Förvånad?!

Såklart skulle det bli såhär!
Jag förstår inte ens varför jag är förvånad..
Hade väl hoppats på bättre lycka denna gång, men icke då..(:
Jaja, life goes on!

Men grymt iriterad blir jag, det är ett som är säkert...
Trust me!

Ojojoj

Nyss hemkommen fran en god middag med gott vin.
Det var bara en sak som inte var alltfor bra, metron slutade ga kl21. grejen var den att vi klev av den for att ata middag starx innan 21 sa vi fick GA hem. S: Jag som aldrig far skavsar av de skor jag har med mig, har saklart lyckats med det nu efter en promenad med kuperad terrang i ca 30 minuter i 30° varme... Men men, that's life..

Idag har vi halsat pa paven och akt buss tills svetten rann.. Ingen trevlig upplevelse. Det enda roliga med det var att jag och Asa var typ de enda pa bussen som var synbart svettiga, alla andra sag ruggigt frascha ut.. Skumt som bara den!
Langtar till morgondagen, da vi har planerat in shopping!!! Nagot jag langtat efter, jag insag namligen ikvall att jag knappt har nagra fler klader med mig... typ..(:
Sangdags nu.
Trott som bara den.

Langtar lite efter nagon..(:

1:a dagen

Nu har vi antligen kommit till Italien och Rom.. Harligt harligt..(: Bor helt over forvantan med bra lage. Men resan hit har inte varit den lattaste..d:

Borjade med att vi gick upp alldeles for tidigt for min dygnsrytm och for ut till Arlanda. Val dar hittade vi varan flight och startade flygturen.. Allt var frid och frojd, forutom att vi var grymt trotta. Nar vi kommer fram till Prag, som ar varan forsta destination, sa rakar jag ga fel vid passkontrollen och den himla elaka tanten som kikade pa mitt pass sa inget. Trots att jag visade upp bade pass och biljett..S: Sa jag fick lov att checka in pa nytt och ga runt hela j*vla byggnaden.
Nar jag val ska visa upp mitt pass for nasta passkontrollant sa tvekar han och undrar om mitt pass verkligen ar akta och om det ar jag pa bilden.(Okej, det ar fran 2003, men man ser helt klart att det ar jag!) Sa han sitter lange och funderar pa om jag ska fa ga in till Asa som sitter borta vid gaten och vantar. till slut slapper han ivag mig och jag borjar skynda bort. Det ar inte direkt den lilla promenaden jag far ga kan jag lova. Nar jag val kommer fram ar jag riktigt trott och varm, och framst forbannad pa allt vad Tjecken och tjecker heter, som tur var sa var det inte lang tid kvar tills varat flyg skulle lyfta..(:
Val pa detta flyg sa skakar det nagot otroligt, det ar en massa moln i vagen som bara vill sabba for mig, eftersom jag inte tycker om att flyga egentligen. Asa forsoker da lugna mig genom att saga att jag sak tanka att jag aker berg-och-dal-bana. Detta fungerar i ca 10 sekunder, sen kommer den en riktigt stor luftgrop och Asa blir riktigt skraj och haller krampaktigt fast i armstoden. Sa hard var hon...d:
Efter detta har allt flytit pa lite for bra. Vi invantar nu nasta bakslag..
Det kan dyka upp nar som helst nar vi ar i farten...

Dags for middag och liten upptacktsfard av det narmsta omradet..
Ha det fint i trista Sverige, vi har fortfarande sol och grymt varmt!


Italien, here we come!

Nu är det sista inlägget på ett bra tag.. Imorgonbitti drar jag och Åsa till Italien för fem dagars semester.. Ska bli helt underbart! Kommer alltså inte kunna svara på era kommentarer på ett tag, men fortsätt gärna skriva ändå..(: Som ni kanske har märkt så måste jag godkänna alla kommentarer innan de syns och endel skriver inte så snällt, så de publicerar jag inte!
Klockan 18.30 går tåget mot Uppsala, där vi ska sova i natt. Planet går nämlien redan 8 imorgon. Men shit, vad skönt! Ha det så bra här hemma i Sverige!
image384


Jaha, då har jag åkt på halsfluss lagom till Italienresan.. Typiskt%

DSC00018.JPG
Jaha, då har jag åkt på halsfluss lagom till Italienresan.. Typiskt! Men men, det är ju sånt man inte kan rå för.. Ska krypa ner i sängen nu och sova så jag blir frisk! God natt världen..:)

Irriterad!

Vissa människor slutar aldrig att förvåna...
Men men, jag vet då NÅGON som har förlorat väldigt mycket idag, tro mig!
Tänk att man aldrig kan få vara tillfreds med livet, utan alltid ska NÅGON sabba..
Jag förstår inte vad DU får ut av det..!?
Men men, kan lova att du gjort bort dig bra mycket!

Händelserik lördagkväll

Det blev såklart utgång för min del igår. Jag och Carro bestämde oss för att inte bara sitta hemma och uggla..(: Och vilken tur att vi gick ut. Ur alla perspektiv!

Det började med trevlig förfest hos Micke till en massa schlager och gitarrspelande, efter det bar det av  ner till stugan. Mycket trevligt där, tills vissa personer visade upp sitt "rätta jag" och spårade ur totalt! Men det var skönt att inse att det känsla vi hade inte var så himla fel..
Gick hem innan stängning, annars hade jag fått lite problem, då jag råkat lova lite för många personer att dansa sista dansen med dem...(: Låg sedan vaken fram till 06, då jag äntligen lyckades somna och fick sova i ca två timmar.. Sliten som få idag kan jag lova.
Pizzalunch med Carro och JockePronto. Men det var svårt att få i sig mat idag, vet inte riktigt varför?! Brukar ju inte bli så sliten, men men..

Myskväll på Jennys balkong med Carro och Jenny, Anna tittade också förbi en sväng..

Dags att sova, börjar redan 8 imorgon, personalmöte...


Varför jag aldrig åker på festival!


Lördag, lördag

Det blev en sväng på stan med Sophie, Adam och världenssötaste Leo.
Inget shoppande för min del, förutom lunch på Kaffestugan. Vet ej varför egentligen, jag hittade väl helt enkelt ingenting som passade mig.

Vet fortfarande inte vad det blir till kvällen. Är lite småsugen på att gå ut, men har inte bestämt mig än. Ingen som vill gå ut ju...): Men det löser sig säkert lite senare. Klockan är ju bara barnet än... Jag har många till timmar på mig att fundera ut något.

Om det händer något skoj kan ni väl höra av er!?


Ny dag - nya planer

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon. Gissa om det var underbart!?
Ska snart iväg med kusin Sophie på stan, får se om det blir någon shopping, eller om jag sparar mig till Italien(: Det kan ju hända att jag behöver något, särskillt om jag ska ut ikväll. Jag har i och för sig inte bestämt mig vad det blir till kvällen än, men alltid bra att vara på den säkra sidan..(:

Morgonfika med familjen nu(:

Måste bara testa.. Funderar starkt på att krypa till sängs nu..

DSC00012.JPG
Måste bara testa.. Funderar starkt på att krypa till sängs nu.. Börjar bli riktigt trött. Det känns att jag jobbat mycket i veckan. Sov gott allihopa!

Äntligen fredag...

JIPPI!!
Då var det fredag igen och en ledig helg väntar. Den enda på hela sommaren...
Känns lite skumt, men vadå, lördagar är ju lika med bra betalt så..(:
Har än så länge inga planer för helgen, försöker febrilt ringa runt till lite vänner för att höra vad som är på gång, utan större resultat. Men men, de har väl något viktigare för sig... hoppas jag?(: Middag idag blir nog ute på restaurang med päronen.. Mysigt värre, var ett bra tag sen nu.

Har ni några planer för helgen kan ni u höra av er. Jag är öppen för förslag.

Vintern är här..?

Nyss var jag in och läste på moratidning och hittade dessa bilder från i morse. Helt sjukt att det är snö och vitt bara några mil härifrån.. Kan inte förstå detta. I och för sig har vi väldigt kallt här nu. ca 6°, men ändå. Vi har iallafall inte snö ute... än.


Bilderna är från moratidning

Nej, sängen kallar. Dags att krypa ner.
Sov gott allihop.

Bara en dag kvar nu!


Bilder från gårdagen

För att ha skoj en helt vanlig onsdagskväll behövs det inte mycket.
Allt är redan så lågt det kan bli.

     

1.Jenny och Caroline
2.Jag och Caroline insåg att det inte var någon idé att försöka se söta och trevliga ut..(:
3.Jag och Caroline försöker träna på grimarser. Carro vann denna..(:



1.Såhär ser det ut när en kväll spenderas på Jennys balkong
2.Snälla söta Jenny
3.Jag och Carro försöker se trevliga ut




1.Jenny tyckte inte att vi var så roliga, så hon läste hellre det lokala reklambladet, Masen..
2.Jag och Caroline igen, någon som börjar ledsna ur?
3.Jag och Carro...



1.Carro och jag provar på höjden..
2.Sms-tumme eller vadå? Jenny in action..(:
3.Jag och Caroline


Shit vad skoj vi hade igår. Eller det var nog bara skoj för oss tre, eftersom vi känner varandra så väl och inte behöver kallprata så mycket. Ajdo kom förbi en sväng också... Skoj skoj!
Men han hade nog inte på långa vägar så skoj som vi hade...?

Caroline berättar..

 

Så här skoj har vi det en onsdagskväll på Jennys balkong, efter några glas vin..(:

Blixtar och dunder..

Idag känner jag mig grymt sliten...

För det första har jag sovit otroligt dåligt den senaste veckan. Jag tror inte att jag har lyckats somna före 1 någon kväll alls. Och alla som känner mig vet att jag behöver mycket sömn för att orka vara mitt glada, trevliga jag. Sen så har jag haft så mycket att tänka på. Allt från A till Ö. Sen så har jag ju jobbat heldag varje dag också. (Längtar till helgen då jag är ledig!)

Idag har varit en lång dag. Den började med att jag pallrade mig upp vid 6.30 för att gå ner på gymmet och ha ett spinningpass. Det var endast två pers där, trist, men jag förstår varför... Sen hem och stressa för att hinna i tid till jobbet. Jobbat hela dagen och mitt i lunchrusningen slog blixten ner och vi fick strömavbrott. Det var bara att tala om för alla kunderna att de fick gå hem så att vi skulle kunna låsa igen. Ingenting fungerade ju. Men som tur var fick vi tillbaka strömmen efter ca en timme. Och med strömmen kom alla kunderna..(:

Nyss ätit middag och är så trött, ska nog ut på en promenad med Jenny och sedan hem och sova... Försöka iallafall.(: Imorgon börjar jag 9.00 och får gå hem innan stängning - JIPPI!! Så imorgon är det möjligt att det kan hända något skoj på kvällen... Någon som har något förslag?

Dagens outfit.



Ledsen för dåliga bilder.. Antar att det är för att det är motljus och för mörkt.. Men men...
Dags att sticka iväg till jobbet nu. Har hunnit med ett spinning pass i morse också. Det ni(:

Ha en bra dag!

Sleep tight.. (:

God natt världen!
Spinning väntar i morgonbitti kl 07.00.
Be there!

Så himla skön..



Vadå grym?

Åhh!!

Fan, jävla skit..
Blir så less!


Nöjd?!

???

Jag hade hoppats på något, men vet inte hur det blir...?

Godnatt!

Just nu!


Made by me...

image356


  

Detta armband är jag helt kär i.
Älskar ju, som de flesta vet, rosa. (:
Jag hade inget armband i rosa som jag tyckte om, så jag har pysslat till mig detta idag.

Dagens outfit.

image352



Dagens

Avklippta jeans - gamla
Cerise linne - Lindex
Svart big T - Lindex

P.S Kanske dags att putsa spegeln..(: D.S

Trots allt..

Lite trött och sliten idag. Blev kanske lite väl sent igår, men vad ska man göra då om man inte är ett dugg trött? Kanske som mig, gå ut och gå heela kvällen lång..(: Trevlig promenad blev det x 2. Tack för det..(:
Jobb idag, någon som blir förvånad?(: Men bara 13-18.15... Ska bli skönt. Men resten av veckan blir heldagar, förutom lördag, då jag äntligen får vara ledig. Är nog första lördagen på bra länge..(:

Shit vad mycket smiles det blev idag.. Kanske bara för att jag, trots allt, känner mig på ganska bra humör. Det finns vissa saker som gör mig glad.

En bild säger mer än tusen ord

     

1. Assar, Emmy och Erik dansar...
2. ... och dansar...
3. ... till kvällens spellista(:


     

1. Sara och grabbarna pysslar med något i köket..
2. Emmy showar framför tv:n
3.Efter ett tag spiller hon ut sin shot..(:


      

1. Assar och Emmy
2. Henrik och Sara
3. Grabbarna grus..(:


     

1. Anna och Joel
2. Sara och jag på väg till stugan
3.Kusin Sophie och jag (:

  

1.Jag och Emmy dansar loss
2.Jag och Sara kör "pimpel-dansen" på stugan..(:

Värme

Varmt som bara den har det blivit nu.. S:
Låg nyss ute på balkongen och sov middag. Vaknade av att det var typ 100° varmt. Jag höll på att dö! Men nu har jag begett mig in och ska ta och fixa iordning mig för kvällen. Ska nämligen bort till Emmy på partaj ikväll. Jag tar med mig Sara dit. Kommer nog bli en helskoj kväll. Förmodligen blir det väl stugan också. Nog för att det börjar kännas lite för mycket som en vara nu, men vadå, vad ska jag hitta på då?


En utav alla de uppstoppade djur som finns på wasastugan.

Studenten!

Shit vad jag är avundsjuk! Vill ta studenten IGEN!
Kan inte komma på att jag haft en bättre dag än min studentdag.. Åhh..

När jag vaknade i morse gick jag ut på balkongen för att kika när studenterna hade sin traditionella champagnefrukost i Tingshusparken.. Åh vad jag bara ville springa ner och vara med. Fast med mina vänner och årskamrater..(: Varför kan man bara ta studenten EN gång? Varför kan man inte spola tillbaka tiden ca 3 år så kan vi väl återuppleva det.
Jag får nog snarare se fram emot nästa år då, då söta lillebror tar studenten. Jag får ju iallafall uppleva den på väldigt nära håll då(:

Dags att gå till jobbet. Måste hinna in på ICA innan och köpa något smarrigt..(:

Dagens outfit.

26858-334



Dagens:

Zebrarandigt linne(omgjort) - Lindex
Hängselkjol (omgjord) - Lindex


Så himla jobbigt..

Himla drygt att det ska vara så fint väder hela dagarna. Jag får ingen tid över till att sitta här och skriva längre.. För om jag jobbar, vill jag bara ut i solen så fort jag slutar, och är jag ledig så tillbringar jag ju i stort sett varje sekund utomhus..(:

Igår var det iallafall vinkväll hos Jenny. Det var till en början jag och Jenny, men sen tittade Åsa in och även Sara och Maria från Leksand dök upp. Skoj skoj! Blev en massa skitsnack och skrattande.. Härlig kväll helt enkelt...(:

Nu var det såhär igen..

Dåligt uppdaterat igen. Sorry(: Men det har varit så himla mycket den senaste tiden...
Dels var det ju avslutningsfesten i torsdags, som var väldigt skojig! Sen var det även examen på dagen i fredags och sedan blev det en massa shopping efter det, med mamma. Fika och firande på kvällen med familjen och Jenny! Sen var det tänkt att vi skulle gå ut, men jag var så otroligt trött så jag gick hem när de andra gick ut..(:
Lördagen blev hektisk. Först jobbade jag två timmar och sedan bar det av ut till Sold, för att vara med på dop. Lilla Noel döptes. Han är så otroligt söt. Tänkte lägga upp bilder senare under dagen, hoppas jag(:
Kvällen blev till en början lugn, då jag bestämt mig för att inte gå ut. Men kände efter ett  tag att det skulle vara lite trevligt med en svängom på stugan, och mycket riktigt, så blev det(: Kom hem vid 5 i morse efter att ha våldgästat en massa folk. Förlåt!(:

Idag har jag och Jenny legat i tingshusparken hela dagen. Så himla mysigt. Picnicat och bara snackat en massa skit(:

RSS 2.0