Varför?

Varför fick det lov att bli såhär nu då?

Ny dag

Usch, nu är det en ny dag. Kändes inte så skoj att få lov att vakna idag. Ville bara vända på mig och somna om, och det gjorde jag. Jag hade tänkt gå upp tidigt för att hinna ut på en promenad, tvätta och dammsuga. Men gick inte upp så tidigt ändå, låg kvar och lyssnade på radio... Men nu är jag på G. Har nyss varit ner i källaren och satt igång en maskin och håller på och bädar rent nu, tänkte försöka locka mig själv att krypa ner tidigare ikväll genom att ha nybäddat..:)
Kanske borde sätta lite fart så jag hinner med allt jag ska göra innan jag måste åka och jobba...

Det känns trots allt som att det antingen kan bli en riktigt bra dag, eller så blir det en helt värdelös dag. Det finns inget mellanting idag, det är ett som är säkert!


Exakt såhär känner jag mig just nu....

Uppmuntran?

Försöker lätta upp den här dystra dagen med en låt...



Typiskt.

Den här veckan som hade börjat så bra...

En bra dag

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Känns skönt att kunna skriva det med tanke på att den senaste tiden har känts lite tråkig. Men det kanske är dags för en förändring?! Det hade ju varit underbart om så var fallet. Vet inte hur det kommer sig att jag känner såhär just nu, men det är en härlig känsla. Allt känns ljust nu:)

Dagen började jag med en rask promenad, kanske inte så smart eftersom jag hostar, men så himla skönt! Ska pallra mig upp i tid imorgon med och bege mig ut. Det är verkligen ett bra sätt att börja dagen på! Rekommenderas verkligen!

Mina fyra timmar på jobbet bara flög fram också. Hade riktigt skoj! Sen var tjejerna här på lite middag.. Så skönt att slippa vara ensam, tyvärr så hade de lite bråttom hem. Men jag hade ju sällskap ett tag iallafall. :)

Nu ska jag strax ta och krypa ner i sängen och drömma söta drömmar... Ja, om vem skulle det kunna vara..:)?

Nu vecka med nya utmaningar

Ny vecka idag och det känns otroligt skönt. Helgen som varit har varit väldigt förvirrande.. Jag förstår ingenting! Men det är väl så livet ska vara, fullt av överraskningar!?

Blev en tvådagars denna helg, men fredagen hade jag gärna kunnat skippa. Beslöt mig för att åka hem tidigt och tur var väl det... Lördagen var däremot mer lyckad. Hade verkligen en rolig kväll med mina kära vänner, jag tror att det var längesen jag skrattade så mycket. Blev lite sent, men jag mådde verkligen bra när jag vaknade igår. Tänk vad mycket det gör att få sova i sin egen säng efter att man har varit ut.


Carro, jag, Kristin och Hanna i lördags

Nej, nu borde jag hoppa in i duschen, måste ju hinna upp till mamma och pappa och äta lite innan jag börjar jobba också. Justja, ikväll får jag middagssällskap, Åsa kommer hit och äter med mig - trevligt!

RSS 2.0