Världens bästa syster

Åhh... vad rörd jag blev nyss. Min söta goa storasyster hade skrivit en kommentar här, och jag blev så rörd av det fina hon skrev att tårarna nästan började rinna.. (igen). Tack så super-mega mycket! Det känns lite lättare när man får höra såna där fina och bra saker. Det värmer. Tack igen!


Strömavbrott

Hemma efter en dag på jobbet. Jag fick lov att jobba över en timme, men det gjorde inget. Det har varit en händelserik eftermiddag så det var lugnt. Bla så blev det strömavbrott på en timme, så vi fick lov att tömma butiken på folk och så. Det var tydligen ett stort strömavbrott som sträckte sig över hela stan. Det hade varit kaos vid vart enda trafikljus i stan, kan tänka mig hur det såg ut... :)



Känner mig helt slut i kroppen idag, men det är väl all sömnbrist som visar sig?! Så nu tänkte jag att jag skulle ta och hoppa i mina mjukisbyxor och bege mig up till ICA och handla lite godis och riskakor. Fick världens sug efter det just nu. Lika bra att jag beger mig iväg på en gång tror jag. Annars blir jag väl bara grinig på mig själv.

Se hela bilden



Trött och sliten

Usch vad trött jag är. I och för sig kanske man blir det om man inte sovet på några nätter?
Kan det vara så enkelt?!:)

Allting känns jävligt tungt just nu.. Men det verkar inte som om det finns så mkt jag kan göra åt det, tyvärr. Någon som kan hjälpa mig eller? Vill inte ha det såhär.

Med jobbet går det bara bra, skönt att något är enkelt i mitt liv. Men det känns verkligen som att det alltid måste vara något som går åt helvete i mitt liv, det skulle ju vara hemskt om allt kunde få vara enkelt och bra i mitt liv.. Skumt det där.

Om fem dagaar kommer iallafall min pappa hem från Afrika, och det känns otroligt skönt. Men jag får inte träffa honom förran på torsdagkväll. Okej, så himla lång tid tills dess är det ju inte men ändå.. :) Sen på lördagen efter det så är det ju kalas för mamma, och det ska verkligen bli skoj! Kommer mycket trevligt folk då.

Nu borde jag studsa in i duschen, ska iväg och jobba en kort dag snart. Det känns skönt med korta dagar resten av veckan, har jobbat så mycket en längre tid så det är skönt att bara få glida igenom en arbetsvecka.

RSS 2.0