Nya bilder

Jag har nu lagt upp nya kort pa resedagboken.
In och kika vetja, och skriv en massa till oss..:)

Miss you, my love!


Daligt vader i thailand

Idag regnar det lite... Eller lite ar att ta i, i underkant. Det vraker ner. Men som tur kom det inte forran vid 16 tiden sa vi hann med nagra timmars solande innan..:)

Nu slappar vi bara, vi hade tankt oss en utgang ikvall, men det kanns som att det hanger lite pa vadret. Inget skoj att ga ut om det ska vara regn och blott...

Miss you all....

Pussar och kramar till er allihopa!


Thailand!!

kul att sa manga ar inne har och laser trots att jag inte hinner med att uppdatera har. Men jag antar att ni ar sa pass smarta att ni lankar till min resedagbok och kikar dar, for dar ar det mycket mer uppdaterat!

Vi har det iallafall underbart har, detta ar paradiset!

Ta hand om er dar hemma i kalla snoiga sverige sa hors vi.. Och ni ar mer an valkomna att skriva nagra rader medans ni anda ar in har!!:)


Kramar Isabel

Last night

Nu ska jag och älsklingen min strax krypa till sängs! Känns lite jobbigt att det är sista kvällen tillsammans på alltför länge..:( På ett sätt längtar jag redan tills jag kommer hem! Men det kommer bli jätteskoj i Asien med Jenny också. This is one in a lifetime...

Kan inte säga när jag får tillfälle att skriva här igen, men det kommer när jag får tag på en dator. Håll tillgodo så länge.

Kommer sakna Er, ni vet vilka ni är!

LOVE!

Vill bara önska lillebror extra lycka till inför morgondagen!
Du fixar det, I know!

Då är det snart dags!

Om tre timmar lämnar jag Mora och kommer inte hit igen förrän om 11 veckor. Känns skrämmande att skriva det, men så är det..:) Annandag påsk landar vi på arlanda igen och då kommer Seb och hämtar oss på Arlanda. Idag åker jag ner för att fixa några sista grejer och imorgon kl 10:30 så lyfter vårat plan. Skoj skoj skoj! Men som sagt, jag kommer att sakna en massa här hemma, främst Seb. Nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen börja packa de sista sakerna.

Ha en trevlig dag!

Ingen nytta alls..

idag har varit en sån där riktigt skön dag då jag i stort sett inte gjort ett dugg. Såna dagar behövs ibland. Men jag ska snart sätta lite fart. Bla ska jag ut och fika med Ajdo strax, efter det ska jag gå och köpa ingredienser till efterrätten imorgon och sen ska jag plocka iordning lkite på mitt rum innan Seb kommer hem. Jag är allt tlite nyfiken över att få se katten.. Den ska tydligen vara super go, enligt  Sebastian.

Fyra dagar kvar..

Om fyra dagar, nästan exakt på tiden, så lyfter vårat flyg till Bankok! Ska bli så grymt härligt, men som sagt, det finns någon jag kommer sakna enormt mycket - Sebastian!

Idag ska sista sprutan tas innan resan också, och det gör ju så förbannat ont.. Men men, det är ju helt klart värt det!:) Vill ju inte bli sjuk där borta direkt. Jag ska ju dit för att ha semester, sjuk kan jag vara när jag är hemma..

Just nu är Sebastian på väg för att hämta den söta lilla kattungen de har köpt. Längtar efter att få se den..:)


Denna söta kattunge kommer jag kunna gosa med ikväll.
Mysigt värre..:)

Bild från:http://www.athcatlas.se


Onsdag...

Sitter nu hos Sebastian och bara slappar. Så skönt att inte behöva göra någonting alls.. Seb kan å andra sidan aldrig vara tyst och stilla. Han springer upp och ner och fipplar med något heeela tiden. Förstår inte hur han orkar..!? Men men.. He is my love, anyway!:)

Inför resan!

Jahapp, då har jag fixat mig en sk resedagbok där ni ala kan följa min och Jennys resa. Det är bara för er att klicka in på denna sida och läsa lika mycket som ni gör här..:) Ni mina vänner som jag håller god kontakt med har redan fått denna länk i ett mejl. För jag vill ju inte att ni ska gå miste om något skoj..:) Jag kan ju dock inte lova att det blir uppdaterat så ofta, det beror på när jag ramlar över någon dator. Men jag ska försöka så gott jag kan..;)

Nej, ska sätta lite fart nu. Pappa tjatar att jag ska dammsuga lägenheten, men tror nog att jag går en sväng på stan med  mina pinglor först..:) Måste ju införskaffa lite viktiga saker..


Ha en bra dag!


Sammanfattning - nyår

Det nya året firades relativt lugnt med vänner.
Först blev det middag och champagne med Sebastian. Efter middagen dök det upp lite kompisar till Sebastian och även Jenny..:) Det blev lite umgänge här hemma hos mamma och pappa och sen bar det av ner till kajen, där även Nina slöt upp.
Efter en massa fyrverkerier på kajen så beslöt vi oss för att åka ut till Jocke och Anders i Fåsås. I Fåsås hände det en del roliga saker. En rolig grej var att det jag och Sebastian hade planerat hände..:)

Gårdagen spenderades i sängen - gissa om någon var sliten?!;)


RSS 2.0