Åhhh

Shit vad jag stör mig på personer som försöker tala om för mig att jag borde
vårda mina relationer till vissa personer..
Som jag knappt ens känner!
Jag tycker att det känns som en bättre idé att lägga energi på dem som jag känner istället...

Eller vad tycker du?

Trist..

Matchen är över och Mora vann... Skoj för dem. Men ganska trist match tycker jag..
Jag har nog tappat intresset för det där med hockey tror jag. Det kanske har vuxit bort. (:

Nu är det dags för mig att sätta mig ner och börja läsa på inför japanska testet imorgon. Fy fan.

Hockey och test

Ikväll blir de hockey med Sophie och Lina. Skoj skoj.. Mora - Modo. Jag vet inte riktigt vilket lag jag håller på, men det lutar nästan åt Modo.

Nu är det bara en dag kvar i skolan, sen blir det praktik. Har test i japanska imorron. Drygt! Men när den är gjord så är det över. Så otroligt skön. Har praktik i 10 veckor sen. Underbart. Ska bara hinna med att skriva mitt ex. jobb också. Men det ska nog gå bra.

Olycka, skola och Vasalopp

Fy, när jag satt i bilen på väg till skolan imorse så hörde jag på radio om den hemska olyckan som inträffat i Uppsala. Jag fick panik och ringde farfar för att höra vart i Uppsala det var. När jag fick höra att det var Rasbo var det lite läskigt, känner ju folk där borta... Det kändes faktiskt, jagvet att det låter dumt, som en lättnad när jag nyss såg att de omkomna var äldre än de personer som jag känner där.
Tack och lov!

Skola idag.. Sådär..
Är less på det där nu, men bara två dagar till nu!

Torsdag lär bli en halvdag för min del, ska ju hem och jobba och det är säkert mycket trafik ute då, så det är lika bra att åka hem tidigt så att jag hinner med att fixa fram grejor till kvällen också. Det blir ju nämligen ett besök på tältet då med.. (: Skoj det här med Vasaloppet... Eller nu överdrev jag, det är skoj med kringaktiviteterna.. Typ öltältet..(:

Nej, nyss hemkommen från gymmet, så lär väl ta och hoppa in i duschen innan middagen blir klar.
Sen blir det städning av mitt rum, det är då ett som är säkert! Tråkigt men nödvändigt..

Konstigt

Inatt sov jag inte hemma. Jag sov hos Seb, tror att det måste ha varit något år sedan jag sov där sist. Men det gick ju det med. Igår kväll var det bastning med honom, mysigt värre.. (:

Imorse var jag och Sophie på gymmet och körde lite, men det var inte så seriöst från mitt håll... Tyvärr. Jag upplyste Sophie om min nya plan på att försöka stå emot mitt sockerbegär, men det gick ju sådär bra. Så fort jag kom hem så hittade jag en semla som mamma köpt till mig igår, så det fick bli semelfrukost.. Inte det bästa direkt, men..

Idag ska jag försöka bli klar med mitt projektarbete så att jag kan redovisa det imorgon, men jag är inte helt hundra på att jag hinner. Har en massa annat jag ska göra idag, bla luncha med Sophie och Lina. Ni vet, det gäller ju att prioritera.. (: Mat går ju helt klart före skola. Äta bör man annars dör man..

Födelsedagskort

Gårdagen var underbar..
Tack alla mina goa vänner för en super kväll!


 
Jag häller upp champagne till mina vänner..

 
Jenny och Nina på tältet.

 
En riktigt snygg Annika

 
Jocke, Nina och Patrik

 
Söta kusin Sophie


Sophie och Sara

 
Några av mina gäster

 
Innan alla "stökiga" gäster kom..

Födelsedags outfit(:

26858-221

Så här ser min födelsedags outfit ut..
En present jag köpt till mig själv, eftersom jag förmodar att det inte dyker upp så många paket...
Nu kan festen börja(:

Gårdagens citat

"Det var en snygg bil med massa killar i"

Dagens outfit

26858-220

Här kommer dagens outfit, och som ni kan se så jobbar jag idag. På min födelsedag):
Notera klockan på vänster arm, fick den i morse av Sebastian. En svart, smal DKNY. Han är så himla go!(:

Älskar..

Shit, jag är helt besatt av denna låt. Den är heeelt underbar!

Dagens outfit

26858-218

Usch, udag är jag inte så motiverad till att klä på mig... Känner inte för att ha någonting på mig, men det blev tillslut detta.. Känns inte som att det är någon idé att jag fixar iordning mig, ska ju ändå bli svettig om 6h 30 min. Drygt! Men men, man kan inte vara på topp jämt (:

Ny dag, nya planer

Jaha, då fick jag en liten sovmorgon idag. Skönt! Fick sova till 8.30, men vaknade såklart av mig själv innan det.. Så himla typiskt, men men. Har man sovit klart så har man.
Börjar jobba 11.45 idag och jobbar till 16.45. Sen bär det av till Toka för lite spinning. Skoj skoj. Synd bara att jag inte hunnit sätta ihop någon ny musik, men det får väl gå ändå. Förhoppningsvis är det bara jag som är less på låtarna, eftersom jag har hört dem ett x antal gånger mer.

Nej, nu ska jag sätta igång med mitt japanska projektarbete, annars är jag väl inte klar tills på tisdag, då jag ska redovisa.

Ha en trevlig dag!

Trevlig kväll med pinglorna

Kvällen har spenderats med pumorna Nina och Caroline.. (: Himla trevliga flickor det där, har alltid så himla skoj med dem.. (: Vi tog en lång fika på McD och sedan for vi runt och uträttade en del ärenden..

Nina                  greklandCarro

Denna vecka är det jobb som gäller.. Skoj skoj, men drygt. Jag har ju vant mig av vid att stå bakom en disk och vara trevlig mot en massa tvära kunder.. Men innan denna vecka är över så ska jag nog ha hunnit komma in i det igen. Jobbar ju alla dagar utom fredag, inkl. söndag!

Lördag fyller jag 22 år, och då blir det till att fira kan jag lova!
Kalas med mina vänner, innan utgång på tältet..

För alla er som inte vet vad det är för speciell vecka som startar på fredag, kan jag tala om att det är dags för: VASALOPPSVECKAN!! (: Det innebär att en massa tokiga människor irrar runt på stan och letar efter Intersport, så att de kan få super vallade skidor till morgondagens lopp..
Denna vecka hade varit underbar, om man hade plockat bort alla skidåkare.. (:

Dagen är över..

God natt världen!
Imorgon väntar jobb för hela slanten..
Skönt (:

Outfits...

Tänkte bjuda på två bilder från gårdagen...
Dels en på en trött Annika (i vitt) och på Carro (i svart). (bild 1)
Och en på min outfit, (bild 2) jag hade en big-t utanpå det mönstrade linnet när vi gick ut sen..
Men hann inte ta något kort på det tyvärr.

Längtar

Det är helt sjukt vad man kan längta efter en viss person.
Jag längat efter denna.. (:
Vill bara att han ska komma hem från England nu...
Tycker inte om att behöva vara ifrån honom..

26858-215

Visst är han söt.. (:

26858-214

Min gobit.. (;

Jag är så lycklig!

Jag har länge suttit här framför föräldrarnas dator och funderat på hur jag ska lyckas komma åt mina låtar i min Ipod, och nu har jag ÄNTLIGEN lyckats med det.. Är så himla lycklig! Jag vet, jag är störd.


Fullspäckat

Usch, när jag är i skolan hinner jag inte med någonting, känns det som. Drygt som bara den.
Men imorgon är det ju som tur fredag, och jag överväger att stanna hemma från skolan. Har ändå ingen bil, så jag måste åka med det där himla tåget och det innebär då att jag är tvungen att från tågstationen till skolan, typ 3 km. \:
Känns skönare att stanna hemma, då kan jag pyssla om mig själv lite. Gå ner och träna, skriva klart min praktikrapport och lite sånt... Men men, jag beslutar nog imorgon. Får jag ta bilen så kan jag ju åka till skolan, annars blir det en dag hemma i Mora (:

Igår fick jag en jättefin present av mina föräldrar. En ny digitalkamera. (: Riktigt snällt av dem att köpa en ny till mig, trots att jag förstört deras.. \:

Coolpix S9 silver
Denna fina fick jag
(:

Ny dag...

... med nya planer.
Idag hade jag tänkt äta lunch med Sara och Hugo. Men ingenting riktigt bestämt än. Vi får se.. (:
Jag har ju faktiskt en present till Hugo också.. (: Som jag hoppas att han blir glad över, eller åtminstonde hans mamma blir glad över(:

 Sara   Hugo

Planerna för kvällen ser ut som att det blir bowling i Orsa.. (: Var riktigt längesedan jag bowlade. Säkert två-tre år sedan. Men det ska minsann bli spännande att se hur det går..(: Vi får avvakta och se vilka som kommer med. Shit vad jag känner att jag inte kommer vinna, men men, det är ju bara på skoj.. Hoppas jag (:

Vad är det som händer?

Varför måste alla tekniska prylar i mitt liv gå sönder?
Kan någon svara mig på det?!
Igår gick min digitalkamera sönder också..
Men pappa lovade mig att vi ska gå och köpe en ny på onsdagkväll.. (: Skönt!
Jag har faktiskt väntat på att få en ny.
Men jag hade ju behövt en just nu, så att jag hade kunnat lägga upp dagens outfit här, men nej då!
Min dator har de inte lagat än heller. De sa att det skulle ta två - tre dagar, men nu är vi uppe i en vecka.. Hallå!!!!?

Strax ska jag och Caroline ut på en promenad, men först ska vi gå bort till Marias Hudvårdsstudio och inhandla lite smink. Ska bli skönt att ut och röra på sig.
Sen när jag kommer hem ska jag tillaga en riktigt smarrig middag åt mig, mamma och lillebror. Kyckling med lite smått och gott.. (:

Dagen idag har spenderats med syster yster... Skoj skoj. Synd bara att lilla Noel inte kunde vara med. Men det är skönt att träffa Jenny själv också..(:

Morgon träning

Godmorgon!

Nyss hemkommen från gymmet. Kände att nu måste jag ta tag i det här med träning så att jag kan visa mig i bikini till sommaren.. (: Men det går ju iallafall framåt. Har ju mina spinningpass på tosdagar och så ska jag få in lite rutin på det här med styrketräning. Sen så blir det simning med Caroline och promenader såklart! Om jag bara klarar av att hålla detta så ska väl allt bli bra!? (: Tur att Carro har flyttat hem nu så att jag har någon som tjatar lite.. (; Blir ännu bättre när hon fixat medlemsskapet på Toka.

Lista...

Hittade denna lista hos Emmy, så jag snodde den och fyllde i den.. (: Bra tidsfördriv..
Namn
: Isabel
Smeknamn: Isa, Bella, Isabel internationell (:
Födelsedag: 24 februari.
Födelseort: Uppsala.
Ögonfärg: Grön-brun.
Hårfärg: Råttfärgat med blonda slingor.
Pluggar/Jobbar: Pluggar och jobbar extra.
Familj: Mamma Ewa, pappa Göran, lillebror Joel och Sebastian.

FAVORIT...
Färg: Svart.
Plats: Med mina nära och kära.
Land: Monaco.
Spel: Singstar.
Drog: Cola light och socker.
Film:
Djur: Hund.
Affär:
Serie: Sex And the City
CD: Lyssnar aldrig på cd, har ingen cd-spelare längre.
Café:
Skor: Mina nya Uggs (men jag skäms för att erkänna det med tanke på att jag alltid tyckt att de är så otroligt fula, men ruggigt sköna.).
Internetaktivitet: BLOGGNING!! och msn.

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: JA!
Gnälla: JA!
Skrika: JA! så fort jag inte får som jag vill hos mina kära..
Sova: Alldeles för lite.
Ha ångest: Nja, möjligtvis någon söndag ibland.
Skada dig själv med flit: NEJ!
Ta mediciner du inte borde ta: NEJ!
Vilja dö: NEJ!
Drömma mardrömmar: Ja, eller inte ofta, men det händer..
Drömma sexdrömmar: Nja, inte vad jag vet..
Ta droger: Nej.
Försöka vara annorlunda: Nej, jag är den jag är.
Klä dig i svart: Ja, varje dag.
Gå till kyrkan: Nej, undantag vid dop, bröllop och begravning.
Gå i skolan: Ja, några dagar i veckan.
Röka: Nej.
Ha sex: Ja!
Ljuga: Ibland.
Hata folk: Ja.
Lita på folk: Ja!

NÄR...
Åt du senast: Ca två timmar sen.
Läste du en bok senast: Några veckor sen.
Var du på konsert senast: Något år sedan.
Köpte du något senast: Idag.
Svor du senast: Nyss.
Sjöng du senast: Igår, singstar.
Klagade du senast: Idag.
Är det sommar: Juni.

VEM...
Saknar du: Sebastian och farmor.
Vill du döda: Ingen just nu.
Rörde dig sist: Mamma, när hon kom och sa godnatt.
Vill du slå: En viss blondin i Mora.
Kysste dig sist: Sebastian.
Vill du kittla: Hugo.
Kramade du sist: Sophie.
Vill du prata med: Sophie.
Skrek du på sist: Sebastian eller pappa, inte helt säker.
Vill du vara som:
Vill du bli galet full med: Pinglorna.
Gjorde dig riktigt glad senast: Pinglorna.
Fick du sms från senast: Storasyster..
Ringde dig senast: Sebastian

HAR DU...
För många vänner: Nej, ganska lagom tycker jag.
Förföljelsemani: Nja, bara när jag går ensam hem från krogen.
Tvångstankar: Ibland.
Någon annan psykisk sjukdom: Nope.
Skadat någon: Inte medvetet, förutom när jag var liten och tyckte att lillebror var så söt när han grät..
Färgat håret: Jajemen, i alla möjliga färger.
Brutit några ben: Nej.
Några piercings: I öronen och naveln.
Några tatueringar: Nej.
Egen dator: Yes!
Gjort bort dig rejält: Både en och två gånger.
Bra självförtroende: Beror på dagsformen.
Komplex: Se ovan.
Kysst någon: Japp, många gånger.
Haft sex: Se ovan.
Sagt jag älskar dig till någon idag: JA!
Bjudit ut någon: Ja!
Varit kär: Självklart!
Blivit kär i någon på nätet: Nej. 
Dumpat någon: Ja.
Blivit dumpad: Ja.
Varit otrogen: Nej.
Stulit någonting: Nej.
Lämnat landet: Ja, när jag rest.
Rymt hemifrån: Nej, men har planerat det en massa gånger när jag var liten.
Tuttat eld på nåt: Ja.
Gjort något olagligt: Hmm.. Kanske.

HUR...
Går du: Ett ben framför det andra.
Svarar du i telefonen: "Isabel!" Snabbt och nyfiket. (:
Fördriver du tiden: Med att spela dator.
Mycket pengar har du: Jag klarar mig bra.
Tjänar du pengar: Japp.
Bäddar du sängen: Inte ofta.
Ofta diskar du: Inte förrän det verkligen behövs
Ofta städar du: Inte ofta alls.
Går det på jobbet: Bra.
Många stör du dig på: inte så många, men det finns endel.
Ofta träffar du din familj: Nästan varje dag just nu, när jag bor hemma igen.
Mycket äter du: Tills jag är mätt och belåten..


Gårdagens partaj

Igår var det utgång som gällde för oss.
Förfest hemma hos Jenny, som vanligt. Jag, Jenny, Carro, Nina och Sophie var där och värmde. Det blev vin, drinkar och singstar, så himla roligt. Efter några timmar trillade det in några "småpojkar" som också ville vara med och sjunga.. (: Så vi skråla och sjöng i några timmar, stackars grannar! (:



Jenny, Carro, Nina och Sophie



Anna, Jenny, Nina och Sophie

Sedan bar det av till stugan, där det var en massa roligt folk, som jag aldrig sett förr... Drog hem till Jenny innan stängning och vilade lite. Framåt fyratiden kom jag på att vi inte ätit något på väldigt länge så jag grävde fram lite pasta med pastasås och bjöd på.. (: Begav mig hemåt vid halv fem - fem tiden och slocknade nästan på en gång... Vaknar sedan vid nio av att pappa står och dunkar på min dörr för att se om jag är hemma.. Gissa någon som blev grinig då?!

Så skön..



Shit vad denna låt är skön...
Lilly Allen är så j*vla grym

Fredagkväll

Jaha, då är snart även denna dag över och jag kan krypa ner i min otroligt sköna säng.. (:
Det ska faktiskt bli riktigt skönt att få krypa ner i den och sova helt ostört hela natten, det känns som att det var ett tag sen med tanke på att jag haft någon bredvid mig varje natt senaste veckan. Och helgen som var så var det ju någon som ringde och väckte mig varje natt.. ):
Men det kommer såklart också vara lite tomt, ingen som kan killa mig på ryggen eller hålla om mig..):


Mysigt...

Men imorgon får jag ju träffa honom igen och förhoppningsvis sova med honom. Men då lär jag väl sova borta på hagvägen, och det känns inte så skoj.. Men men, vi får väl se hur det blir....?

Utgång imorgon är givet. Sophie har ju t o m skaffat fram en karaokemaskin, så det blir nog livat imorgon kan jag lova!

Sängdax nu!

Vill ha!

26858-211
Dessa söta skor sulle jag inte ha ett dugg emot att äga, synd bara att de är gjorda i syntet material.
Klarar verkligen inte av att ha det!

Helgens låt..



Så himla "grym" låt..
Just love it!

Denna låt är lätt helgens låt.. (: Det kan jag lätt lova så här i förväg..
Ni som kommer imorgon, var väl förberedda på detta (:

Dagens outfit.

26858-210


Randig tunika - Gina Tricot
Svarta skipants - Lindex
Bronsfärgade stövlar (färgen syns dåligt) - Wedins


Perfekt för en lååång lunch med pumorna..

Ny blogg

Då har pinglan Carro skaffat sig en blogg också... Så nu kan jag äntligen hålla lite koll på henne och hennes dagar.. (: Det händer ju ganska mycket i den flickans liv...
Till och från iallafall.. (;

26858-209

Snygging va!?

Click

Jag trodde på en fullspäckad dag idag, men insåg när jag vaknade att det nog inte skulle bli så trots allt.. Så jag unnade mig en slapp start på denna dag. La mig framför tv:n och kikade på filmen Click, ganska bra faktiskt, men jag blev lite bölig ett tag.. Men det ordnade upp sig när jag hittade en påse med Salt och blandat, som päronen köpt med sig från taxfree. Härlig start på dagen.. (:
Kom ju sedan på att jag lovat min mor att plocka rätt på mitt rum och på alla mina andra saker som ligger välplacerade i typ hela lägenheten. Detta är då fortfarande inte utfört, eftersom jag såklart har hittat en massa annat mer viktiga saker att göra.. Som tex att leta efter en försvunnen hudlotion, som för övrigt varit borta alldeles för länge... Misstänker att någon slängt den för att den har legat och skräpat någonstans, lite för länge.. (:

Idag blir det iallafall en sen lunch med pinglorna Sophie, Nina och Caroline, dvs planering inför morgondagens utgång. Vet inte varför, men det känns som att det kommer bli en riktigt trevlig tillställning imorgon.. Det återstår att se.. (:

Nej, kanske bör sätta lite fart nu så att jag för en gångs skull är i tid till en lunch, ni vet, det brukar alltid vara den som bor närmast som är sen.. (;

Dagens planer

Jag har haft fullt upp med skola och träning de senaste dagarna, därför är det lite dåligt uppdaterat här.. Men men, nu är jag ledig från skolan fram t o m tisdag. Sen är det tre skoldagar till och sen ska jag vara ledig en vecka för att kunna jobba hos mamma.

Eftersom jag är ledig från skolan så har jag såklart en himla massa som jag bara måste hinna med:

 ~*~ Först och främst köra igenom några låtar på mitt nya spinningpass
~*~  Möte med Magnus och få lite nya övningar att köra i gymmet
~*~  30 minuter core, med Sophie
~*~  Förhoppningsvis lunch med Sophie
~*~  Lite egen tid
~*~  Mitt spinningpass
~*~  Kväll.. Kanske en film eller så?

Men det är ganska skönt att ha en fullspäckad dag tycker jag. Annars blir jag så otroligt rastlös...

Gårdagen var skola, simning med Caroline och så hjälpte jag Seb med lite jobb....

Frukostdax! (:


Sängdags

God natt världen..
Ses imorgon.


Dagens outfit.

26858-208

Hundtandsmönstrad "Jackie-klänning", svart lång kofta med kort ärm

Datakrasch och klädbekymmer

Nu är det kväll och dags för Isabel att krypa till sängs..
Men innan jag ska göra det så vill jag bara skriva lite här..
Kvällen har varit mysig, jag och Carro har gått promenad, solat och kikat på "En annan del av Köping". Mysigt program det där.. De är så söta!

Sen har jag bara hängt vid framför mammas dator och letat efter kort på mig och mina nära/kära. Utan särskillt bra resultat, tyvärr! Måste få iordning min dator så att den fungerar. Hela mitt liv finns ju på den.
Ska gå till Amtec imorgon och lämna in den där.. Men det känns som att det kommer att svida i plånboken efter det besöket. Har jag tur så kanske lilla papsen kan betala när han kommer hem!?
Får fjäska lite.. (:
Om det finns någon som har lite kort på mig och mina vänner så får ni gärna maila dem till  [email protected] , skulle bli otroligt tacksam för det.. (: Så leta igenom era datorer efter kort nu (:

Skola imorgon. Hade tänkt ta mig ner till gymmet vid 6-tiden imorgon och köra lite kondition innan skolan. Hade varit riktigt skönt att gå/springa lite innan frukost. Men men, kanske kan bli en promenad ute i friska luften istället. Beror ju helt och hållet på väder och vind..

Dags att hoppa ner i sängen nu. Annars blir det ingen motion före frukost kan jag lova. Då kommer jag nog inte ens upp i tid till skolan.

Åh nej, nu dök nästa bekymmer upp.. Vad ska jag ha på mig i skolan imorgon då?? Hmm.. Får fundera på det i sängen.

God natt och sov så gott!

Japanska

Imorgon startar japanskakursen, som jag absolut inte vill läsa.. Men men, jag hoppas starkt på att bli positivt överraskad.. (Hoppas nu även på att den läraren vi ska ha läser detta så han vet vad jag vill..). Synd bara att jag inte vet vem vi ska ha som lärare, annars hade jag mailat över länken till detta blogginlägg så han hade haft en chans imorgon.. (:

Idag är det storstädning som gäller för syskonen Nilsson. Det såg ut som h*lvete imorse när jag vaknade så jag och lillebror satte igång med att dammtorka, dammsuga och torka golv på dessa 200km². Lillebror är såklart klar med sin del av lägenheten medan jag har dammsugning och golvtorkning kvar. Jag tyckte att jag förtjänade en lite paus, med tanke på att det var jag som fick lov att diska all disk, pga att våran diskmaskin pajat.. ):
Nej, jag kanske ska ta och sätta lite fart så att jag kan få hoppa in i duschen och tvätta mitt otroligt äckliga hår sen..?!

Underbar dag förresten..
Synd att jag är inne.

Såklart..

Jadå, precis som alla andra lördagar jag spenderar i Mora så hamnar jag förr eller senare på Wasastugan... Igår var det faktiskt, tro det eller ej, riktigt trevligt där. Jag vet absolut inte varför det var det , men kan iallafall konstatera att det var det.. (: Träffade en massa gamla godingar så det var skoj! Något nytt som kommit hit till oss i dalarna är att det finns "vimmelfotografer" på plats och knäpper en massa kort. Jag och Lina.B råkade hamna med.. (: Syns det att jag var lite bitter och hade otroligt otvättat hår? Jag ser ju helt j*vla skräckslagen ut.. Tro vad jag ser i bakgrunden?(:

26858-206

Ni som aldrig har varit i Mora och undrar hur det kan se ut på det ena, av två, uteställena där kan ju kika in på denna sida så får i se våran omtalade timmerstuga med hela två bardisker och ett dansgolv..
Se och begrunda. (:

Okej okej

Jag brukar inte vara den som är bitter, men nu är jag det.. Tro mig.
Jag accepterar inte att folk ringer och försöker läxa upp mig, särskillt inte när jag nyss talat om för den personen att jag har ångest.
Fan!





Someone please call 911...

Det här är årets tråkigaste lördag.

Jag lovar!
Jag har aldrig haft sån ångest för en lördagkväll som denna.
Jag har verkligen ingenting att göra..
Suck!
Det slutar väl med att jag sitter borta på MAFI och tittar på när Seb och hans vänner mekar med en j*vla skoter, det låter som en toppen lördag va!?
F*ck j*vla skit lördag!

Det var absolut inte såhär den skulle bli!

Dags för en dusch?

Kom på nyss att jag fortfarande inte lyckats pallra mig in i duschen sen jag kom hem från gymmet.. Drygt! Lär väl duscha och fixa till mig lite, ska ju förhoppningsvis på en dejt med Seb ikväll, hur kan den sluta tro? Med en film från videocenter och en sovande Isabel förmodligen.. (:

Ska fixa till mig och lägga upp en bild på dagens outfit lite senare, tills dess: Ha det gott!

Seegt

Nu har snart hela denna dagen gått och jag har inte gjort ett dugg.. Förutom att suttit och segsyrfat.. Men det är skönt det med.. Kan behövas ibland.
Imorgon ska jag iallafall jobba så då är jag lite nyttig iallafall. (: Sen tänkte jag att det minsann skulle bli ett besök i gymmet också.

Vet inte ens vad jag ska knappra ner här idag. Det är nog första gången.

Satt förresten och kikade i Laredoute katalogen igår och hittade en massa tjusigt som  jag nog ska beställa..

Gratis Bio

Vill du ha gratis biocheckar så kan jag verkligen rekommendera att bli medlem här! Hur lätt som helst att jaga poäng för att få gratis biljetter, och vem vill inte det? Jag älskar verkligen att gå på bio, så det skadar inte direkt om det dimper ner gratis biljetter i brevlådan.. (: Gå in på länken ovan och bli med vetja (:

Åhh, vad jag älskar

När jag kan sova precis så länge jag vill, för att sedan gå upp och lägga mig framför tv:n och kika på SATC.

I love, I love, I love!!

Jag har iallafall hunnit med ett pass på spinningcykeln idag, skönt att ha gjort någon nytta (:

Nej, nu ska jag försöka hitta en kompis att leka med idag. Men dessvärre ser det mörkt ut..):

Shopping och Lunch

Dagen har som tidigare berättat spenderats med Sara och Hugo. Först blev det lunch på Vi på hörnet, och efter det en massa spring i olika affärer. Lite inhandlat blev det också. Tre par Uggs, ett par till mig, ett par till Sara och sedan ringde jag och övertalade Sophie att hon också behövde ett par..(: Hoppas att hon blir nöjd över dem när hon får se dem på söndag.. Skönt med riktigt varma vinterskor, de är faktiskt i läder med fårskinnsfoder. Hugo lessnade nog ur på oss, han insåg att det nog var bäst för honom att somna.
Det blev även tre skinnväskor inhandlade av mig. Två små och en lite större. Jag ska försöka få upp kort på dem ikväll.. Lovar inget, så håll utkik.

Nu börjar jag bli lite pirrig inför kvällens spinningpass. Bara dryga timmen kvar nu ju.. Men det ska allt bli riktigt skoj kan jag lova.. (:

Ha det gott!

Senaste klädinköpen

Dessa plagg är några av de senaste investeringarna jag gjort på klädfronten.

26858-20426858-203
H&M                                             Lindex

26858-20226858-205 
Lindex                                        Gina Tricot

Budget shopping med andra ord..
I Like!

Dagens outfit

Idag har jag valt denna grå t-shirt/tunika och svarta tights. Passar perfekt när man ska äta lunch med Sara och Hugo..(: Lätt tvättat menar jag.. (; Är lite metallicinspirerad idag så det blev ett skärp i silver/brons och bronsfärgade stövlar. Lite vardagsglamour skadar ju inte.. (: Såklart mitt Isabel-halsband och klockan från Certina. Zorn ring och Sverige ring på vänster hand och farmors vigselring + hennes diamantring på höger.. Så är dagen räddad.. (:
26858-201

Fnitter och design

Idag fick jag ett mejl om denna sida, där man kan hyra designerväskor. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta, men det kan nog vara en ganska bra affärsidé. Vad vet jag!? Jag känner iallafall att detta inte är någonting för mig. Jag tycker att det känns lite äckligt att ha en väska som vem som helst kan ha haft månaden innan. Då investerar jag hellre i EN designerväska och håller mig till den ett bra tag. Efter bara några månadader är man ju uppe i samma pris som om man skulle köpa en. Och då vet man att man får en ny väska som ingne annan har använt! Det är mer min stil.. (: 

26858-199

Jaja, man gör ju som man vill.. Och tur är väl det!?

Det blev förresten ingen skola idag. Vi fick inte tag på läraren, så vi bestämde oss för att inte åka dit.. Skönt beslut.. (:

Spinning

Ikväll smäller det! Jag ska ha mitt första spinningpass på typ två år. Är allt lite nervös, men det ska bli riktigt skoj.. Jag har saknat detta med att vara instruktör och köra skiten ur alla.. (: Nejdå, jag skojar. Men det är skoj att se att folk uppskattar passen, som jag har lagt ner så pass mycket tid på för att lyckas skapa ett pass som både är tufft och roligt.

Om ni har medlemsskap på TOKA så tycker jag att ni ska komma in och köra ett pass med mig ikväll. Start kl. 17.30!
Be there!

Balkan?

Just som jag låste dörren och skulle gå till bilen för att åka till skolan så ringer A. i min klass. Hon undrar om jag verkligen ska åka, eftersom det tydligen bara blir hon och jag idag. Värdelöst att åka sex min enkel för det. Kostar ju bara en massa pengar för mamma o pappa.. Så nu sitter jag här och väntar medans A försöker få tag på våran lärare och höra vad hon har att säga..

Igår morse var ju jag och Carro och simmade kl. 06.00, det var himla skönt kan jag lova. Vi hann med att simma 40 längder = 1 km!! Riktigt skönt kan jag lova. Sen bar det av till skolan, där det var dags för redovisning av praktiken. Soft. Slutade redan vid 13, tiden så det var riktigt skönt.

Sen blev det en snabb träff med Carro och Jenny. Gick hem och la mig på soffan efter det och kikade lite på SATC och somnade såklart..(: Vaknade av att Nina ringde och var fikasugen, så jag hoppade i kläderna och kilade ner till Helmers.. Tur att man bor nära..(;

Middag hos mormor och sedan en kvällspromenad med Carro igår igen. Vi har blivit så himla flitiga nu jag och hon.. Synd bara att jag får en massa bullar av mormor varje dag, som jag bara måste trycka i mig../:

När jag kom hem från promenaden insåg jag att mitt rum såg ut som på Balkan ungefär, det låg saker överallt.. Så jag beslöt mig för att städa, hör på den ni (: . Jag packade t o m upp min packning från Uppsala som har stått i hallen sen i fredags. Stolt! Så nu är det riktigt städat och jag har hittat en tv på vinden så nu är jag nöjd.

RSS 2.0