Jag ser det snöar

Shit, vilken chock jag fick när jag klev av tåget här hemma i Mora. Trampade ner i typ 3 dm snö. Härligt härligt!!
Ska strax ner och möta mamma, bara hon kan ta och sluta snart..:)

Imorgon blir det nagelfixning(typiskt nog så lyckades jag såklart bryta av en nagel när jag klev av tåget...), sen så blir det klippning hos Mikaela. Får se om jag vågar göra lite mörka slingor också...:S

Ikväll hoppas jag på filmmys med Seb.. Hoppas att han inte har något annat inplanerat!?

Shit vad det är mysigt att vara hemma. Det var så skoj när jag kom in genom dörren och sprang in till lillebrors rum, han sken upp när han såg mig så jag tror att han har längtat lite efter sin älskade storasyster... Även om han säkert själv inte skulle erkänna det..:P

Seg onsdag

Vaknade med huvudvärk idag så jag unnade mig en sovmorgon til 10:30, tyckteatt jag var värd det..:)
12 började jag jobba, fick som tur vara på lagret, känner att idag hade jag inte alls varit trevlig mot kunderna..

Sitter nu och väntar på att Anna ska dyka upp för en tv-kväll. Först Bonde söker fru, och sedan Top model. Ska bli skoj, vi hann inte snacka så mycket igår nämligen..

Imorgon bär det av norrut. Ska hem på julbord med mammasjobb. Mysigt på Tomteland. SKa även fixa naglna och klippa mig och förmodligen lägga in lite mörka slingor i håret... Om jag vågar vill säga.

Snart klar

Nu väntar jag bara på att sista maskinen ska bli klar. Sen ska jag bara hänga de och bege mig ut på en liten promenad, bort till Willys, för att köpa pumpafrön. Det är så grymt gott, annars trycker jag bara i mig en massa godis och så. Inget bra det...

Sen ska jag skynda mig hem och ta hand om den rena tvätten, innan nästa granne ska in i tvättstugan. Stressigt värre..:)

Smell ya!


Detta suger...

Jag kan verkligen inte få fingrarna ur och sätta fart. Badrummet är klart och jag har packat upp all packning från England. Så nu är det egentligen bara lite småsaker kvar att göra innan dammsugning och torkning av golv, men jag orkar verkligen inte..

Jo, nu MÅSTE jag försöka. Tänkte ju att jag skulle ha hunnit med att duscha också innan min tvättid börjar, 12:30. Sätt fart nu Isabel! Det är ju så himla skönt när det väl är klart. Så mycke tmysigre ikväll när Seb kommer också om det är städat. Då kan i bara sega framför tv:n och slipper bli stressade av att det ser ut som f*n.

Pysseldag

Blev inget jobb idag. Var nyss ner till tvättstugan och fick mig en tvätttid. Perfekt. Slipper jag släpa med mig en massa tvätt hem till mamma..:) Det blir med andra ord en riktig pysseldag för min del..:)

Pigg som få..!?

Idag har jag nästan inga planer... 
I och för sig hade min chef ringt igår och bad mig att ringa upp idag. Jag undrar vilken dag hon vill att jag ska jobba?! Hmm... Spännande.

Har hunnit med en morgonpromenad med Annika idag, så himla skönt när man kommer hem igen, då har man hunnit prata av sig och piggnat till + varit hurtig.. Härligt härligt!

Tänkte försöka göra ett ryck här hemma idag och städa lite. Ska ju åka hem över helgen sen och vill då ha hunnit adventpyntat, så att det är klart tills jag kommer ner igen. Mysigt ju!

Nej, om jag ska ta och ringa jobbet och se vad chefen ville då!?

Ha en bra dag!

Bilder från England

Här är det lite bilder från helgen i England.. Hade det himla trevligt där och som ni kan se så fick jag träffa en massa trevliga människor..:) Haha, vi gjorde ett besök Madame Tussaudes(?), därifrån är de flesta bilderna.





Karen och Jag fick en kramstund med en grön figur..:)





Seb fick även chansen att träffa Beyonce...:)







Efter museet blev det en sväng på stan...

Trött som få...

Jag förstår inte hur jag kan ha varit så trött idag. Jag har ju inte gjort något särskillt alls, bara segat.
Det enda vettiga jag har gjort är sprungit och sedan varit till skomakaren med mina stövlar..

Sen var jag ju en sväng hos farfar också.
Det är så kul varje gång jag kommer dit, han blir så himla glad, min lilla farfar..:) Det blev lite fika när jag kom dit,  jag hade med mig supergoda vaniljmuffins. Smarrigt värre..

Nu har jag försökt att plugga lite, men det är så svårt så det gick inget vidare. Skönt att det bara är diskussionsuppgifter och inget skriftligt. Jag skulle inte kunna formulera mig skriftligt i detta ämne, det är ett som är säkert!

Nej, nu funderar jag starkt på om jag ska göra ett ryck här hemma. Det ser ut som ett bombnedslag här just nu efter alla små resor hit och dit.. Har bara tömt väskorna, inte tagit reda på det. Sen ska jag nog una mig en kopp the´ och några pepparkakor, så att jag blir lite snäll..:)

Skönt som f*n

Nyss inkommen från en stärkande löptur. Men gissa om det var jobbigt?! Det är ju rena rama hinderbanan där ute.. Isen är ju inte det minsta jämn så det gäller att hålla tungan rätt i munnen för att klara av att ta sig fram. Men det gick ju ganska bra iallafall. Det känns att jag springer för sällan, konditionen behöver förbättras avsevärt. Ska försöka ta itu med det, trots det svåra väglaget, men det står inte så, snart är det bort töat..

Tänkte laga till lite mat nu och sen hoppa i några varma kläder och bege mig ner till skomakaren och se vad han kan göra för att fixa till mina stövlar, som blev förstörda för bra länge sen(när jag var på kryssningen) och somjmag inte riktigt har haft tid att lämna in på "service". Sen hälsa på farfar...

Måndag

Ojojoj vad jag har varit ålig på att skriva något här, Jag måste dock skylla ifrån mig, då jag inte har haft tid för att jag i förra veckan var totalt fullbokad. Först så åkte jag ju hem i tisdags, skyndade mig ner i onsdags för att hinna byta om och sedan fortsätta till Stockholm för att gå på visningen av min kusins nya kollektion. Torsdagen var mest seg, lite film och så innan jag skulle iväg på kurs med Anna, efter kursen gick vi ut och käkade god middag.. Sen i fredags for jag till London! Jag och Seb hälsade på Karen och Phill, vi hann med en massa skoj..:)

Kommer lite kort från det imorgon, väntar bara på att få dem från Seb..:)

Nej, nu ska jag nog ta och sätta lite fart med pluggandet och sen boir det nog en promenad i kylan. Kanske hinner med ett besök hos farfar med...?

Äntligen

Nu är jag jättetrött och ska strax krypa ner i min sköna säng...
Jag hoppas på att jag kan få lite sängsällskap imorgonkväll?:)
Sen har jag ju hört lite rykten om presenter från Kina. Ska bli väldigt spännande och se vad Seb har hittat på.
Jag vet ju hur han är..;)

Men usch vad jag längtar...:)

Älskade grannar

Åh, vad jag älskar min granne... Han spelar så fint på sin synth....
Och inte nog med det så verkar grannarna över mig öva längdhopp eller så...(kan också vara han med synthen). Ibland funderar jag vad det är för dårhus jag bor i...
Men för det mesta funkar det bra, träffar aldrig mina grannar så...:)

Kära grannar...

Åh, vad jag älskar min granne... Han spelar så fint på sin synth....
Och inte nog med det så verkar grannarna över mig öva längdhopp eller så...(kan också vara han med synthen). Ibland funderar jag vad det är för dårhus jag bor i...
Men för det mesta funkar det bra, träffar aldrig mina grannar så...:)

Nöjd!

Jahapp, då var man färdigsprungen och nyäten..:) Blev wook med kräftstjärtar idag. Smarrigt med lite salt.. Det gick faktiskt riktigt bra att springa idag, blev i och för sig bara 20 minuter, men ändå. Det är väl lika bra att inte ta ut sig när det gick så bra..:)
Men tyvärr så är mitt godissug fortfarande kvar... Men jag har bestämt mig för att om jag verkligen ska få någotgodis så får jag allt lov att tvinnga mig själv att minst gå till Luthagenslivs, och det tar säkert 10 minuter enkel, så då blir det lite jobbigare. Så himla lätt ska jag inte ha det..:)
Nej, om jag skulle ta och hoppa in i duschen då kanske?!

Yeah

Jag fick minsann jobba lite idag. I och för sig bara 12-17, men ändå. Alltid något. Var himla trevligt att vara tillbaka, trots att chefen ringde en timme innan jag skulle börja.. Hmm.. Men men, det gick ju ändå.
Nu hade jag tänkt bege mig ut och springa lite, eftersom jag varken sprang i morse elelr tog någon promenad. Jag gick juinte ens till jobbet, fick lov att ta cykeln då det blev sån stress...

Nej, springskorna kallar på mig...:)

ÅÅÅÅHHHHHH

Jag blir så himla less.. Detta dygn började med att jag vaknade vid 3 och kunde inte somna om. Låg vaken ett tag och funderade på allt mellan himmel och jord. Lyckades till slut bli trött och somna om, men vad hade jag för det? Vid 5 fick jag ett sms av Seb, där han skrev att han hoppasdes att jag sov gott. Just då tänkte jag:"Ja, fram till nu!", men tack och lov så hade jag inga stora problem att somna om igen. Vid 9:30 bestämde jag mig till slut för att gå upp. Hittade godispåsen från igår, och idag var det mycket godare, så nu har jag snart ätit upp allt. Gissa om jag mår ialla. Skulle ha ätit lite frukost kanske?! Inte nog med detta, tv 3 fungerar inte och jag som skulle se på Våra bästa år...

Besvikelse

Jag har nu i flera dagar varit grymt sugen på godis. Främst lösviktsgodis, så jag bestämde mig för att nyss springa iväg och köpa. Köpte en ganska stor påse, det blev iallafall 28:-. Men gissa om jag är besviken nu då, det smakar inte ett dugg gott! Fick i mig tre stycken, men nu mår jag bara illa. Varför fick jag lov att köpa det där godiset. Det kommer bara "tugga" i mina tankar nu att det finns godis här hemma, så jag kommer ju alla gånger äta upp det där. Hmm...

Snart måndag

Då är det snart slut på denna helg. Har haft en trevlig helg då jag började med en riktigt slapp fredag. Anna kom sen över på kvällen och vi satt och pimplade lite vin i bra många timmar. Efter 1 bestämde vi oss för att bege oss ner på People. Trevligt där, trots ganska lite folk. Men man får ju så kul man gör det.

Gårdagen var grymt tuff, tog sovmorgon till 11:30. Sen var det bara att stressa iväg, jobbade 14-20:15. Dagen var en utav de längsta i mitt liv. Var så otroligt trött och sliten, men det kostar ju på..:) Beslutade mig för att ha en myskväll med grönsaker och dipp.. Grymt gott. Somnade framför tv:n nästan på en gång. Var så trött. Tog en rejäl sovmorgon idag med. Gick upp vid 10:30. Gick på en lång promenad och har sen bara suttit framför datorn och i telefon. Vi har nämligen en fest att planera..:)

Nytt ställe till kvällen

Ikväll blir det partaj med Anna. Vi har bestämt oss för att testa på People. Alltid skoj att testa på något nytt. Jag hoppas på bra musik och trevligt folk, sen får vi väl se om det blir så... Skoj att träffa Anna iallfall. Vi har alltid så skoj. :)

Nödvändigt

Nu ska jag ta och kila ner i tvättstugan och hänga sista maskinen. Sen ska jag faktiskt köra ett pass på min corebräda. Känner att det behövs. Det är verkligen en genomkörare för hela kroppen. Så himla skönt efteråt. Sen ska jag äta resterna från gårdagens middag. Känner att jag redan börjar bli hungrig. Inte så bra!

Nej Isabel, sätt lite fart nu!

Ruggigt skoj!


Höll verkligen på att dö av skratt när jag såg denna!

En ledig fredag.

Godmorgon!

Idag är det pysseldag. Har nyss varit nere i tvättstugan och kört igång två maskiner med tvätt. Drygt att få lov att tvätta, men skönt när det är klart. Ska även hinna med att städa lite idag och bädda rent..:)

Det har varit jobb för min del i veckan, därav dåligt uppdaterat här. Jag har helt enkelt inte orkat när jag kommit hem. Har bara degat framför tv:n och sedan lagt mig tidigt. Det har varit behövligt.

När jag är klar med all tvätt och städning så ska jag pallra mig ner på stan och reklamera en klänning, lämna tillbaka ett par shorts och kika lite på julklappar och födelsedagspresenter, främst till lilla Noel..:)

Frukosttajm!:)

Dag två

Jahapp, då är jag inne på dag två.. Dvs jag har inte ätit kolhydrater på två dagar. Känns riktigt bra, förutom att jag är grymt trött hela tiden, men det blir nog bättre bara mitt sockersug gått över. Men jag måste erkäna att det går över förväntan. Det är tur att jag har jobbat hela dagen så att jag inte har haft tid att tänka på mat..:)


Det blev en lite längre dag än väntat. Jag skulle ju ha jobbat 8-10 egentligen, men innan dagen var över så blev det 10 timmar. Fint det!

Nej, nu lär jag gå och sova. Är så himla trött jämt. Förstår inte. Men det är ju underbart att krypa ner i sängen och somna.. Tidig morgon imorgon, ska hinna ut och gå en timme innan jobbet.. Lär väl gå upp vid 6 imorgon igen då..:)

Myskväll med Anna imorgon, det är ju både Bonde söker fru och Top Model... Nog för att vi mest snackar sönder programmen men...

God natt!

Stärkande

Just kommit in efter min promenad. När jag började gå kom jag på att jag ju hade min cykel stående på stan, så det var ju lika bra att gå och hämta den annars vet man inte hur länge den finns kvar där..:) Riktigt kallt ute också, och regn. Men nu när jag har kommit in så är det riktigt skönt. Perfekt att få lite frisk luft innan sänggående.
Tänkte göra en tidig kväll, personalmöte imorgon kl 8:00 så då är det bäst att vara pigg och alert..:)

Sov så gott då allihopa!

Nu j*vlar..

Idag har starten för Thailand gått... Alltså mitt stora försök att försöka tighta till mig lite inför resan. Jag har idag inte ätit varken något godis eller andra kolhydrater. Riktigt stolt är jag över det, kan jag lova. Med tanke på att det hör till att äta godis när man åker tåg..

Jag har även lagat grymt god mat - Pinjenötsbiffar med fetacrème och rostade grönsaker. Grymt gott kan jag lova! Det blev t o m så mycket att jag kan frysa in tre matlådor. Perfekt det! Så skönt att slippa tänka på att laga mat på tre dagar.. :)

Recept på fetacrèmen:
200 gram fetaost
1 burk crème fraiche(15%)
1/2 kruka färsk basilika
4 soltorkade tomater i olja
salt och svartpeppar

Smula fetaosten och blanda den med crème fraichen i en skål. Hacka basilikan och soltorkade tomaterna fint, blanda med fetaröran. Smaka av med salt och peppar.

Jag kan tänka mig att denna röra passar till det mesta. Och jag kan verkligen rekommendera den. Smarrig som tusan!

Hmm... Kanske dags för en liten promenad innan jag blir alldeles för trött?! Bäst att diska först!:)

Idag bär det av...

Om några timmar sitter jag på tåget tillbaka till Uppsala.
Men innan det ska jag springa ner till Åhléns och köpa mig en ny väska. Hade en lite för liten väska med mig hem, så om jag ska få med mig allt tillbaka till stan igen så behöver jag nog en väska i modell större..:) Jag har länge kikat på denna väska, och när jag väl bestämde mig för att slå till så var den såklart slut i svart i Uppsala, så typiskt! Men som tur är så tar sker och ting inte slut lika fort i Mora, så här fanns det flera stycken kvar. Så det är väl meningen att jag ska slå till på den.

Om jag skulle ta och sätta lite fart då, så att jag hinner med allt jag ska göra innan tåget går då?!
Ha en trevlig dag!

Toppen


Just nu dyrkar jag denna låt!

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Gårdagen blev, trots min negativitet, väldigt trevlig.. Trevliga människor på förfesten, som jag aldrig träffat förr. Skoj skoj! Vid 23-tiden blev det först ett besök på Lilla, hälsade på lillebror lite och svängde mina ludna.. Vidare till Stugan med Jenny och Per. Träffade en massa goa vänner som jag inte träffat på ett tag. Ingen nämnd, ingen glömd. Men det roligaste var nog ändå att Jocke var där, vi har nog inte setts sen i somras, så det är ju ett tag. Tyvärr!

Sen tog plötsligt allt det roliga slut och jag bestämde mig för att gå hem. Jag förstår inte hur vissa människor kan vara så j*vla slut i huvudet att de håller på som det gör!? Ni gör bara bort er tjejer!
Ingen tycker om er till slut, kom ihåg det!

Farsdag idag, ska ge pappa lite paket nu och sen blir det middag på Vi på hörnet med familjen!

Förtydligande

Igår så skrev jag ju ett inlägg angående den svenska världsartisten som var efterlyst. Jag fick en del kommentarer på detta inlägg och jag vill bara förtydliga att jag tycker att de ska hängas ut i media för att det ska kännas lite mer. Det förstör deras karriär avsevärt och de får skämmas inför hela landet! Det tycker jag inte är mer än rätt!

Hur ska detta sluta?!

Det blir nog utgång ändå ikväll.. Sitter hos Jenny nu iallafall så vi får se hur detta slutar... :)
Jag kanske bara kilar ut en sväng och kikar och sen går hem och kramas en massa istället, vem vet..;)

Ha en trevlig lördagkväll allihopa, för det har jag tänkt att försöka ha. Trots att jag känner mig något negativ.

Blir så förbannad!

Läste nyss på aftonbladet om den svenska världsartisten som är efterlyst för sexbrott!
Jag tycker helt klart att man kan hänga ut honom med både namn och bild. Kan man inte hålla saker och ting i styr så att man missköter sig tycker jag inte att man förtjänar bättre.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1213766.ab

Hemma är alltid hemma

Så himla skönt att vara hemma..

Igår jobbade jag och efter jobbet så åkte jag med Seb upp till Nina i Älvdalen för en pysselkväll. Jag åkte ju på att vara chaufför, men det gjorde inte så mycket eftersom jag skulle jobba idag. Det var himla trevligt igår, förutom Seb och Nina var även Kjelle och Micke med. Det var nog längesen jag skrattade så mycket som igår. Tack för det!

Idag har det varit jobb för hela slanten. Jobbade 10-15:15. Efter det åkte jag hem till Seb för att hjälpa honom med lite saker och träffa hans söta kusiner. Vet inte hur det blir till kvällen, är kluven. Men men.. Får fundera ett tag så blir det nog bättre.

Äntligen, det snöar!!


Saknar


Kan jag få spola tillbaka tiden till sommaren -07? Det har varit en utav de bästa somrar i mitt liv. Har haft så himla skoj med:
Måndagar på Tingsnäs, Tisdagar på Jennys balkong, Onsdagar i Orsa/Malung, Torsdagar på Jennys balkong osv.. Har haftv det super! Tack alla mina goa vänner för denna sommar. Nästa somma siktar vi väl ännu lite högre..:)

Hur blir november?

Hittade nyss detta på aftonbladet, där det står hur mitt sex- och kärleksliv kommer se ut i november. Sen om det är sant eller inte spelar väl inte någon roll egentligen. Tycker bara att det är skoj att läsa..

Detta är alltså för mitt stjärntecken - fiskarna

Första veckan blir spännande, dina egna val avgör men här finns en möjlighet att satsa på brinnande passion. Det finns förstås en viss risk att den som väcker dessa känslor är upptagen eller på annat sätt olämplig, men glöden finns där änd. Resten av november känns kärlekslivet mest ljummet, och det beror på att du har dina intressen på annat håll. Det handlar om en resa, en riktigt stor fest eller något annat som piggar upp och ger dig fina minnen. Kärleken hamnar i pausläge.

Bästa chansen: Kräfta, Skytt, Vattuman.

Bästa stället: På fest.

Bästa datumen: 18-19/11.


Stärkande

Nyss hemkommen från en stärkande morgonpromenad med Annika. Riktigt skönt, men idag var det kallt, -3°. Usch och fy! Vintern är på väg. Men jag hade hellre uppskattat det om det var lite snö ute...

Dags för frukost nu, sen ska jag städa, packa och ta en promenad med Anna.

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Riktigt trevlig har dagen varit idag.

Imorse, eller snarare i förmiddags innan jag fått lunch, så varjag ju lite bitter och visste inte riktigt hur denna dagen skulle bli. Men jag har haft en riktigt trevlig dag med Anna. Vi satt på restaurangen vi åt lunch på i säkert två timmar och bara tjattrade. Jätteskoj. Det kändes inte direkt som att vi inte setts på över fem år... Allt var som förr, förutom att vi hade en massa mer att prata om.
Efter den långa lunchen så gick vi och köpte Gustav Adolf bakelser och gick hem till hennes halvfärdiga lägenhet för att fika. Gissa om hennes lägenhet var fin!? Detta trots att hon inte ens har ett kök än.. Jag blev grymt avundsjuk kan jag lova.

Efter fika och grymt mycket skratt hos Anna, så gick jag hem till farfar för att möta upp pappa och för att få lite middagsmat. På vägen hem från farfar kilade vi in på Java en sväng och fick oss något att dricka.

Nu är det strax sovdags, tidig morgon imorgon.
Promenad med Annika kl. 7:30. Bäst att vara pigg och alert då.(:


Outfit

Detta är vad jag fixat fram att ha på mig idag. Var noll motiverad till att behöva klä på mig överhuvudtaget, men kände att jag förmodligen kommer ångra mig när jag kommer ner på stan om jag inte har kläder på mig..;)

image444

 

Dagens:
Tights - Zara Basic
Polotröja - Lindex
Skinnjacka - Rock´n Blue
Stövlar - Esprit

Tisdag

Seg dag idag.. Nys skjutsat mamsen till tåget. Hon skulle till Stockholm på möte.
Inte så mycket planerat idag, förutom sushi med Anna.
Pappa kommer ner till kvällen också. Stannar en natt bara. Men alltid lite skoj med besök.

Åker hem till helgen igen. Seb har fyllt år så det blir lite kalas. Ska jobba fredag-lördag också. Det kan ju behövas med tanke på att jag inte verkar få jobba något denna vecka här nere så.. Jag hade ju kunnat stanna hemma den här veckan istället, känns det som. Men men..

Jag hoppas iallafall att denna dagen blir roligare än vad vädret är...

Detta vore ju succé!



Tänk om man skulle bete sig på detta sätt när man jobbar. Uppskattad man skulle vara.. Haha!

Kalas

Idag har det varit en riktig myssöndag med långsovmorgon. Sen hade vi sån himla tur att när vi vaknade så serverades det lunch - Smarrig grönpepparsås gryta. Riktigt gott kan jag lova!

Igår var det 2 x 30års kalas. Min kusion Micke och hans sambo Maria var det som var jubilarerna. Hela släkten plus en massa vänner fick gott pallra sig ut i mörkaste urskogen till en liten bystuga (Bygdegård) där det vankades kalas. Jag hade tagit på mig att vara chaufför och det var nog lika bra det, annars vet man aldrig hur det hade slutat.

Jag och Jenny hann med att planera en massa för en våran resa också, eller vi skulle ha gjort det. Men som vanligt så har vi så mycket annat att prata om - jämt! Men det blir nog bra det där..

Nej, nu ska jag springa iväg till ICA och köpa ingredienser till Änglamat. Grymt god efterrätt...

Ha en trevlig söndag!

Äntligen!

Gissa vem som tog en ordentlig sovmorgon idag då?!
Jo, Isabel!(:
Det var helt underbart att få sova ända till kl. 09:50, gick upp och ställde mig på mammas crosstrainer i 20 minuter, samtidigt som jag kikade på Våra bästa år. En snabb dusch och sen bar det av ner till mammaLindex. Hann med att kika på lite nytt och springa bankärenden åt henne. Himla snällt va!?(;

Träffade sen Sophie en sväng och följde med henne när hon skulle äta. Fick även träffa kusin Niclas, Victoria, Micke och Jenny, som också var på Helmers. Sara kom också förbi och även Ajdo. Så jag har nog i stort sett hunnit träffa alla mina små goa vänner, inte riktigt kanske, men ändå.
Jag, Sara och Ajdo gick på en liten shopping tur och sen blev det mat på Venezia. Smarrigt värre. Några timmars skvaller och sen var vi klara där..(:

Nu kallar familjen och middag.

Ha det gott!

RSS 2.0