Sista kvällen med gänget

Jag har funderat över en sak som jag inte kan finna något svar på. Varför blir jag helt störd och går in i mig själv när jag är helt ensam? Skumt kan jag lova... Vet inte varför, men det kan ha och göra med alla tankar och frågor som bara bubblar inom mig. De vill bara ut, men jag orkar inte ta tjuren vid hornen och ställa dem. Varför?

Snart dejt med Sara, sen bär det av till Leksand, för en sista kväll med gänget..(; 

Ska fota en massa ikväll. Vill ju ha kort på dem och sen så blir det säkert en och annan skandal..(:


Skojigt!

Blev lite glad nyss, när jag upptäckte att du varit in här och läst.


Äntligen över..

Nu är det över för min del med redovisningar på ett bra tag, tack o lov! Gick väl inte sådär bra som jag hade hoppats, men ändå.. Ska komplettera lite bara, men sen är det klart. Hinner göra det imorgon så det blir bra..(: Är så otroligt less på denna skit nu! Längtar tills på fredag eftermiddag när jag är klar!

Middag i Leksand ikväll, så jag blir kvar här hela dagen. Drygt värre. Tycker verkligen inte om Leksand, vet inte vad det är men...

Oväntat besök

Satt och höll på med min redovisning när det plingade på dörren, och gissa vem som står där. Nej, det kan ni inte, för det var nämligen någon som i stort sett aldrig kommer på besök. Det var Morfar! Skoj skoj. Han blev kvar här ett bra tag och vi pratade om det ena efter det andra. Allt från mitt ex.jobb till när han och mormor träffades, för typ hundra år sedan..(: Men det var trevligt. Alltid skoj med folk man inte hade kunnat tro.

Nu börjar jag iallafall känna mig redo för att redovisa, men jag har redan själv upptäckt lite fel som jag har skrivit, men det går ju att fixa.. Jag tror att det kommer gå bra imorgon, trots att varken ämne eller redovisningen är särskillt spännande. Inte blir det bättre av att jag ska redovisa alrar sist. I och för sig är klockan bara 13 när jag ska redovisa, men ändå.. Läskigt att vara den allra sista i klassen. De flesta som har redovisat idag har varit grymt duktiga. Jag har haft sån ångest! Men den har börjat släppa lite nu, tack och lov!

Imorgonkväll är det middag med lärarna och ledningsgruppen på skolan, det ska bli himla trevligt. Sen på torsdagkväll blir det avslutningsfest på Moskogen. Jag hoppas att jag kan lösa frågan angående transport från tåget till Moskogen, så jag slipper ha bil även på torsdag. Jag vill ju kunna släppa loss en utav dagarna och imorgon går det inte eftersom jag måste hem för att ha spinning på torsdagmorgon, klockan 7.00!!!

Sitter och funderar lite nu, vet inte riktigt på vad.. Ska väl strax krypa ner i sängen och läsa min "braiga" bok. Är riktigt trött faktiskt och det känns underbart(: Hade tänkt försöka pallra mig upp tidigt imorgon, för att försöka hinna med en liten morgonpromenad. Känns som att det hade kunnat vara bra.. Men jag får väl se om jag orkar gå upp när klockan ringer?! Det värsta är att jag både ser ut och känner mig som bilden nedan när jag vaknar...


Opponering

Idag var första dagen av opponering. Idag var jag bara opponent. Imorgon är det jag som ska redovisa, får se vad jag får för respons. Är allt lite nervös, men vadå?! Jag kan ju inte göra mer än jag gör så(: Det får gå som det gör..

Dags att äta middag nu, chili con carne, som jag har gjort!(:
Synd bara på bristande matlust..S:

Ricki Lake

Läste nyss på aftonbladet om Ricki Lake, som har lyckats gå ner hälften av vad hon från början vägde - 57 kilo. Och detta på bara 90 dagar. Det är ju stört! Hur kan det vara så enkelt? I och för sig. Hon har råd att betala en massa människor. Allt från dietister till PT mm. Men kan kroppen verkligen må bra av det? All hud måste ju ta vägen någonstanns, eller? Jag förstår inte riktigt detta och får det inte att gå ihop. Men vadå, det är ju skoj för henne(:


Bild från aftonbladet.se

Jobbat klart..

Nyss hemkommen från jobbet. Det gick över förväntan faktiskt. Och mycket snabbare än jag hade trott..(:
Svängde in på videocenter på vägen hem, kände att jag var värd lite godis.. Är inte ett dugg trött, så jag vet inte alls vad jag ska ta och hitta på. Borde egentligen ta och förbereda mig inför onsdagens redovisning, men det orkar jag inte ta tag i än. Jag har ju hela kvällen imorgon på mig..(;

Blev himla glad över att Du hörde av dig idag och visade att du bryr dig. Tack, det värmde!

Regnig måndag

Soft dag idag... Försökte sova ut lite, eftersom jag inte sov mycket i natt. Vid 12 gick jag ner på stan för att ta en lunch med Ajdo. Blev en fetaost-paj. Inte allt för gott, men helt okej! Efter lunchen bar det av till Fredrik för att titta på när de skulle äta. Typiskt att jag skulle vara så himla mätt.. (: Men men, lekte lite med Hugo istället och fick såklart skratta en hel del. Presic som det brukar vara där(: Blev så himla trött efter ett tag att jag la mig och vila lite. Skulle jag inte ha gjort, för när Sara sen ville ha med mig till huset var jag helt slut. Men jag var snäll och följde med ändå. Hon har fått det himla fint i de rum som är tapetserade nu. Det kommer bli bra det där. (: Mycket grillning i sommar där hoppas jag!(:

Nu tar jag bara det lite lugnt och laddar för inventering ikväll. Skoj skoj. Kosmetikavdelningen.. Men det blir nog en massa skratt iallafall. Det behövs!(:

Skola imorgon. Opponering för en del. Jag är opponent till Åsa, så vi får väl se hur det kommer gå..(: Efter skolan lär jag förbereda mig inför min opponering på onsdag. Lär väl bli att sätta ihop något i Powerpoint eller så. Tråkigt som fan, men ändå(:

Älskar..



Trots att jag inte sett Prison Break så älskar jag denna..
Skumt eller hur?! Jag får nog ta och köpa den på DVD-box.
- Vill du komma över och kika med mig?

Jobbig natt..

Denna natt lär gå till världshitorien som en utav de jobbigaste i mitt liv. Är helt slut idag..): Har funderat så sjukt mycket så jag har ont i huvudet idag. Det känns som om jag har ett stålband runt huvudet som bara spänner åt mer och mer. Fan! Varför ska det behöva bli såhär?

Typiskt

Mår så otroligt illa... Jobbigt, jobbigt. Jag vet precis varför jag mår såhär, och det har absolut ingenting med gårdagen att göra. Ont i hela kroppen och tankarna bara snurrar i huvudet. Jobbigt som tusan, men men.. Mycket ska till för att stoppa mig. Eller ja, vi får väl se!?

Helgen som varit

Gårdagen var mycket trevlig.

Jobbade på dagen, 10-16.15. Hem för att vila och ladda inför kvällens festligheter. Blev dock lite för mycket vila, när jag ringde Sara vid 17.30 och frågade när vi skulle ses, visade det sig att de var på väg för att hämta mig.. S: Så jag fick lov att välja kläder till mig i ilfart, men det blev ganska okej. Resten fixade jag i Vinäs.
I Vinäs var matlagningen i full gång. Oscar och Fredrik stod för den. Duktiga pojkar det där, för himla gott blev det.. (: Kvällen fortsatte med en massa skratt, dryck, studsmatta och prat. Hur trevligt som helst. Vid 23.30 åkte vi in till parken där det skulle kikas på Pumpbolaget, men det missade jag helt! De kan inte ha spelat så många låtar, för jag hörde bara en halv. Vid 01.30 lessnade jag ur och gick hem. Gissa om jag har sovit som en stock i natt?!
Trots att telefonen har gått varm..

Idag blev det en sväng till Leksand, med Sara, Hugo, Robin, Fredrik och Anders, för att besöka den omtalade medeltidsmarknaden. Ganska trevlig tillställning, men nästa år klarar jag mig nog utan den.

Jaja

Lite jobbigt just nu bara..
Men vänta bara, jag kommer igen!

???

Varför skulle det bli såhär?
Orkar inte..
Snälla någon, ta mig härifrån!

Studentbal

Idag hålls den årliga studentbalen i Mora Parken. Jag får rysningar bara jag tänker på det.. Visst var det skoj, men inte sådär super roligt som jag hade trott. Allt var jätteskoj tills vi kom in på parken och skulle äta. Sen ballade kvällen ur, tycker jag! det slutade med att jag gick hela vägen hem. Helt själv och i höga klackar. Inte nog med det, det var iskallt ute också... Men visst var det skoj att få känna sig så fin en dag också. Var otroligt nöjd med min klänning.
Har försökt leta fram ett kort från balen, men utan resultat. Kan i och för sig bero på att jag sitter vid päronens dator och den är ganska ny... Men men, ska ta och kika i min dator vid tillfälle.

Nej, nu ska jag ta och boka en resa till mig och Åsa. För vi ska åka till ROM!


Underbart!



Finns det någon roligare sketch än denna?! Tror inte det va!?

Ojojoj...

Idag är jag helt imponerad av mig själv... Jag har lyckats bli klar 45 minuter innan jag ska gå till jobbet. Eller nej, nu ljög jag. Helt klar är jag inte, den klänningen jag skulle ha på mig hade gått sönder så jag måste fixa en ny innan jag börjar jobba idag. Vill ju verkligen ha den.

Jag har denna vecka lyckats med att inte äta något godis alls! Men idag och imorgon får jag..(; Det är ju trots allt helg..

Jaha, och vad kommer då hända denna helg? Jo, idag ska jag först och främst jobba 9.45-17.00. Efter det blir det en tripp till bolaget för att införskaffa lite material till morgondagen. Sen ska jag hem och boka flyg till Rom för mig och Åsa. Det ska bli så himal skönt att bojkotta den svenska midsommaren och dra till Italien istället.
Midsommar är överskattat! När resan väl är bokad så har jag inga fler planer. (Förutom att äta godis då..(: ) Jag hoppas på att få träffa min favoritkille sen, men det vet man aldrig hur det blir..

Imorgon är det också jobb (6:e dagen denna vecka!), 10-16.15. Sen bär det av hem för att ladda inför kvällens grillning i Vinäs och parken efter det. Vi får väl se hur det blir. Jag känner på mig att det kommer bli grymt skoj!(:

Tråkmåndag eller kanske inte?

Jag har redan hunnit med att vara i skolan i typ två timmar för att redovisa min praktik. Gick mycket bättre än vad jag hade trott.. Skönt att det är avklarat. Bara opponeringen kvar nu, nästa onsdag(:

Ska strax iväg och jobba. Egentligen skulle vi haft inventering, men den har blivit framflyttad... Detta betyder att istället för att jobba till 21 ikväll, så får jag gå hem 18.15. JIPPI!!

Inte nog med allt detta, så får jag träffa min favorit grabb ikväll. Har ju inte setts på en vecka.. Tänk att man kan längta så(:

Nej, ska kila ner till jobbet nu så jag hinner med en lunch innan jag ska jobba..


Rapport från helgen

Fredagen blev otroligt lugn, då jag jobbade till 18.15. Efter det kom min handledare hit för att gå igenom mitt examensjobb. Fick lite saker hon tyckte jag skulle ändra på. Somnade sent utan att veta direkt varför...?

Lördagen startade tidigt, då jag skulle hinna med att uträtta en del ärenden innan jag började jobba, vid 11. Hann med att reklamera ett halsband på Ur&Penn + shoppa ett par nya pärlörhängen. In på bolaget för att investera i lite god dricka till kvällen och sedan bort till jobbet för att prova en klänning jag var väldigt sugen på. Klänningen var såklart väldigt fin och jag fick lov att köpa den. Sen så flöt dagen på ganska bra, iallafall fram till 15, då det i stort sett blev helt tomt i butiken, men vi hade ändå en timme kvar att jobba.
När jag väl kom ifrån butiken mötte jag upp Jenny, och hon följde med mig hem för att välja ut kläder till kvällen. Ett ganska tidsfördrivande problem, om ni frågar mina vänner. .(: Tillslut beslöt jag mig iallafall för att ta den silverfärgade klänning jag köpt tidigare på dagen. Vidare till Jenny för att äta middag, smarrigt värre blev det(: Sen blev jag ju sådär lagomt seg, som jag alltid är när det vankas utgång. Tillslut så började jag fixa iordning mig och sen dök Jonas upp. Vi satt på balkongen hela kvällen och bara skrattade åt all människor som gick förbi nedanför. Vid 00 drog vi ner till stugan, där vi stötte på Martin och Fredrik som alltid är lika roliga. Finns inga människor jag skrattar så mycket med som med dem. Blev lite dansande med Ida och Mikaela också.
Efter stugan så satte vi oss utanför Jenny och fortsatte skratta - tack för det killar!(: Vidare hem till Fredrik, där vi stannade till 5-tiden imorse.
Gissa vem som har varit seg idag!?
Men kan lova att detta var den roligaste utgången på bra länge. 

Idag har jag och Jenny ätit lunch och bara gått igenom gårdagen. Middag hos mormor och Bingolotto med Jenny.
Dags att krypa till kojs nu kanske(:

Glöm inte..

.. att besöka min andra blogg.Ni vet, variation förnöjer..(:

Möte

Idag har jag haft möte med min handledare angående mitt exjobb. (Ja, jag vet att jag tjatar om det. Men jag kan lova att det MAX är två veckor till!) Lite ändringar och så ska jag fixa, eller de mesta har jag redan fixat nu ikväll... Men det är inte riktigt klart! Det får jag försöka hinna med efter jobbet imorgon eller på söndag. Men det ska nog gå bra.

Imorgon blir det utgång med Jenny! Shit, vad skoj vi ska ha..(:
Jag längtar riktigt mycket kan jag lova.

Nej, om man skulle ta och krypa till sängs då..
En dag till att jobba ju. I och för sig så börjar jag ju inte förrän 11 imorgon, men ändå,
Jag har lite saker att fixa innan.


Dagens outfit

image332




Dagens:
Svart kavaj m. 3/4 ärm
Vit-blå(ser ut som svart) randiga shorts
Svarta skor
Allt Lindex

Dags iväg till jobbet nu. Jobbar heldag idag. Kallt ute med regn i luften,därför blev det strumpbyxor istället för leggings. Lär kila nu så jag hinnerin på ICA innan..

Ha en fin dag!

Äntligen!

Nu är jag nästan klar med mitt examensarbete! Så himla skönt kan jag lova. Ska bara korrekturläsa och sedan träffa min handledare imorgonkväll. Sen kanske göra någon liten ändring bara. Så senast imorgonkväll är jag helt klar med detta!

Lovely!

En promenad med Caroline har jag också hunnit med. Det var ett tag sen nu..

Det går frammåt..

Nu börjar jag se slutet på tunneln jag så länge vandrat i.
Jag pratar såklart om mitt ex. jobb.
Jag räknar starkt med att bli klar idag.
JIPPI!!

Tillägnat alla Borlängebor

Jag har tagit reda på att den största delen läsare jag har här på min blogg är borlängebor. Lite skumt tycker jag, då vad jag vet inte känner någon som bor i Borlänge..(: Men det känns ju trevligt. Jag har fler läsare i Borlänge än i Mora... Hahaha.. Tufft!
Jag är ju aldrig ens i Borlänge, förutom någon gång i kvartalet när jag besöker kupolen. Åker inte ens förbi där när jag ska neröver, åker alltid via Falun! I och för sig så åkte jag ju via Borlänge igår, med tåget. Kanske är någoon som jag brukar åka tåg med som läser detta?!

Jaja, nog om Borlänge..

Idag är det en ren pluggdag. Jag har suttit här framför datorn sedan jag vaknade. Tog i och för sig en skön sovmorgon. Var så sliten sen igår. Blev lite vin och så hos Jenny. Känns i huvudet idag kan jag lova.
Tips: Drick inte rödvin om du redan har ont i huvudet! Det lärde jag mig igår, har aldrig haft så ont i huvudet som idag tror jag.. Drygt att jag får lov att sitta framför datorn hela dagen också. /:

Bäst just nu


Onsdag hos Jenny

Sitter här och fixar med mina naglar, medans Jenny städar sin "Walk-In".
Sen ska vi flumma lite resten av kvällen.
Känns som att det behövs en sån kväll.. (:
Var längesen nu..

Onsdagkväll i Mora

Nu har jag kommit hem til Mora igen.
Trist att lämna Uppsala, men det behövdes nog.
Tanken är ju den att jag ska skriva klart mitt exjobb imorgon.
 Jag tror att det kan gå lättare om jag är hemma, för här är ju allting stängt imorgon, hade jag varit kvar i Uppsala kan jag garantera att jag hade rännt på stan istället. Det är så att jag hoppas att det regnar och är jäkligt imorgon, då är det ju inget skoj att vara ute ändå!

Väntar nu på lite middag, sen ska jag gå över till Jenny en sväng och underhålla henne medans hon städar sin "walk-in".

Vacker Gynning


Denna bild finns på aftonbladet, tycker att Carolina Gynning har blivit så vacker. Hon ser mer ut som en modell nu, är hon någonsin gjort förut. Bra jobbat!
Håller ni inte med mig?

En ny blogg

Jag har skaffat mig en till blogg. Men jag ska såklart behålla denna. Egentligen hade jag tänkt att den andra bloggen skulle innehålla mer mode och så, men vi får se hur det blir med det..(:

Stresig onsdag

"Godmorgon världen, vilken underbar dag..."

Solen skiner, det är varm och skönt och jag hade inga som helst problem att vakna.
Kan det bli så mycket bättre?!

Idag har jag lite fullt upp.
Jag ska städa trapphuset, eftersom det är min månad.
Packa alla mina saker, inför hemfärd senare idag.
Äta lunch med farfar.
Åka hem.
Jag räknar även stark med att lyckas skriva väldigt mycket på mitt examensarbete, jag måste bli klar nu. Sista dagen jag har på mig är imorgon.. Eller söndag egentligen, men eftersom jag räknar med utgång på lördag så orkar jag nog inte sitta och skriva på söndag. Så det vore himla skönt om jag kunde bli klar idag!
Men det ska bli himla skönt när jag är klar. Då måste jag bara förbereda mig för opponeringen och redovisningenav praktiken, som för övrigt är på måndag.

Kanske ska sätta fart nu och städa så jag hinner med det tåg jag räknat med, vid 14.20.
 Skönt att komma hem i tid.

Riktigt grymt

Har haft en riktigt trevlig kväll med Therese.
Vi har ätit gott och druckit gott..(:
Plus snackat en massa skit.
Så skoj att ses när man inte setts på så länge.
Trist bara att vi inte ses oftare.
Men det blir det ändring på till hösten när jag flyttar ner igen(:

Följde med Therese en bit när hon skulle bege sig hemmåt.
När jag hade vänt, efter cirka 300 m så hör jag någonting som klapprar mot asfalten, och tänker att det är en cyklist med dubbdäck.
Men döm av min förvåning när jag vänder mig om och får se två grävlingar komma galopperande mot körriktningen, i en varsin fil.
Höll på att dö av skräck, då grävlingar kan vara väldigt farliga. /:
Ännu läskigare blev det när de bytter fil till den på min sida och springer sedan framför mig in på gården jag gårförbi och sedan vidare in på min gata.
Jag vågade knappt svänga in efter dem, men det var så kallt så jag gjorde det ändå.
Jag ville ju inte frysa ihjäl.
Grävlinga kan ju som sagt vara väldigt farliga och ska tydligen bita tils det knakar, så det var därför jag var så skraj. Jag har varken tid eller lust att bli biten i benet och vara sjukskriven.(:


Helgen som var..

Helgen som var, spenderades med mamma, pappa och lillebror nere i Uppsala. Himla mysig helg med en massa shopping och mys. En sån helg som man vill ska vara bra länge.. Synd att man inte kan bestämma sånt själv.

Det började med att jag, mamma och lillebror skulle åka ner i fredags, vid lunchtid, med släp. Det blev såklart jag som fick lov att köra, då mamma vägrade och sa att hon inte kunde, och lillebror har ju inte hunnit fylla 18 än så...
Vi skulle såklart in i Falun och shoppa till lillebror, på Curb. Jag måste säga att min bror är väldigt speciell när det gäller shopping. Han kan inte ta med sig allt han vill prova in i en provhytt på en gång, utan det ska vara en sak i taget. Först skor, sen byxor, vidare till tröjor och sedan t-shirts och kepsar... Förstår inte hur han orkar. Jag hann med att shoppa lite där också. Jag valde en rosa WESC munkjacka, som jag bara älskar! (:

Sen fortsatte vi till Hedemora, där jag hade planerat att vi skulle äta på Lappens gatukök. Men det var lite svårt att parkera där med släp, så det fick bli McD istället. Men det gick så bra så..(:

Väl i Uppsala skulle jag försöka parkera med släp, vilket visade sig inte vara det lättaste. Tur att pappa fanns till hands och kopplade loss det. Besök hos farfar, där även Seb tittade förbi med en riktigt grym bil. Sen blev det middag på Elaka Måns. Jag och lillebror begav oss sen till lägenheten och kikade på en massa skumma saker på internet. Jag var grymt trött och somnade.


Lillebror och farfar.

Lördagen startade tidigt då jag vaknade redan innan klockan ringde. Tog mig ut på en promenad i 40 minuter, innan jag gick  till lägenheten och tvingade lillebror att vakna. 11 var det uppsamling på Stora torget, shopping till farfar var det som gällde. Fick honom att köpa i stort sett en helt ny garderob. Det behövde han. Men tillslut sa han till mig:"Isabel, du behöver inte få mig att köpa mer. Du jobbar inte som säljare här.." Vadå, jag är väl bara lite skadad..(:


Min mamma.

Sen gick pappa och farfar hem så att jag och mamma kunde göra stan. Det blev en massa inhandlat. Kändes lite skoj att mamma handlade på mitt kort istälelt för sitt.. Lite ovant kan jag lova. Brukar ju snarare vara tvärtom..(:



Efter många timmar på stan gick vi hem till farfar och fikade i stora lass. besök hos farmor♥ på kyrkogården blev det sen. I lördags var det ju 1 år sedan hon gick bort.. ): Skoj att lillebror övningskörde där också. Han har blivit himla duktig. Bara ett motorstopp. Stolt över honom!(:
Min söta lilla farmor som ung.


Familjen hos farmor.


Mina föräldrar.


Tre generationer män.

Jag och mamma fortsatte vår shopping på Gränby, efter att vi varit hos farmor. Där hittade jag lite saker också, såklart. Någon förvånad?

Middag hos farfar och sedan var jag och lillebror ute och åkte bil + promenerade halva natten. Vi hann även med att kika på en utav American Pie filmerna. Men då var jag trött och somnade.

Söndagen spenderades på IKEA. Jag och lillebror satt mest i restaurangenoch fikade och skrattade. Shit, vilken flummig dag vi hade. Vadå sockerkick?! Efter IKEA blev det middag på Lucullus och sen for familjen hem. Jag gick hem och städade och sedan hämtade jag Seb i Arlandastad, där han lämnade tillbaka den otroligt fina bilen.. Bio på kvällen och en massa mys.. (:

Lillebror åker rutchkana, provar sängar och fikar...


Sebastian i den underbara bilen (:

Kort på det jag har shoppat kommer förhoppningsvis efter helgen.

För jag vill ha lördag idag;)

På lördag ska jag och Jenny ha en riktig super utgång..
Lär väl bara vara vi i hela Mora som tänkt att gå ut då..
Men ändå. Man får ju så skoj som man gör det!
Eller kan det hända att det blir lite folk?
Helg innan löning..
Men det är ju i och för sig Kristihimmelsfärd..(eller hur det nu stavas?)
Många som åker hem kanske?
Jaja, jag bryr mig inte.
Skoj kommer vi att få iallafall.
Vore skoj om några fler hade velat haka på.
Bara att säga till om ni ska med(:

Vill ha dessa underbara ting!

Chloe Paddington PurseBandeau PlaysuitJessica Rock Print T-shirt in the style of Jessica SimpsonBroidery Trim Cotton Sundress in the style of ColeenStrappy Puffball Dress in the style of Mischa BartonPleated Front Pinafore DressKasike Strapless Lace Back Dress

För det är han värd!

Slösurfade lite nyss och hittade en jättefin t-shirt som jag gärna skulle vilja köpa till min favorit.

?Golden Boy? t-shirt
Visst var den läcker? Men det var priset med tycker jag.
Som sagt, jag är ju bara en fattig student för tillfället..):

Det blev som jag anande..

Såklart så har jag inte gjort så mycket på mitt ex arbete..

Jag kom på en massa saker som var mycket viktigare:
* Kika runt på alla möjliga bloggar
* Gå till Coop och köpa vindruvor
* Slösnacka med Caroline på MSN
* Kika på tv
* Titta ut genom fönstret, typ 10ggr/minuten

Snart är det dags att sätta lite fart. Ska duscha och piffa till mig lite, farfar ska bjuda på lunch och sen ska jag ner på stan och uträtta lite ärenden.


Nytt försök

Jaha, då ska jag göra ett nytt försök att ta tag i det här med examensarbete då.. Inte alls skoj kan jag lova.
Börjar känna en viss panik nu. Men det ska gå bra hoppas jag.. (:

Ikväll ska Therese komma förbi på lite mat och vin. Blir nog himla mysigt.. Var så längesen vi träffades.

Nej, om jag skulle sätta lite fart nu då?!


Lycklig

Sitter och tittar på min favorit när han ligger och sover, jag blir alldeles varm inombords.. (:

Ikväll ska vi på bio, det blir Se upp för dårarna. Jag tror att den är himla rolig. Dåligt att vi inte har sett den tidigare, t o m farfar har sett den ju. Vi måste ta oss i kragen och bli lite bättre på att uppdatera oss. .(:

Imorgon är vi helt lediga. Vi ska bara gå på stan och mysa. Härligt!

Glömde ju berätta att vi är i Uppsala och jag ska vara här tills på torsdag, men Seb drar redan på tisdag..):

Jag har shoppat en massa (:

Hur ska det gå?



Just nu pågår Eurovision song contest, svenska medborgarna sitter och håller sina tummar krampaktigt på sitt bidrag. The Ark! Vi får väl se hur det går för pojkarna från småland. Jag tycker inte att det är någon låt som har varit sådär väldans bra.. Men det är ju min smak, och jag har inte kollat hela tiden heller om jag ska vara ärlig.. (:

Snart ska jag och bror bege oss ut på en promenad och kika på Uppsala by night.
Inte för att jag tror på att det är så mycket som händer, men man vet ju aldrig. Egentligen är jag grymt trött och hade bara velat krypa till sängs, men vad gör man inte för lillebror.. (:

Sjukt..

Var nyss in på aftonbladet och läste nyheterna, när jag fick syn på detta..
Det handlar om en 10-åring och hans kompisar som slagit ner en vuxen hemlös människa. Det är helt j*vla sjukt! Bara 10 år och har förstört hela sitt liv.. Tragiskt


Åhh...ångest!

Varför kan jag inte bara ta fingrarna ur ***** och sätta igång och skriva den där skiten?
Blir så otroligt irriterad på mig själv!

Ska göra ett till försök idag!
Sen bär det av på spinning..

Dags att sätta lite fart!?

Om 40 minuter ska jag ju träffa Anna, så det är väl bäst att sätta lite fart kanske...?
Ingen idé att duscha nu eftersom jag ändå ska ha spinning ikväll..
Och så himla ofräsch är jag ändå inte(:

Sitter nu och funderar på vad jag ska hoppa i för kläder. Orkar verkligen inte bry mig idag, och it är det sol heller.. Hmm..

Just love it!



Behöver inte säga så mycket mer...(:

Gissa vad jag gör idag!?

Såklart sitter jag här och försöker arbeta med mitt examens arbete. Och faktiskt så går det ganska bra.. (: Jag börjar komma igång nu och det känns riktigt skönt kan jag lova. Men det lär väl inte flyta på såhär bra så mycket längre till. Jag önskar att jag bara hade kunnat knäppa med fingrarna så hade det varit klart. Men nej då, så enkelt är det ju såklart inte.. Tyvärr!
Jag hade kunnat ge hur mycket som helst för att få det överstökat. Men karaktären är ju inte den bästa så jag har ju bara mig själv att skylla.

Snart ska jag iväg och äta lunch med Anna, eller snart var kanske att ta i. Men om 1 timme och 45 minuter, sen MÅSTE jag hem och sätta mig här igen för att försöka komma någon vart med arbetet. Imorgon ska vi åka till Uppsala och då vet jag ju att det inte kommer bli så mycket gjort. Vi ska ner och mysa med farfar och pyssla om honom. Är årsdagen sedan farmor gick bort.
Miss her so much!

Men det hinns ju med en massa shopping också. Det ser jag verkligen fram emot. Och så längtar jag såklart efter min lägenhet något enormt, eller min och lilebrors rättare sagt.. (:

Nej, kanske ska ta och fortsätta nu då, så jag hinner med lite till innan det blir dags för lunch.

Spinning ikväll!!

Plugg, plugg, plugg

Idag är det pluggning som gäller..
Jag ska jobba med mitt examensarbete, hur skoj lät det?!
Känns inte alls något skoj kan jag lova.
Men jag ska bara jobba fram till 13, sen har jag lovat Sara att passa Hugo, så hon kan pyssla lite i nya huset.
Sen ikväll ska jag göra en intervju med Sebastian till mitt examensarbete, som jag sen ska sammaställa imorgon, innan lunchen med Anna(:

Idag har jag gjort något som jag aldrig gjort förut. Jag har, tro det eller ej, besiktigat bilen.. 
Vuxenpoäng eller?!(:

Planer för dagen..

Sitter här och försöker planera vad jag ska hitta på idag, innan jag börjar jobba.
Hade tänkt bege mig ut på en promenad i det vackra vädret och sedan ska jag väl fixa iordning mig och vandra ner till Lindex.
Jobbar bara 13-18.15 idag, gissa om det känns skönt!? Sen så har jag faktiskt tagit ledigt en vecka för att hinna bli klar med mitt examensarbete. Har väldigt mycket kvar att skriva/göra kan jag lova.. Men men, det går nog bra bara jag tar mig tid..

Nej, kanske ska ta och sätta lite fart nu då så jag hinner ut en sväng.. (:

Vad betyder mitt namn?

What Isabel Means
I is for Important

S is for Sweet

A is for Active

B is for Boisterous

E is for Enchanting

L is for Loving
What Does Your Name Mean?

Himla skoj! Det värsta är ju att det stämmer också.. (:
Hittade denna lista hos Emmy.

Blandade bilder..

                                                    

En massa fina bilder som jag har en massa minnen till.
Underbart med kort.
Tur att jag och mina vänner är flitiga fotografer..(:

Upp som en sol..

.. ner som en pannkaka! Det är så mina läsarsiffror ser ut... Jag undrar just varför?

Idag har det varit jobb och 3 års kalas för min del. Emil är så otroligt söt att jagbara smälter.. (:
Sen kommer både Emma och Elin på en delad andraplats.. (:

Inga planer för kvällen så det blir spännande att se vad jag hittar på. Kanske ska ta och sätta mig med mitt projektarbete ett tag så jag kommer någon vart!?
Mamma och pappa ska ju ha middagsgäster, så det kanske inte funkar. Vill ju ha lugn och ro omkring mig om jag ska vara lite ambitiös..
Annars kanske det kan bli en dejt med Seb?!

Jag har varit orolig... (:

Läsar antalet har nu börjat stiga igen. Ett tag var det nere under 50/dag, men nu har det ökat desto mer. Ni är tillbaka och har inte svikit mig.. (: Skoj!

Är nu på jobbet och har en liten rast. Idag har jag haft fullt upp. Skönt det, då går dagen så himla fort. I like!

Jag och Jenny hann med 45 minuters promenad imorse vid 6.30. Bra jobbat va!? Detta trots att jag var hos henne och hjälpte henne med håret igår till 23.30. Så jag har inte sovit så mycket som jag borde.

Ikväll kommer favoriten hem, jag hoppas bara att han kan ta sig tid till att umgås lite med mig. För det förtjänar jag.. Enligt mig själv iallafall.. (:

Bara 1 timme och 40 minuter kvar tills jag ska gå hem för dagen nu. `

Nej, nu är rasten slut och kläderna börjar skrika efter att jag ska ta hand om dem.. Har en massa jag måste hinna med innan 15.40 då jag ska visa Lotta en massa på Intranätet. Bäst att sätta fart!

Vad kan man göra en torsdagkväll..

Idag har jag:

~*~ jobbat, 9 - 16.
~*~ satt ihop ett nytt spinningpass, på typ 10 minuter.. (:
~*~ instruerat i spinning, var dock bara tre pers där, men ändå.. (:
~*~ varit lite irriterad..

Ikväll ska jag:

~*~ äta middag, rester från i går
~*~ duscha, har inte orkat pallra mig in i duschen än~
~*~ hjälpa Jenny att fixa håret
~*~ kika på CSI
~*~ ringa min favoritkille, som kommer hem till Sverige imorgonkväll (:
~*~ försöka komma i säng tidigt, vilket jag vet är näst intill omöjligt.

Dagens outfit

 

Dagens:

Tunika - Lindex
Caprijeans -Lindex
Skor - Lindex

Idag var jag jobbet väldigt trogen. (:

Vad är det för dag egentligen?

Känner mig helt vilse, vad är det för dag? Jag vet ju att det är onsdag, men ändå måndag. Och snart helg..?

Nyss hemkommen från en morgonpromenad med Jenny! Himla skönt att promenera i det vackra vädret.. Blir så lycklig av det.

Idag blir det som sagt dejt med Sara och Hugo. Lunch antagligen.. (:

Börjar lite smått få ångest över mitt examensarbete. Det börjar ju närma sig. Bara 19 dagar kvar och 19 sidor ska skrivas.. \: Men men, bara jag tar mig tid så kommer det nog att gå bra, hoppas jag.

Dags att hoppa in i duschen nu kanske och sedan ska jag försöka hinna skriva lite på exjobbet innan jag ska äta lunch.

Ha en fin dag!

Längtar till fredag

På fredag kommer min favorit hem igen. Det är så otroligt trist att han ska vara borta från mig så himla mycket. Jag hade önskat att jag hade haft tid att vara med honom i England i stället för att bara vara här hemma och ha tråkigt i lilla Mora, men men.. Jag har ju inte så stort val eftersom jag jobbar.

Måste bara tala om att jag är så otrooligt lycklig för Carolines skull... Det förtjänar du gumman. (:

Imorgon är jag ledig och hade tänkt att träffa Sara och Hugo en sväng, vi får väl se hur det blir med det. Har ju faktiskt en sak till lilla goa Hugo.

Sen blir det bara jobb torsdag, fredag och lördag. På torsdag är det även spinning och på lördag ska jag iväg på 3 års kalas efter jobbet. Emil fyller ju år och blir stora grabben... Längesen jag såg dem nu. Skoj skoj!

Lär ta tag i det här med träning också, men har så dålig karaktär.. Kanske ska följa med Jenny till gymmet vid lunchtid imorgon och köra Body Pump®?!

Jaja, det återstår att se. Nu är jag trött och sliten och tänker krypa ner i min underbart sköna säng.. (:

Yes, äntligen!

Nu har en vänlig själv offrat sig och kan tänka sig att umgås med mig...
Åsa förtjänar att bli nämnd här.. (:

Nu bär det av till donken!

Bilder från gårdagen



Jag och Anna, innan allt folk anlände till wasa



Micke och Jenny myser lite.. (:



Micke, Jenny, Jag och Anna



Caroline och Micke... (:



Johan och Carro



Micke och Jonas.. (:

Väldigt trevlig gårdag. Tack mina kära vänner för det. Trost otroligt smärta i mitt vänstra lillfinger så var det av någon anledning en helmysig kväll..
Lite trist att kvällen inte slutade så bra för alla mina vänenr dock.
Tänker på dig, Ajdo.

RSS 2.0