Super Sunday

En mysig söndag med vackert väder har det varit idag.
Började dagen med en välbehövlig sovmorgon, utan väckarklocka, helt underbart. Vaknade av mig själv vid 10-tiden och då bestämde jag och Annika oss för att bege oss ut på en stärkande promenad i det vackra vädret. Lite över en timmes promenad blev det och under den tiden hann vi prata av oss en massa. Efter promenaden begav jag mig hem för frukost och dusch. Begav mig sedan ner på stan för att inhandla lite saker inför morgondagens resa till Cypern! Hann med en lunch på Jalla Jalla med Mattias också.

Så för att sammanfatta denna dag kan man säga att det var Moras dag..(:

Nu är det dags att packa lite och sedan lär jag bege mig ner till Centralen för att möta Jenny som kommer med tåget!(:

Lite smått irriterad

Idag skulle jag och Jenny boka våran efterlängtade resa. Men såklart finns det nästan bara ospecade resor utan garanti för dusch/wc, och det känns det ju som att man vill ha. Hur jobbigt som helst med dusch i korridor o så. Nej, det orkar jag verkligen inte med! Sen så är det ju det att det finns vissa resor med namngivet hotell som är ganska billiga, men vi vill inte åka till Bulgarien! Vi vill helst till Cypern. Men det går även bra med Mallis. Grejen är ju den att vi är ute efter riktigt party. Känns som att det behövs om vi ska orka med hösten..(: Så om ni har något bra tips på något resebolag som har billiga ersor dit så är det bara att höra av er!

Tack!

Idag bär det av...

Om två timmar och 45 minuter så går mitt tåg till Uppsala. Trevligt med lite sällskap av Annika på tåget också, så himla trist att åka själv. Känns ju som att det tar en evighet. 
Ska bli riktigt skönt att få komma ner till lägenheten. har saknat den grymt mycket under mina år här hemma. Vet bara inte vad jag ska pyssla med i Uppsala.
Jag hoppas på ett ställe, men man kan ju aldrig vara säker. Ska dit och snacka med chefen imorgon.

Idag, efter att jag har fått hem min packning till lägenheten ska jag försöka hinna ner till LenaTicket och kika om hon kan ha någon resa till mig och Jenny (ev. Sophie). Vi har ju sagt att vi kan åka lördag, söndag eller måndag... Åker vi på måndag kan Sophie följa med också. Skoj!

Kommer bli jobbigt att jag och Jenny inte kommer kunna ta våra spontana kvällspromenader nu och då, men men.. Vi får ta dem när jag kommer hem och hälsar på..(:


Bye bye Mora....

Live Image

...hello Uppsala!


Söndagen

Gårdagen var himla trevlig med Jenny. Först blev det en kebabtallrik hos Halim. Sedan traskade vi bort till OKQ8 där det införskaffades godis och sedan gick vi hem till Jenny och la oss framför tv:n för att bara slappa.
Vi startade med Mr Beans semester (som för övrigt var helt värdelös!), vi fortsatte sedan med att kika på Se upp för dårarna (som jag tycker är en mysig film. Hade redan sett den, men vad gjorde det?)

DVD Komedi, Mr Bean's semester (Rowan Atkinson/86)        DVD Komedi, Se upp för dårarna (Nina Zanjani/99)

Vid 19 - tiden begav vi oss ut på en riktig långpromenad. Vi gick Öna-Selja-Mora rundan, och gissa om det var skönt och behövande.. (: 1 timme och 45 minuter senare var vi hemma och alldeles möra i benen. Så himla underbart. Gissa vem som knappt orkade sig upp i morse?! (: Tänkte nu att jag skulle ta och hoppa i lite kläder och bege mig ut på en liten morgonpromenad, innan jag sätter i mig en massa frukost. (:
Jobb 12-17 idag och sedan blir det till att packa. Åker ju ner till Uppsala på torsdag.

Söndags mys

Idag blir det kebab, godis och film med Jenny. Finns inget bättre en söndag i Mora!
Måste ju gå igenom gårdagen, i detalj.

Härligt

Gårdagen var grym.. Förstår inte att vi kan lyckas ha så skoj jämt. Tjohoo!

Jag och Jenny - forever...(:

Alltid!

Säger bara en sak: Party party

Vad händer?

Jahapp.. Då var det lördag eftermiddag igen då och jag har inte en susning om vad jag ska hitta på..? Jag och Jenny spånar på om vi ska bege oss ner på stugan en sväng och ta några drinkar, det är ju trots allt min sista helg hemma på ett tag. Nyss kändes det väldigt långt borta att gå ut, regnet vräkte ner och det blåste kallt. Men nu har det spruckit upp lite grann och genast stiger entusiasmen över att gå ut. Blir nog en sväng. Kan ju inte svika när det är sista helgen hemma. Vet inte när jag kommer hem nästa gång. Förutom 28/9, men då ska jag på bröllop och kan inte gå ut på stugan, eller?

"Vi sover på dagen, vi saknar tidsuppfattning. Vi älskar snabbmat. Vi är festfolk!" (:

Lever för rätt ålder

Idag kom jag in på Sveriges vuxxenpoängstyrleses sida, där jag gjorde ett test för att ta reda på min riktiga ålder. Enligt testet så ligger jag väldigt nära min verkliga ålder. Fick 21.9 år. Med tanke på att jag är 22 år och sex månader så är det en ganska bra träff, tycker jag. Gå in och kika hur gammal du är.. Spännande som bara den. Var skräckslagen när jag skulle trycka på knappen för att få fram mitt resultat.

Just nu..



Just nu är det denna låt som går varm hos mig. Så underbart skön är den. I like!

Ledig dag med massa regn

Idag är en sån där tråkig dag. En massa regn bara och alldeles grått. Sånt tycker jag inte om, eller det kan vara helt okej när man absolut inte vill göra någonting. Men idag hade jag velat hitta på en massa saker, typ vara ute och bada och så, men det är ju bara att glömma. Hade tänkt bege mig ut på en springtur i morse, men när jag hörde hur regnet slog emot balkongtrallen när jag vaknade så drog jag bara täcket över huvudet och somnade om. Hatar verkligen detta skitväder! Jag blir så grymt bitter!

Ska iväg och uträtta lite ärenden nu och sedan ska jag träffa Sara och Hugo, så något skoj ska jag göra iallfall..(: Blir nog himla trevligt det..(:

Jag som bara skulle vara ledig och slappa denna dag har hitills jobbat måndag och onsdag, och ska även jobba imorgon och på lördag... Är ju lika bra om det bara ska vara sånt här väder. Pengar behövs ju alltid.

Det kan hända att det blir lite ändrade planer angående min flytt. Hade ju tänkt att dra ner på söndag, men jag kanske skjuter på det tills på torsdag. Anledningen är att min kära kusin kommer hem på onsdag och det hade varit trevligt att hinna få träffa henne lite också. Saknar henne så nu när hon har bosatt sig uppe i norr...

Trevligt trevligt

Gårdagen var mycket trevlig med fika och speedway. Längesen jag skrattade så mycket som jag fick göra igårkväll.. Härligt! Behövs verkligen ibland.

Idag blir det jobb mellan 13-18.15 och sedan hoppas jag på att det kanske kan bli lite kalas hos min pingla Jenny! Jag väntar mig en inbjudan under dagen stumpan..(; 
Klicka för att stänga bilden

Jippi!

Idag är det solen som gäller!

En riktig dansdrottning..

Kika in på denna sida och se när jag och min kusin dansar loss till Scissor sisters.... Skoj som tusan!

Dagen idag

Idag startade jag dagen med en sovmorgon. Ända till 9.30. Kan lova att det var längesen, förutom på söndagar då..(: Ska snart hoppa in i duschen för att försöka hinna med att träffa Jenny och Victoria för en fika innan jobbet (som idag bara är 12-17). Till kvällen kan det hända att det blir en trevlig middag med någon.

Trist bara att det ska regna hela j*vla tiden i detta land! Ja, jag är bitter. Kan man vara något annat eller? Det har ju typ bara varit fem dagars sol, totalt på hela sommaren och då får man vara bitter!

En lördagkväll i Mora

Gårdagen var utgång för min och Jennys del. Riktigt trevligt blev det också, även om jag fick grymt ont i magen framåt natten. Men men, det kostar att ligga på topp(:

Jobbade först på dagen, men hade lite tur och fick gå hem en timme innan stängning. Hur skönt som helst, så jag och Jenny beslöt oss för att kika lite i affärerna innan de skulle stänga. Blev dock inga investeringar. Vi fortsatte hem till mig och käkade lite tacogratäng, grymt! Sen var det bara att hoppa in i duschen och sätta lite fart.
Var hos Jenny vid 18 för att sätta igång med lite värmning. Slutade med att vi satt där fram till ca 23, då vi började bege oss ner mot stugan. Hann förbi Junior på Lilla först och sa hej.
Kvällen flöt på och var trevlig. Drinkar hit och dit, som alltid. (: Blev dock riktigt lack på en person som gick runt och berättade saker som ingen mer än han var intresserad av. Att personer inte kan sköta sitt, utan att behöva lägga sig i andras liv. Men man kan ju inte förvänta sig så mycket mer än så när man bor här uppe.

Idag har det bara varit mys med Junior. Tre filmer avverkade och en liten lunch med Jenny, hos Halim. Smarrigt som tusan.

En dag kvar att jobba. Endast 12-17 imorgon, sen hoppas jag på en trevlig middag.
Men man vet ju aldrig..(:

Ikväll..

Party party..(:

Grymt mycket!

Sängen kallar, det börjar bli sent. Ska ju orkar upp och jobba imorgonbitti..
Två dagar kvar. Ledig söndag och sen jobbar jag fem timmar på måndag. Sen är jag klar på Lindex, Mora för denna gång.
Lite sorgligt, men ändå så skönt, så skönt..(:

Ikväll har jag packat ihop en massa av mina saker. Jag hade aldrig trott att jag hade så mycket saker kvar här hemma, och mer ändå ska det till att bli..? Det är sjukt vad mycket saker man hinner samla på sig på så kort tid. Och grymt skrämmande att jag har såå mycket kläder som jag absolut inte använder. Ska nog ta en riktigt rensning när jag kommer ner till Uppsala, där för övrigt de flesta av mina kläder finns.

Hann med en långpromenad med Jenny också. Behövde verkligen få snacka lite skit :P

Nej, nu blev jag lite för trött..
Godnatt!

Badat

Var på badstranden med Sara, Hugo och Emma idag. Grymt trevligt!
Skrattade typ konstant åt lille Hugo, han är bara för go!

Typiskt att just de skulle vara där då..S:

Pictures

Fick just lite bilder från helgen och förra helgen.



Jag och Victoria



Jag och Caroline



Anna, Carro och jag

Se och njut... :P

Giftig



Tycker om denna låt grymt mycket. Denna är sommaren 2007 för mig(:

Såklart..

... så blev det inget av med motorcykeln. Men jag är inte bitter för det. Fick ju istället en chans att umgås med Sara och Hugo. Så kvällen blev trevlig ändå. Hugo har blivit så grymt rolig och tar efter i stort sett allt man säger, så det gäller att passa sig med vad man säger... 
Nu är det sängen som gäller, och det var nog längesen jag längtade så mycket efter att få krypa ner i den som jag gör just nu.. Bäst att skynda på med borstningen av gaddarna. Imorgon är det ju sovmorgon som gäller..(:
JIPPI!

Motorcykel..

Ikväll blir det förmodligen en liten tur med motorcykel.. Skoj skoj, även om jag bara får sitta bakpå. Men det går fint det med. Är sån himla skön känsla att glida fram på vägarna med motorcykel. En underbar frihetskänsla...(:

Har jobbat hela dagen idag. trist med tanke på att det blev lite vackert väder idag.. men men, någon måste ju jobba också..(: Imorgon är jag iallafall ledig och det ska bli underbart! Ska äta lunch med stora yster och Noel. Myspys(:

Var och såg Simpsons igår, helt okej faktiskt. Men tycker bättre om när det är kortare avsnitt hemma på tv:n. Men skoj att vara på bio. Var ett bra tag sen..

Lördagkväll

Gårdagen var inte heller någon höjdare nere på kajen.. Men men..Jag, Sara och Johanna hade väldigt trevligt här hemma innan vi begav oss ner iallafall och det kan ju kanske räknas som lyckat iallafall...(:

Idag har det varit sjön för hela slanten..(: Mysigt värre. SYnd bara att det aldrig vill bli någon riktig sommar..): Men, man kanske inte ska kräva för mycket. Detta land ligger ju trots allt uppe i norr och ska väl inte ha så varm och mycket sol egentligen!?

Ikväll kan det hända att det blir bio. Inget riktigt bestämt än, men det kan ju hända att det blir av. Hade varit trevligt. Var ett bra tag sen jag var på bio nu. Trist! Så himla mysigt att gå på bio ju... Lär ta och bli bättre på det där..(:

Nu är det inte lång tid tills jag flyttar härifrån igen. Typ någon vecka bara..(: Lovely! Vet ju inte vad jag ska pyssla med i Uppsala men.. Det löser sig alltid. Bor ju hellre där och inte har något att pyssla med, än här. Och snart är det ju höstigen och då klarar jag absolut inte av att bo här. Får ju ångest bara av att tänka på det..S:

Nej, om jag skulle ta och hoppa in i duschen då..?! Man är ju inte direkt fräsch efter en heldag på sjön...

Misslyckat!

Gårdagen var inte direkt någon höjdarkväll. Eller våran lilla värmning hemma hos Caroline var jättemysig.
Men sen när vi drog ner på kajen så var det ingen höjdare längre...
Kvällen slutade inte så skoj heller. Var ingen höjdare att strosa runt själv inne på tältet och leta..

Idag har jag haft riktigt mysigt. Gled ut på sjön med Sebastian, Robert, Fredrik och Daniel. Fick mig bra många skratt när det skulle åkas med Sideway:en. Grymt! Sen lunch på stugan med Seb och Daniel och sen gick jag hem och la mig på balkongen. Myyys.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det lockar inte så mycket att gå ut, med tanke på hur det blev igår.
Vill ju gärna ut, nu när det äntligen händer något och är lite folk, men är typ NOLL motiverad! Men den som lever får se. Sara och Johanna skulle kika förbi en sväng nu, så vi får se vad det blir av det..(:

RSS 2.0