Lättad

Utsövd och ganska pigg. Solen strålar och kylan biter i kinderna. Härlig känsla.
Ska snart iväg och jobba lite (på min lediga dag!). Blir jobb 13-20:15 idag.

Ska nog inviga några av mina nya kläder jag beställde i tisdags. Vet dock inte vad. Jag har inte hunnit med att prova dem än. Men om de svarta höga jeansen sitter bra så blir det nog dem idag. Kanske den vita "baseball"-tröjan till...? Och vita converse till det. Avslappnat men fräscht..

Känner mig otroligt lugn efter att ha fått svar på en fråga som jag har funderat på länge. Underbart är det enda jag kan säga!

Har en sak på gång, vi får se hur det blir med den, men jag är spänd till tusen. Om det går vägen kommer jag växa enormt som person, det är jag helt säker på!

Dagens shopping!


Lite användbara toppar



Oversize toppar, alltid bra att ha ;)



Grymt snygg kavaj..
Även ett par svarta highwaist jeans, som jag har längtat!



Svart hästjacka (perfekt alla ruggiga vårdagar) och riktigt läckra örhängen.


Nu längtar jag bara tills alla dessa varor kommer. Det känns som att jeansen kan bli riktiga favoriter. På torsdag kommer dessa underbaringar..  :)


Tidig morgon + shopping

God morgon!

Helgen har varit bra. Blev en utgång på saluhallen med tjejerna. Trevligt! Dock orkade jag inte vara kvar så länge, drog hem strax efter kl 02. Var så sjukt trött. Söndagen slappade jag bara heeela dagen. Så värt! Ibland behövs det bara att inte behöva göra något alls. :)

Jobb igår (och jag vaknade, tro det eller ej, upp pigg!!), rikitgt lugn dag. Dock hände en sak som kommer ge mig lite extra jobb. Men men..
Hann med en riktigt skön promenad med Johanna på kvällkvisten också. Shit, vad mina ben var slut när jag kom hem. Så himla skönt! Tack, Johanna!:)

Idag väntar jobb från 11-20. Är uppe tidigt för att det ska tydligen komma någon tekniker från com hem och fixa något. Aja, det blir nog bra. Känns som att jag komer att ha en lång förmiddag då jag är uppe och redan duschad. Inte ofta det händer kan jag ju lova.. ;)

Ska kika in på ginatricot och beställa hem lite godbitar nu. Det är jag värd! :)
Kommer en uppdatering senare med vad jag klickade hem.

Fredagsmyyyys

Fredag idag och nyss hemkommen från jobbet. Ska slänga i mig en paj och sen dyker fröken Olsson upp. Det blir lite vin och en massa skvaller, det är nästan två veckor sen vi sågs och hördes.. Kommer bli en bra kväll.
Synd bara att jag mår lite illa, vilket jag har gjort hela dagen. Bara jag inte blir sjuk. Har ju en rolig dag imorgon att se fram emot så nåde mig om jag inte kan genommföra den..

Nej, nu är det dags för lite mat. Kanske slänger in en uppdatering senare..

Skoj skoj

Glädjande att se att många av er hittat tillbaka..:)

Ska ta itu med all tvätt som ska sorteras. Inte så lite kan jag lova då jag har tvättat ca fem veckors tvätt idag.. Men det måste ju göras. Påminnelse till mig själv: "Låt det inte gå så långt emellan tvättiderna, det blir så sjukt mycket att ta hand om!"

Ska nog göra en tidig kväll sen, har två dagar kvar att jobba denna vecka och jag hoppas på lite mer folk än vad det har varit i början av veckan. Så kom igen gott folk, handla på Gränby Centrum i helgen!

Buffelibuff..

Nyss hemkommen från gymmet. Dock hade jag inte så mycket energi som jag hade hoppats på, men slut är jag iallafall, tack vare roddmaskinen. Det är huvudsaken!
Farfar ringde just och bad om smakråd till sina nya brillor, så ska ta och hoppa in i duschen strax och sätta lite fart och sen knalla bort till honom. Har inte varit där sen nyårsafton, så det är väl på tiden nu...

Har inte direkt några större planer för dagen sen, förutom att lägga upp lite kläder på tradera. Om någon har tid och lust att ses så hör gärna av er.. Vill hitta på något!

Dags för punkt 2

Tvätten avklarad!
Nu är det dags att hoppa i träningskläderna och springa ner till gymmet. Känner mig riktigt laddad för att köra ett tufft pass. Kommer bli grymt kan jag lova! Ser mest fram emot att slå mina resultat på roddmaskinen, från förra gången.
Fan, vad jag älskar att tävla. Någon som har märkt det?:)



Shit vad jag längtar efter att få sätta mig på denna härliga maskin.. ;)


Ett återfall..

Okej, efter att ha fått en hel del pikar över att jag är så kass på att uppdatera här så ska jag väl försöka ta tag i detta, igen! Men det är så svårt att hitta motivationen till att plocka fram datorn när jag kommer hem från jobbet om kvällarna. Men jag ska göra ett tappert försök.. :)

Jag har inte gjort så mycket på sistonne. Helgen spenderade jag i och för sig hemma i Mora. Det var en bra helg. Jag hann med att umgås med de viktiga personerna i mitt liv, systeryster och kidsen, mormor, hann springa en shoppingrunda med mamma, och sist men inte minst hann jag med en utekväll med mina pumor!
Trots att helgen var bra så var jag otroligt lättad när jag fick kliva av tåget här hemma i Uppsala i söndagskväll.. Borta bra, men hemma bäst sägs det ju.. <3


Fick den här fina tavlan av Noel, den står nu säkert övanför min säng..

Idag är jag ledig men har en massa att pyssla med. Just nu håller jag på att tvätta all tvätt som har samlats sen i julas. Det är tur att man äger mycket kläder, plus att jag har en hel affär med kläder så att det är enkelt att förnya sig.. ;) Bara tvätten är klar ska jag springa över till gymmet för ett hårt pass som innehåller både kondition och styrka. Jag känner mig stark idag, lika bra att köra slut på energin! Tänkte unna mig lite tid i solariumet sen, kommer att förtjäna det plus att det vankas utgång på lördag och jag vill inte vara helt genomskinlig då..
När jag kommit hem från gymmet ska jag slå på stort och fixa klart med mina garderober. samt rensa ur lite jag har lessna på och lägga upp dem till försäljning på tradera, så håll utkik! Shoppa, shoppa! ;)


Rastlös till tusen

Söndag idag och jag har varit ledig i fyra dagar. Börjar bli riktigt rastlös. Det senaste dygnet har jag inte gjort någonting och det stressar mig något otroligt! Men jag kan ju lova att jag är utvilad iallafall. :)

Nyår var jättebra. Vi hade middag här hemma och stannade här tills efter tolvslaget då vi drog upp till Salabacke istället, där vi lyckades krascha ett vinglas, som jag såklart trampade in i foten. Kunde inte gå igår pga svullnad, men jag tror att det börjar ge med sig lite nu.


Jag och Sabina


Mia, Linda och grabbarna


Linda, Sara och Elaine förbereder efterätten

Sitter och väntar på att Sabina ska dyka upp så ska vi äta potatisgratäng, kött och pepparsås. Kommer bli grymt!


RSS 2.0