Liten uppdatering

Som vanligt på denna sida så uppdateras den allt för sällan. Jag har varken tid eller ro att sätta mig ner framför den här burken och bara skriva av mig. Det tar för mkt tid, tyvärr. Jag hinner ju inte ens kolla min mail och maila lilla papsen där borta i Afrika... (förlåt pappa!)
De senaste veckorna har jag jobbat som en tok. Eller ja, framförallt den här veckan har varit intensiv, men det lönar sig ju ;) Trots att jag känner att det har varit lite väl mycket den här veckan, men så länge det är skoj så kan det ju inte vara någon fara..

De få minuter jag inte har jobbat har jag tänkt en hel del. Jag tycker inte om att tänka, men ibland så måste man ju göra det också. Tack och lov att jag nästan jobbar dygnet runt så det inte finns så mycket tid över till funderingar..

Ska upp och jobba en liten sväng imorgon förmiddag, sen blir det ett besök på kyrkogården med farfar och sen en svång upp till Gränby och handla lite mat, sen iväg och stänga butiken och sen blir det middag med mamma och farfar. Ska försöka hinna åka upp till Gränby med mamma på kvällen också. Jag får nog se hur mycket jag hinner med imorgon, hade ju gärna försökt hinna med en dejt med någon vän också, men det får jag nog ta och lägga på is ett tag.

Mora nästa helg iallafall, ska hem på dop. Ska bli mys att få träffa Noel och Alma igen... Längtar.

RSS 2.0