15 arbetsdagar kvar

Ledig dag idag, och det tackar jag gudarna för... Vi har lite kalabalik på jobbet just nu. Rea och en massa ny personal = kaos! :D Men men, det hör väl kanske till när det är sommar?! Nu är det  bara åtta dagar kvar tills lägenheten blir vår, ska bli så otroligt skoj! Och då har jag bara 16 dagar kvar att jobba. Det betyder alltså att jag har 24 dagar kvar att jobba, minus nio dagar som jag är ledig = 15 arbetsdagar kvar här i Uppsala, sen går flyttlasset!... JIPPI!!!

Garderobsrensning

Usch, nu har jag ledsnat ur på att städa garderober, och ändå så har jag en kvar.. Orkar inte mer just nu, men gör jag det inte nu så komer det inte att bli av. Hittills har det blivit 5,5 halva stora påsar. Shit, vad mycket jag har samlat på mig. Och ändå så har jag aldrig någonting att ha på mig. Jag undrar egentligen hur det kommer sig. Men nu har jag iallafall varit himla kritisk och slängt väldigt mycket användbart.



Ungefär såhär stökigt är det hos mig just nu.. Inte alltför skoj kan jag lova.
Men det är nog bäst att jag tar reda på det så fort som möjligt!

Ekorre, jag!?

Känner mig riktigt duktig idag. Jag kör en rejäl storrensning. Jag har gått igenom en massa gamla räkningar som jag bara har sparat tidigare. Men nu ska de bort. Hitills har jag skrapat ihop en stor pappkasse, och det bara med tidningar och andra papper. Helt sjukt vad man samlar på sig. Jag är lite grann som en ekorre..:)

Ska strax ta itu med alla mina kläder. Känner jag mig själ rätt så har jag en hel del jag bara kan kasta. Men som sagt, är man en ekorre så är man.. Men i och för sig. SLänger jag en massa kläder, så har jag ju plats för nyheter sedan. Nu blev jag genast mer motiverad!:D

Idag igen..

Idag är det min lediga dag och det är jag verkligen glad över. Jag hade nämligen så otroligt svårt att somna igår. Det slutade med att jag lyckade somna strax efter tre, men då kommer det någon himla idiot och åker på gatan och tutar i typ fem minuter, så jag vaknade såklart igen. Somnade iallafall strax efter halv fyra. Såklart ringde Seb och väckte mig strax innan nio, gissa om jag var ett vrak då?! Men jag lyckade somna om och vaknade vid halv tolv istället.
Har ont i huvudet idag med, men inte lika hemskt som igår. Jag undrar vad det är för fel. Kanske håller på att bli sjuk eller så!?

Jaja, idag har jag inga planer alls. Jag hade tänkt att jag skulle hinna med en massa träning och så, men vet inte om det är så smart med tanke på huvudvärken. Jag får jämt mycket ondare om jag anstränger mig, så jag kanske bara ska ligga på soffan och äta praliner istället.. ;) Skoja bara!
Jag ska nog ta itu med en massa jag måste hinna med innan jag ska flytta. Typ städa ur garderober och sånt. Kan vara smart att göra det idag.
Jag borde även pallra mig bort till gymmet och snacka med dem angående mitt kort. Börjar kännas lite tjatigt, men avd gör man då?

Nej, nu ska jag sätta fart, så jag hinner börja innan det är Days of our lives...:)

Det bara snurrar runt

Usch, nu är klockan sådär mycket igen och jag som inte ens är trött.. Funderar på att köra ett SATC maraton närjag krypig till sängs. Kan kanske vara skoj, och trött lär jag garanterat bli då. Nej, dags att sätta lite fart kanske.

Har en massa tankar i huvudet mest hela tiden. Så himla jobbigt. Varför vill vissa förstöra? Orkar inte med fler såna här saker nu. Ge upp och gå vidare... Alltid en massa tjafs. Drygt värre!

It´s bed time... And I´m all alone. :(

Skriv aldrig på något!

Jahapp, då var man hemma igen då. Var en utav de längsta dagarna i mitt liv, allt p g a den här hemska huvudvärken. Men snart kan jag krypa ner i sängen igen och sova en massa timmar.

Irriterad är jag också. Jag var och pratade med dem på sats i måndags om att jag måste säga upp mitt medlemsskap eftersom jag ska flytta, men nu går det tydligen inte. Helt sjukt ju! Om jag ska flytta helt från en stad måste jag ju få kunna säga upp något sådant. Jag blir så himla irriterad, och det finns liksom ingen som kan hjälpa mig heller! Ska det vara såhär så kan man ju aldrig skriva på något, ifall om det blir förändringar i ens liv. Vad ska jag ta mig till?! Kan ju inte stå och betala flera hundra i månaden som jag inte utnyttjar. Snälla någon, hjälp mig!

Fem procent

Nu har jag nyss vaknat, för andra gången idag. Och det känns faktiskt cirka fem procent bättre än när jag somnade för typ tre timmar sen. Alltid något. Jag har iallafall bestämt mig för att åka till jobbet och försöka jobba de ynka fyra timmarna jag har idag. Skönt ändå att det var en sån här dag som jag fick ont i huvudet och inte en 9-19 dag. Ska sätta lite långsam fart nu så kanske jag hinner plocka ihop lite också innan jag åker. Det är ju mycket roligare att komma hem från jobbet om det är städat och fint! :D

Smart

Det gick ju inget vidare det där.... Kunde gå i typ tio minuter. Nu har huvudvärken blivit tio ggr värre och ögonen ploppar snart ut. Vad smart av mig att bege mig ut på promenad när jag anade att det skulle gå såhär. Bäst att jag försöker sova några timmar till så att jag klarar av att jobba idag.

Ha en bra dag!

Årets värk

Godmorgon!

Det blev inte den tidiga morgon jag hade tänkt mig. Vaknade med årets huvudvärk så jag tänkte att det var lika bra att försöka sova bort den lite, men det gick inte så bra, så jag har pallrat mig upp ändå. Ska försöka bege mig ut på en promenad och känna efter lite. Om det gör allt för ont vid ansträgning så får det bli en liten kort promenad, och absolut ingen sväng till gymmet. Men jag hoppas på att den ska släppa så fort jag kommer igång. Det är ju så himla irriterande att den här himla huvudvärken ska dyka upp just idag när jag tänktevara så ambitiös med min träning. Jaja, bara att gilla läget...

Lär bege mig ut nu så jag hinner med att städa lite här hemma också, det ser verkligen ut som ett bombnedslag här...

Gott och blandat på småtimmarna

Ojdå, jag som skulle gå och lägga mig i tid för att orka upp imorgon och bege mig ut på morgonpromenad plus hinna med gymmet innan jag ska iväg och jobba. Nog för att jag inte börjar förrän kl 15, men ändå. Känner jag mig själv rätt så kommer jag nog inte hinna med en sväng till gymmet. Men jag måste försöka! Det gäller ju att tänka positivt.

Usch, känns inget lockande att krypa ner i sängen. Det är så himla tomt och ensamt där. Behöver någon att sova  bredvid, synd bara att denne någon befinner sig i Österbotten och sover sedan länge. Saknar min prins så otroligt, men snart kommer han hem igen och förmodligen så är han hemma i Mora nästa gång jag kommer hem. Och jag hoppas, hoppas, hoppas att vi kanske kan få nyckeln till lägenheten då och börja stuva in alla våra saker. Ska bli så skoj! :D

Ibland blir jag så otroligt less på mig själv, varför måste jag läsa sånt som jag inte vill läsa? Det får mig ju bara att fundera en massa på allt. Jag vill inte det. Jag som är rätt nöjd  med mitt liv som det är nu!

En "rolig" sak Jennie sa i måndags var att det alltid händer en massa saker i mitt liv när jag är hemma, och det har hon så otroligt rätt i. Varje måndag när jag har varit hemma så kan jag berätta något för henne som har irriterat mig under helgen. Helt sjukt, och till ett sånt ställe ska jag flytta igen?!

Man får inte alltid som man vill...

Jaha, då är ännu en ny vecka igång. Shit vad veckorna flyger fram, tycker att det nyss var jag gick på mitt sommarschema, och nu har jag bara den här veckan och tre till kvar, sen går flyttlasset norrut. Det ska bli så himla skoj! Längtar som en tok. Äntligen får jag och Seb en lägenhet ihop. Känns som att det är dags nu efter 4,5 år.

Men innan det blir flytt så är det många dagars arbete kvar. Men än så länge har det varit ganska skoj faktiskt. Tycker om att jobba, men visst, jag har gärna varit med Seb på semester i Finland just nu...
Men man får ju inte alltid som man vill..

Helgen hemma var skoj. Trist bara att vissa människor beter sig otroligt konstigt... Jag förstår inte vad folk tänker med. Men vi är ju olika, och tur är väl det?!

Nej, nu ska jag betala en räkning och sen krypa ner i sängen. Är grymt trött faktiskt!

Sov så gott!

Vad har hänt!?

Vet inte riktigt varför, men jag är lite irriterad på allt idag. Jobbigt! Men vet inte riktigt vad jag ska göra för att inte bli irriterad... Seb är gullig och försöker få mig på bättre humör, utan speciellt bra resultat. Slutar mest med att jag blir med irriterad. Vill inte att det ska vara såhär. Snälla någon, hjälp mig!

It´s time

Ska nog fundera på refrängen nu...
Börjar bli trött. Ska upp tidigt och bege mig ut på morgonpromenad, som vanligt.
Det är så himla skönt att bara låta tankarna flyta iväg och låta benen bara gå, helt av sig själva.
Känner att sängen lockar lite väl mycket nu.
Trist bara att den är så tom.

Jag har varit arg...

.. men är nu glad igen.
Ibland undrar jag vad vissa tänker med!? Som tur var gick det att lösa denna gång. Tänk att man kan bli så otroligt irriterad på personer som man älskar så otroligt mycket... Det är konstigt egentligen. Eller är det kanske därför man blir så irriterad? Detta tåls att fundera på, verkligen!

Idag bestämde jag mig för att det blir hemfärd till helgen. Jag åker bil upp på fredag och tåg ner på måndagmorgon. Redan 6:23 går tåget, men måste ta det för jag börjar jobba kl 12:00. Ska bli skoj att vara hemma en helg till. Och så sparar jag ju lite pengar. Skönt att slippa handla mat och så:)

Skoj att vara tillbaka på jobbet. Lite synd bara att det inte är så mycket kunder i farten. Märks verkligen att det är semestertider och många rest bort från stan. Men det är lite mysigt också. Inte alls många studenter här nu, nästan inga köer och lugnt och skönt. Tycker om Uppsala på sommaren, mer än resten av året helt klart! Synd bara på bristen av badplatser....

Nej, ska ta och plocka ihop lite här nu. Seb kommer ner i natt och då vill jag ha ordning och reda..:)

Lycka!

Gårdagen blev grymt trevlig. Jag är glad att vi gick ut! Trots att det inte var många som jag kände så hade jag skoj, och det jag oftast tycker är skoj med att gå ut i Mora är att jag känner de flesta så....

Blev ganska sent, var kvar på stugan tills de stängde. Inte nog med det så hade min kära bror inte sin nyckel med sig, så vid 3:40 bankade han på dörren (och förmodligen väckte hela huset) så jag fick studsa upp och öppna. Jag kanske ska tillägga att jag skulle börja jobba 9:00 i morse.

Var inte direkt den piggaste som gud skådat när jag stapplade upp ur sängen, men kände mig ganska fräsch ändå när jag gick till jobbet. Har inte gjort så mycket mer än att jobbat idag. Helt okej faktiskt! Sov liten sväng på soffan också....:)

Blev otroligt glad när Seb ringde för ngn timme sen och talade om att han skulle komma hem i natt... Jippi!!!

Dags för utgång

Har haft en grymt trevlig kväll med Jenny. Även Robin kikade förbi, skoj koj! Gissa om vi har garvat åt allt och alla!? Det bästa var när en utan Jennys grannar mittemot hänger ut genom fönstret och slår i taket i takt till musiken. Han såg inte oss och vi höll på att garva ihjäl oss kan jag lova! Det finns mycket unika människor på den här orten. :D

Nu väntar jag bara på att Jenny ska hitta sin bh så ska vi pallra oss ut en sväng och ta ett glas.

Ikväll har den här låten spelats en hel del. Lyssna och njut!


Balkongmys

Sitter hos Jenny nu och tar något glas vin. Mysigt värre har vi det på balkongen... :) Synd bara att jag ska upp och jobba imorgon, men som tur är så har jag världens bästa vän så hon ställer upp på en utgång imorgon, trots att hon jobbar till 21:15. Det är en riktig vän det..:)

Hoppas att ni får en trevlig kväll!

Jag kan inte förstå

Har nog lyssnat på den här låten en miljon gånger, men ändå så går den hem hos mig..
Jag undrar varför?!

Tisdag lunch

Sitter nu på lunchen och bara slöar. Jag kan inte förstå att man kan bli så trött av att äta. Himla konstigt!
Idag sliter jag för fullt, som alltid i och för sig, men ändå...:) Har tusen saker att hinna med idag, men det gör jag väl säkert, I annat fall får jag väl göra det imorgon då?!

Har inte direkta planer för kvällen, eller jag ska såklart träffa Seb, men mer vet jag inte... Någon som har något förslag?

Skum natt

God morgon!

Natten har varit skum. Jag har sovit till och från hela natten.
Känner mig lika trött nu som när jag gick och la mig, om inte tröttare, konstigt!?

Idag blir det iallafall jobb för hela slanten. Känns motiverande faktiskt, skönt att känna så när man ska jobba 9:45-18:15. Blir nog lilla mamsen glad över..:) Idag blir det nog mest en massa påfyllnad av underkläder skulle jag tro. Det kom himla mycket sånt i går.

Fick lite hopp igår, tack för det. Ser fram emot torsdag. :)

Hade tänkt lägga upp lite bilder på min klädsel för idag, men hittar ingen sladd till kameran så det blir lite svårt.. Men ska leta lite nu innan jag sticker till jobbet.
Men har iallafall ett par gråa jeans, en vit t-shirt med en massa skor på (båda från lindex), svarta naglar, fläta i lite för smutsigt hår och självklart min älskade klocka jag fått av min prins!

Yes, jag hittade en sladd... :)

RSS 2.0