Då var det dags igen

Man kan ju undra varför jag överhuvudtaget envisas med att ha kvar den här bloggen, så sällan som jag lyckas plita ner något här.. Men men, ni är en trogen skara som är in här varje dag ändå.

Har så mycket för mig på dagar och kvällar nu för tiden känns det som att det här med bloggande kommer i sista hand. För det mesta består ju dagarna såklart av jobb, jobb, jobb... Och det konstiga är att det känns helt underbart att gå till jobbet varje dag! Kan man få känna såhär?

På kvällarna hinner jag med mina små goa vänner. Ni förgyller min vardag kan jag lova! Så trist bara att det finns två pinglor som envisas med att bo så långt ifrån mig.. Och ja, känn er träffade Jenny och Annika! 
Men men, nu är de bara frya nätter kvar och sen är ni här.
Jag kan lova att det finns en flicka som längtar ihjäl sig efter fredag! :)
Kom hit nu!!!



Jag och Annika för bra många år sen...





Jenny och Sara, samma kväll för alldeles för många år sedan..

Jag har planer på att pallra mig upp på spinning imorgon, men då är det nog bäst att jag tar och kryper ner i sängen nu innan det blir på tok för sent. Jag behöver ju min skönhetssömn. ;)


Vänskap

Den senaste tiden har jag haft fullt upp med jobb och en massa annat, och då är inte tid med datorn min första prioritet direkt..

Men det senaste dygnet har spenderats med Vickan iallafall. Riktigt mysigt att hon kom hit och hälsade på i ett dygn. Vi hann med att skvallra en massa om våra liv och bara snacka en massa strunt. Sånt som saknas med de gamla vännerna hemifrån. Men som tur är så står det inte på förrän Jenny och Annika står i trapphuset och knackar på. Som jag längtar efter er, mina små smultron!

Snart dags för en ny arbetsvecka, taggad till tusen. Men först: En hel natts sömn alldeles ensam i min säng, känns helt underbart..

Fredagsmys

Nu är det helg, och det känns faktiskt riktigt skönt. Det är välbehövt. Imorse när klockan ringde ville jag verkligen inte kliva upp. Jag hörde inte ens första ringningen på alarmet. Men jag var ändå i tid till jobbet. Det är skönt att bo så pass nära som jag gör. Det tar ju bara max 15 min med cykel. Frihet kan jag lova!:)

Blev så glad när jag slutade idag och kikade på telen, pappa hade ringt för att meddela att han kommer till stan ikväll. Det ska bli så skoj att få rå om pappa lite själv. Vet inte när jag fick göra det senast... Han stannar iof bara över natten, men ändå.

Ser verkligen fram emot morgondagen då jag ska ta en ordentlig sovmorgon, men känner jag mig själv rätt så lär jag nog vakna senast kl 6 och vara tokpigg.. :) Men vad gör det, jag kan ligga kvar i sängen heeela dagen om jag så vill. Det enda planerade är grillning hos Anna och det är inte förrän på kvällen.

Nu ska jag pallra mig ner till tåget och möta upp pappa. Skoj skoj skoj!

Morgon igen

God morgon!

Skönt med lite sovmorgon idag. Klockan ringde inte förrän kl 6, och det känns underbart jämfört med att gå upp 5:15 som jag gjort de senaste veckorna när jag fick lov att pendla till stockholm. Ska strax sätta lite fart så jag hinner med att äta lite frukost innan jag ska studsa upp på cykeln och trampa iväg till jobbet.

Jag har ett litet problem idag, och det är vad jag ska ha på mig.. Jag känner att det hade varit skönt med lite slappare kläder eftersom jag ska vara på lager och röja, men jag kommer säkert vara ue i butik och roda lite med så jag kan ju inte se alltför slapp ut.. ;)

Hoppas att ni alla får en bra dag!


Får sån energi av denna låt. Hoppas att fler kan känna så..:)


Ny dag, nya möjligheter!

Idag ska jag till min nya butik och jobba. Blev en liten försening, då jag väntar på Cecilia som missade tåget i Stockholm.. Shit, vad jag har mycket energi för den här dagen. Kommer nog bli en toppendag!

Igår hände en skum sak, förstår ingenting.. :)?

Ha en bra dag!


tiden bara rusar!

Ännu en rolig dag på Gina Tricot är över. Jobbade 8-19:15 idag. Det är helt otroligt att tiden bara kan springa iväg som den gör om dagarna. Nu är det bara att ladda om och se fram emot morgondagen, som också kommer bli lång, men jag har två timmars sovmorgon och det ska bli skönt!

På onsdag ska jag göra första dagen på min butik. Det ska bli riktigt skoj! Har sett fram emot att få komma dit och jobba med brudarna där. Jag har ju knappt hunnit träffa dem, så det ska bli skoj!

Nej, nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen. Det känns att jag gick upp 5:30 imorse och sen jobbat 11 timmar + pendlat 2 x 40 minuter. Har längtat efter min säng sen jag satt på tåget i morse.. ;)


Mår så bra av denna



Nu väntar sängen...

God natt världen!


Konstigt...

Det här är skitskumt...

Jag tänker en sak, Jenny tänker samma sak, och du med..
Hur kommer det sig? Och varför just nu?


Ingen bra dag

Usch, mår inget vidare. Har ont i mage, huvud och fot.. Det är bara att inse, jag är slut som artist ;)
Vaknade i natt vid 4-tiden, kunde inte somna om. Hur jag än låg så värkte magen och foten, det slutade med att jag låg och kikade på något kasst tv-program som jag inte ens kommer ihåg idag. Följderna av detta blev en hemsk huvudvärk när jag vaknade upp vid 9. Värdelöst!

Idag har jag inte gjort ett dugg. Legat på soffan och kikat på Sex & the City hela dagen. Ska strax hoppa in i duschen och sen har jag tvättstugan hela kvällen. Vilken höjdare!

Konstigt det här, varför dyker vissa personer bara upp sådär i mina tankar?

Bojkott!

Det blev inget firande av Valborg för min del. Jag valde att göra en tidig kväll istället, något som jag absolut inte ångrar en sekund. Var så otroligt trött och sliten så det behövdes verkligen. Slocknade innan 21 på soffan och har sovit i ca 12 timmar i natt. Helt underbart!

Nu sitter jag här och väntar på att min goa vän Mikaela ska komma med tåget från Sthlm. Ska bli skoj att träffa henne, vi ska käka lite middag och snacka en massa... Blir inte allt för mkt sånt nu för tiden. Annat var det när vi pluggade i Leksand. det var tider det...

Kanske borde plocka ihop lite här hemma innan hon kommer så att hon slipper få en chock av alla saker som ligger exakt överallt!:(

Hoppas att ni får en trevlig kväll! :)


RSS 2.0