Så som jag aldrig skulle bli..

Ännu en dag är över, och ännu en dag som slutar med att jag är sjukt trött. Men dagen har varit rolig, en massa att göra hela tiden. Sånt gillar jag! Fick lov att stanna 1,5 timme extra för att fixa klart lite, men det har jag igen en annan dag (hoppas jag?).

Jag ska strax krypa ner i sängen och kika på en film, känner att det lockar otroligt mycket. Ska ju upp och jobba imorgon igen, och behöver all energi jag kan få eftersom jag ränkar med mycket försäljning imorgon med.

Efter jobbet imorgon kan det hända att det blir bio eller middag med Sabina. Vi hinner inte umgås så mycket längre, eftersom jag alltid är så trött när vi ska ses och sängen/soffan lockar tyvärr lite mer. Shit, vad tråkig jag har blivit. Precis så tråkig som jag absolut aldrig skulle bli (sa jag när jag var yngre iallafall och min mamma alltid var så trött om kvällarna, förlåt mamma!;)).

Jag lär ta ooch plocka ihop lite här hemma och göra klart mina kläder inför morgondagen så att jag slipper tänka på det imorognbitti och sen göra mig redo för natten. Underbart skönt det ska bli att snart få sova...
God natt!



Saknar mina pinglor...


Slut, slutare, Isabel...?

Gissa om det sitter en dödstrött brud i denna soffa?! Shit vad jag har slitit på jobbet idag.
Och som om det inte var nog så gick jag till och från jobbet också. (Visst, nu finns de ju dem som inte tycker att det är speciellt långt, men jag är iallafall stolt över min prestation.. Många bäckar små heter det ju!)
Slutrean startade idag och nu är det tokbilligt, därav alla tokiga kunder och tokig personal.. :) Men det är riktigt skoj att jobba när det finns mycket att göra, gillar´t skarpt!

Hann såklart med att shoppa lite också. Det blev bara reasaker idag, förutom en present till en vän. Lär kanske prova igenom sakerna och se så att jag ska behålla allt..?

Jag funderar på att strax krypa ner i sängen och köra igång en film. Det känns som att det är lite sånt väder ikväll. En tidig kväll skadar ju inte direkt heller. Japp, det ska jag göra. Tack för mig..

Onsdag

Då var jag hemma igen. En torkställning rikare och lite mat som pappa prackade på mig. Bra pappa den där.. ;)
Vi var och käkade på Le Parc också, smarrigt värre.

Nu till något väldigt skoj, om bara några veckor så bor dessa två underbara människor också i den här staden!



Älskade lillebror och Helene..


Ledig dag!

Grymt skönt har det varit hitills idag. Sov ända till 11 och la mig en på soffan och slappade lite till. Sånt är jag värd idag.. Satte sen fart och städade lägenheten, så nu känns det fint här hemma igen.

Väntar på att pappa ska behaga att dyka upp snart. Begravningen borde vara över nu. Då ska vi åka och köpa en torkställning till mig (stora investeringar på schemat idag..), så jag slipper ha tvätt hängandes överallt när jag haft tvättid. Inga större planer än så har jag inte idag. I like!

Skulle vilja åka hem till Mora en snabbis, bara för att få lukta på Niclas och Jeanettes lilla bebis. Hon är så söt, så söt.. Men jag får försöka hinna med det när jag åker hem nästa gång. Förhoppningsvis blir det en helg i augusti, Jenny snackar om 25års kalas!!

Två fjortisar på äventyr

Haha... Nu är biljetterna till Hoffmaestro bokade!
Den 14/8 så står jag och Jenny så långt fram vi kan komma och skriker som två fjortisar.
 Det är ett som är säkert!;)


Pengarna bränner i fickan..

Inte mycket att rapportera om.
Min dag har bestått av seeg morgon, jobb, jobb, jobb... Och sen direkt ner i sängen för en "liten" power-nap när jag kom hem. Som jag var värd det!!:)

Igår fick jag lite bud på mina auktioner också. Härligt. Det blir inte mycket pengar, men åtminstonde lite space i garderoben.. Och det betyder alltså att jag kan införskaffa lite mer kläder att "fylla ut" med. I like!


Eveline hade detta halsband på sig idag och det var grymt snyggt, jag känner ett visst sug efter att köpa det.
Bara 149:- dessutom. Dags att slå till kanske?



Är otroligt sugen på denna kjol också. Men jag är lite för bekväm av mig så jag har inte orkat provat den än. Kanske ska kila ner på stan imorgon och känna efter om jag verkligen vill (läs behöver) denna.


Är lite småsugen på dess med, men det kanske är dumt att slå till på ett par
så pass ljusa jeans när det snart är höst? Vad tycker ni?




Slutligen så är jag sugen på någon av dessa skjortor, men kan inte bestämma vilken färg jag gillar bäst.
Kanske kan bli en av varje?

Jag hade ju bestämt mig för att trotsa och vara vaken länge ikväll, bara för att jag kan.. Men det gick ju sådär.  Strax efter att jag skrivit in det på Facebook så slocknade jag såklart, och sov grymt bra till lilla Jenny ringde och väckte mig. Har väl varit vaken i 1,5 timme nu, så det är nog lika bra att krypa ner mellan lakanen igen.. För det är jag värd!

Tidigaste kvällen denna vecka hitills, men vad gör det?


Kläder kläder kläder...

Shit vad jag har varit trött idag, men tycker ändå att jag har lyckats med att prestera ganska bra på jobbet. Är nöjd med dagens insats. Och inte blev det direkt sämre av att Johanna var hos oss idag och vi käkade lunch på Barista, som jag har längtat efter deras quesadillas. Smarrigt värre!

Nu har jag slagit ner min rumpa i soffan, trots att jag borde städa eftersom jag misstänker att pappa kommer att ska sova här imorgon när han kommer till stan...? Men aja, det hinner jag ju..
Det känns lite viktigare att få vila lite. För det är jag värd..

Idag har jag beställt lite kläder igen. Så nu längtar jag tills på ons-tors när paketet kommer. Spännande!



Några av de saker som jag beställt idag.


Vila, vila, vila..

Shit, jag har verkligen bara legat på soffan idag. Men det känns som att jag behövde att bara få ta det lugnt. Har haft så mycket den här veckan, och nästa vecka jobbar jag alla dagar utom söndag så lite vila skadar ju inte.

Nu ska jag bege mig bort till farfar med en kaffekanna och sen bara handla lite mat. Sen ska jag spendera kvällen med en film och något gott till den.

Ha en härlig söndagkväll. Det ska jag, kan jag lova!

Singing in the rain

Igår var det firande av Helena som gällde. Det blev en mycket trevlig kväll med roliga människor, god dryck och smarrigt tilltugg.
Gamla kära BJ fick sen ett celebert besök av oss. Jag och Sabina drog ner före de andra och hann då
inse att det inte riktigt var våran kväll där igår. Vi lyckades hålla oss kvar i någon timme och drog
sen till McDonalds för lite välförtjänt nattmat. Vi kom på att det var alldeles för längesen
vi hade fått i oss mat, så vi var värda lite påfyllning.
 
Sammanfattningsvis kan man säga att kvällen var skötsam, med lite för lite waka waka, men med ett paraply rikare.


Någon som saknade ett sånt här paraply i natt, tro?
Tack vare detta otroligt vackra paraply så kändes det nästan som
att vi var med i "Singing in the rain"


Lite till salu.

Okej, eftersom mitt internet är så sjukt segt just nu så har jag bara lyckats lägga upp fem plagg på tradera hitills.











Klicka på bilderna för mer information.

Ska försöka hinna med att lägga upp lite mer imorgon efter jobbet, om jag hinner och orkar. Med sånt här segt internet så kan jag lova att det tar lite tid.

Just nu är jag så trött att ögonen går i kors, så det är nog säkrast att jag kryper ner i sängen.


Kunde inte låta bli att sno denna bild från Maria. tycker att den säger ganska mycket om helgen...
Eller har jag fel, tjejer?!


Det blir aldrig som man tänkt sig..

Det blev inget upplagt på tradera igår, mitt internet f**cka ur och ville inte mer. Så istället fick jag lite tid occh energi över till att damsuga och torka golv, så nu luktar det mycket gott här hemma..

Jag fick äntligen hämta ut mina kläder idag också, tyvärr så var ju såklart den finaste klänningen lite för liten. Men det har jag snabbt löst genom att klicka hem en ny på en gång. Det var helt underbar. Verkligen en "Isabel-klänning"!

Nu håller jag på att lagar kebabspett i ugnen och om jag orkar efter denna härliga middag så ska jag ta itu med bilderna på mina kläder och slänga upp dem på nätet. Orkade inte fota så många saker igår, jag tar lite i taget.


Onsdagen är snart över

Äntligen hemma igen. Grymt trött kan jag lova. Har varit och lunchat med farfar, det blev en grym köttfärssås kan jag tala om. Mötte upp Sabina på stan och hängde nere vid ån ett tag och bara snackade en massa. Hann med en tidig middag på Jalla också. Känns som att jag inte gjort annat än ätit idag, illa!

Såklart glömde jag bort att hämta ut mina paket efter att jag lämnat av Sabina på bussen, så det var bara att hoppa upp på cykeln igen och trampa bort till Kvarnen för att hämta ut dem. Väl där upptäcker jag att jag inte hade plånboken med mig, dvs inget leg och utan leg inget paket. Så jag fick snällt låta mina kläder ligga kvar där och nöja mig med mina nya skor. Men imorgon är det ju en ny dag och då j*vlar ska jag minsann hämta mina kära kläder. Nästan så att jag längtar.

Nu håller jag på att laddar batterierna till min kamera, sen ska jag fota de kläder jag inte längre behöver och lägga upp dem på nätet. Kanske är någon som behöver något av det jag tröttnat på/knappt använt.

Egentligen borde jag bleka min utväxt och dammsuga ikväll, men jag vet inte riktigt om motivationen infinner sig...? Eller va fan, dammsuga ska väl snart vara avklarat!

Göra slag av saken...

Nu har jag bestämt mig. Ikväll blir det lite rensningar och upplägg på tradera. Vad har jag att förlora liksom?
Jag ska fota och lägga ut kläder ikväll, eftersom det är det jag har mest av.. ;) Så håll utkik, jag länkar till auktionerna så fort de ligger uppe.

Nu ska jag iväg till farfar och göra köttfärssås med spaghetti. Smarrigt värre kan jag lova. Jag tar nog med en tom matlåda också så slipper jag köpa lunch imorgon igen. Smart drag!:)


Nya kläder kanske...?

Ledig idag!

Känns ganska lyxigt att få en vardag ledig ibland. Med ingenting planerat. Eller jo, jag ska snart hem till farfar och laga lite lunch och sen på eftermiddagen ska jag förhoppningsvis träffa min lilla vän Sabina. Känns som att det var ett bra tag sen nu. Inte bra det! Jag borde egentligen ta och gå igenom mina garderober och rensa ut en hel massa, men vart ska jag hitta den motivationen?

Jag hoppas att mina kläder jag beställde häromdagen, kommer idag. Jag ska ju ändå bort till posten och hämta ut mina nya ankelboots från Nelly, så det vore ju perfekt om kläderna också ville komma idag.
Lite av kläderna som jag hoppas kommer idag..


Kläderna kommer från Ginatricot


Underbara lördag!

Helgen spenderades hemma i Mora.
Soft lördag. Lite ensamshopping. Lite vila. Mycket sömn.
Kvällen däremot var näst intill magisk. Tack mina underbara vänner för att ni förgyller mitt liv! Magiskt var det.
Dock har det dykt upp lite funderingar sen i lördags. Men ja, det kan väl lätt bli så..?

Helgens låt är helt klart denna:


Slut en måndag

Usch, nu är jag heeelt slut. Har jobbat 6-18 idag, och känner verkligen att jag lever. Men men, bara att bita ihop och smälla på ett leende..:) Inte blir det bättre av att jag bara sov 4.5 timme i natt heller. Skit samma, dagen är snart kväll och dåd får man krypa till sängs.

Idag har mina kära föräldrar varit och införskaffat en fläkt till mig. Så i natt kan det hända att jag kan få sova utan att behöva dö av värmeslag. Underbart!

Nu lär jag ta och laga till lite middag, man kan inte leva på sushi varje dag.. ;)

Söndagen är över

Jag borde ha gått och lagt mig för bra längesen, men det är ju så himla varmt att det är i stort sett omöjligt att kunna somna. Men med tanke på att jag ska vara på jobbet strax innan 06:00 imorgon så borde jag kanske tänka på refrängen.

Dagen har iallafall varit kanon. Solat och badat halva dagen och sen avslutat det med sushi, the hills och en rolig film. Jag tror inte att en söndag kan bli så mycket bättre.

God natt och sov så gott!!


Fullspäckad vecka

Det har inte funnits så mycket tid att lägga på denna blogg under veckan som har gått.
Jag har haft fullt upp på jobbet med en massa saker. Plus att jag hunnit med tre middagar ute också.
Den första var med Karoline i tisdags, skoj att träffa lite nytt folk och snacka en massa skit. I torsdags var vi ut med jobbet, det blev god mat och dryck på Katalin. Synd bara att jag hade jobbat 13 timmar den dagen och var ganska trött.
Igår brände vi ut till Öregrund på grillbuffé, jag, Sabina, Sofia, Jocke och två kompisar till honom.
Tack för alla dessa trevliga kvällar! Det har känts som att vi bor i ett helt annat land med dessa underbara kvällar. Det känns ju lite konstigt att kunna gå barärmat hela kvällarna, inte allt för ofta som vi blir bortskämda med det i detta land..

Öregrund..

Nu sitter jag och väntar på att Sabina och Sofia ska höra av sig så ska vi åka till Fjällnora och sola och bada,  måste ju passa på när jag vlä har en ledig dag.. Hann inte med att bada igår då vi var där, så idag blir det nog ett dopp eller två.


Badet i Fjällnora..


YES!!

En timmes promenad avklarad, nu är jag riktigt stolt över mig själv.
Två promenader på en och samma dag. Stor eloge till mig!:)


Nu ska jag lyssna på denna och sen försöka att göra kvällen..


Ibland blir jag så besviken på mig själv...

Ibland blir jag så himla less på mig själv.. Hur smart är det att lägga sig på soffan när man kommer hem från jobbet? Hur många procents chans är det att man inte somnar, fem? Såklart hann jag sova ett tag också. Vaknade för typ 1,5 timme sen. Så himla osmart, jag vet! Så nu kan man ju undra vad jag ska underhålla mig med resten av kvällen/natten?!

Aja, jag borde i och för sig ta och plocka ihop här hemma. Av någon konstig anledning så ligger det kläder överallt, jämt! Hur är det möjligt? Blir så irriterad över att jag aldrig kan ha någon slags ordning.. Men det får väl bli lite pyssel här hemma då, men hur kul är det?

Idag har jag slitit hårt, har haft en hel massa jobb att ta igen. Snacka om att jag var helt tom i huvudet när jag lämnade jobbet. Har tagit tag i allt som jag av någon anledning har fått lov att skjuta på allt för länge, men nu är det gjort. Nu kommer jag inte behöva stänga in mig på kontoret på ett bra tag, hoppas jag..

Jag borde kanske bege mig ut på en liten promenad för att trötta ut mig själv lite. Kan vara skönt att få lite luft också. Japp, så får det bli. Nu får det bli springskorna på!

ser tillbaka


Tankarna kommer...:)


Äntligen trött och sval..

Äntligen kväll och det är okej att krypa ner i sängen.. Som jag har väntat på detta tillfälle, nog för att jag hann med en liten powernap under eftermiddagen också men det räknas inte.

Gårdagen var lyckad, väldigt lugn men trevlig. Var skönt när jag vaknade upp i morse och mådde så bra som jag gjorde, mer såna här söndagar, tack! :)

Har hunnit med en sen lunch med mamma, pappa och farfar idag, mysigt men varmt var det. Vi åt på lingon, och jag åt en sån grymt god laxrätt. Riktigt somrig och god! Tack för det, farfar..

Har hunnnit med årets första dopp ikväll ute i Fjällnora, vilket var riktigt svalkande och skönt, men nu fryser jag som en tok. Ska ta en snabbdusch nu och sen krypa ner i sängen, underbart!

Jobb imorgon igen, semestern är över för den här sommaren. Det känns lite hårt när jag tänker så. Men jag ska ju ta några veckor i höst, så det är egentligen inte så synd om mig som jag vill få alla att tro.
Det ska bli lite skönt att komma tillbaka till jobbet, jag har en hel massa att ta igen efter bara en veckas semester. Så morgondagen kommer garanterat att försvinna i ett nafs.

Nej, nu ska jag ta och göra kvällen. Sov så gott..

Inne igen..

Det blev inte så lång tid i solen, jag orkade verkligen inte ligga ute mer än två timmar. Det var så sjukt varmt, men men... Så nu sitter jag här framför datorn och bara vilar. Jag måste ju orka med kvällen :)

Hann med en frukost med mamma och pappa på Fågelsången i "morse" (ca 13:30). Tycker om att fika där, synd bara att det är så sjukt mycket äckliga fåglar som flyger runt där. Jag får ju en anings panik... Usch!

Borde hoppa in i duschen nu.. Eller kanske borde springa ner på coop och handla lite middagsmat, Sabina vill säkert ha lite middag när hon behagar att dyka up. :)

Hoppas att eran dag i den strålande solen varit minst lika bra som min!?

Klart!

Nu ser det relativt städat ut här hemma. Eller det får duga iallafall. Jag ska  ta och slänga i mig lite frukost och sen möta upp mamma och pappa på stan. Efter det blir det att ligga i solen och njuta, det är ju näst sista dagen på semestern nu så det gäller ju att passa på.

Hoppas att ni alla får en kanon dag!


Lördagmorgon

Nyss vaknat i denna värme. Man sover inte bra när det är såhär varmt, det är ett som är säkert. Jag lyckades såklart somna på soffan igår och vaknade upp 5:30 imorse och var något stel efter att ha spenderat x antal timmar i min alldeles för korta soffa. Kröp ner i sängen och höll på att dö av värmeslag.. Men lyckades iallafall få några timmars sömn till.

Igår bjöds det på middag på Åkanten av mamma och pappa, tack så mycket! Efter maten var jag helt koma. Åkte till macken och köpte en cola och lite chips, en fredagskväll av högsta rang.. :)

Idag ska jag och mamma hinna med stan en snabbis och sen ska jag försöka hinna pressa lite i solen, om jag orkar? Men skulle verkligen behöva det. Får se vad som händer. Ikväll blir det iallafall utgång med Sabina, känns som att det var en evighet sen sist..

Nej, nu ska jag ta och plocka ihop lite här hemma, förstår inte hur det kan bli så otroligt stökigt.. Plockade ju ihop här innan mamma och pappa var här på lunch igår. Konstigt det där.. :)


Jag skulle åtminstonde önska att jag kunde få ha den här nyansen på min hud ikväll, för som det är just nu kommer jag blända alla ikväll... Är det för mycket begärt?


Härlig

Är heeelt besatt av denna dänga just nu...
Diggar den starkt!

Blev en aning lycklig imorse när jag knappt orkade röra mig och så fick jag höra den här
och lyckades då samla ihop lite ork..
Tack! ;)


Semester

Semester nu... Bara två dagar kvar, läskigt vad fort man vänjer sig vid att vara ledig. Jag har ju haft kanonväder hela veckan, förutom i onsdags, men det var ändå bara en bildag, så det gjorde inte speciellt mycket för mig.

Mycket har hänt.
Midsommar firades med finaste tjejerna i Leksand. Riktigt rolig kväll, förutom ett litet missöde, men det löste sig ju så det kan jag leva med.
Midsommardagen spenderades till största del i sängen. Som jag var värd det kan jag lova! :) På kvällen var vi ett gäng som samlades hemma hos Jenny. Skönt att vara tillbaka där jag trivs som bäst. Hann även med stugan en liten sväng, nostalgiskt! Träffade på saknade vänner där med.
Vissa människor betyder väldigt mycket även om man inte ses så ofta, eller ens hörs.
Jag har även hunnit med beachen, HUGO, syrran och hennes små kids plus en hel del till.
Sammanfattningsvis kan jag säga att semestern har varit kanon, men jag trivs bäst här nere i stan.
Borta bra, men hemma bäst... ;)

Några dagar kvar av semestern nu bara, och dessa ska spenderas i solen. Det är då ett som är säkert! :)



Jag, Maja och Annika på midsommarafton...


RSS 2.0