Valborgsfirande i flera dagar

Valborg pågår förfullt..

Det kommer rapport så småning om. Just nu är det fullt upp. Det blir middag på restaurang med Jennie ikväll sen blir det partaj för hela slanten:D

Kort kommer dyka upp efter det att festligheterna är över.


Ha en trevlig valborg!

Sjukt! :D



Haha, fick denna av Jennie häromdagen.
Hur kul var inte detta!:)

Underbar dag!

Så himla skönt att vara hemma en sväng.

Började dagen med en liten sovmorgon till 8:30. Därefter begav jag mig ut på en promenad med Emmy. Så himla skoj att träffa henne igen, tyvärr blir det inte alltför ofta..:(
Därefter träffade jag på Annika på stan och snackade en massa strunt med henne och följde med henne in till mamma och sa hej. Sen var det bara att stressa hem och fixa till sig lite. Hade lunchdejt inbokad med Jenny och Noel kl 12:00! Riktigt mysig lunch blev det med dem. Och såklart en massa skvaller:)

Hade sen bokat in en fika med kusinvitamin på eftermiddagen, men som vanligt går det ju inte att få tag på henne... Tråkigt!!! Så nu sitter jag bara här hemma och har absolut ingenting att göra. Vill ut och provköra papsens nya bil, men det fick jag inte heller. Fick lov att vänta tills han kom hem så han kunde följa med.. Jippi...

Ikväll blir det mysmiddag med familjen och sen kanske någon bra film...:)


P.S, Någon som har en gammal samsungladdare som du vill bli av med? Är verkligen i stort behov av en nu!


Hemfärd

Bara för att jag låg vaken till efter 01 i natt och kan sova ut lite idag så vaknarjag såklart tidigt, utan klocka! Hur typiskt är inte det?! Och jag som då tänkte att jag kunde gå upp och packa det sista, men vad ska jag ha med mig hem? Jag har nog packat ner det mesta.
Blir ingen morgonpromenad idag. Dålig karaktär, jag vet.. Men jag packade ner springskorna igår och de tkänns så onödigt att riva upp hela väskan, bara för det. Haha... vilken dålig ursäkt!

Idag blir det jobb mellan 12-19:15. Tåget hem går kl 20:25, så jag hoppas att kanske Jennie är sugen på en fika efter jobbet... Men vi får se. Annars får jag väl gå till centralstationen och vänta lite över en timme... Känns lite jobbigt att tåget går så sent. Är ju inte hemma förrän vid 23:30. Känns lite väl sent kanske?!

Det ska bli himla skönt att åka hem en sväng. Kommer inte bli så mycket till hemfärd den här våren och sommaren verkar det som, men ändå. Trivs så bra här nere så det gör egentligen inte så mycket..:) Är riktigt nöjd över att jag beslutade mig för att flytta tillbaka hit igen...:)

Nej, kanske ska driva grannarna till vansinne genom att dammsuga nu, klockan 8 på morgonen... Haha!:)

Helgen är räddad!

I helgen var det ju tänkt att vi skulle åka på Takida i Sälen, men nu visar det sig att det var på fredagen och det gick ju inte alls... Så nu är det bestämt att jag ska ha en litet partaj hemma hos Jenny istället. Kan bli himla skoj..:) Så om jag har missat att bjuda in dig så är du väldigt välkommen... Kan ju vara som så att jag inte har ditt nr kvar på min telefon längre, eftersom jag tappade en hel del nummer när jag blev av med mobilen i Malaysia. Men hör av dig till mig bara så blir det toppen;)
Vet att många förmodligen ska till Sälen ändå, det är ju sista helgen. Men hur ofta är jag hemma lixom?:D

Tårar som rinner

Ojojoj vad jag har gråtit den senaste timmen. Jag har kikat på Extreme makeover, home edition. Jag blir så himla rörd över allt som de i teamet gör för familjer som verkligen behöver hjälp. Så nu känner jag mig helt mör, huvudet känns som om det är helt fylld med sockervadd, ögonen svider och näsan snorar... Men det är det värt, jag har ju trots allt gråtit av lycka, lycka för att ännu en familj har fått en knuff i rätt riktning mot en lite ljusare framtid.


Solig måndag

I natt har jag drömt konstiga saker, som jag knappt kommer ihåg nu. Men som vanligt har jag vaknat typ 100 ggr och legat och funderat på varför jag drömmer som jag gör. Så himla drygt att inte kunna sova ordentligt en enda natt... Men men, snart lär det vända. Det kan inte vara så här hur länge som helst, eller kan det?

Har iallafall varit ute på en promenad i det fina vädret nu på morgonen. Så himla skönt kan jag lova. Idag behövdes inte ens väst. Det var nästan för varm med tröja. Våren börjar komma, underbart!

Jag har inte alls mycket planer för dagen, ska försöka pallra mig ner på stan och kika på ett par vårskor. Något jag är i väldigt stort behov av!

Hoppas ni alla får en bra dag!


Fundering

Varför måste saker och ting kännas så tungt...?

Lördagsmys

Ikväll har det bara varit lugnt med tacos till middag och besök av Jennie. Just nu sitter vi och väntar på att hennes hår ska bli klart. Tror det blir grymt, då hon har haft en bra frisör..:)

Nu blir det Coyote Ugly och guacamole med nachos.. Smarrigt värre! Kan det bli så mycket bättre..?!:)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gårdagen var också bra, satt på balkongen med Louise typ hela dagen.  På kvällen mötte vi upp Jennie och gick på pub nitton och drack några glas vin och snackade en hel del skit.. Mysigt!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har även hunnit med att jobba idag, Var ganska mycket folk, men det gick bra. Men såklart var den läskiga, skumma mannen in och gick sin vända. Usch, han är så j*vla otäck att jag får kalla kårar bara jag tänker på honom. Ska det behöva vara så?


Pyssel dag med solsken

Nyss hemkommen från en skön promenad i solskenet. Riktigt varm och skönt var det. Jag hade alldeles för mycket kläder på mig, men vad gör det?! Huvudsaken att det var skönt:)

Idag har jag tänkt att jag ska putsa fönster och byta gardiner och lägga på en ny matta. Tänkte försöka få lite vårfint här. Idag känns som en sån dag. Sen ska jag även försöka fixa till mig i håret också. En riktig pysseldag idag med andra ord... :)

Kanske dags att sätta lite fart då!?

Åh vad jag vill ha!

Miss Sixty Layered Silk DressASOS Premium Printed Chain Back DressBra Insert Contrast Trim Dress
Bilder från asos

Skumma mannen!

Idag på jobbet dök såklart den äckliga mannen upp. Mycket tidigare än han brukar, så jag var absolut inte beredd på det. Fick närmast panik! Men som tur var så var vi många ur personalen på typ samma ställe, så då gick det ju bra... Men en sak som var konstig var att han vände direkt när han såg all personal. Hur skumt som helst. Okej att det finns skumma människor, men när de börjar ändra sina invanda mönster, då blir det otäckt...



Sunny day

Jaha, strax dags för mig att bege mig till jobbet. Känns riktigt motiverande att gå till jobbet idag, kan det vara p g a solen mån tro?:) Jag ska nog ta en promenad till jobbet. Kan nog bli skönt. Måste hinna in på H&M en sväng också och lämna tillbaka ett linne innan jag börjar också. Kanske lika bra att gå på en gång kanske?

Ha en trevlig dag!

Tisdagmorgon

Nyss inkommen från en stärkande morgonpromenad i solskenet. Helt underbart! Nu kommer jag verkligen orka med en dag på jobbet. Jag tycker att det är så skönt att starta dagen med en promenad, synd bara att jag aldrig kan ta mig upp i tid för att hinna med promenaden. Men det ska jag försöka ändra på nu, det är ju iallafall lite lättare att komma upp när det är ljust ute på morgonen.


Jag är lite småirriterad just nu, men jag hoppas att det ska lösa sig under dagen...

Tänd ett ljus

Ikväll måndag kl 21:00 tänder vi ett ljus för Engla och hennes familj.
Jag kommer tända ett ljus, kommer du?!


Måndag 14/4

Känner mig stolt över mig själv! Jag pallrade mig iväg på ett spinnigpass efter jobbet idag. Himla skönt var det, även om jag känner mig lite mör nu men...
Ligger på soffan nu och bara slappar, så himla skönt. Ikväll har jag tänkt  att jag ska krypa ner i sängen tidigt. Har sovit så himla dåligt de två senaste nätterna, så det känns som att jag har lite sömn att ta igen.
Himla tur att det inte är något bra alls på tv ikväll heller. Då kanske det kan bli av med en tidig kväll..



Så här proffsig kände jag mig idag, men kan lova att jag snarare såg ut att kolapsa..:)

God morgon!

Ska strax bege mig iväg till jobbet. Kort dag idag, 9-15. Ska sedan och köra spinning kl 16. Ska bli grymt skoj, var ett himla bra tag sen sist nu!

Har sovit dåligt i natt, vet ej varför. Är väl bara så ibland?!

Igårkväll låg jag och funderade och kom fram till att jag måste ta tag i min träning och kost nu. Mår inte bra av att svulla så här mycket. Så om jag ska svulla och frossa får det bli endast på helgen! Veckorna får bli nyttigare!

Nej, ska packa träningskläder nu och bege mig ner mot jobbet.

Ha en trevlig dag!

Vill ha, vill ha!

Var in på asos nyss och hittade dessa fyra fina utstyrslar där. Vill ha dem alla, men jag har svårt att bestämma vilka utav de två svarta byxorna jag tycker mest om. Kan man få båda?!
Zoe Tee's Bandeau JumpsuitTwenty8Twelve By S. Miller Pleat Front Tee
Matelot Low Waist Skinny TrouserWaistcoat High Waist Wide Leg in the style of Ashley Olsen


 


Dålig karaktär

Jaha, sitter här med chips och dip ikväll igen.
Noll karaktär.
Men men, ska snart ta tag i det här.
Kan ju inte hålla på och svulla hela tiden, hur ska detta sluta?

Snart börjar 40-year-old-virgin.
Har försökt se den flera gånger, men har bara somnat..
Men ikväll är det dags för ett nytt försök..:)


People

Gårdagen var mycket trevlig. En massa skratt hemma hos Anna innand et bar iväg ner på People. Väl där tyckte inte jag att det var så skoj längre.. Drog hem ganska tidigt och stekte mig en hamburgare och gick och la mig. Skönt med lite sömn, med tanke på att jag jobbade idag.

Får se vad kvällen har att erbjuda...

Ojojoj..

Söndag...

Nyss hemkommen från jobbet. Skönt med kort dag idag, trots att jag bara tog det lugnt igår så var jag trött. Sov dåligt. Vaknade typ en gång i timmen, under åtta timmars sömn. Riktigt jobbigt kan jag lova!

Det händer saker i mitt liv, vet inte hur jag ska göra.
Skoj och spännande!

Hmm...

....

Det börjar hända saker...

Fredag

Chips och dipp, det är det som gäller ikväll....

Fredags rapport

Lunchen med Carro blev himla trevlig. Vi åt, såklart, på Unico. Smarrigt värre med foccacia med parma.. Mmmm..:)
Hittade även ett par bikinitrosor på H&M, från Marimekko kollektionen. Jättefina faktiskt. Men överdelen var inte mycket att hänga i julgranen, så jag måste hitta en annan. Ska kika efter en vanlig svart halterneck, eller bandeau på Stadium eller så.. Det kannske t o m kan hända att vi har en svart på Lindex!?

Hann även med en fika på Waynes. Men det blev bara en smoothie för min del. Kan ju inte moffa i mig en massa bakverk när jag varit och köpt mig en bikini..:P
Sen gick jag även förbi LenaTicket och snackade lite skit med henne. Hade hoppats på att lyckas bjuda in mig själv på middag ikväll, men det passade inte så bra.. Typiskt!

Nu sitter jag bara på balkongen och lyssnar på musik och njuter. Så underbart att bara vara ledig och kunna göra ingenting..:D Men solen försvann precis, så nu blev det kallt.. Usch! Vill ha lite sommar nu, eller åtminstonde lite varmare vår!


Har inga planer för kvällen. Någon som har trist och vill hitta på något kanske?


Åh, vad skönt..

Jag tog mig till slut i kragen igår och tog tag i garderobsstädandet. Så nu är 2/3 garderober städade och utrensade. :) Har även hunnit med att städa badrummet + dammsuga och torka golv nu på morgonen, så himla skönt när det väl är klart.

Ska snart sätta lite fart och hoppa in i duschen. Är ju ledig idag och ska träffa Carro.M på stan för lite shopping och en lunch. Vad kvällen sen har att erbjuda har jag inte en aning om.. Men det dyker nog upp något bra. I värsta fall får jag väl bara slappa lite och vila upp mig för morgondagen, för då blir det partaj...:) Ska bli skoj med lite utgång igen.




Trist att Mora IK inte skulle klara av att kvala tillbaka till elitserien.. Men men, det kommer en ny chans nästa år.. :)

Garderobsrens!

Kanske dags att krypa till sängs snart...?
Jag förstår absoolut inte hur jag kan känna mig så himla trött hela tiden. Skumt!

Egentligen borde jag städa ur en till garderob. Igår orkade jag bara med den ena, där jag typ bara har träningskläder, men jag kunde ändå slänga nästan tre fulla kassar med kläder. Så himla skönt! Därför borde jag ta en till garderob nu, det är ju så himla skönt, bara det är klart. Jag skulle ju kunna göra det nu medans jag ändå kikar på Efterlyst, så känns det lite roligare kanske...?

Idag fyller ju min goa vän Annika år också. Trist att jag inte är hemma och kan gratta henne, men jag har iallafall ringt och pratat lite med henne... Himla skoj att höra hennes röst :)

Dags att få fingrarna ur...

Fortfarande snösklask här.. Humörsänkare om något kan jag lova. Men det är inte så mycket att göra åt.

Är så himla irriterad, jag har nämligen tappat bort min laddare till kameran. Så det är därför det inte har kommit upp några bilder här på år och dagar... Men jag ska nog ta och köra en ride och försöka hitta den ikväll. Sen ska jag nog satsa på att börja städa ur mina garderober, känns inte så himla lockande men nödvändigt.

Japp, dags att få fingrarna ur, som sagt....

Redo för en arbetsdag

Äntligen är jag klar för lite jobb.. Hinner kanske t o m förbi gymmet nu innan jag börjar... Eller hmm... Kanske inte. Ska nog ta och bege mig ner till jobbet istället så jag hinner äta något innan jag börjar.

Måste bara skynda ner till torkrummet nu och plocka reda på all tvätt. Drygt! Men skönt att allt är rent.

Snön vräker ner ute nu, tro vad det blir för skor idag då? Jobbigt med sånt här väder. Särskillt eftersom man nästan kunde gå utan jacka förra veckan och nu är det vinter igen.. Hmm.. Skumt!

Ha en bra dag!
För det  har jag tänkt att ha!

Det är min tid!

Nu blir jag irriterad! När jag nyss kom ner till tvättstugan så är det någon idiot som tror att han ska få komma in tidigare. Han har varit in och lämnat sin tvätt i tvättstugan, trots att jag har tid fram till 12:30.. Synd att jag ska och jobba, annars hade jag nog gjort allt för att dra ut på tiden bara för att jävlas! Men jag tänker absolut inte tömma torkrummet, förrän innan jag måste rusa till jobbet. Det är då ett som är säkert!
Jag tycker inte att det känns så himla skoj att andra är inne i tvättstugan när jag har min kläder där.
Vem vet, det kanske försvinner lite saker?!

Stolt över mig själv!

Idag är jag grymt stolt över mig själv... Jag gick upp strax efter 7 och begavmig ner i tvättstugan och startade en maskin. Sen begav jag mig ut på en stärkande morgonpromenad, trots snöslask. Det gick knappt att se något framför sig, men vad gjorde det..!?:)

Nu ska jag ner och tömma de sista maskinerna och sen sätta lite fart. Ska ju trots allt jobba idag också. Jobbar 12-19:15. Insåg igår att jag kommer vara ledig en dag av elva.. Men ska vara ledig (som det ser ut nu) fredag och lördag. Därför hoppas jag att någon vill offra sig och vara snäll och följa med ut på torsdag och fredag... Men vi får väl se.

Ikväll ska jag försöka hinna förbi gymmet och köpa ett träningskort. Måste verkligen komma igång med träning nu, det är ju snart sommar..:D



Jag funderar en massa på allt och som det känns är det här det bästa just nu..

Skumma mannen!

Vi har en snubbe som glider runt i butiken varje dag. Han traskar runt på alla avdelningarna och känner på plaggen (läs; damunderkläder). Han tycker även om att studera personalen (läs; råstirrar på personalen). Han är helt enkelt riktigt obehaglig. Det är inte bara hos oss han går runt utan att handla, han är tydligen inne i de flesta butikerna på gågatan, oavsett sortiment. Som tur är har vakterna sagt att vi kan ringa så fort han kommer in om vi känner oss otrygga, men sen är det ju det att vakterna ska hinna till oss i tid också.
Något som absolut inte känns skoj är att förr gick han en snabb runda i butiken och lämnade sen butiken, men nu så dröjer han kvar ett tag och stirrar mer än förr. Jag är skitskraj för honom. Och inte blev det bättre av att vakterna talade om att han verkade gilla blonda tjejer. Det känns ju tryggt! Nej, denna snubbe skulle väl kunna få försvinna från denna stad på obestämd tid.

Det finns himla mycket skumma människor kan vi konstatera!


Sovdags?!

Känner mig toktrött, men har en del saker att pyssla med.. Men ska jag verkligen orka med det ikväll? Eller ska jag skjuta på det tills imorgon? Men tänk om jag ska åka till Stockholm direkt efter jobbet då?! Hur ska jag göra? Hmm....

Äsch, kanske lika bra att ta tag i dem nu ändå, trots att jag verkligen inte orkar. Det konstiga är att jag orkar sitta här och ordbajsa en massa... Skumt! Men men, då kan jag ju halvligga i soffan med laptopen på magen och lyssna på en massa sköna låtar..

Saker och ting känns lite konstigt just nu,  jag undrar varför...?





Vissa låtar väcker minnen...

Trött på en måndag

Idag är jag trött. Har inte sovit så himla bra faktiskt. Har nog att göra med att jag kikade på Flightplan innan jag somnade, himla otäck film! Har sovit grymt oroligt. Jag hade ställt klockan på 8:00 för att pallre mig upp och ut på en promenad, men det var ju bara att glömma. Jag ställde fram klockan istället. Vid 9-tiden ringde min chef och väckte mig och undrade om jag kunde jobba, och det kunde jag ju såklart:D!

Jobbade 10:20-16:00. 16:30 skulle jag på middag hos farfar, som var inbokad sen länge.. Skönt att bli bjuden på middag också. Smarrig gryta med fläskfilé. Lånade bilen och for bort till IKEA en sväng och shoppade lite. Skulle egentligen bara ha blomlådor och ett insynsskydd till balkongen, men det blev saker för lite med än 800:-, jag förstår inte hur jag lyckas hela tiden. Men men, jag hittade lite blommor och en ny matta. Så nu är det bara att byta gardiner och lägga på nya mattan.
Ska nog vänta till någon dag då jag är ledig, så jag kan göra det seriöst, med putsning av fönster och så..:D

Funderar nu på om jag ska bege mig ut på en promenad och sedan lägga mig i solariet, det had evarit himla skönt och välbehövligt! Men jag vet inte om jag orkar pallra mig ner i källaren..? Men i och för sig så måste jag ändå ner och kika på tvätt tid. Usch, orkar inte!

Bikiniproblem

Jag har precis kommit på att jag inte har någon bikini och att det är hög tid att investera i en nu innan utbudet börjar ta slut... Men jag har ju inte sett någon jag vill ha. Så himla typiskt! Jag får nog stressa runt på stan imorgon på jakt efter en ny bikini.
Förra året vid den här tiden hade jag redan hittat en bikini och fått hem den, Så jag behöver verkligen er hjälp med att hitta en riktigt snygg bikini. Helst en bandeaubikini...

Tipsa för fullt nu, jag är i stort behov av bikini!

Vad händer?

Var nyss in på aftonbladet och fick se att en liten flicka försvunnit utanför Hedemora. Varför?
Det är ju helt sjukt hur en liten flicka bara kan försvinna i ett litet idylliskt samhälle, jag förstår ingenting. Stackars familj som är alldeles ovetande om vart hon är!
Jag får verkligen kalla kårar av sånt här.

Jag kommer aldrig våga skaffa barn, det är då ett som är säkert...

En himla massa snack..

Idag är det söndag och jag har faktiskt haft lite söndagsångest. Jag vet inte varför men.. Är ju inte direkt den typen som har söndagsångest, men någon gång ska väl ändå vara den första...:)

Var ut med Anna och kompani igår, det var riktigt skoj kan jag lova. Vi skulle egentligen på V-Dala, men det var så lång kö där så vi fortsatte till Snerikes istället och det gjorde vi nog rätt i för där hade iallafall jag kalasskoj! Träffade på Sanna från Mora också, så vi flummade runt en del där.. :) Ska höra av mig till henne i veckan så kanske vi hinner med en fika någon dag...!?

När jag sedan kom hem och snackade lite i telefon så får jag höra att personer som jag inte pratat med överhuvudtaget sen i somras går runt och snackar en massa... Det måste ju vara skönt att vara så himla bra själv så att man kan lägga energi på andra istället.. Blir så irriterad, men men... Både jag och du vet att det är du som kommer förlora på detta i slutändan! :D

Sweet memory

Så är jag tillbaka i stan igen. Hur skönt som helstmed lite storstadsluft och eget boende...
Men det är allt lite tyst..:)

Jobbat igår och idag, skoj att vara tillbaka på butiken hos alla brudarna. Känns i hela kroppen att jag står och går på stengolv hela dagarna. Och inte blir det väl bättre av att jag kanske inte direkt har de bästa skorna..
"Men vill man vara fin..."

Imorgon kommer mamsen en sväng också. Hon ska slagga här, dyker upp när jag slutat jobbet och så ska vi ut och äta thailändskt, smarrigt värre. Jag hoppas på Amazing Thai:)


Hörde denna idag och längtar genast tillbaka till sommaren 2007!



Vi var oslagbara! :)

RSS 2.0