Vi kör spontant:)

Haft en bra dag! Kilat en massa gamla kort med mamma och pappa i morse, shoppat lite, sen lunch på Waynes, middag med svärföräldrarna och nu väntar en spontanutgång. Satt och halvsov i soffan hos svärisarna när jag fick förfrågan om att köra en spontan kväll ute och jag är ju inte den som bangar på det. Så nu kör vi!!:)


Hemkommen

Precis kommit hem från Ljungbergs. Var ganska trevligt, men trist att så få personer dök upp.
Nu ligger jag och lyssnar på regnet som öser ner utanför + hjärtats djupa andetag. Börjar själv bli lite sömnig när jag hör honom.:)

Hörs mer imorgon!


Fullplanerad dag!

Idag är det fullt upp. Hälsa på P:s mormor, leka med mina favoritbarn, lunch, bolaget, fix inför kvällen och sen utgång( Det är tydligen reunion för alla födda -85-89 som gått på gymnasieskolan här i Mora. Kan bli skoj!?). Fullt upp med andra ord. Den största frågan just nu är vad jag ska ha på mig ikväll. Hade tänkt ljus klänning, men får nog skippa de planerna då jag inte hunnit få någon färg..:( Men som tur är så har jag en hel del kläder med mig hem så det löser sig nog..;)


S & S = Snuvig & sömnlös

Har legat vaken ett tag, kan verkligen inte sova. Känns som att mitt huvud snart ska till att sprängas av allt snor som samlats där inne..:/ (ber om ursäkt till känsliga läsare!) Tänk att jag aldrig kan få sova en hel j*vla natt utan att behöva vakna. Jag är så sjukt avundsjuk på alla som kan lägga sig på kvällen och lätt få sova hela natten utan att vakna en massa ggr och då få lov att ligga vaken en hel del minuter(!).


Kanottur

Igår hann vi ut på en liten tur med kanoten på älven. Jättemysigt var det faktiskt. Har glömt hur rofyllt och mysigt det är ute på lugnt vatten.:)

Såhär mysigt hade vi det:)


Less till tusen!!

Sovit bort halva dagen. Ätit lunch på ett oroväckande tomt Helmers. Satt blommor på en grav. Ätit tårta uppe i Rot. Middag hos svärföräldrarna. Tillbaka till sängen, helt orkeslös.

Det här sablans förkylningen vägrar att ge med sig. Halva semestern har gått och jag är fortfarande (om inte mer) lika dyngförkyld som när jag jobbade senast. Vad är det som händer!?

Nu väntar iallafall filmkväll med hjärtat, kanske kan fungera som någon slags medicin;)


Den som väntar på något gott...

Sitter och väntar på att P ska jobba klart någon gång, så vi kan ut och paddla lite kanot i Dalälven. Men det verkar ta sin lilla tid. Om ni är nyfikna på vad det är han jobbar med (istället för att umgås med sin underbara sambo) så kan ni kika in på http://www.modeportalen.se


Underbara Dalarna

Hemma från promenaden. Gick broarna runt, vilket känns i benen nu. 1 timme och 40 min tog det(ska tilläggas att jag inte gick sådär jättefort då det rasslade lite otäckt i bröstet så fort jag fick lite puls). Det var så fint ute så det kändes inte så långt som det är. Nu blir det en snabbdusch och sen blir det en efterlängtad lunch med Emelie!:)

Tog några kort på hur fint det är här uppe..:)


God morgon

Ganska precis vaknat. Har sovit sådär, har vaknat säkert tusen gånger i natt. Vet inte varför, men vissa nätter bara blir så..?

Idag väntar en promenad, lunch med bästa Emelie, kanotpaddling(om vädret tillåter?) och bio!:) Ska bli mysigt med bio, det är något speciellt med att gå på bio här hemma i Mora. Kan ju ha att göra med att vi har en sjukt stor biosalong kanske, och att filmduken är så stor att jag ser allt som händer på duken, utan att behöva ha brillor på mig..:)

Nej, nu är det lika bra att jag studsar upp ur sängen och beger mig ut och går!
Vi hörs då!:)


Happy days

Barbygirl95 profilja - Starity.hu
Cupcake Dreams
Likes | Tumblr

Arbetsplatsbesök

Var på besök på mina föräldrars respektive kontor häromdagen.
Jag tycker att det är lite roligt att det syns så tydligt vem som har vilket kontor.
Man ser ju även ganska lätt vem av dem som jobbar statligt och vem som inte gör det...
Kan ni gissa vilket som är vilket..?!
Mammas?

Pappas?

Jag tror inte att någon av er har speciellt svårt att lista ut vems som är vems. :)

Semester

Det är så skoj att se att ni är ett gäng som ihärdigt håller ut och kikar in här lite nu och då, trots att jag inte skrivit en rad sedan i mars.

Just nu har jag semester och befinner mig hemma i Dalarna.
Jag njuter av dessa dagar (trots att det då och då innebär lite tristess).
Det är inte ofta jag har möjligheten att "snubbla" över mina kusiner och kusinbarn på stan, ta en snabblunch med Jenny, svänga in till Syster Yster och bara säga hej. Springa över till kusinvitamin på kvällskvisten och bara hänga lite i soffan eller leka med Nelli och ibland traska över till mormor och bara prata lite strunt och fika.
Det är dessa dagar jag saknar så otroligt mycket under resten av året när jag befinner mig i stan.
Alla dessa spontana "på springningar".

RSS 2.0