Dagens ord



Sjuk. Trött. Ont. Frusen. Hängig. Inte på topp. Ipren. Nässpray. Bafusin.


Lördags bestyr..

Hemma igen. Känner mig lite trött, men vad gör det?! Jag får ju sova hur länge jag vill imorgon så.. :)
Var kvar på jobbet i en hel timme efter att jag slutat, slängde in Helene i provrummet och lät henne prova igenom typ hela butiken. Och det verkar som att en del dög åt fröken. :)

Nu sitter jag här och samlar lite energi för att orka cykla bort till restaurangen lite senare. Men det kommer nog inte bli några probelm, eftersom jag vet hur sjukt god mat det är där.. :)

Hoppas att ni alla haft en bra dag och att kvällen blir minst lika bra. :D

Effektiv till tusen.

Uppe med tuppen en lördag, den ni! Jag har hunnit med en power-walk, tvättat tre maskiner och bäddat rent i min säng. Känner mig grymt flitig. Ska strax studsa in i duschen och sen slänga i mig lite frukost, sen bär det av mot jobbet. Ska jobba 12-16 idag, vilket känns skoj! Har på känn att det blir en rolig dag med mycket folk i farten.

Ikväll ska jag bjuda ut lillebror och hans Helene på Kho Pangang, för att fira deras förlovning. Ska bli riktigt smarrigt med lite Thaimat, känns som att det var alldeles för längesen! Sen ska vi kika på film. Skönt med en riktigt lugn helg. Sviterna från förra helgen sitter nästan fortfarande i.


Lillebror med sin Helene, mer förälskade människor har jag nog aldrig träffat. ;)

Btw, skulle lägga i några mörka slingor i mitt hår igårkväll. Men det blev inte som det brukar, trots att jag använde samma färg som alltid. Nu är det mer grå/gröna slingor i mitt hår och alldeles för mycket dessutom. Aja, får köra på uppsatt hår för all framtid nu..

Idag får det nog bli min leopardmönstrade långklänning, med jeansskjorta till och converseskor. Eller min leopardblus/tunika med leggings och stövletter/converse, kan inte riktigt bestämma mig.. Men lite mer uppklätt får det bli, det är ju trots allt lördag.. :)


God morgon världen

Känner mig pigg och fylld med massa energi idag! Underbar känsla, framförallt på en fredag. Fredag som förövrigt är den bästa dagen enligt mig. Trots att jag ska jobba imorgon så känns det som att det kommer bli en kanon helg. Helt utan planer..

Solen skiner, lägenheten är städad och jag är grymt taggad för en bra dag på jobbet. Tänk att man kan tycka att det är så kul att gå till jobbet.. Helt sjukt, men grym känsla!


Precis som Jimmy Jansson sjunger i den här låten känner jag mig idag...


Känner ett visst sug!

Haft en rolig och väligt effektiv dag idag. Haft en massa energi. Kan det kanske bero på den tidiga kvällen igår tro? Eller kanske beror det på att jag inte ätit socker på bra många dagar nu (många i min värld iallafall, hela fyra dagar faktiskt!). Jag gissar på att båda mina alternativ är inblandade i sanningen.

Sitter och kikar på Biggest Looser nu och känner ett rejält sug efter att köra lite gym. Så jag ska strax hoppa i träningskläderna och bege mig heeela vägen till gymmet (alla hundra meter.. ;)). Känner att lite styrka skulle sitta grymt fint just nu. Och tänk vad bra jag kommer att sova sen. Det kan nog inte bli bättre. Det värsta är väl bara att jag kommer att ha årets träningsvärk imorgon om jag känner mig själv rätt. Men va fan, det är ju bara att se det som belöning! :)

Kanske bäst att sätta lite fart så att jag slipper stressa igenom mitt pass innan de ska stänga.

Over and out!

Tidig kväll - tidig morgon

Lite småseg idag efter alldeles för lite sömn. Men det tänkte jag åtgärda genom att gå och lägga mig i tid ikväll. Behöver all sömn jag kan få, tidig morgon imorgon. Börjar jobba kl 7 och då gäller det att vara pigg och glad. Personalmöte it is.

Efter jobbet imorgon är det en träff med Sabina som gäller. Var alldeles för längesen nu. Jag har ju inte ens hunnit fira hennes födelsedag än, så imorgon ska hon få lite paket. :)

Idag fyller min brors fina flickvän år också. Och på fredag kommer de ner hit för att fixa i lägenheten. Så då ska jag passa på att fira henne. Både födelsedagsfirande och studentfirande (skäms lite över att hon inte har fått någon studentpresent än.. Men det har ju inte funnits tid för det.

Dags att plocka ihop lite och sen hoppa ner i sängen. Ska bli underbart skönt att krypa ner i min sköna säng... Hörs imorrn!

God natt..


Lovely!

Nyss hemkommen från gymmet. Först 55 minuter spinning, vilket var sjukt roligt. Varför har jag slappat till mig och inte kört spinning på länge!? Man undrar ju. Direkt efter spinningen skyndade jag mig hem för att slänga i mig havregrynsgröt (den du Johanna...!) och sen kilade jag tillbaka till gymmet för en genomgång i gymmet. Insåg hur mycket jag har saknat träning i mitt liv.

Det sjuka är att efter bara en dag med nyttigheter så känner jag inget direkt sötsug, däremot kan jag inte tänka på annat än mat, mat, mat.. Men tänk vad härligt! Jag som knappt lagar mat i vanliga fall... Nej, mitt nya liv är på ingång, jag känner det!


Tänk att man kan imponera på sig själv..

Dagen har flytit på bra. Jobbat med schema och sånt. Efter jobbet imponerade jag på mig själv och kilade bort till gymmet för lite core. Som det kändes i magen kan jag lova. Men nu efteråt så känns det bara underbart! Imorgonbitti ska jag pallra mig upp i ottan för spinning kl 6:35. Den ni...:D Efter spinningen blir det ett pass med PT:n på gymmet för lite övningar som kan vara bra att ha.

Fick en glad överraskning när jag loggade in på min mail idag och hade en massa avslutade auktioner.. Alltid skoj när det kommer in lite pengar. Många bäckar så sägs det ju.. :) Och det är ju bättre att få betalt för det man ändå tänkt göra sig av med.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgonbitti.

Sov så gott!!


Äntligen måndag....

Det var lite jobbigt att slå upp ögonen i morse kan jag lova. Det känns som att helgen ligger kvar, och att kroppen behöver få ta igen lite sömn. Men nej då, bara att studsa upp och hoppa in i duschen för att försöka piggna till lite.
 
Ikväll blir det ett core-pass efter jobbet (och idag är inga ursäkter okej!!). Jag måste ju försöka komma gång med den här sabla träningen någongång. Fick stor ångest när jag ställde mig på vågen hemma hos mamma och pappa igår. Tills nästa gång jag åker hem så ska det ha blivit någon förändring på detta. Nu blir det lite gröt och sen är det dags att sätta fart.

Hoppas att ni får en bra dag!


Äntligen måndag....?


Back to reality..

Söndag...
Gårdagen var magisk! Tack till alla involverade. Ni är verkligen grymma! Tråkigt nu att alla har spritt ut sig igen. När ses vi igen? är den största frågan just nu..
Trök, trök, trök. Men eftersom man bara mår dåligt över att tänka så, så är det bättre att tänka tillbaka på allt tok vi har gjort denna sommar. Alla helger här hemma i Mora med de bästa. Alla urspårade kvällar på stugan, alla pizzadejter hos Halim... Brudar ni är bäst, Dreamteam är namnet!

Om 40 minuter går tåget hemmåt igen, hem till en vardag utan dessa tokiga, sjuka men heeeelt underbara diskussioner. Aja, som sagt så har den här sommaren varit kanon. Och det är till stor del eran förtjänst!
Love ya all!




Med bra musik klarar man det mesta



Det går frammåt. Jag har hitills hunnit med att duscha, plocka undan det värsta, bäddat sängen och nästan packat klart. Bara smink och rengöring och sånt kvar nu. Skönt! Kom på nu att jag inte har packat ner presenten till lilla Nelli, något som är mycket viktigt! Vill ju att hon ska fatta att jag är en snäll "tant".. Bäst att jag gör det på en gång, annars finns nog risken att jag glömmer den. Disken kallar lite, den med. Attans..


Den som inga kläder har....

Usch och fy! Så här tidigt är jag aldrig vaken. Men har jag något val när jag inte orkade packa igår? Svar: NEJ! Så det var lika bra att ställa klockan på tidigt och studsa upp nu för att hinna få med mig något hem. Måste försöka hinna med att plocka ihop lite här också (läs: diska!). Tråkig morgon med andra ord..

Höll på att prova min nya leopardklänning igår, men vet inte om jag kan ha den.. Tänk om jag snubblar på den på jobbet? Den skulle ha varit ca 2cm kortare egentligen. Hmmm... Vet förresten inte vad jag ska ha till den heller. Har tydligen ingenting som passar. För jag äger ju inga kläder alls...? :S


Såhär ser den ut iallafall..

Nej, ska jag hinna få med mig något i min packning så lär jag nog sätta fart nu, annars får jag gå naken hela helgen. Men vem vet, det kanske skulle göra succe´?


Dagens ord är lycka..

Tänk vad ett litet samtal kan göra mycket! Att man kan bli så glad och få så mycket energi av en sån sak, det trodde jag aldrig.. Lovely!

Haft en hel del att stå i på jobbet idag, men jag gillar´t. Och det är ju tur, med tanke på att jag i stort sett har det så här varje dag. Direkt efter jobbet åkte jag och hämtade ut ett paket med lite kläder i, sen var det raka vägen hem till farfar, där jag sen har varit till nyss. Min älskade lilla farfar..

Nu måste jag sätta lite fart, plocka ihop här hemma, springa till coop och köpa frukost, packa infr hemresan imorgon och sen ska jag äntligen få göra kväll. Det ska bli heeeelt underbart, jag är så sjut trött!

Snart är det lööööördaaaaag!!!! Eller hur Jenny.. ;)


En dag med massa planer

Idag är jag lite trött. Det blev ingen väckningsspcial a´la Isabel. Tänkte att eftersom jag kan sova till 9 så behövs inte det, då är jag vaken ändå, men tji fick jag. Vaknade såklart 1 minut innan klockan ringde, och finns det något värre!? Då ligger man bara och väntar på att den där hemska signalen ska gå igång. Usch och fy!
Nu är jag iallafall uppe och har hunnit med att duscha. Min kära vän Jennie aka sömntutan sover såklart fortfarande, hur hon nu kan göra det när jag inte är den tystaste, när jag försöker att vara tyst (konstig mening där men...).

Får se vad som händer ikväll. Blir nog lite omkast i min "veckoplanering" och en träff med Karoline och Angelica ikväll, istället för imorgon som jag hade tänkt. Synd bara att jag slutar kl 20:15, det blir så himla sent då. Men men... Det visar sig hur det blir. Nu ska jag strax slänga i mig lite frukost och sätta fart. Börjar ju egentligen inte förrän kl 13, men har en massa att fixa på jobbet idag så det är bäst att ha lite extra tid.

Hoppas att ni får en bra dag..

Gammal vänskap rostar aldrig...

Sitter här med värsta mat-koman. Jennie lagade till smarrig köttfärssås med bacon och champinjoner i. Grymt gott. Nu har hon åkt iväg för att få lite massage. Vissa har det bra minsann! Men hon lär väl dyka upp här igen om enn timmer eller så. Då blir det lite chips och dipp innan det är dags att göra kväll.. Så himla skojn att träffa Jennie igen, vi har ju inte setts sen typ i april eller något sånt. Helt sjukt vad tiden går fort..
Det roliga är att det inte alls känns som att det är så längesen..


Jag och Jennie för bra många år sen, men det var det enda jag kunde hitta så jag bjuder på det.

Shit vilken längtan jag har efter att få åka hem i helgen. Vill bara packa väskan och dra! Men det är bara tre arbetsdagar kvar, sen bär det av.. Fy vad skoj i kommer att ha på lördag, det är då ett som är säkert! ;)

Nu ska jag a och plocka reda efter middagen och fixa iordning dippen så det bara är att sätta igång att frossa direkt Jennie kommer tillbaka.


Dagens tips.. :)

Jag har kommit på knepet att komma upp på morgonen. Ställ kockradion på ringning ca 15 min innan alarmet ringer och det är dags att gå upp. Då hinner man vakna till innan det är dags. Testa, det kommer att funka!

Nu är det dags för lite frukost och sen bär det av till jobbet. Jag undrar ja om jag vågar cykla till jobbet, eller om jag ska satsa på att ta bussen...? För ca två sekunder sen öste regnet ner, och jag vill ju inte riskera att komma fram till jobbet och vara helt dränkt!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Typiskt! Jag som hade så höga tankar om mig själv inför den här veckan. Men det blev inte riktigt så.. Skulle ju bege mig iväg till gymmet efter jobbet idag. Men jag kom på andra tankar. Kände att jag var lite trött och bara behövde vila. Sen kan jag ju tillägga att jag aldrig hade hunnit med att hämta ut mina nya kläder om jag hade gått och träna. Och då var det ganska lätt att prioritera.. :)

Strax blir det lite filmkväll med Johanna. Ska bli skönt att bara dega i soffan, och det kan nog bli en påse med gott också.. Fan, jag borde verkligen ha pallrat mig till gymmet.. Aja, nya tag en annan dag.

På fredag åker jag hem till Mora, till mitt riktiga hem, till min familj. Längtar efter det faktiskt. Lite skönt att veta att det finns familj att umgås med om jag vill. Underbara känsla, underbar familj! Sen ska ju världens bästa Jenny firas också. Och de till tusen!! :) Du ska bara veta gumman... ;)

Måndagmorgon

Ny dag, ny vecka, nya utmaningar!

Kände mig nästan utvilad när klockan ringde imorse. Grym känsla! Var längesen jag kände så kan jag lova. Nu väntar strax jobb, frukost med Johanna, en hel del att göra. Efter jobbet ska det hämtas ut kläder, förhoppningsvis träna, och sen fixas matlådor.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Jennie, vilken är väldigt längesen sist. Det ska bli trevligt. Vi har en hel del att ta igen kan jag lova.

Nu är det tandborstning som gäller och sen ska jag studsa upp på cykeln och trampa iväg till jobbet.

Hoppas att ni får en toppendag!

Söndagen är även den snart över..

Det är söndag. Jag har städat. Jag har tvättat. Jag har lagat matlåda tills imorgon. Jag har lagt upp nya objekt på tradera. Jag känner mig helt enkelt nöjd med mina prestationer idag. Det enda som är kvar för dagen är att studsa in i duschen, sen är jag laddad för en ny vecka.
Jag hittade förresten mitt gymkort igår, så kommande vecka ska jag besöka gymmet minst två gånger. Vågar inte sätta ett högre mål då jag blir så besviken om jag inte hinner med fler besök. Jag ska försöka boka in en genomgång i gymmet med en pt också. Så kan jag kila till gymmet även när det inte finns någoot pass som passar mig. Smart va!?

Ha en bra söndagkväll, mina vänner.. Hoppas att ni är lika taggade för en ny vecka som jag!?


Ett erkännande

Okej Maja, måste väl erkänna det då... 
Oskar Linnros är ganska bra trots allt. För några veckorr sen mådde jag nästen illa av att höra hans röst, men han är lite en sån där kille som växer ju mer man lyssnar på honom..


Pengar rullar in..

Nu blev jag glad! Loggade nyss in på mitt traderakonto och det är ju sista dagen på mina auktioner och 5/7 auktioner är i gång. Blir ett litet bidrag till alla mina kommande inköp. Härligt, härligt! Så idag ska jag ta och packa ner allt som ska skickas så det är klart tills jag fått in pengarna och ska skicka iväg det. Alltid skönt att ligga ett steg före.

Väntar på att mina maskiner ska bli klara nu, funderar på om det kanske är smart att tvätta mina sofföverdrag också, de börjar bli lite solkiga. Nackdelen med att ha vita överdrag, men det är ju så fint..

Hmm.. Funderat klart. Det blir tvätt av dem med. Lika bra när jag har tid!

Hörs da´!

Fullt upp

God morgon!

Ganska nyss vaknat. Sovit sjukt dåligt Min fot har värkt hela natten, och det blev väl inte direkt bättre av att jag stog och studsade under HELA spelningen. Men det är det värt. Vilken spelning, det är det enda jag kan säga. Ville aldrig att det skulle ta slut!

Dagens planer är tvätta, följa med Jenny till tåget, städa, hälsa på farfar och hjälpa Angelica att börja flytta ut ur sin lägenhet.. Fullt upp med andra ord! Men jag gillar´t.

Nu ska jag göra iordning kladdkaksmuffin med grädde på till frukost åt Jenny och sen ge henne ett paket till. Fyller man 25 ska man ha många paket!

Hoppas att ni får en bra dag!


Underbar kväll med den bästa..

Kvällen har varit helt magiskt! Men det var något som saknades och det var min lilla pingla ANNIKA!! Spelningen var helt sjukt grym. Jag är näst intill förälskad i de där grabbarna. Ojojoj... ;)
Efter spelningen fick vi lov att gå hem då jag diggat så hårt att jag behövde en dusch innan vi kunde dra vidare. Dock blev det inget vidare för oss, vi hängde ett tag ute på balkongen och sen bestämde vi oss för att gör kvällen. Och ja, vi är 25 och tanter. Båda två nu, det är ju söndag den 15:e och Jenny fyller 25. Hon är stort välkommen in i klubben! Eller vad säger du Annika?! ;)


Shopping, shopping och 25års firande!

Today´s the day.. Ikväll ska Jennys födelsedag börja firas. Man fyller bara 25 EN gång! Det blir Hoffmaestro på Katalin om några timmar, men först lite mat och dryck. Och så måste vi ju se till att bättre på våra redan snygga utseenden.. ;)

Idag har vi hunnit med lite shopping, eller det blev mest jag som shoppade. Någon som är förvånad öer att jag hade spenderarbyxorna på? Inte jag iallafall. Det blev en svart kavaj (som jag absolut inte har några sen tidigare om ni frågar Sabina..), två halsband, nya underkläder, tre nagellack och tre läppglans (alla i samma färg, får panik om det tar slut!!). Kommer inte ihåg om jag köpte något mer. Men igår hann jag också med att handla lite. Jag och Jenny åkte upp till Gränby Centrum direkt hon kom hit och då köpte jag ett par mc-boots som jag spanat på sen de kom och en riktigt läcker mocka jacka, bikermodell, i ceriserosa. Grymt bra köp då det var riktigt bra pris på den.. Så nöjd med alla mina köp den här helgen.. Vem vet, kanske får för mig att visa upp dem inom en snar framtid..?

Nej, nu ska jag a och hälla upp lite vin och bara njuta... Det är lördag, det är högsommar och Jenny är här. Jag vet inte om det kan bli så mycket bättre?!

Skön lördagsmorgon.


Shit, vilken underbar unge...


Äntligen fredag!

Skittrött, som allid vid den här tiden. Men det är bara att bita ihop, även om jag vet att det nog kan bli en ganska tuff dag...? Aja, skitsamma. Jag får ju göra elg vid 17 och då kommer bästa Jenny! Ska bli så  underbart skoj att få umgås med henne i 1,5 dygn. Var längesen nu.

Idag är det svarta jeans, svart linne och transparent vit blus som gäller. Kan nog bli bra. Till det kör jag på mina svarta flätade träskor. Får se hur länge jag orkar gå i dem, har inte använt dem så mycket den här sommaren så fötterna är inte riktigt vana, men skitsamma..

Hoppas att ni får en kanondag! Det tänker jag ha, oavsett hur det går med allt som ska tas itu med idag!

Housewife I am

Städningen avklarad, så nu är det både rent och luktar gott. Bakade lite kladdkaksmuffins. Husmorspoäng till mig! :) Angelica kom förbi och provsmakade och snackade lite skit. Skönt att snacka av sig lite innan det är dags att sova. Inte bra att somna irriterad kan jag lova.


Såna här smarriga muffins blev det, dock utan bär. Men grädde till tusen hade vi på..

Känns som att det kanske är dags att in ta ryggläge i sängen nu och kika på någon av alla serier som visas den här tiden..? Ja, så får det bli!


Stressig torsdagkväll

Jag borde verkligen inte sitta här vid datorn. Jag måste städa här hemma, imorgon kommer ju min favorit Jenny hit! Då vill jag att det ska vara städat och fint. I och för sig är det väl alltid trevligare hemma när det är städat.. :)

Igårkväll hann jag med att beställa hem lite nya kläder (chock va?!). Det blev lite blandat. Ett par jeans, en rutig skjorta, två stickade koftor, en plånbok och en ny döskallesjal. Jag längtar efter att de mörka jeansen ska komma, mörka jeans = höst i min värld!:)





Seriöst, nu lär jag sätta fart annars kommer jag aldrig att bli klar.
Hörs sen...


Hang with me...

God morgon!

Förstår inte vad det är för fel, men jag är så sjukt trött jämt. Klockan ringde 6:30 och jag vaknar bara för att stänga av den sen somnar jag om igen. Tack och lov så vaknade jag igen kl 7. Så nu är jag på språng.
Idag blir det grå eller offwhite oversize skjorta och lackleggings, kände för något bekvämt när jag är så pass trött som jag är.. Tror att det kan bli bra.

Lyssnar på underbara Robyn och försöker samla lite energi. Just nu är jag väldigt inne på denna låt.


Hoppas att den ger er lika mycket energi som den ger mig! :)


(K)night and day

Har varit på bio ikväll och kikat på filmen Knight and day. Jag gillade den skarp. Skönt med filmer när det händer lite och som har en viss charm. Det var inte bara en massa vapen, döda människor och effekter, utan även lite humor..



Gårdagskvällen spenderades som ni säkert redan vet med mina kära kollegor Angelica och Karolin. Vi hade en mycket trevlig kväll med god mat och dryck. Såklart blev det alldeles för sent för att vara en vanlig tisdag, och det fick jag sona för idag. Jag var så otroligt trött när jag slog upp ögonen imorse (om jag ska vaar helt ärlig så vaknade jag inte ens av mitt alarm, utan en halvtimme senare när Karolins alarm tjöt). Vi hann med det mesta igår. Allt från pojkar till jobb till vingliga cykelfärder och en massa funderande över Tiger, FB, och Nalle..(?) Ska jag vara ärlig så är jag inte helt hundra på om vi någonsin kom fram till hur det låg till?

Nu kallar sängen, är som sagt i stort behov av sömn efter nattens bravader. Men det var lätt värt det!

Sov så gott!


Sent (eller tidigt, beror på hur man ser på det...)

Borde egentligen sova för längesen. Blev ganska sent med brudarna på Terassen. Och när vi väl kom hem så blev det ännu senare. Har suttit och snackat en massa med Karolin om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt. Men nu kallar sängen. Trött som ett as. Om 4,5 timmar ringer klockan.. Imorgon blir det en tidig kväll, det är ett som är säkert! (Hoppas jag)

Som jag är värd sovmorgon!

God morgon världen!

Tog en liten sovmorgon idag. Jag hade tänkt att pallra mig iväg till gymmet och gå på spinning 6:35, men igår när jag var toktrött och skulle gå och lägga mig så tänkte jag bara plocka fram allt jag behövde med till gymmet, och då kan jag verkligen inte hitta mitt gymkort. Och utan gymkort ingen träning. Jag får sikta på spinning nästa tisdag istället, då har jag lite tid på mig att leta efter det där kortet. Jag förstår inte vart det kan ha tagit vägen...?

Ska snart iväg och jobba 11-20:15, sen väntar middag med mina goa kollegor Angelica och Karolin, båda har varsin butik i City. Ska bli skoj att ses och snacka lite skit.

Samma problem idag som alla andra dagar, vad ska jag ha på mig?! Jag förstår inte hur det kan vara ett problem egentligen eftersom jag har alldeles för mycket kläder att välja på. Det kanske är som så att jag har för mycket?

Det kanske är bäst att plocka ihop lite här hemma och sen sätta fart. Det vore bra om jag är på jobbet lite tidigare, har mycket att pyssla med där.

Hoppas att ni får en toppen dag!




Om bara tre dagar dyker min underbara vän Jenny upp också!! Längtar! På bilden är vi på Kho Samui och ska äta frukost.. Våren 2008. Vilken resa!!!


Regn regn regn...

Vilken dag.. Regn och åska i stora massor idag. Lamporna i butiken slocknade lite nu och då, men det var inget som störde oss eller kunderna. Däremot blev jag lite stressad när det började regna in. Ingen höjdare kan jag lova. Men men.. Det var bara att ringa på vaktmästarna som talade om att vi kunde ställa fram en hink. Jag kände bara:"Tack för tipset!" ;)

Åkte bort till farfar efter jobbet och har hängt där ett bra tag. Han är så söt min lilla farfar..
Pappa och farfar någon gång förra året när pappa var hemma från Tchad.


Grå måndag...?

Det känns verkligen att det är måndag. Var inte det lättaste att få upp ögonen nyss kan jag lova. Men nu är jag iallafall uppe och vaken. Jag har inte en susning om vad jag ska sätta på mig idag, men det löser sig väl.. Hoppas jag. Jag funderar på min nya grå skjorta och leggings bara, men inte bestämt mig än. Det kan lika gärna bli något helt annat..

Lyckades iallafall somna relativt tidigt igår, eller klockan var väl kanske runt tolv. Men det är svårt att somna på söndagar när man känner stressen över att det är en ny vecka och att man måste vakna och studsa upp när klockan ringer. Inte kunna ligga kvar i sängen halva dagen som jag har gjort under helgen..

Nu blir det lite frukost och sen full fart resten av dagen!


Tradera, tradera, tradera...

Efter lite röj i garderoben har jag hittat en hel del som ska upp på tradera. Har lagt upp sju nya objekt idag. Hoppas på att bli av med det. Har även sorterat ut en hel del saker som jag tänkte att Helene ska få kika på innan jag gör mig av med det..

Nu tycker jag att ni ska in och kika och kanske göra ett fynd eller två.
Här är de små kapen:

Offwhite blus med broderier Svart klänning/tunika med tryck samt stenar i silverSlappa 3/4 jeans, haremsmodell  Svart jumpsuit med halterneck alternativRandig tubtopp, vit/svart  Randig tubtopp, vit/röd  Jeans shorts, mörk tvätt

Var ute på en promenad med Angelica. Vi gick till Gränby Centrum (vore ju synd om jag kunde hålla mig borta från jobbet en dag) så att hon skulle få se min butik. Det blev såklart en massa nödvändig shopping där uppe. Både på Lagerhaus, H&M och Coop. Sen traskade vi hemmåt igen. SKönt att komma ut och röra lite på sig. Det behövs lite frisk luft efter att man har stått inne hela veckan och jobbat. Vi har bokat in en promenad imorgonkväll med.

Nu ska jag plocka reda på det sista i garderoben och sen sätta lite fart. Ska hinna bort till farfar en snabbis med ett batteri också. Jag behöver ju inte direkt oroa mig för att inte ha något att göra.


Skön stök-söndag

Söndag idag. Skönt. En sån dag som man inte behöver göra ett dugg. Eller det enda som är planerat är att åka bort till farfar med ett batteri. Enda planen för dagn. Riktigt skönt.
Jag har hunnit med att städa igenom min byx-garderob nu på morgonen. Skönt att kunna slänga/ge bort lite för att få plats med nya kläder..

Gårdagen spenderade jag på tre ställen; Soffan, stan och hemma hos Angelica.

En kul sak när jag gick på stan så hörde jag att någon ropade på mig, och vem sitter där på en soffa om inte min mosters man. Gissa om jag blev chockad eftersom de bor 25 mil härifrån. Men revligt var det, hann med lite shopping med moster. Hon lyckades lura på mig både det ena och det andra. Men vadå, jag har ju som sagt sparat in en hel massa på att inte gå ut på två helger så.. :)

På kvällen kilade jag bort till Angelica för lite vin och pizza. Synd bara att pizzan aldrig kom. Vi fick vänta i över en timme på den där himla maten, och när jag ringde och frågade vart den tagit vägen så fick jag bara konstiga svar. Snacka om dålig service! Aja, förutom den försenade maten så hade vi en trevlig kväll. Skönt att bara sitta hemma och snacka en massa. Blev en tidig kväll. Gick hem från henne strax efter 23. Riktigt härlit att gå och lägga sig i tid även fast det är lördag. Dock så var det ju någon som ringde och promt skulle snacka i ca 40 min klockan 3:30. Sen kunde ju inte jag somna om...

Nu ska jag försöka ta tag i min stora garderob och rensa ut lite där med. Kanske ska köra ett ryck med tradera idag..? "Pengar kommer - pengar går.."


Som jag har längtat efter denna dag!

Äntligen fredag! Jag sitter ensam här hemma och bara njuter. Njuter av att veta att imorgon är det sovmorgon som gäller. Precis så länge jag vill! Vilken härlig känsla.. Var ett tag sen jag kände såhär.

Dagen har varit planerad från att klockan ringde fram tills nyss. Men jag gillar´t (ibland!).
Jobbade till 15 idag och sen begav jag mig ut på jakt efter en ny laddare till min telefon, eftersom ingen av alla mobilåterförsäljare på Gränby hade en som passade. Till slut hittade jag såklart en på närmaste affär, i Kvarnen. Som jag tackade farbrorn i affären, han räddade min helg! Åkte sen hem och åt lite sushi och efter det körde jag och Angelica ett race på IKEA, innan de stängde. Trots att den mesta tiden gick åt att lukta på alla goda ljus som finns där så hann jag såklart bränna nästan tusen spänn, men vad gör det? Skippade ju utgång förra helgen och den här, så på det stora hela ligger jag ju på plus..(?)

N har jag packat upp det jag köpt och fixat iordning lite här hemma. Ska bara kila ner i tvättstugan och hämta den sista tvätten, sen är det sängen som gäller. Åhhhh, vad jag längtar!

Imorgon ska jag förmodligen ner på stan och kika lite med Sabina och sen på kvällen ska jag och Angelica käka lite och ta ett glas vin. Som vi är värda det efter den här veckan!


Lite bak dämpar paniken..

Då har jag äntligen lyckats lugna mig lite. Men ångesten är inte försvunnen.
Jag la en del av energin jag fick på att slänga ihop några muffins med Dumle i. Ska bli smarrigt att fika strax. Köpte ett nytt thé idag också. Spännande. Sen blir det sängen och skönhetssömn för hela slanten.


Ser smarrigt ut va?!

Längtar till morgondagen då jag äntligen kan stilla min panik genom att fixa laddare/batteri. Det ska bli intressant att se om någon återförsäljare har batteri hemma eller laddare till samsungen. Sist jag behövde en ny laddare till den så var det svårt, ingen som säljer min telefon.

Var och hämtade ut mina kläder idag iallafall. Allt passade kanon. Lite pinsamt börjar det bli nu att hämta ut paketen, idag behövde jag inte säga nummer eller visa leg. Posttjejen sprang och hämtade mitt paket innan jag hann säga ngt.. Kanske beställer lite väl ofta då...?


Panik, panik, panik!!

Nu har jag ett visst mått av panik!
Min laddare gick tydligen sönder i natt, så jag kan inte ladda mitt batteri på mobilen.
Först så tog jag det ganska lugnt, eftersom jag vet att jag har en sonyericson, Xperia som ligger. Så jag tänkte att jag får väl avända den då trots att spaceknappen krånglar, men då har jag iallafall en telefon.
Nu när jag kom hem från jobbet och skulle byta till den så upptäcker jag att batteriet till den är borta. Vart lägger man ett mobilbatteri(?) var då min första tanke, tills jag började tänka efter och kom på att kartongen som jag har haft alla mina mobiltelefoner/tillbehör i tog pappa hem sist han var här, så förmodligen ligger väl mitt batteri i den. Det jobbiga är att jag inte får tag i pappa för att få reda på hur det ligger till. Finns det inte där, borde det ju betyda att det finns här någonstans och då lär jag ju sätta igång att leta. Tills dess, mina vänner kommer jag tyvärr inte att svara i telefonen för att spara batterier. Riktigt jobbigt kan jag lova.
Om det inte finns här hemma så lär jag ju köpa ett nytt imorgon. Usch vad jobbigt det känns just nu..
Jag hoppas att ni lider med mig....!?


Shit, vad jag behöver ett sånt här!!


Motivation

Good morning!

Idag har jag inte mycket energi. Jag som hade tänkt studsa upp redan klockan sju för att bege mig ut på en promenad skippade snabbt den idén när klockan ringde. Jag vet inte vad det är med mig, men jag behöver verkligen all sömn jag kan få. Alltid trött just nu!

Idag blir det som sagt jobb 10-20:15, sen ska jag försöka motivera mig till att dammsuga när jag kommer hem. Det känns som att ikväll är enda dagen den här veckan jag har tid med det, så det är väl bäst att passa på..

Försöker få igång min hjärna och min kropp genom att lyssna på mina favoritgrabbar.. ;) Inte långt tills jag och Jenny ska få äran att se dem. Längtar kan jag lova!



Usch, jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig..
Detta ständiga problem..


Fullbokad vecka...

Haft en stressig dag, och nu är det äntligen dags att krypa ner i sängen.. Ska bli sjukt härligt!
Hann med en fika med Angelica efter jobbet, sen har jag inte gjort ett dugg mer.

Resten av veckan är fullbokad och ser ut enligt följande: 
~*~ Imorgon är det jobb 10-20:15, sen är det direkt hem känns det som. Jag vet hur trött jag brukar vara efter att ha jobbat till stängning.
~*~ Onsdag ska jag förhoppningsvis träffa Sabina efter jobbet.
~*~ Torsdag hoppas jag på en fika med Carro, som jag inte har träffat på över två år. Ska bli skoj, känns som att vi ar lite att ta igen, det har ju hänt en hel del i båda våra liv sen sist.
~*~ Fredag blir det IKEA en sväng med Angelica, spännande och se vad jag hittar för nödvändiga saker som jag verkligen behöver.. :) Egentligen måste jag tvätta på fradagkväll, men får nog ta och skjuta på det lite till. Vem tackar nej till ett besök på IKEA?

Japp, det var den här veckan i stora drag. Sen ska ju en massa jobb hinnas med också. Helgen hoppas jag på att spendera i goda vänners sällskap..
 Om ni hade tänkt få tag i mig denna vecka så får ni nog ringa och boka in det med min sekreterare.. :)


Ooops..

.. Så blev de lite shopping igen. Det är inte bra att vara ledig, jag har för mycket dötid då och då väljer jag gärna att spendera den med lite shopping. Det är inte bra för min ekonomi kan jag lova. Men men, jag är u alltid i behov av lite nytt så.. ;) Den här gången blev det följande:


Jag tror att det här kan bli några riktiga favoriter faktiskt.
Håller ni inte med?


RSS 2.0