Tisdagsmys

Idag är det tisdag, och hur spenderar man den på bästa sätt om inte med goda vänner och en flaska rött. Jag Carro och Linda gick på Terassen och snackade en massa skit. Mysigt värre. Före det hade jag och Carro varit på Unico och käkat lite middag. Känns som att jag har brännt en massa pengar nu, men det var jag värd..(:

Jag har bestämt mig för att åka hem till Mora imorgon efter jobbet. Det blir med sista tåget, som är hemma 23:35. Känns lite segt, men jag kan ju ta en välförtjänt sovmorgon på torsdag, då jag egentligen skulle ha varit ledig. Soft! Hoppas bara att det inte är något problem för mamsen att jag kommer hem ett dygn tidigare än bestämt. Men det borde väl gå bra, jag är ju inte i vägen direkt... Eller?!


Nej, nu ska jag slänga fram lite packning och sen krypa till sängs.. Är grymt trött.


God natt!


Ojdå...

Shit vad det märks när jag inte har skrivit något här på nåra dagar.. Men det är ju bara det att jag inte hinner med när jag är hemma i Mora. Jag har så himla mycket för mig hela tiden, känns det som iallafall. Om inte annat så umgås jag hellre med min familj än sitter framför datorn. Någon som förstår mig!?
Men nu är jag iallafall tillbaka i stan igen, så nu har jag lite mer tid..(:

Helgen har varit jättetrevlig. Min lilla söta lillebror fyllde ju 18 i lördags, så det blev en massa partaj. Men först drog jag till parken med Jenny, Sophie, Carro och Mackan. Men jag och Jenny beslöt oss för att besöka stugan istället. Vi kände väl någonstans att vi inte kunde svika..(:
Kvällen slutade inte allt för roligt uppe på McD. Men för övrigt var det riktigt trevligt.

Nu blir det till att vara här i några dagar. Åker hem igen på torsdag och stannar över helgen. Ska på 30x2-årskalas på lördag. Det ska bli riktigt skoj, trots att jag har bestämt mig för att vara chaufför. Är nog lika bra, då blir det lugnt för min del. Känner att jag kan behöva en lugn helg, trots kalas.

Hann med en springtur på 40 min när jag kom ner till Uppsala på eftermiddagen, känns skönt. Ska ut på en promenad innan jobbet imorgon också. Blir till att gå upp tidigt. Börjar jobba redan kl. 9:00. Fick nyss reda på att jag får jobba både tisdag och onsdag, så då behöver jag inte oroa mig denna vecka heller.. Skönt!

Nej, nu ska jag ta och fixa fram lite kläder tills imorgon och sen bara mysa ner mig i soffan och kika på tv.


Mycket nu..

Jag borde verkligen inte sitta här. Har en massa att pyssla med. Ska packa ihop lite saker inför hemfärden imorgon efter jobbet. Det hade även suttit fint med dammsugning av lägenheten. Men det vet jag inte om jag orkar.. Men jag kan kanske hinna med det imorgon innan jobbet. Ska nämligen jobba 11-18 innan jag sätter mig i bilen med lilla farfar och åker norrut.

Det senaste dygnet har verkligen inte varit mitt. Igår gick min mobil sönder, eller den gick väl inte direkt sönder, men det går inte att ladda den. Gissa om jag hade panik på den igår?! Jag var helt j*vla tokig! Men men, var till farfar innan jobbet idag och fick som tur var låna hans mobil, en gammal hederlig Nokia 3310. Var ett tag sen man hade en sån. Skoj!! (Eller inte!)

Nej, nu lär jag sätta fart med allt. Ska hinna ringa min kusin också. Det ligger på nu.(:

Back in town...

Gissa om jag har haft en bra helg?!

Hotellet vi bodde på i Stockholm var väldigt, väldigt fint. Sebastian hade bokat juniorsvit där. Hur snyggt som helst var det. Vi köpte med oss kinamat upp på rummet och lite dricka (: Kikade lite på Idol och sen var vi hur trötta som helst. Stupade i säng sen och sov som en prinsessa, tvärs över hela sängen.. Haha!

Jag tänkte att jag skulle knäppa kort på rummet för att kunna visa upp hur fint det var, men glömde helt och hållet bort det. Man kan ju inte tänka på allt.. (;

Igår blev det bio, Supersugen. Riktigt skoj. Synd bara att jag hade såna fruktansvärda kramper i magen hela tiden. Men men, man kan inte alltid ha det bra. (:

Nu är det tvättning för hela slanten. Har tvättat fem maskiner nu, ska bara vänta på att allt ska torka.
Trist!!

Bokat och klart

Nu har vi hittat ett bra hotell som vi ska bo på i natt.
Det blir hotell Birger Jarl i Stockholm. Ska bli så himla mysigt att åka iväg en natt.

Jg tycker verkligen om att bo på hotell, att bara få vara. Inga krav alls. Lovely!

Jätteglad

Blev så himla glad när jag loggade in här på bloggen nyss. Min lilla mamma hade skrivit en kommentar. Det är nog första gången. Så grattis mamma till din debut här...(:

Hade ställt klockan på 7:30 idag för att bege mig ut på en lång promenad. Såklart orkade jag inte slå upp mina bruna ögon, utan jag snoozade i 1,5 timme. Men sen hoppade jag upp ur sängen och begav  mig ut på en promenad i 50 minuter. Det var himla skönt, trots början till skoskav och iskallt regn, men ingenting kan stoppa mig när jag väl börjat på en promenad. (:

Snart kommer Seb och hälsar på. Vi ska nog åka till Stockholm för lite shopping och för att sova på hotell. Grymt mysigt. Hoppas bara att det finns något rum kvar på något bra hotell. Vi har nämligen inte hunnit boka något än.. Men det löser sig alltid.

Hoppas ni alla får en trevlig helg.

Kommer förmodligen inte kunna skriva något förrän söndagkväll, efter jobbet, men man vet aldrig..

En torsdag i mitt liv.

Inte gjort så mycket idag. Mest trött.. Jag förstår inte hur jag kan vara så himla tröt hela tiden?! Jag har inte tid att vara trött. Jag vill ha en massa ork att lägga ner på träning och kost, men det gör jag ju såklart inte. Istället kan jag lätt gå till ICA för att köpa mig en stoor godispåse eller så. Helt sjukt. Jag kom på mig själv idag när jag stod framför bakverken och suktade. Det känns som att jag måste köpa något sånt för att må bra, som att jag kommer att spy om jag inte får det. För jag vet själv att jag får världens ångest när jag väl ätit det. Vad är det för fel?!
Kanske borde söka hjälp...?

Jag har iallafall fixat klart med 18-års presenten till min lillebror idag, så nu behöver jag inte bry mig om det något mer. Skönt. Jag kände lite stres förut över vad jag skulle hitta på, men nu är det klart. Kan tyvärr inte skriva vad det är, för vem vet, han kanske har börjat läsa min blogg nu när jag inte bor hemma längre..(:

Pappa åkte hem idag. Känns lite tomt. Tycker att det är lite skönt när han är här. Man hittar ju på saker hela tiden då. I tisdags åt vi middag på en jättemysig grekisk restaurang - Tzatziki, och igår orkade vi inte gå så långt, så det fick bli kinamat på Java. Efter det gick vi hem och kikade på film. Riktigt mysigt.

Nej, nu blev jag riktigt trött så det är väl lika bra att klättre upp i sängen och försöka sova då. Hade tänkt gå upp tidigt imorgon och sticka ut på en springtur. Har inte sprungit sen jag var hem sist, och det är typ två veckor sen. Illa! Dags att ta itu med det här nu. Åtminstonde morgonpromenaderna!

God natt..!

Frustrerad!

Min dator har blivit störd. När jag nyss skulle starta den så har den omformaterat sig själv. Som tur var så fanns alla kort och musik kvar, annars hade jag nog fått psykbryt! Nu får jag lov att leta upp alla sidor på Internet som jag hade sparat som favoriter och så. Drygt!

Gissa om jag är bitter!?

Kryssning

I lördags var jag och Victoria och hälsade på Matts och grabbarna på Livgardet. Vi fick se en massa skoj där, tex pansarbilar, som vi även fick åka med i..(:

    

Efter att vi fått se en massa, så beslöts det snabbt att vi skulle följa med på kryssning till Åland. Och det var ett väldigt bra initiativ. Hade så grymt skoj. Skrattade i stort sett konstant i ett helt dyng. Sjukt!

     

Denna helgen har varit den roligaste på länge.. Tack allihopa!(:

Problem!

Det är som så att jag ska på maskerad snart och har inte en susning om vad jag ska klä ut mig till.
Temat för maskeraden är kändis. Kan inte någon hjälpa mig med en bra outfit?!
Snälla!?!?!?!?!?!?

Tidsfördriv

Haft några ganska lugna timmar nu, slösurfat överallt känns det som. Hittade denna, vet ej vart, och kände att  det var ett utmärkt tidsfördriv. Jenny ska strax ringa och ge mig en rapport om vad som händer i Mora. Skoj!

1. När gick du upp idag?
6:30.. Hade ställt klockan på 5:45 för att hinna med en promenad, men orkade verkligen inte.
2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter.

3. Senaste filmen du såg på bio
På smällen, när jag var och hälsade på Sophie och Adam i Ö-vik.

4. Favorit-TV- program?
Ensam mamma söker.

5. Vad åt du till frukost?
Filmjölk med hallon och blåbär, en kopp grönt té.

6. Vad är ditt andranamn?
Erika, Olivia.

7. Din favoritmat?

8. Vilken mat gillar du inte?
Varmkorv.

9. Favoritchips?

Dillchips, såklart med vitlöksdipp.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
LeMarc sjunger LeMarc

11. Vilken bil kör du?

Pappas Saab eller farfars Opel

12. Favoritmacka?

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
"Näsan-i-vädret"-attityd.

14. Vilka är dina favoritkläder?

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Tanzania eller en paradisö.

16. Favoritklädmärke?
Inget särskillt, använder det som jag tycker om.
17. Var vill du dra dig tillbaka?
Hemma.

18. Favorittid på dagen?
När jag vaknar och inser att det är flera timmar kvar tills jag måste gå upp.

19. Var är du född?
Akademiska sjukhuset i Uppsala.

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Hmm... Hockey eller motorsport.

21. Vem tror du inte kopierar detta?
??

22. Vem tror du kopierar först?
Emmy?

23. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola.

24. Fotboll eller ishockey?
Ishockey.

25. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Alltid trött..

26. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr.

28. Vad ville du bli när du var liten?
Ridande polis, inredningsarkitekt

29. Bästa barndomsminnet?
Kommer inte ihåg så mycket från den tiden.

30. Varit i Afrika ?
Jaa..

31. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Ja, någon Halloween när jag var yngre.
32. Varit med om en bilolycka?
Nej.

33. Favoritdag i veckan?
Fredag.

34. Favoritrestaurant?
Många..

35. Favoritblommor?
Lilja eller Gerbera

37. Favorit-snabbmatsrestaurant?
Max

38. Äger du en cykel?
Ja, äger två stycken.
39. Vem fick du senaste mailet från? ´
Bokningsbekräftelse från ifolor.se

40. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Svårt.. Vill ha utökad kredit på alla affärer.

41. Läggdags??
Runt 22 kanske..

42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom som kopierar det här?

??

43. Senaste personen du delade en middag med?
Pappa och farfar.

44. Vad lyssnar du till just nu?
CSI NY.

45. Favoritfärg
Svart

46. Hur många tatueringar har du?
Ingen, än...


Planer för en fredagkväll

Det blev ingen scarf idag. Jag glömde helt och hållet bort det. Så får se om det finns någon kvar nästa gång jag jobbar. Ingen som vet, det återstår att se.

Idag jobbade jag 8-17 och jag förstår inte hur man kan bli så himla trött av att jobba en dag. Sista timmarna höll jag verkligen på att dö. Så jag har beslutat mig för att gå till sängs tidigt ikväll och verkligen sova ut imorgon. Känns som att det kan behövas. Kan hända att Carro kommer förbi en sväng, vi har inte bestämt riktigt utan det visar sig..

Nej, nu ska jag nog ta och byta om och bege mig ut på en liten promenad... Om jag orkar. Jag har inte bestämt mig än om min kropp orkar det. Grejen är ju den att det är grymt skönt när man väl kommer in igen. Hmm... det tåls att fundera på...


Känner mig såhär..

Present till någon..

Älskar denna scarf från Lindex Pink Collection.
Köpte den till mig själv förra lördagen och imorgon ska jag köpa den i present till en utav mina vänner.
Vem det blir till kan jag såklart inte skriva här, eftersom jag vet att denna vän läser min blogg lite då och då.
Jag vill ju att det ska vara en överraskning..(:



Det bästa med denna är att Lindex skänker 10% av intäkterna på allt i Pink Collection till Rosa Bandet och bröstcancerforskningen. 
Det känns bra att göra en god gärning.

Varför?

Känner mig liten och ensam idag...
Kan kanske bero på vädret?!
Ena sekunden vill jag inte vara ensam, medans jag i nästa sekund absolut inte vill ha någon här.
Känns grymt skumt.

Jag har bjudit in Annika för lite tv-tittande på min nya tv ikväll, får se om hon dyker upp snart?!

Har iallafall haft en trevlig lunch med Carro idag. För ovanlighetens skull blev det UNICO. (:
Känns som att vi inte äter någon annanstans än där..

Lovely

Nu har jag äntligen fått lite ordning i min lägenhet... Jag har fått en jättefin förvaringsvägg från IKEA.
BESTÅ/ VARA Förvaring/ tv-möbel med skjutdörrar
Den ser nästan ut som denna, men jag har inga luckor till mitt överskåp än... De var slut när vi var och handlade i måndags. Min lilla pappa har varit här i två dagar pch hjälpt mig med allt detta. Vi var även och köpte en ny tv till mig. En jättefin, som jag är mycket glad över.

Tack!

Tjohoo...

Ikväll blir det party...(:

Partaj i dagarna två..

Ikväll blir det förmodligen lite partaj med en massa trevligt folk hos Sebs pappa. Men för min del blir det nog nyktert. Ska ju orka med att jobba 10-17:15 imorgon.
Efter jobbet blir det sen hem och äta lite middag och sen ska jag och Annika ut på en liten sväng..(: Kommer bli riktigt trevligt kan jag lova..

Men jag måste erkänna att jag är lite fundersam över om jag kanske ska åka hem redan ikväll, för det är ju skönt att kunna sova ut imorgonbitti.. Men men, jag har fortfarande några timmar kvar att fundera på. Sista tåget går 18:28 så..

En riktigt fin höstdag idag, med solsken och värme.

Bild från
informus.se

Färdigt

Nu har jag jobbat klart här hemma för denna gång.. Känns både skönt och lite sorgligt.
Men jag ska ju tillbaka och jobba både i slutet av oktober och över julen, så det är ju inte direkt som att det är sista gången jag är här, för alltid..(:

Imorgon ska jag vara hemma och packa och tvätta och pyssla en massa. Hade tänkt hitta en lunchkompis också, men vi får se hur det blir med den delen. Papsen är ju hemma imorgon, så han kanske vill äta med mig.. Mamma slutar ju i och för sig tidigt också, så hon kanske vill kila en sväng på stan.

Imorgonkväll blir det sen lite kalajs. Ska på kalas hos Sebs pappa. Kan nog bli himla skoj tror jag...
Sen bär det av till Uppsala på lördagmorgon, måste nämligen vara på jobbet kl 10:00. Ska jobba heldag och efter det ska jag och Ankisen ut och göra stan osäker.. Blir himla skoj kan jag tänka mig. Någon som vill följa?!

Love it



Tycker att denna är riktigt skön, trots att det inte riktigt passar med denna musikvideo till.
Härligare beat i låten nu...

Ännu en gång..

... vill jag bara beklaga mig över att jag är så fantastiskt dålig på att skriva några rader här..

Detta beror denna gång främst på att jag befinner mig hemma i Mora och då prioriterar min familj och mina vänner före tid framför datorn. Snart är jag tillbaka i stan och då har jag förmodligen mer tid att spendera här. Brukar vara så iallafall..(:

Lördagens bröllop var iallafall grymt trevligt och bruden var vacker. Jag var med på middagen fram till typ 21:30, sen begav jag mig hem till Caroline där det vankades kalajs! Himla skoj att nästan alla mina bästisar var där. Såklart blev det ett besök på stugan, där det var otroligt folktomt, men riktigt skojigt. Jag förstår inte hur vi jämt kan ha så skoj, tjejer!?

Nej, nu vankas det promenad med Jenny. Skoj skoj..
Synd bara att jag ska vara så grymt trött.

RSS 2.0