Lika bra att lämna in för idag...

Mår inget vidare ikväll. Lika bra att krypa till sängs och hoppas på att jag är lite piggare imorgon. Dagen har varit bra, har hunnit med en del. Dock inte så mycket som jag hade hoppats på. Ny dag imorgon, vilket betyder nya utmaningar. Jag startar med att åka till Gävle över förmiddagen, tillbaka i stan vid lunchtid..

Tack och godnatt!





P.S Imorgon kommer mina favoritpinglor hem från sin långa trip i Thailand. Som ni är efterlängtade!! :)


Ni är helt underbara!


VIP-kväll i Forum

~*~ Tidsinställt inlägg ~*~

Direkt efter jobbet ska jag stressa ner på stan för att förhoppningsvis träffa Angelica och kila bort till Karolin i Forum på deras VIP-kväll. Ska bli spännande och se vad det erbjuds i de olika butikerna, det kanske finns något som jag behöver.. Vilket det allt som oftast gör.. ;)

Imorgon bär det sen av till Gävle med chefen. Ska ha budget genomgång, vilket ska bli otroligt intressant. Sen blir det en massa kontorsarbete hela nästa vecka.. Kommer vara helt tom i huvudet efter det kan jag lova! :)

Aja, hoppas att er kväll blir lika trevlig som min.. :)


Börjar tagga inför lördag med denna.. :)


Skön låt...

~*~ Tidsinställt inlägg ~*~



Precis i detta nu kör min arbetsdag igång.. Vad kan passa bättre än lite skön musik då? :)
(Och ja, efter några genomlyssningar så blir denna bättre och bättre...:))


Väckarklocksproblem!

Jag måste vara en utav världens sämsta på att komma upp i tid. Jag hör verkligen inte väckarklockan, vad är det för fel?! Det är inte direkt så att det är låg volym eller så på den... Ställde klockan på 7 innan jag somnade igår (vilket för övrigt gick väldigt bra...:)) men vaknade 8:45, av mig själv! Jag måste se över klockan på den där telefonen. Det är inte okej! Annars får jag väl investera i en gammaldags väckarklockan som ringer så där sjukt högt!

Nu är det dags för frukost och sen väntar en spännande dag på jobbet!

Hörs då!


Blandade känslor

Jag som har haft en sån trevlig kväll med lillebror, upptäckte nyss något som gjorde mig otroligt förbannad! Men men, jag får väl ta tag i det imorgon istället för att irritera mig på det nu, för då lär jag ju aldrig somna..

Ska ta och koppla in dvd:n i sovrummet och välja ut någon gammal goding att kika på så kanske jag kan somna någon gång. Har ju inte sovit ensam på så länge att jag sover riktigt dåligt när jag får lov att vara ensam. Jag tänkte då att dvd:n kan vara ett bra substitut.. :)

Nu ska jag ta och borsta tänderna och hoppa ner i sängen.
Morgondagen ser jag fram emot med förväntan!

Hur svårt ska det behvöa vara?

Nu har jag försökt att komma fram till dessa viktiga människor i över e timme, man kan ju undra vad det är för fel. Har alla andra människor i den här staden fått för sig att ringa samma människor exakt samtidigt som mig?! Man undrar ju!!

Ska väl ta och läga lite lunch, hoppa i kläder och bege mig ner på stan en sväng, samtidigt som jag försöker att få tag i dessa människor.

Good luck to me!!

Slutar samhället att fungera mellan 12 och 13?

Shit vad jag har saker att fixa idag. Har ringt en del telefonsamtal, men av någon konstig anledning så har alla råkat vara på lunch exakt samtidigt. Konstigt det är i detta land, hela landet kan ju inte sluta fungera för att klockan är mellan 12 och 13, eller? Det går ju inte att få tag i en enda människa då. Otroligt dåligt faktiskt!

Men aja, nu är klockan över 13 så nu är det väl bara att ta fram telefonen igen och jaga runt efter dessa viktiga människor på nytt!

Hörs då!

Sista dagen

Idag är det sista dagen på semestern. Men vad gör det. Jag längtar faktiskt efter att få åka och jobba imorgon, jag känner mig riktigt taggad inför det! Full av energi är jag kan jag lova.. Underbart! Och tur är väl det eftersom jag har en hel del att ta itu med direkt det kör igång imorgon..

Men innan jag ska lägga allt fokus på jobbet så ska jag hinna med att fira världens bästa lillebror idag! Först blir ddet fika hos farfar och sen kör vi en middag på Kho Pangang. Smarrigt värre kommer det att bli kan jag lova!


Grattis älskade lillebror!!


Onsdag 26/10 2010

Det kan inte vara möjligt att en sån liten tjej kan ha en sån röst.. Hon är ju för tusan bara tio år gammal!

Det  är helt otroligt...

Idag har jag hunnit med att bädda rent, tvåttat fyra maskiner, promenerat med Sara och Izzy. Nu sitter jag och väntar på att hoppa in i duschen. Ska bara kika klart på ett tv-program. Ikväll blir det middag med Sabina, jag undrar vart vi ska gå. Vet inte riktigt vad jag är sugen på... Men hon kanske har något bra förslag!?

Imorgon är det sista dagen på semestern, sen är det bara direkt tillbaka till verkligheten. Ska bli skönt att få lite rutiner igen. Som det är nu så bara degar jag igenom dagarna, och det är inte okej! :)


Roligt klipp

~*~ Tidsinställt inlägg ~*~



Jag kan verkligen inte få nog av dessa klipp när människor gör illa sig, skrattar tills tårarna rinner..
Jag tror att jag måste vara en riktigt ond människa innerst inne.


Sängen kallar...

Jag ska strax ta och krypa ner i sängen. Måste gå upp tidigt imorgon och tvätta. Men jag sköt på tvättiden en timme för att inte behöva kila upp i ottan. Sen har jag planer för dagen. En massa som måste göras..  :)

Lillebror har varit här på middag, det blev lax med chili/paprika/fetaröra, och till efterrätt kladdkaksmuffins. Godare än godast kan jag lova... Dags att plocka ihop maten som blev över så att jag är redo med matlådor när det är jobbdags igen.

God natt på er!

I´m in love

~*~ Tidsinställt inlägg ~*~


Förhoppningsvis kör jag en dans med min dammsugare i detta nu. Annars kommer jag bli otroligt less på mig själv. Noll karaktär är vad jag har!


Semester

Har varit ute på en promenad med Sara och Izzy nyss. Riktigt skönt var de att traska runt i solskenet och inandas den klara höstluften. Vid såna här fina dagar gillar jag verkligen hösten..

Ska ta och städa av här hemma nu, eftersom jag får besök av lillebror ikväll och annat besök imorgonbitti. Vill ju inte att det ska synas så väl att jag inte är ett proffs på att städa. Ibland måste man ju bjuda till lite.. ;)
Sen lär jag kila bort till Kvarnen och handla mmiddagsmat, lillebror kommer ju och äter med mig ikväll så då ska vi ju såklart ha något gott.. :)

Nej, kanske ska ta tag i den här dagen då, klockan är ju trots allt snart 16 och jag sitter fortfarande i mjukiskläder. Inte okej, trots att jag har semester...


Så skön


Man kan inte annat än ha ett leende på läpparna efter denna..


Åter igen..

Okej, ska jag ta mitt förnuft till fånga och skriva i denna bloggen elelr ska jag ge upp detta?! Jag har ju en trogen skara som är in här varenda dag och kikar runt. Känns som att ni förtjänar mer än att bara se samma gamla inlägg hela tiden.

Den senaste tiden har jag inte haft tillgång till datorn, eftersom jag har ett sånt upptaget liv.. ;)

Förra veckan spenderades på Gran Canaria med lilla mamsen, har tyvärr inga bilder därifrån, men kan lägga upp några på det underbara hotellet vi bodde på..

Sunprime Atlantic View Suites & Spa

Ena poolen på området



En annan av de tre poolerna

Summasummarum så var resan kanon. Känner mig ordentligt utvilad och full med ny energi inför all julförsäljning, som snart borde ta lite fart.. :) Tre dagar kvar att njuta av ledighet, men jag måste erkänna att jag är rastlös och längtar tillbaka till jobbet. Tänk att man kan ha sån tur att få känna så!


Sömn, sömn, sömn

Så himla skön dag idag. Sovit till och från hela dagen. Vet inte när det hände senast. Men som jag var värd det!
Det är nog tur att det bara är två dagar kvar att jobba och sen semester, med tanke på hur trött jag är hela tiden.
Igår efter jobbet åkte jag, Karolin och Angelica och kikade på innebandy. Riktigt skoj faktiskt, jag som inte har varit på innebandy sen jag gick på gymnasiet. Efter innebandy tog jag och Karolin ett glas vin och sen var det kvällen. Skönt med en lugn fredagkväll efter en hektisk vecka.

Strax kommer Johanna hit på lite middag. Ja, ni läste rätt! Jag ska laga middag. Dock blir det inget avancerat, jag tänkte slå till med Lövbiff, pommes och bea. Är så sjukt sugen på det.

Fan, om en vecka ligger jag i solen och bara njuter av lite ledighet.. För det är jag värd! :)

In the name...

Hade bestämt att gå och träna med Sabina kl 9 imorse, men jag har sovit dåligt, haft ont i hela kroppen. Misstänker att kroppen börjar ta ut semester i förväg. Inte okej! Det blev iallafall ingen träning.
Jag har hunnit med att tvätta sex maskiner tvätt, strukit tre par gardiner och satt upp dem, bytt överdrag på sofforna, bytt ut alla mattor, överkast, bäddat rent, dammsugit och städat badrummet. Idag är jag effektiv trots att jag inte mår helt hundra, men vad gör det om hundra år!?

Ska snart bege mig bort mot jobbet. Har bara fyra dagar kvar att jobba, sen är det semester.. Wiiiihhhoooo! :)


Åååååhhhhhh.....

Blir lite småless på mig själv ibland. Varför fick jag lov att plocka fram den här nu?
Startar ju upp en hel massa tankar som jag hade packat ner för ett bra tag sen..



Allt känns skumt nu..

Wake up

Det borde vara olagligt att vara såhär trött.. Fatar inte hur jag ska orka/hinna med allt innan jag måste hoppa på cykeln och trampa iväg till jobbet. Men det får väl bli som vanligt - frukost på jobbet.. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att somna på kvällen, jag gick och la mig vid 21:30 igår, men lyckades inte somna förrän vid 24. Och då var jag ändå väldigt trött.





Idag är det verkligen jobb heeela dagen. Ända till stängning, men vad gör det när man har ett sånt roligt jobb som jag?!:)

Dags att leta fram några kläder så att jag kan sticka iväg strax.

Hoppas att ni får en lika bra dag som jag kommer att ha!

Så jävla nöjd!

Träningen gick grymt bra. Tömde mig rejält! Så himla skön känsla när det är klart.. Tänk om jag bara kunde tänka lite mer på det så kanske jag kan hålla i det här med träning. Jag gillar ju det egentligen, det handlar bara om att inte sätta ner rumpan när jag kommer hem från jobbet..
Kom igen Isabel, bit ihop lite nu! (Tänkte att lite pepp kanske kan motivera... ;))

Nu blir det duschen och sen lite middag, ris med sesam nuggets. Smaskens!


Kvällens middag


Det nog hända att det blir sängen sen, en lång dag väntar imorgon..




Nu har tankarna börjat snurra igen.. :(

Gymmet kallar

Nyss hemkommen från jobbet. Ska strax hoppa i träningskläderna och bege mig bort till gymmet. Ska bli skönt att få bort lite irritationer. Dagen har annars varit bra, hunnit med bra mycket mer än jag trodde var möjligt. Både novemberschema + nästan hela julschemat klart. Jag är rätt grym ändå.. ;)

Nej, dags att hoppa i träningskläderna innan jag blir allt för bekväm här i soffan..

Hörs då!



Se hela bilden













Man vill ju inte direkt sluta som den här bruden...


Monday morning

Grymt trött idag, men har ändå så otroligt mycket energi! Skönt, eftersom jag ar en hel del att stå i idag..
Sen får man ju inte direkt mindre energi av denna låt. :)


Efterlängtat!

Blev ingen middag med lillebror ikväll, han var alldeles för trött efter en slitig natt på jobbet.. Stackarn!
Men det betyder ju då att jag kan äta efterlängtad sushi till middag! Underbart! :)







Börjar få en konstig känsla...


Fullt upp senaste dagarna..

De senaste dagarna har det varit full fart i mitt liv.
I veckan blev det klart med en hel del förändringar på jobbet och jag tror att det kommer att blir riktigt bra..
Under helgen har det varit Modehelg uppe på Gränby Centrum så jag var in och jobbade i lördags. Hallå, vad mycket folk det var och vad stökiga de var. Men det är så sjukt skoj att jobba såna dagar! Tiden bara rusar fram. Riktigt skoj!
Efter jobbet stressade jag hem och vilade lite innan jag och Sabina skulle bort till Karolin på inflyttningsfest. En massa brudar var där och det var trevligt. Dock följde jag inte med tjejerna ut, var helt slut så jag beslöt mig för att gå hem och sova istället, vilket jag verkligen behövde!

Idag har jag efter att jag spenderade lång tid i sängen varit ut och promenerat med Karolin och sen suttit här framför min kära dator och jobbat med scheman. Inte allt för skoj, men det är sånt som ska göras och det blir inte bättre någonstanns av att skjuta på det..

Nu väntar jag på att kkära lillebror ska vakna och höra av sig så vi kan käka lite middag. Mysigt att spendera lite tid med honom. Men innan han dyker upp ska jag nog slå på stort och plcka ihop här hemma och göra något som är välbehövligt - rensa ur kylen... :(



Riktigt fräscht det ser ut med bara en massa frukt i kylskåpet...
Så vill jag också ha det.. :)


Finally friday

Som jag har längtat efter helg! Dock så måste jag jobba imorgon med eftersom det är modehelg på Gränby Centrum. Jag tror på mycket folk både idag och imorgon!

Det blev lite sovmorgon idag. Sk asnart iväg på ett föredrag med Lottie Knutsson från Fritidsresor. Ska bli riktigt intressant. Sen väntar en rolig dag på jobbet, med schemaskrivning som första prioritet. Lite småstressande!

Hoppas att ni får en bra dag!

RSS 2.0