Trötter..

Jobbar och står i hela dagarna, även när jag är hemma och hälsar på. Men skönt att ha något att göra, annars degar man ju bara bort dagarna och det räcker med att jag bara slappade i Ö-vik..(: Men då behövdes det.. Var så slut.

Imorgon ska jag till Elin och fixa naglarna. Ska bli skönt. Var ett bra tag sen jag gjorde det. Känns som att det behövs. De går bara sönder hela tiden som det är nu. Och det funkar inte. Ser ut som skit.

Bara en dag kvar att jobba nu, sen blir det bröllop och partaj för hela slanten på lördag. Jag längtar..

Trött som få, ska krypa ner i sängen redan nu tror jag. Känns som att det behövs.

Shoppingresultat (bild)

Nu har jag precis kommit hem från Ö-vik. Jag och Sophie startade vår trip tidigt i morse, för att hinna med ett shoppingstopp i Sundsvall. Det blev bara ett par supersnygga stövlar från Esprit för min del.

basic buckle boots
De skor jag köpte påminner väldigt mycket om dessa, men det är ett till spänne högst upp på skaftet och så är skinnet präglat.
De är helt grymma. Jag är verkligen nöjd!

Vad händer härnäst?

Imorgon bär det av söderut. Jag och Sophie startar med ett stopp i Sundsvall, där vi har bestämt oss för att spendera lite pengar (lönen kommer ju imorgon..). Därefter fortsätter vi till home, sweet home...
Ska bli himla mysigt att få komma hem till mamsen och papsen igen och bara mysa lite. Jag ska i och för sig jobba onsdag, torsdag, fredag och måndag, tisdag. Känns kul att få jobba hemma igen, där saker och ting fungerar lite bättre än där jag den senaste tiden har jobbat. :) Hoppas nu bara att ingen från mitt jobb läser detta..

Nej, ska kika lite på Seifeld nu och sen krypa ner i sängen.
Blir en tidig morgon imorgon, vi ska åka härifrån redan 8:30.

God natt och sov gott världen!

Måndagsplaner

Halvmulet väder idag. Inte en aning vad jag ska hitta på.. Eller där ljög jag allt lite. Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag ta och packa ihop mina saker inför hemresan imorgon. Jag förstår inte hur jag ska lyckas få med mig allt hem, men det får nog gå.. Jag lär ju packa bra också, så att jag får med mig allt på tåget. Jag kan inte ha allt för mycket påsar och väskor med mig, för då kan jag ju garantera att jag kommer att glömma något, och det vill jag ju verkligen inte!
När jag har packat klart allting kommer det nog att vara i hög tid att gå och möta Sophiejobbet. Då ska vi gå och äta en god lunch (eller varför inte ta en god snickerstårtbit?).
Lär ju passa på och fira lite när det är sista dagen här...

Tack och hej, leverpastej...:P


Vacker söndag

Idag skiner solen och det är en väldigt fin höstdag här uppe. Jag och Sophie har redan hunnit med en morgonpromenad i det vackra vädret, Underbart! Resten av dagen vet jag inte alls hur den ska spenderas. Det återstår att se.

Hoppas att alla andra har minst lika fint väder som vi har det här uppe i norr. (:

På smällen

Igår var det bio med Sophie och Adam. Vi kikade på filmen "På smällen".
Himla rolig film som jag verkligen kan rekommendera.
Skrattade sjukt mycket åt filmen.
Skönt att få skratta ur sig rejält ibland.



24 åriga Alison Scott är en lovande nöjesjournalist, som efter en blöt kväll på krogen hamnar i den charmige slarvern Ben Stones säng. Den högst tillfälliga sexuella förbindelsen resulterar i att Alison blir gravid. Inför utsikten att ensam ta hela ansvaret bestämmer sig Alison för att ge den godhjärtade, men lite töntige Ben en chans. Ben inser att han antingen måste få ordning på sitt liv, eller svika sitt barn. Ben bestämmer sig för att ta sitt ansvar, men att gå på date för att lära känna modern till hans kommande barn.


Ensam idag..

Idag jobbar Sophie, Men bara 12-18:15 och det går ju ganska fort. Jag hade tänkt att jag skulle ta och kika lite på Beck och gå en sväng på stan. Har sett några blusar på Lindex som jag måste in och prova. Bland annat denna:



Beck filmen har jag såklart inte hittat än, men jag får väl fråga Adam när han kommer hem så kan jag kika på den på eftermiddagen. Kanske ska sätta fart nu då och springa en runda på stan..(:

Ö-vik

Nu sitter jag uppe i Ö-vik hos Sophie och Adam och väntar på att Sophie ska bli klar så att vi kan gå ut och äta lunch och "göra stan".. (: Tycker om Ö-vik, det är så himla mysigt här. Flög upp hit i natt, Landade vid 00 och då var lilla Sophie så gullig och stod där och väntade på mig.. Hon är så himla go´.

Nej, nu ska vi strax gå.
Ha en trevlig dag!

Vad hände igår?

Igår kom ju Sara som sagt ner hit till mig. Jag plockade upp henne på centralen och vi åkte till min lägenhet för att äta lite mellanmål. Efter det åkte vi ut till IKEA för lite shopping. För min del blev det en matlåda och en matta. Vi hann även med en middag där ute.
Efter mat och shopping på IKEA så begav vi oss till Gränby, dör det var tänkt att vi skulle hitta en massa fint, men så blev det inte. Vidare hem där vi bara tog det lugnt och snackade en massa skit. Härligt!(:
Vid 23 tiden tog vi bussen in till stan för att ta oss en drink. Vi gick till puben där "fasters" man jobbar, Buddys. Satt där en sväng och bara myste. Sen beslutade vi oss för att besöka MAX för lite nattmat innan vi fortsatte hemmåt. Med taxi denna gång. (:

Idag vaknade vi tidigt, och det passade ju bra eftersom jag hade tvätt tid. Slängde in en maskin och så drog vi ut till IKEA för ett till besök. Vi hade kommit på en massa som vi glömt när vi var där tidigare. Så idag blev det en till matta, likadan som igår, men dnna får ligga nedanför soffan. Det har blivit jättemysigt här hemma nu.

När Sara åkt hem med tåget så begav jag mig till farfar. Vi har hunnit med en sväng på stan och sedan ätit en god middag, med både efterrätt och fika. Snacka om att jag är proppmätt..(:

Väntar nu på att se om Annika ska höra av sig för att hjälpa mig med mitt hår. Men det kanske börjar bli försent, vad vet jag!?


Förbannad!

Har haft tvätt tid nu på morgonen. Jag slängde in sista maskinen innan jag och Sara skulle åka ut till IKEA. När jag nyss kom hem och skulle skynda mig att plocka ur maskinen, för att min tid var slut, så har inte tvätten blivi sköljd och centrefugerad(eller hur det nu stavas!?). Gissa om någon är grymt förbannad nu!? Fan, vad jag vill ha en tvättmaskin i lägenheten. Åhh... Så nu lär jag ta med mig tvätten till farfar och tvätta om den där. Typiskt!

Lördageftermiddag

Nyss varit och hämtat Sara. Himla skoj att hon har kommit för att hälsa på..(:
Hann med ett besök ute hos Carro också i Örsundsbro. Trevligt att snacka lite skit och fika.

Nej, blir nog inget mer skrivet här förrän imorgonkväll.
Ha en trevlig helg!

Pyssel

Nu har jag plockat ihop lite, så att Sara kan komma innanför dörren. Jag förstår inte hur jag kan lyckas med att stöka ner så mycket. Borde nästan få medalj för det.. Eller inte..;)

Ska ta en dusch nu och sedan dra ner på stan. Ska lämna tillbaka mattan, som absolut inte passade och sedan köpa ramar till två kort jag hittade när jag packade upp lite.
Det är på mig och kusin Sophie, från studenten. Väcker så härliga minnen att jag måste ha dem framme. Vill ta om studenten!

Ska försöka hinna förbi farfar en sväng också. Har inte träffat honom på allt för länge nu.

Dax att sätta lite fart kanske?!

Sommar 2007

Jag vill spola tillbaka tiden och återuppleva SOMMAREN 2007!
Även fast jag har jobbat hela sommaren så har jag haft en alldeles underbar sommar med mina pinglor Jenny och Caroline. Tror att det var längesen jag hade en så härlig sommar. Alla vinkvällar på Jennys balkong, slappa söndagar hos Caroline. Alla måndagar på Tingsnäs med Jenny och grabbarna, Orsayran med pojkarna plus alla lördagar på Wasastugan.. (: även efterfesterna (;

Åhh, allt jag kan säga är väl: "If I could turn, turn back the hands of time"

Lördag:)

Äntligen lördag och jag är ledig! Skönt kan jag lova. Men bara för att jag kunde ha sovit ut idag så vaknade jag strax innan nio. Men jag var väl utsövd då antar jag?! (:

Idag kommer Sara hit. Ska bli himla skoj. Vet bara inte riktigt när hon kommer. Hon har inte åkt hemmifrån än så.. Men hon är väl här innan kvällen iallafall. (:

Frukost time!

Längtar till torsdag, ska åka till Sophie då. Saknar henne så..


Investering

Idag kunde jag inte låta bli att köpa denna.



Har länge kikat på den, utan att komma till skott. Men när Therese igår sa att hon tyckte att jag skulle ha den så bestämde jag mig. Har dock inte hunnit med att prova den än. Har inte orkat.



Är lite sugen på denna med, men vet inte om jag passar i den..?! Får ta och gå ner på stan imorgon och prova den. Om de nu har hunnit med att få fram den i butik vill säga?!

Ledig helg

Denna helgen är jag ledig. Jobbade till 19 ikväll. Känns att jag har jobbat lite mer än 45 timmar denna vecka. Men det är skönt också. Är ju så otroligt rastlös så det är bra. Och pengar behöver jag ju också så...(:

Igår var det middag och vin hos "faster" Lena. Himla trevligt. Blev lite väl sent bara. Kändes när jag vaknade att det dracks en hel del vin igår, men trots det så gick det fint att jobba. Skoj att få åka till en annan butik också..

Imorgon kommer förmodligen Sara ner til mig. Blir himla skoj isåfall. Så kan vi bara slappa och snacka en massa skit..(: Det är ju inget vidare att sitta ensam en lördagkväll och utgång är ju bara att glömma när man i stort sätt är pank.

På torsdag ska jag åka upp till Sophie. Ska bli skoj. Har inte varit i Ö-vik på ett år. Tycker att det är himla mysigt där faktiskt. Och så får jag mysa en massa med Leo!

Dagen känns bra

Idag känns det bra. Jag vaknade lätt när klockan ringde och begav mig ut på en promenad. Det är så himla skönt att gå ut på morgonen, bara inandas frisk och fräsch luft och få vakna till ordentligt.

Idag är det jobb, 11-19:15. Innan jag börjar ska jag och hämta mina och Jennys biljetter till Thailand. Ska även försöka hinna köpa en matta till min hall. Har hittat en fin på Indiska som jag tror hade passat fint. Har i och för sig bara sett den i skyltfönstret, men den kan nog bli bra.

Dags att sätta fart nu, så att jag hinner det jag ska innan jag börjar.

På lördag kommer Sara! (:

Lite bättre..

Idag känns saker och ting lite bättre. Men jag har haft det bättre.

Skoj i Uppsala iallafall, jag får jobba mycket nu. Har bara varit ledig en dag här nere sen jag flyttade och det känns skönt. Är ju lite för rastlös för att bara gå och dra benen efter mig... (: Det är faktiskt riktigt skoj att jobba på stora butiken. Hoppas bara att det fortsätter. Ska ju och jobba på en annan butik på fredag. Skoj!

Har funderat en massa på allt, men vet inte riktigt vad jag kommer fram till..
Eller jag vet snarare att jag inte kommer fram till något över huvud taget.

Vuxen

Varför kan man inte spola tillbaka tiden och få vara typ tio år igen och veta att mamma och pappa kan lösa alla problem?!


Vill inte vara vuxen!

Vad kan det vara?

Jag tror att jag kan ha blivit drabbat av en hemsk höstdepression.
Vad kan det annars vara?!
Allt känns bara så himla jobbigt just nu.
Har ingen ork till någonting.


"Efter regn kommer solsken" ..

Lördag

Om det blir utgång ikväll!? ;)
Wasa, here I come...

Jobbigt

Snart orkar jag inte med mer...
Varför kan det aldrig få vara bra?

Snälla, kan man aldrig få vara nöjd!?
Jag tror att det är någon "där uppe" som vill mig något illa.

Jag skulle bara vilja att livet kan gå vidare utan en massa sånt här.
Snälla!?

Fredagkväll

Nu är det dags att krypa till sängs. Är riktigt trött.
Har ju varit uppe sen tidig morgon och orkat med att vara trevlig hela dagen.
Ska bli riktigt skönt att få krypa ner i min säng här hemma hos mamma och pappa.

Lär gå upp ganska tidigt imorgon så at jag hinner träffa dem innan de ska med tåget till Arlanda.
Jag får träffa dem igen runt den 25:e, så det är inte alls lång tid.
Hade tur också, så förmodligen får jag ta bilen ner till Uppsala igen..(:







Usch, jag har en sån där konstig känsla som jag inte kan få ut ur mitt huvud. En skrämmande tanke.
Vill inte. Orkar inte med det. Hoppas att det löser sig bra.

La musica



Just nu är det denna låt som spelas mest på min dator.

En fredag i Mora

Idag har jag haft en mysig dag med mamma på stan.
Först gick vi på Kaffestugan för att få en lunch. Det blev en fetaostpaj med soltorkade tomater och oliver, smarrigt värre. När vi satt där och skvallrade som mest så dyker syster yster upp med lilla söta Noel. Så då fick jag en chans att kramas lite med honom. Han är så himla söt och go.



Efter lunchen gick vi till Lindex för att kolla upp vilka tider jag ska jobba i slutet av september. Fick mig en tröja där, som jag för övrigt har klurat på ett tag. Himla skön är den.
Vidare till alla små affärer här, men hittade absolut ingenting av intresse. In på bolaget för att ladda upp inför morgondagen, och sedan vidare till ICA för lite mat. Där blev vi kvar en bra stund, för det var något strul med mammas icakort så personalen fick ringa en massa och skälla lite..(:

Väl hemma gjorde jag iordning en cheescake inför kvällen. Ska bli lite mysmiddag med familjen, minus Joel som skulle fira någon vän som fyller 18 idag.


Åh vilket sug

Jag vet inte vad det är med mig, men jag känner att just nu behöver jag en sån här liten gullig sak...



Give it to me...

Hemma är alltid hemma

Nyss hemkommen till mamsen och papsen. Skönt. Hunnit med att snacka lite skit med mamma och nu ska vi bara byta om och sedan dra ner på stan för att äta lite lunch.. Smarrigt värre..(: Kan ju hända att det kan bli en lunch på Helmers...



Känner mig lite trött, kan vara pga att jag fick lov att gå upp före 6 imorse för att hinna med mitt tåg hem. Drygt värre. Kunde bara sova någon timme på tåget också. Så himla osköna säten där.

Flagnar såklart på armarna också. Typiskt!

Imorgon bär det av norrut.

Imorgonbitti hade jag tänk bege mig hemmåt. Ska bli skoj att hinna träffa mamsen och papsen en sväng innan de åker till Turkiet. Så imorgon är det shopping inplanerat med mamma. Vet bara inte för vilka pengar jag ska shoppa, men det brukar lösa sig när hon är med..(:
Har inte bestämt mig än för vilket tåg jag ska ta. Antingen det som går redan 6:56 eller det som går vid 8:26. Jobbigt att gå upp tidigt, men det tåget går hela vägen in till stan, de senare tåget måste jag kliva av på stationen och gå hem ifrån, och det känns ju grymt drygt. Så förmodligen blir det det tidigare tåget. Men jag hinner ju ändra mig än. Hade varit skönt att få åka taxi till stationen, men det räcker nog inte mina pengar till just nu.

Har jobbat idag. 9-19:15. Lång dag, men den gick fort tack vare trevliga arbetskamrater. Jag och Jenny har skrattat en hel del idag, tack och lov! Fick även lite tider för nästa vecka. Ska jobba både måndag, tisdag och onsdag. Skönt. Det är ju bara nästa vecka jag kan jobba i stort sett denna månad. Och så tre dagar hemma. Behöver alla tider jag kan få, men jag tackade faktiskt nej till att jobba imorgon. Då hade jag inte hunnit träffa mams och paps, och det vill jag ju.

Nej, om jag ska ta och plocka ihop lite i lägenheten då och packa så att jag kan krypa till sängs snart. Hade varit grymt skönt. Är så himla trött.

Ha en trevlig kväll allihop.

Underbara plagg

Eftersom mitt klädkonto för denna månad sedan länge är tömt så får jag för tillfället nöja mig med att sukta efter dessa underbara skapelser på internet istället. Som ni kan se, om ni inte redan visste det, så är jag riktigt svag för svart och vitt. Enkelt och klassiskt.

TFNC Metallic Strap Jersey DressAll Saints Silk Ribbon Tunic Dress
Ted Baker Angel Sleeve Jersey DressOff Shoulder Top in the style of Victoria BeckhamChunky Wrap Cardigan in the style of Angelina Jolie, Mary-Kate Olsen, Sienna MillerSlub Jersey CardiganRock Tour T-Shirt in the style of Ashlee SimpsonRock Print T-shirt in the style of Jessica SimpsonAll Saints Backless Printed History TeeUnicorn Print HoodyOversized Shirt in the style of Lauren BlackFitted Shirt in the style of Paris Hilton

Alla desa bilder kommer från
asos.com

Nedräkningnen har börjat..

Nu snart börjat Idol. Som vi alla har längtat efter att få se många ur svenska folket bli förnedrade inför resten av befolkningen. I like(:



Såg förresten i Svensk Damtidning att Carina Berg (som är programledare för Idol) har blonderat sitt hår och var grymt snygg i det! Blivit inspirerad av Carolina Gynning kanske?

Cypern

Igår kl. 19:00 landade jag och JennyArlanda igen, efter att ha spenderat 7 dagar på Cypern. Vi har haft det riktigt bra där, om inte lite för varmt. Men men, det var tur att det fanns skugga att ligga i..(: Fick ju värsta chocken när jag klev ut från Arlanda och kände kylan som kröp in överallt. Tack vare den så börjar jag nog bli sjuk nu med halsont och huvudvärk.

Cypern var riktigt bra. Vi bodde i Larnaca, nästan vid stranden. Men föredrog poolen som låg på taket. Det var mest fördelar med att ligga på taket, då det fanns skugga och servering med god mat och dryck (;


Under veckan har vi hunnit med att ligga i solen, bada i havet, ligga i skuggan, bada i poolen, druckit färgglada drinkar, lärt känna norrmän, cyprioter, filipiner och kineser.



Behöver jag säga mer...?



Jag och Jenny innan middag + Jenny på favoritrestaurangen






Alla dessa bilder är från våran favoritrestaurang - Hobos

Med ett ord kan jag sammanfatta semestern - Underbar!

Snälla, hjälp!!

Nu sitetr jag här och är skitskraj...
Det åskar som bara F-N ute.
Jag HATAR verklkigen åska.

RSS 2.0