Tidig fredag

Jag njuter verkligen av att vara hemma igen. Känns riktigt skönt..:)

Snart ska jag åka hem till U-sala också och börja jobba. Det är verkligen något som jag ser fram emot. Har allt saknat brudarna där..
Känns också så himla underbart att det löste sig med jobb för mig nu under våren och sommaren.

Allt känns riktigt bra just nu!:) Kan man få ha det såhär..?
Visst finns det några saker jag funderar över, men det kommer nog utvisa sig snart hur det kommer att blir..

Det enda som känns lite dystert just nu är att jag inte alls vet när jag kan åka hem till Mora nästa gång, men men... Det lär väl inte bli alltför långt fram, så mycket kommer jag ju inte att jobba...

Vaknade tidigt imorse, redan 5:45 var jag superpigg så det var väl lika bra att jag gick upp då:) Har hunnit med att kolla på en film, ätit frukost, tagit hand om tvätt, plockat bort påsken från mammas och pappas matrum och gått en promenad med Emmy och skvallrat en massa, så himla skoj att träffa henne igen!:)

Idag kan det hända att jag hinner med en unch med syster och sedan kanske en sväng till Orsa för att spana in Marias nya skoaffär... Spännande grejer idag... Ska också hinna med att hälsa på mamma en sväng på butiken och spana in lite kläder och så, sånt som behövs vet ni..:) Kan hända att jag behöver en hel del smink också..:)

Nej, dags att hoppa in i duschen nu kanske!?:)

Hemma igen!

Äntligen hemma!

Gissa om det var skönt att komma hem igen, gårdagkvallen bestod mest av tårar, tårar och åter tårar... P.g.a glädje såklart! :)

Idag har jag mest umgåtts med mamma och sedan såklart träffa min älskade Sebastian!:) Gissa om det var skoj att träffa honom igen, så som jaghar längtat efter honom! Imorgon ska vi ha en mysdag då bara han och jag ska umgås, med telefonerna avstängda, det ska bli hur underbart som helst!

Ringde chefen i Uppsala idag, hon sa att jag har ett vikariat som väntar på mig och som jag ska gå på på tisdag, som det ser ut just nu. Skönt att veta att man har timmar så att det kommer in lite pengar, nog för att det dröjer ett tag tills dess, men ändå..:)

Nej, ska lägga mig framför tv:n och slappa lite, samt försöka få febern att försvinna. Less på att inte ha nagon ork nu!

Love is all you need



Finns inte ord for hur mycket jag tycker om denna lat. Och den blir inte direkt samre av att klippen i denna musikvideo ar fran en utav mina favoritfilmer... Som jag vet att en viss person kommer fa lov att offra sig och se nar jag kommer hem! :D

Love is all you need...

Grymt irriterad!

Just nu finns det en flicka som befinner sig i Hong Kong och ar ganska bitter... Den har dagen som har varit sa bra och trevlig, men nu kanns det som bortblast. Typiskt!

Inte blir det battre av att jag kanner mig blek och fet ocksa. Ahh... Just nu vill jag bara befinna mig pa en sandstrand, smal brun och j*vligt fit! Men det verkar bara vara i mina drommar tyvarr. Dags att bege sig hem kanske, och forsoka ta tag i detta med lite traning. Jaja, det ar ju inte sa lang tid kvar nu sa.

Kanns lite vemodigt att aka hem, aven om det ska bli helt underbart att fa komma hem och traffa alla igen. Mest Sebastian, som jag har langtat grymt mycket efter under denna resa.. Ska bli sa mysigt att komma hem och traffa honom!

Men vi far se om jag ens kommer att aka upp till Mora nar jag kommer hem. Som det verkar just nu sa lar jag nog stanna i Uppsala och inte kunna aka hem till Mora pa ett bra tag. Det ar helt upp till mina paron nu att bestamma om jag ska komma hem eller inte... Det aterstar att se hur mycket de vill traffa mig...

Nej, dags att sluta upp att vara bitter nu kanske! Imorgon bar det av till Macau. Ska bli skoj! Sen ar det inte lang tid tills vi kommer till Patong!

Ha det sa bra allihopa dar hemma!
Saknar er ska ni veta! Se till att ha en trevlig helg.. Det ska jag, kan jag lova!


RSS 2.0