Dagens investering

Dessa plagg har jag investerat i idag. Kände att jag var värd lite nytt efter de tunga dagar som har varit..


Stickad cardigan

Oversize t-shirt


Glittrig kavaj


Offwhite/black blazer


Guldmetallic tröja


Glittrig finstickad tröja


Glittrig tubtop


Stickad cardigan

Dessa kreaktioner kommr dyka upp i slutet av veckan, som jag längtar!! :)


Onsdagmorgon

God morgon!

Nyss hemkommen från P. Var så trött i morse att jag behövde få sova lite till. Men då har jag ändå sovit ca nio timmar. Hur kan jag fortfarande vara så trött!?

Ska snart iväg till jobbet. Jobbar stängning ikväll. Men vad gör det, har en ledig dag imorgon så då ska jag sova!! :)

Nej, jag kanske ska betala lite räkningar och beställa hem lite nya kläder, som jag aldrig gjorde igår.. :) Jag känner att jag är värd lite nytt just nu. :)

Ha en bra dag!!

we-eat-problems-for-breakfast

Jobb jobb jobb...

Sitter hemma och sliter med scheman idag. Har ett litet lunchbrake just nu. Blir helt dum i huvudet av att sitta framför datorn hela dagen. Ska ägna mig åt lite shopping nu, för att skingra tankarna lite. Allt i mitt liv rullar på bra nu, känns skönt. Dock har min värk i foten kommit tillbaka. Men man kan väl aldrig få vara helt nöjd.. :) På eftermiddagen ska jag träffa lillebror. Han ska få sin födelsedagspresent av mig. Får hoppas att han blir glad, dock är jag lite tveksam. Men men, det är något han verkligen behöver iallafall. :) Nej, dags att äta lite mat så att jag orkar ge 110% sen och bli klar med schemat. Hoppas att ni har en bra dag i dimman!

Trött tröttare Isabel..

Blandade känslor. Just nu känner jag mig otroligt förvirrad. Kan tänka mig att det känns så här att lida av skitzofreni.. Dock är jag ju medveten om att jag inte är sjuk, det är skillnaden.

Konstant trött är jag också. Låg kvar i sängen alldeles för länge idag, men jag kunde helt enkelt inte stiga upp.. Längtar ihjäl mig efter att klockan ska bli 20:30 och jag är på väg hemåt. Få krypa ner i sängen igen.. :)

Hoppas att ni alla är bra mycket piggare än vad jag känner mig! :)


Anger


Dålig karaktär

Jag skulle ha begett mig till gymmet efter jobbet idag, men jag känner mig lite utmattad så jag ligger i soffan istället. Det får bli gymmet efter jobbet imorgon istället. Sen kan det mycket väl bli middag ute med mitt hjärta. :)

Ledig helg väntar efter att arbetsdagen imorgon är över, det känns helt underbart! Vet inte när jag senast var ledig en hel helg (okej, det var inte så längesen, men de två senaste helgerna har jag jobbat iallafall!). Inga planer för helgen, förutom att jag förmodligen ska åka och kika på P:s match på lördagkväll. Hade kanske varit trevligt med en liten utgång på lördag, känner ett visst sug. År och dar sedan jag var på Saluhallen, hade kanske kunnat vara något?! Någon som är sugen?


Väntar och väntar

Det sägs ju att den som väntar på något gott aldrig väntar förlänge,
men just nu känns det som att jag väntar och väntar!

Jag hatar att vänta..


Bra start på dagen!

Ställde mig på vågen när jag gick upp i morse och vad visar den? Jo, -1.2 kilo, och detta bara på en vecka! Gissa om jag blev glad över det!? Det här sporrar mig till att träna ännu mer och äta mer nyttigt, samt så känns det lättare att avstå onyttigheter (dock kan jag erkänna att jag tryckte i mig fem godisbitar som var kvar från gårdagen, nyss...). Jag har varit riktigt flitig denna morgon/förmiddag. Gjort ansiktsmask, färgat ögonbrynen, diskat och plockat undan lite här hemma. Snart bär det av ut i det otroligt vackra höstvädret på en powerwalk med Johanna, skoj skoj!!:) Senare idag väntar ett pass på crosstrainern också (synd att det ska vara så satans tråkigt!!), jag tar som vanligt med mig Jax och grabbarna från Sons of Anarchy så jag har något att fördriva tiden med. :)

Husmor

Känner mig otroligt huslig just nu, jag har gjort ett antal matlådor och bakat goda daimkakor som jag tänkte frysa in (min vikt nedgång, ni vet), och kanske ta med och bjuda på imorgon på jobbet..:) Smarriga ser de ut iallafall.:)
Jag ska köra en svängom med dammsugaren också, men först väntar en power walk med Johanna!!
Jag undrar hur många poäng allt detta pyssel ger?:)

Haft en bra dag idag. Hunnit med det som skulle göras (förutom dammsugningen då som kvarstår), känner mig otroligt nöjd med dagen! ;)

En bild på mina läckra kakor:)


Ledig torsdag

Ligger på soffan och smälter frukosten. Ska bege mig iväg till gymmet snart, lite kondition och bålträning väntar. Jag vägde mig imorse när jag gick upp och insåg att jag har fått en liten present (läs 1kg till att bli av med!), så nu har jag lite att kämpa med.. Men det ska jag klara av, jag har ju hela 29 dagar på mig, optimist javisst!:)

Ska ner på stan en sväng, lite senare idag. Har en del ärenden att uträtta. Sen i eftermiddag ska jag träffa Johanna för en stärkande promenad och en massa snack, känns som att det är på tiden. Har inte träffat henne sen i söndags..

Åååhhhh, verkar som att alla åker utomlands just nu. Varför just idag? Jag vill också!! Längtar tillbaka till Asien...


Lunchtajm

Sitter på jobbet och har precis tryckt i mig lite lasagne. Smarrigt värre kan jag lova, jag har nig inte ätit en sån sen jag jobbade på U&P i mora för 2,5 år sedan..

Ska snart sätta igång med lite små projekt i butiken, jag har nog att göra resten av dagen.

Efter jobbet kommer hjärtat och hämtar mig, snäll som han är.. ;) Då väntar McDonalds gör vår del! Tisdagar är inte så tokiga dagar trots allt.:)

Johanna, lite tomt här utan dig!!:(


Morgon stund...

God morgon!
Har ganska nyss vaknat. Ligger i sängen och drar mig en sväng innan dagen drar igång. Tänkte starta med en pw innan det är dags för jobb 12-20:15. Kan vara skönt att andas lite luft innan jobbet väntar.. :)

Hoppas att ni får en bra dag!


RSS 2.0