Tisdagkväll

Nyss hemkommen från jobbet. Ligger på soffan och myser med en liten godispåse. Livskvalité om något!

Har återupptagit min twitter, där skriver jag varje dag. Lite mer flitig där än här kan jag lova. Något roligare med för den delen..:)
Kika in där vetja! Oliviaerika heter jag där..


God morgon

Har legat vaken i snart en timme. Vill inte gå upp så jag behöver väcka mamma som ligger och snarkar så mysigt..:)

I natt har jag sovit otroligt bra! Jag har en förmåga att vakna 04:10 varenda natt jag sover ensam i min säng, men i natt var tydligen ett undantag!:)

Längtar tills mitt hjärta vaknar och hör av sig, känns som att det var längesen vi hördes. (Vilket det för övrigt inte var, ett sms innan jag somnade igår..).

Nej, nu kommer mamma snart vakna till för nu ringer det i kyrkan här i närheten. Skönt, då kan jag strax studsa upp och äta frukost..:)


Familjemys!

Haft en lugn och skön dag med mamma och lillebror. Lite shopping, god lunch på stan och lite innebandy på det. Riktigt rolig match också! Mitt hjärta var så duktig och så fick de vinna idag, de var de värda!:)

Nu ikväll har jag, mamma och lillebror bara myst framför tv:n i massa timmar. Har känts precis som när vi var små, jag och brorsan sitter typ på varandra och trängs och mamma sover en bit bort. Var många år sedan det var så..

Klockan börjar bli mycket nu, så det är väl tid att dra sig tillbaka. Imorgon väntar en massa julmys..
Kommer att bli en bra dag!<3


<3

Tänk att man kan få vara så lycklig som jag är!!


Precis den helg jag behöver.

Ligger i soffan och bara slappar. Har haft ännu en mysig kväll med lillebror. Vi har ätit en god middag, han har hjälpt mig med att sätta upp tavelhyllor ovanför soffan, kikat på film och snackat en massa. Är så glad över att ha världens bästa lillebror!

Jag har inte gjort något vettigt alls idag. Lunchat med P och hans vänner på stan, kikat på innebandy och hängt med lillebror. En riktigt skön lördag utan några som helst planer och krav, underbart!

För morgondagen har jag lite planer. Sovmorgon, baka julgodis och om baket inte tar allt för lång tid så tänkte jag försöka hinna med ett besök hos lilla farfar, innan jag bara ska mysa med mitt hjärta!

Nu börjar ögonen falla ner så det är bäst att jag gör mig redo för kvällen! God natt och sov så gott!

En liten bild på lillebrors fina jobb.


RSS 2.0