag tur så kanske jag kan håva in några presenter iallafall :D alltid något positivt.

usch, lillebror håller på o cyklar för fullt.... lyssnar på ngn hemskt musik så mina tavlor studsar på väggen. slutar väl med att jag får en i huvudet!

dags för dusch!

Ojojoj...

10.00

Shit vad det var längesedan jag skrev här nu... Har ju användt mig av min blogg på msn ett tag, mend et var ju inte alltför skoj.. inte så många som kan komma åt den ju. tänkte att detta är ett bra sätt att nå ut till vänner och bekanta som jag i vanliga fall inte  pratar med allt för ofta.. :(

i morse var det promenad med jenny som gällde.. 8.00 gällde det. fattade inte alls vad det var som lät när klockan ringde. och varför skulle klockan ringa redan 7.45? är ju hemma från skolan denna vecka!
kom till slut på att det var den obligatoriska promenaden med jenny.

tuff promenad, snön blåste rätt in i ögonen. men vad gör man inte. var bara att blunda och kämpa på. blev inte en allt för lång promenix. knappt en timma. ska ner och kära en shoppingrunda med jeinny senare idag. ska bli skoj! var ju ett tag sen..

får se om det kanske kan bli en sväng till sthlm i helgen. hade varit himla behövligt! men man vet ju aldrig vad som händer.

nej, kanske dags och sätta lite fart. lär ju försöka marknadsföra denna lilla blogg också. vill ju att någon ska läsa hur mitt meningsfulla liv ser ut :D

ha det grejt mina kära vänner!

RSS 2.0