Gott nytt år!

Party party!
Middag hos Jenny just nu, fick lov att springa hem för att bränna en ny skiva. Carros känns lite väl uttjatad nu, efter att ha lyssnat på den fem ggr i sträck. Men nu blir det fin musik som jag bestämt och ingen kan ha några synpunkter på den! (: Som sagt, nyårsafton är här och det är bara två timmar kvar av detta år. Sorgligt med sant! Är spänd på vad nästa år har att erbjuda. Det kan bara bli bättre. Förutom trip till Tanzania. Sänder en extra tanke till min söta lilla farfar som sitter alldeles själv nere i sin lägenhet i Uppsala. Men om en vecka kommer jag ju ner och gör honom sällskap, iallafall någon kväll.

Gott nytt år då allihopa!
Hoppas att ni får en fin start på det nya året.


Vi ses väl på kajen om två timmar, eller? (;


Äntligen..

..ska jag få träffa min älskling igen. Sitter här nu och väntar på att han ska komma hit. Han skulle ta med sig Borat så ska vi kika lite på den, om jag orkar vill säga. Är helt slut i hela min kropp. Det börjar kännas att jag bara varit ledig i en dag på två veckor. Men men, det ger ju pengar.. (:

Ska försöka pallra mig upp för att cykla imorgon innan jobbet med. Mår så mycket bättre hela dagen, om jag har rört på mig på morgonen. Hoppas bara att Seb kan höra av sig snart. Känner att jag bara blir tröttare och tröttare av att sitta ner och ta det lugnt.

Igår hände något som kan göra att mitt liv tar en helt annan vändning.. Vi får se hur det blir..

Tro det eller ej..

Jag klarade av att pallra mig upp ur sängen när klockan ringde.. Gick faktiskt upp och satte mig på min motionscykel och trampade. Stolt kan jag lova! Skulle aldrig ha förlåtit mig själv annars så det var ju lika bra. Ska snart iväg och jobba en monsterdag. 9.45 - 20.15. Känns som att jag kommer vara skapligt trött till kvällen. Är bara lite orolig att det ska vara typ dött mellan 18 och 20. Men men, finns väl saker att göra isåfall.. Nu ska jag bara vänta på att mina naglar torkar så att jag kan ta och hoppa in i duschen sen.
Lär sätta lite fart nu. Magen börjar vakna och vill ha mat!

Så här känner jag mig just nu.... (;

Typiskt..

Såklart har inte Isabel gått till sängs än.. Varför blir jag inte förvånad?! Det dyker alltid upp en massa måsten i mitt liv, när jag verkligen tänk något annat. Jag fick ju först och främst lov att äta upp mina chips + dipp från igår, så nu har jag ångest över det, sen fick jag lov att prova mina nya klänningar och nu råkade jag ju hamna framför datorn... Chock!? Nej!
Imorgonbitti är det jag som kliver upp vid 7-tiden, bara för att hinna med ett pass på motionscykeln + pilates innan jag ska gå till jobbet. Annars jävlar! Gissa om jag kommer bli besviken på mig själv!? Jag insåg nämligen idag att jag hade gått upp alldeles mycket mer i vikt än vad jag har gått runt och trott. Jag gjorde situps i morse och vad ser jag då?! Jo, att min mage inte alls är sådär platt som den var när jag höll på med simning. (Det var i och för sig 3 år sen jag slutade med det, men jag har väl levt i en låtsas värld, vad vet jag!?) Så nu har jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv! När det är fem dagar kvar av detta år, för då slipper jag med ångest avge ett sånt nyårslöfte, då har jag ju redan kört igång.

P.S Jag körde faktiskt 20 minuter pilates imorse också.. D.S

Prinsessa...?

På juldagen, när vi var på förfest hos Mike så kom det fram en liten grabb och talade om att han kände igen mig från mellanstadiet .
Han berättade att han hade sett mig genom fönstret en gång och sedan dess hade jag hetat Drömprinsessan, i hela två år.
Jag blev typ rörd när jag fick höra det, men pga alkoholen så fick han ett asgarv till svar.
Stackars grabb! (:


Annandagsrean har börjat!

Så har då den berömda annadagsrean startat. Eller den startade ju såklart igår, men det var inte så farligt då. Det var idag den tog fart! Har stått non-stop i kassan hela dagen. Det har varit kaos, men skoj, jag gillar det! Hann även med att shoppa lite till mig själv nu när det är bra pris..(: Det blev två svarta klänningar, present till Hugo och en födelsedagspresent till en vän. Betalade inte direkt mycket kan jag lova! Känns så otroligt skönt att man kan göra såna otroliga fynd. Så nu har jag ju ännu fler klänningar att välja på till nyårsafton, skoj skoj! Inte för att jag än vet vad som hända skall på nyår, men ändå. Det gäller ju att vara väl förberedd. (:

Imorgon kommer Seb hem, skoj! Har ju inte träffat honom på 10 dagar.Typiskt nog så jobbar jag ju 9.45-20.15, men men.. Det ger ju pengar och Seb kan jag ju träffa resten av mitt liv sen.. Typ!(:

Är så otroligt trött så jag bör nog ta och käka lite middag nu och sen försöka bege mig till sängen. Hade varit skönt att få somna tidigt och sova en hel natt, utan att någon ringer och väcker mig.

Kör så det ryker!

Välförtjänat

Så har jag äntligen fått min efterlängtade sovmorgon.. (: Som jag har längtat efter det! Men såklart vaknade jag ju redan kl 7.22 helt klarvaken, men jag gjorde allt för att somna om och lyckades faktiskt. Sov till strax efter 10. Började dagen med att trycka i mig några praliner (:, är det jul så är det.. Sen la jag mig framför min tv och började kika på sex and the city. Har nu hunnit med 3 avsnitt. Kom på att jag nog borde plocka ihop lite på mitt rum också. Blir inte så mycket tid över till det i veckan annars. Snart ska vi iväg och äta juldagsmiddag på Fryksås Hotell. Smarrigt värre. Blir nog kanske björnstek?! Vi får se vad jag blir sugen på. Sedan bär det av till Mike på förfest. Får se om det blir en vit utgång eller inte, har inte lyckats bestämma mig än. Är ju sugen på att festa till det rejält, men jag vet ju vad som väntar imorgon. That´s life!
Men iallafall så är det återuppslutning av gamla gänget..(: Ska bli himla skoj. Här kommer en bild på vissa av dem.. (:
26858-183

Ses ikväll då.. (:

Jaha...

Så är alla julklapparna öppnade. Jag kan meddela att detta blev lite av en chock för Isabel. Jag fick nämligen MINST antal julklappar! Tror inte att detta kan ha inträffat på bra många år, skulle gissa på cirka 15-20 år (oj, vad gammal jag kände mig när jag hade skrivit detta...). Men de julklappar jag fick var bra. Fick dvdboxen med Sex and the city, som jag har önskat den. Älskar verkligen serien och är helt bedrövad över att den inte ens visas vid midnatt längre.. ): Men nu kan jag ju se den hur många gånger som helst!!!

Fick även en dockningsstation med högtalare till min ipod. Riktigt snygg var den också, passar perfekt i min lägenhet! Skinnhandskar, tofflor, underkläder, pengar, champagne, tröja, bok plus lite mer är vad jag har fått i mina paket! Men den bästa julklappen var en utav de saker som jag fick från Seb, ett stort kort som var gjort som en bok med en jättefin text. Han är en sån himla romantiker. Just love him! (; Längtar just nu så otroligt mycket efter honom, vill bara att han kommer hem nu. Så jag får ge honom en stor kram och en blöt puss.. (:

Usch, vet ej vad jag ska pyssla med nu. Kanske ska krypa ner i sängen och bara ta det lugnt? Känns som att det skulle behövas efter att ha jobbat under denna jul. En dags vila från jobb imorgon och sen kör det igång med annandagsrea på tisdag. Imorgon blir det för övrigt utgång på parken och före det värmning hos Mike. Men det blir nog en vit utgång för mig, med tanke på att jag börjar redan 08.00 på tisdag. Men det tåls att tänka på.. (:

Nej, lär plocka ihop mina julklappar nu och krypa ner i sängen.

God Jul Alla!


Förväntan...

Nu är det kvällen före julafton.
Granen är klädd och paketen ligger under.

En natt och sedan en massa paket.
Jag har redan konstaterat att jag har en del paket som jag exakt vet vad det är i, medans andra är hemliga.
Skoj!
Jag undrar varför jag, varje jul, beter mig som en femåring som klämmer på alla paket och ska lista ut vad det är i dem..? Det blir ju inget skoj sen, men just när jag gissar är det otroligt skoj.
Det stora paketet från Seb som jag hade såna förväntningar på var inte det jag trodde. Jag sprättade nyss bort lite tejp och upptäckte att det var något helt annat, som jag kan skriva och berätta om i morgon.
Typiskt!

Nu är det någon idiot här utanför som smäller smällare, åtta dagar för tidigt

Inga planer för nyår än.. Får se vad vännerna har att erbjuda?!

Sängdags, ska ju upp och jobba imorgon också.
Sov gott!

Så skönt...

Idag är sista långa dagen att jobba före jul. Är lite trött nu. Går in på tionde dygnet i rad som jag jobbar. Det känns kan jag lova. Har bara imorgon också, sen får jag vara ledig i hela EN dag, juldagen. Längtar efter att bara kunna sova så länge jag vill. Tycker inte om att vakna till väckarklockan..
Imorgon blir i och för sig en ganska skkön dag. Vi ska ju bara ha öppet 10-13. Det blir jag, mamma och kusin som jobbar. Rena rama släktträffen (:






God jul alla!


Kanske dags att hoppa in i duschen och kila iväg till jobbet.
Ha en trevlig dag!


Over and out...

Har inte lyckats med att slita mig från denna manick... Typiskt! Men nu ska jag göra ett allvarligt försök att gå in i badrummet för att fixa iordning mig för kvällen. Upptäckte nyss att min fina blombukett, som jag haft framme lite för länge, har börjat lukta otroligt mystiskt. Det är något äckligt som simmar runt i den. Lärta itu med den innan jag kryper till sängs. Typiskt, igen!'

God natt och sov gott...

Bara 4 dagar kvar till julafton nu.. (:
Är så grymt nyfiken på julklappen från Sebastian.

Slut..

Nu är jag helt slut. Har jobbat 12-20.15 (i och för sig inte så många timmar) och är helt mör i hela kroppen.
Det har varit riktig julrusch idag, det är skoj! Mycket hellre det än att det inte finns något att göra.
Har fixat lite julklappar till mamsen idag, glömde helt bort att jag skulle köpa en till, till papsen, men får fixa den på fredag förmiddag.

Dags att krypa till sängs nu, kommer sova gott i natt kan jag lova.. (: Synd bara att min prins är på båten på väg till Finland nu.. ): Saknar redan! Men om åtta dagar så är han ju hemma igen! (:

Julklappar

Sebastian kom hit med mina julklappar igår.
En utav dem är ett riktigt stort paket som jag är otroligt nyfiken på..
Men jag ska klara av att hålla mig. Jag fick öppna ett paket och det var en drinkshaker.
Bra att ha när jag ska bjuda på lite drinkar, nu ska jag minsann bli proffs.. :)


Brand!

Usch, farfar ringde och väckte mig vid 7.40.
Han var helt skärrad och berättade att det tydligen hade brunnit i ett hyreshus i centrala Mora, på tredjevåningen. Allt detta stämde ju med hur vi bor, så det är ju inte så konstigt att han lev orolig.

Idag ska jag hinna med att shoppa lite julklappar med lillebror. Han ville ha lite hjälp med att köpa till mamma och pappa. Så det ska vi försöka hinna med innan jag börjar jobba vid 12. 

Victoria Silvstedt



Hur rolig är inte denna!?
I Love (:

Illa, illa!

Har varit otroligt dålig på att uppdatera här.
Jag förstår verkligen att statisktiken kryper nedåt, och det är inte lite heller!
Jag hoppas att ni alla kommer tillbaka..

Jag har haft fullt upp med praktik förra veckan och sedan jag kom hem i torsdags har jag bara jobbat!
Hela fredagen, lördagen, söndagen och idag har bestått av jobb, jobb jobb. Men det är skoj att se alla andra stressa för att hinna med att handla alla sina julklappar.. Jag är ju klar. Har bara en kvar till lillebror och en till pappa. Gött det!
Jag skulle egentligen ha varit ledig idag och imorgon, men Emmy blev ju sjuk så jag fick gå in och ta hennes pass. Men det gör inte mig något, hade ändå inga planer för dessa dagar. Får ingen lön denna månad så jag behöver jobba mycket nu.

I lördags var det personalfest med jobbet.Vi var på parken och såg Movie Night, riktigt bra faktiskt med tanke på att det är amatörer som gör det. Jag är impad över att det finns så pass begåvade människor här i Mora! Grattis!

Nu är det bara 1,5 dag kvar tills min darling åker iväg. Han ska ju fira jul i fanland som vanligt.. ): Tycker att han kan stanna här hemma med mig faktiskt! Lite skoj i morse när vi läste tidningen, då dök Seb upp i en liten notis om att vi hade krockat med ett rådjur i torsdags när vi var på väg hem från Uppsala. Det var bild med och allt... Jag höll verkligen på att dö av skratt när jag såg det.. (:

Irriterad..

Åhh... Drygt allt ska vara!
Är less på allt och vill bara härifrån.
Har lyckats vara hemma i EN dag och är redan tokig!
Hur ska detta sluta?

Blir så less!

Fan vad less jag blir när jag får se vissa saker på andra personers bloggar.
Get a life!
Orkar inte med detta just nu!

Ledsen

Usch, just nu mår jag inget vidare...
Vet inte riktigt varför?
Pga detta har jag inte haft tid att uppdatera här.
Är i Uppsala nu och har praktik i Sthlm.
Åker hem imorron eller fredag, blir bättre uppdaterat här då.

Vill vara glad och må bra, men är inte det lättaste just nu.
Kan knappt få i min något..

Vill hem till Jenny!
Behöver henne och Sophie just nu!
Vill åka till Ö-vik!

Det är helt otroligt....

... vad man ändrar utseende.


26858-182

Här är ett kort på mig och Jocke från i somras

26858-181

Och här är på mig och Jenny från sommaren 2003.

Till det bättre om jag får säga det själv?

Jag vill, jag vill....

Jag vill!
Vill verkligen att mitt hår ska växa utav bara den och att det ska bli blont. Mår verkligen psykiskt dåligt av att se ut på detta sätt. ): Men jag får ju verkligen inte bleka det heller för min frisör, då kan det gå av /: och det vill jag ju verkligen inte! 

                 

Vad tycker du?
Ta chansen och säg din mening!

Campino-reklam

Denna är ju bara för underbar...

Fortsättning på julklappar

Idag har det anlänt lite julklappar, dels till Jenny, Sophie, mormor och Sebastian. Skönt att ha några klara iallafall. Men det återstår en massa. Jag tror inte att någon av alla som ska få julklappar av mig är helt klar. Eller lillebror är klar, likaså mormor. Men alla andra är kvar, eller ska kompletteras med något mer. Drygt!!! Min fantasi är slut. Hjälp mig!! Till vissa har jag inte en susning.

Snälla hjälp mig med julklappar till mamma, pappa, Sebastian, kusin Sophie, lilla Hugo, kompisar x 4, lilla Noel och farfar! Ni som nu vet att ni varit snälla och kommer få något av mig kan ju hjälpa mig genom att skriva vad ni önskar Er!

Samma visa varje år! (:

Nyår...

Ojojoj, vilka bedårande klänningar jag nyss har hittat



Gud, vad jag verkligen skulle behöva någon av dessa underbara klänningar!



Helt sjukt vad vackra de är.



Tror att de hade varit perfekta för min nyårsafton.



Vill ha nu!!!

                                                                                                                                            alla bilder kommer från asos

Jag stör mig..

Fy vad vissa människor stör mig...
Blir så otroligt irriterad så att jag nästan exploderar.
Det jobbigaste är ju att jag bryr mig.
Vill bara kunna vara stram tillbaka, men det går inte så bra.
Fan!
Varför varför varför?
Vill inte störa mig, vill vara Din kompis...
Men det går ju inte om det ska vara såhär!
Snälla, se till att ändra på detta!

26858-171

Jag vet att Du läser detta och att Du förstår att det handlar om Dig..


Utgång...

Det blev såklart utgång igår, men bara 45 minuter.
Jag, Sara och Jenny satt hos Jenny fram till 01.15 och skrattade och pratade allvar om vart annat. Jättetrevlig kväll tjejer! Men som sagt så begav vi oss ner till stugan för att träffa lite fler trevliga människor. Men vet inte riktigt om det blev så. Såg mest bara en massa människor som jag inte tycker om, som snackar bakom min rygg..
Jag hatar verkligen sånt, men det är väl sånt man får ta. Mora är ju inte tillräckligt stort så folk har ju en tendens att tycka det som känns bäst. Förstår mig inte på vissa personer i denna håla!

               

Sara och Jenny, hemma hos Jenny.

26858-169

Ojojoj, kolla in karl'n i garderoben..

26858-170

Jag kände mig på detta sätt, ville inte visa mig för någon.. (:

När vissa personer tror att de kan bete sig precis hur som helst mot mig så lackar jag ur.
Antingen är man på ena sättet eller andra, inte båda!
Förstå!

Utgång eller inte?

Det är frågan...
Känner inte för att gå ut ikväll, men Jenny tjatar på. Tycker faktiskt lite synd om henne. Hon är så söt så söt, hon vet att hon inte kommer klara av att övertala mig. Det verkar som att hon är lite desperat (:  Vi får väl se om hon ger upp snart. På ett sätt hade det ju varit trevligt att gå ut, Jackson ska också med..

Men jag har ju sån himla huvudvärk så jag vet inte riktigt om det är värt det...?! Det hade varit mysigt om Seb hade varit hemma med mig ikväll och myst istället. Men han hade inte tid, han ska träffa sina kompisar för en gångs skull (:

Usch, vad jag är kluven för hur jag ska göra till kvällen!?
Vill men vill ändå inte.. Hmm..

Ny lägenhet..

Har Jenny fått tillgång till idag. Och jag kan lov att det var inte vilken lägenhet som helst, den var hur fin som helst. Jag kan ärligt säga att jag är riktigt avundsjuk på henne, den där lägenheten skulle ju jag och Seb haft. Typiskt.. (: Men jag är iallafall glad för Jennys skull, det ska ni veta!

Imorgon ska jag och Jenny förmodligen inviga placet, vi tänkte nämligen ha förfest där (om jag bestämmer mig för att gå ut vill säga?). Men som vanligt kommer det väl bara att bli jag och Jenny, men det är trevligt det med. Om någon känner för att komma förbi så är det bara att slå en pling. (:

Är supertrött just nu och ska upp och jobba imorgonbitti. Vet inte egentligen inte om jag orkar, men det brukar lösa sig när man väl kommit dit. Tycker ju om att vara på Lindex och jobba. Alltid trevligt att träffa en massa folk som är ute och shoppar julklappar. (: Tänk om jag också kunde sätta igång med dessa julklappar. Har ju i och för sig avverkat några, men det är många kvar. Framförallt Seb! Jag har kommit på en idé, eftersom ni är så många som är in här och läser varje dag så förväntar jag mig att ni kan komma med förslag på vad jag kan köpa till honom! Deal?!

Fredag

Hemma från skolan idag, var inte så himla pigg när jag vaknade i morse.
Men efter några timmar så kände jag mig bättre och orkade mig ut på stan med mamma och mormor.
Det blev himla mycket rännande i affärer, men såklart investerade jag inte i någonting, förutom ett halsband på lindex.

Synd att jag inte pallrade mig till skolan idag, jag hade ju faktiskt förberett mig på den muntliga delen. Kände mig ganska säker rent av, men jag tror inte att det riktigt tog 10 minuter att snacka, men ändå.. (:

Ikväll ska Jenny komma över och käka lite smarrig middag, kräftstjärtar och så.. (:

Har inte så mycket mer att rapportera här nu, förutom att jag har sån otrolig träningsvärk sen jag simningen igår.. Men det är nästan som belöning tycker jag. .(:

Städdax nu!

RSS 2.0