Blandade känslor

Usch, det är mycket blandade känslor nu. Ena stunden är jag överlycklig över att få komma härifrån, det känns som att jag inte pallar en sekund till här, medans i nästa så är jag lite orolig över hur det kommer att bli med allt...

Men en sak som är säker är att jag inte kommer att stanna en enda sekund mer än jag behöver här. Jag näst intill hatar detta ställe! Aja, jag vet ju själv att jag kommer dyka upp här ganska mycket ändå.  Jag har ju trots allt mamma och "systeryster" med familj här så.. :) Och jag måste ju åka upp och mysa med mina små änglar lite då och då.. Det kan jag lova!

Har planer på att göra en till tatuering. Jag tror att det är vad jag behöver just nu. Jag vet inte helt säkert vad jag ska göra. Men har lite att fundera på...

Åhh.. fick nyss ett mms på lilla Noel, shit vilken goding! Nu blev den här dagen bra, trots att jag har varit hos tandläkaren och allt.

Flyttdags..

Idag har jag börjat lite smått med min flytt. Jag har gått igenom alla garderober och byråer och rensat ut en hel massa. Allt som allt så blev det fem olika kategorier. En som jag lät vara kvar tills jag ska flytta, en som jag har packat ner till sommaren när jag ska flytta, en som jag låter vara tills det blir höst och vinter igen, en STOOOR hög med sånt som ska med på loppis den 25/4 och slutligen en hög som skulle slängas. Känns riktigt skönt när man lyckas bli av med lite. :) Det som jag har packat ner har jag redan tagit hem till mamma och pappa och lagt in i ett förråd där, så det är lite mindre att bära när det väl är dags för den första flytten om några veckor.

Känns lite kluvet att flytta hem till mamma och pappa igen. Visst, det kommer gå jättebra och så, men det är lite jobbigt att flytta hem igen och behöva ta hänsyn till andra människor när man är van att bo själv. men jag vet ju att det bara är provisoriskt och bara rör sig om ca 1,5 månad, men ändå..:)

På ett sätt känns det som att jag skulle vilja sätta fart och ta tag i den här flytten på en gång, medans jag vill passa på att njuta av min lilla fina lägenhet den lilla tid som är kvar. Men det är ju skönt också att förbereda flytten så att det gå smidigt när det väl är dags. Jaja, vi får se hur jag gör. Kanske ska ta och fylla en kartong redan ikväll, med sånt jag ändå inte använder??

Ska försöka komma med en uppdatering av helgen också, men den kommer när den kommer. Så håll utkik..:)


Glädje!

Shit vad jag är glad...
Känns som att detta kom så lägligt. Nu bara väntar jag och längtar till sommaren!;)

Hoppas ni alla har en toppen påsk! Det kan jag lova att jag ska ha!!

Massa kramar!

TJOHOO!

RSS 2.0