Dåligt samvete

Sitter nu här med grymt dåligt samvete, ska nog ta och ställa mig på den där crossen trots allt, i väntan på något bättre.. Lika bra det istället för att bara sitta här och uggla..:P

Trött en torsdag

Nyss hemkommen från jobbet. Helt slut, har ont i heeela kroppen! Och jag som skulle ställa mig på crossen, tror inte det va?! Ska nog lägga mig och äta praliner på soffan istället.. :)

Inte mycket nytt att rapportera idag.. Köpte i och för sig lite nya underkläder på rean idag. Sweet! Blir altid glad av nya inköp..

Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt. Betala räkningar tex..

God morgon

Nyss kört lite på crossen, körde lite för tungt pass, så jag orkade bara 20 minuter, men hann med lite situps och armhävningar istället. Men men, bättre än ingenting. Jag ska försöka kompensera det med att köra ett pass efter jobbet ikväll. Jag måste verkligen försöka då!

Nu är det frukosttajm, och sedan dusch och till fixning. Sen väntar jobbet och en massa rea.:) Kom och handla finfina saker idag...

Hoppas ni får en trevlig dag!

Tidig kväll

Nej, nu kallar sängen... Känner mig riktigt trött faktiskt, och lite törstig(?). Ska lägga mig och kika på En prinsessas dagbok på trean nu, tycker att det är en sån mysig film. Lätt sedd och så..:)

Det blir en tidig morgon imorgon, jag måste hinna med 30 minuter på Crosstrainern innan jobbet. Och jag börjar 9, så det blir allt till att stiga upp i ottan..:) Ska ta en till spruta imorgon också, usch och fy!

Spelas sönder



Just nu poppar jag denna låt alldeles för mycket. Får se om den håller tills jag åker?!

Annandagen

Gårdagen var riktigt trevlig.

Tack mina vänner, för en rolig "sista-kvällen-med-gänget" - kväll.












Kom hem nu, saknar dig så!

Juldagen

Idag är det dagen efter julafton, alltså juldagen..:) Detta har varit en lugn dag för min del, sov till efter 11 och det behövdes verkligen. Idag är första dagen sen jag kom hem som jag vaknade utan klockan, hur skönt som helst!

Igår var det julfirande med familjen + farfar. Riktigt mysigt, och viktigast av allt: Jag fick mest paket..:) Efter att vi öppnat alla paket, så följde jag med lillebror ut på krogen. Det var trots allt lite folk ute, det hade jag inte trott. Det blev iallafall en trevlig kväll.

Snart bär det av till mormor för lite julmiddag och träffa moster och äldsta kusinen. Efter det bär det av på förfest och sedan blir det parken. Vi får se hur länge jag orkar ikväll, ska ju jobba imorgon.

Ha en trevlig juldag!


En ny dag

God morgon!

Idag är sista dagen som min favorit är hemma på ett tag..:( Trist, och så måste jag jobba till stängning, men men.. Ger ju lite mer pengar..:) Kan behövas inför resan.

Innan jobbet ska jag hinna med att fixa med Sebs julklappar, som är kvar och pyssla med lite annat.

Usch vad jag känner att jag kommer att sakna min prins när han åker bort från mig, tycker inte om sånt!

Nej, dags att sätta lite fart nu kanske... Känner mig lite smått stressad!


Mina vuxenpoäng..

Jag heter: Isabel Nilsson och kallas Isa eller Isabel.
Stjärntecken: Fisk.
Jag kommer från: Uppsala/Mora och bor nu i Uppsala.
Jag har: En mamma, pappa och lillebror + min fina darling Sebastian.
Jag har: Inga djur.
Jag jobbar som: Butiksbiträde(extra).
På fritiden brukar jag: Träffa Sebastian, sitta framför datorn och umgås med vännerna.
För att stilla mitt dåliga samvete: Borde jag bli lite mer seriös med det där med sopsortering.
Jag har slutat: Fundera på saker som gör mig arg.
och börjat: Träna på mammas crosstrainer.
Om fem år tror jag att jag: Har funderat klart på vad jag vill göra med mitt liv och lever med dem jag tycker om.
Om jag vann fem miljoner skulle jag: Shoppa (1 miljon), resa med mina kära (1 miljon), spara (1 miljon), ge till välgörande ändamål (1 miljon) och resten bara leva upp (1 miljon).
Jag skulle vilja vara bäst i världen på:
Jag hade velat uppfinna: Datorerna, så att jag förstår hur man ska göra när allt bara blir katastrof.
Ett pinsamt minne: Kan inte riktigt komma på något pinsamt som jag vill avslöja här.
Jag blir glad av: Mina nära och kära.
Jag blir förbannad om: Saker inte går som jag tänkt mig.
Jag samlar på: Inget (men försöker med pengar). 
Saker jag är stolt över: Min familj, Sebastian och mina vänner.
Yrken jag kan tänka mig: Egen butiksinnehavare, designer, inredningsarkitekt...?
Personer jag inte klarar av: De som har mina egna dåliga sidor


FAVORIT...
... maträtt: Något asiatiskt.
... grogg: Malibu + apelsin/annanasjuice.
... glass:  Tycker inte om glass. (Räknas cheesecake?)
... bil: Audi TT.
... land: Italien.
... lögn: Ljuger inte så ofta..
... tv-serie: Bonde söker fru, Seinfeld. Fraiser, Las Vegas...
... film: Mitt feta grekiska bröllop.
... tidning: Metro.
... plagg: Skinnjackan.
... favoritbarnprogram: Shrek (okej, inget tv-program, men ändå..)

SAMLA VUXENPOÄNG:
jobb (1p)
,visitkort (1 p), konferens (1p), bor hos föräldrarna (-2p), sambo (1p), förlovad (1p), gift (2p), skild (3p), barn (2p), villa (2p), bil (1p, kombi +1p), husvagn/båt (2p) , hund (1p), garage (1p), lån (1p), gemensam ekonomi (2p), pensionsspara (2p), storhandla (1p), ICA-kundkort (1p), rabattkupong (2p), hushållsassistent (1p), diskmaskin (1p), symaskin (1p), dubbelsäng (2p), julgran (2p), morgontofflor (1p), långkappa/rock (1p), gråa hår (1p), celluliter (1p), morgontidningen (1p), korsord (1p), välja att inte svara i telefon (2p), putsa fönster (1p), tapetsera (1p), svampplockning (1p), långfärdsskrillor (1p), parmiddagar (1p), vinprovning (1p), buggkurs (1p), partaja till gamla vinylhits (1p), whisky (1p), lättöl (2p), kaffe på maten (1p), After Eight (1p), söndagsstek (2p), viktväktarna (2p), Friskis och svettis (1p), Bingolotto (1p), allsång på Skansken (2p).

SUMMA: 13 vuxenpoäng. Skönt kan jag lova...:)


Torsdag

Idag har jag haft en trevlig förmiddag, innan jobbet. Jag och Seb startade dagen med en välbehövd sovmorgon, ända till 9.. Hem och fixade lite, blekte bl a utväxten lite. Sen var det bara att sätta fart och sedan ila ner till Kaffestugan för att inhandla lite lunch till mig och mormor. Det var himla trevligt att träffa mormor, som jag inte sett sen slutet av oktober..
Efter lunch med mormor bar det iväg till jobbet. Jobbade 13-19:15 idag. Ganska skapligt med folk, trots att de flesta nog väntar på lönen som kommer imorgon.

Imorgon ska jag fixa med lite julklappar till Seb innan jobbet. Kommer nog bli en stressig morgon/förmiddag. Bäs att stiga upp tidigt. Farfar kommer ju också imorgon..:)

Synd att jag jobbar ända till 19:15 imorgon, hade velat hinna umgås lite med Seb innan det bär iväg till släkten för honom, får ju inte träffa honom på ett tag då ju..:(

Ha en trevlig kväll..

Sömnbrist

Usch vad jobbigt det kan bli ibland, som tur var så var det ingen större fara. Men jag kan lova att det har varit grymt jobbigt, det senaste dygnet. Jag har knappt sovit något i natt pga mina funderingar hit och dit, men nu är det bättre...

I helgen var det partaj iallafall. Lite värmning hemma hos Caroline innan utgång, som denna gång blev både ett besök på Lilla och sedan vidare till Stugan... Rikitgt trevlig förfest hos Caroline!


Hemma och myser

Nu är jag hemma i Mora igen. Skoj skoj! Ska vara här hemma ända tills det blir avfärd till Thailand!!! Soft som tusan, men jag ska inte ligga på latsidan för det.
Imorgon ska jag jbba och sen på tisdag går jag på mitt julschema, så då blir det jobba non-stop i två veckor. Riktigt roligt ska det bli att jobba under julen, en massa glada/stressade människor ute i farten..:)

I dag har jag haft en riktig mysdag. Började med en sovmorgon till 8:30, sen blev det 30 minuter på mammas Crosstrainer. Efter det lite mys med Seb och sen var det dags för dusch och tillfixning. Skulle äta lunch med kusin vitamin..:) Blev ganska god mat på Helmers och en hel del smaskigt skvaller. Bl a om att vissa människor inte alls kan bete sig med alkohol i kroppen..:D Jaja, skönt att höra att Mora är sig likt iallafall.

Imorgon blir det jobb i hela tre timmar..:), efter det hem och ta en snabbdusch och sedan hem till Caroline för en helkväll med brudarna.. Ska bli grymt underbart, var så himla längesen nu.

Nej, ska ner och möta mamsen nu för att kika på lite julklappar..;)
Ha en trevlig kväll!

Ännu mera shopping

Idag har jag städat lägenheten inför hemfärden över jul. Skönt att ha det gjort. Sen blev det fika och en massa skvaller med Annika på stan. Smarrig brownie blev det också..:)

Lämnade tillbaka linnet som jag köpte igår och köpte en klänning till juldagen istället. Himla fin var den, kanske lite för stor, men det fanns ingen mindre kvar. Skitsamma... Det löser sig. Köpte  även ett par skor, som jag kan ha och jobba i nu under julen. Jättefina faktiskt och med skinnfoder, för bara 50:-, helt sjukt! Men ibland har man tur. Går runt i dem nu och är helnöjd.:)

Snart kommer Jenny också. Skoj! Då ska vi pallra oss till AnnikaMAX och äta lite middag och sedan bege oss hem för att sova. Imorgon ska vi nämligen till Stockholm och fixa visum till  våran resa. Det är kanske på tiden att fixa det nu..:) Sen bär det av till jobbet, och efter det - Bonde söker fru-kväll med Anna. Som alla andra onsdagar:)

Shopping

Shoppade även lite till mig själv idag. Det blev en svart kjoli collegetyg från monki och ett linne från samma märke, men linnet ska jag nog ner och lämna tillbaka imorgon. Det var inte så bra på. Var in på deras hemsida nyss och hittade där en ursnygg klänning som jag måste se om de har. Den hade varit perfekt till juldagen. :)

Avklarat på listan!

Äntligen lite saker avklarade... Två julklappar till pappa hittade jag idag, en till mamma och sedan en gemensam till dem. Skönt att det börjar gå lite framåt. Har även lagt undan en julklapp till mamsen och har lite planer på en var till åt dem. Sen får det vara nog.
Det största bekymmret verkar då vara Mr.H, vad ska jag köpa till honom? Kom igen, hjälp mig med förslag! Snälla?!

Snart anländer min lilla darling, då ska vi ut och äta lite god middag, eller om vi köper hem. Mår inget vidare, så det hade varit fint om vi kunde köpa hem..:)

Stan kallar..

Så dåvar det dags att bege sig ner på stan och införskaffa de sista julklapparna + knäppa kort till visumet. Drygt men nödvändigt... Jag undrar när Mr Hohenthal behagar att dyka upp här idag då. Hade varit trevligt om han, för en gångs skull, kunde komma innan det är dags att sova. Vi hinner nästan aldrig hitta på något skoj när han kommer hit.:( Det blir alltid så sent. 

Jaja, nog om det.

Dags att dra!

Julklappsplaner

Hemma och är sjuk idag... Men inget allvarligt, förskyld och lite hängig bara. Men det är grymt jobbigt. Jag ska vila lite till och sen ska jag hoppa in i duschen och fara ner på stan och köpa lite julklappar. Har några kvar. Är klar med klapparna till lillebror, mormor och lilla Hugo, sen har jag börjat lite smått till Seb. Mamma och pappa har jag inte en susning om vad jag ska köpa till... Eller jo, en sak, som jag och lillebror snackade om i fredags ska jag leta efter idag.. Ska bara samla ork så att jag hinner med detta idag..::)

Fredagkväll..

Ikväll blir det partaj... :D
Skoj skoj, lillebror är här nu och hälsar på.. <3

Ha en trevlig kväll allihop, för det ska jag ha!;)

Fredagens planer

Nehe, om jag skulle försöka slita mig från datorn och ta och plocka ihop lite grann. Hade tänkt att diska upp all disk och sen dammsuga av innan jag senska krypa till sängs, tidigt. Ska börja jobba kl. 8:00, ska mest bara hålla på med påfyllning och sånt. Inte så mycket kassa. Det ska bli skönt, då jag hade fyra timmar i sträck i kassan idag.
Ska jobba fram till kl 14, sen ska jag bara fixa lite och sen strax efter 15 kommer lillebror ner och hälsar på. Då ska vi försöka hinna med att shoppa lite julklappar och sedan hem och ladda inför utgång. Ska bli kul att ha med lillebror ut..:) Synd bara att han bara stannar över natten. Vid lunchtid på lördag åker han hem igen.. Trist, men vi ses ju nästa fredag igen..:)

Nej, nu lär jag sätta lite fart, annars kommer jag aldrig att komma i säng.

Lilla Jenny skulle ringa mig nu också, får väl se om hon gör det eller inte...?


Vad ska jag bli?

Kom nyss hem från jobbet och satte mig här för att kika igenom de dagliga bloggarna. Hamnade då in på Emmys blogg och hittade ett yrkestst. Jag gjorde såklart det, ocg gissa vad jag skulle bli enligt det!? Jo, barnskötare! Haha... Men det stod också att om jag haft handeksem (som jag egentligen aldrig haft, men om det hänger på det, så har jag..:P) så passade jag nog bättre som psykolog.. Då föredrar jag nog det..:)


Jobbet kallar

Dags att kila till jobbet nu. Blev ju ingenting av det som jag hade planerat att göra innan jag skulle ner och jobba. Men men, det blir aldrig som man har tänkt sig..)

Får väl ta och städa ikväll då, har ändå ingenting annat planerat... Ska bara pyssla lite här hemma och kika på lite tv. Hade tänkt försöka hinna förbi farfar på vägen hem från jobbet också, bara det inte regnar, för då åker jag buss hem...

Hoppas att ni alla får en grymt trevlig dag!


Egna julklappar..

För längesen bad talade jag om för mina läsare att de skulle ta och logga in på denna site och registrera sig där. Man behöver inte göra mycket för att få fina saker, alldeles gratis. Är det inte skoj!? Jag tycker att det är perfekt. Särskillt nu när det är jul och de mesta pengarna går åt till julklappar till nära och kära. Då kan det ju vara skoj att få unna sig själv lite saker, fiffigt va!?

Spruttajm

Jag har tänkt om... Det blir ingen springtur innan jobbet. Jag tar det ikväll efter jobbet istället. Lika bra det, då slipper jag stressa.
Idag har jag iallafall lyckats få en tid för vaccination inför resan. Kommer nog bli en massa sprutor, verkar det som. Och jag som verkligen inte tycker om sprutor..:S Men men, det är bara att bita ihop. Den 19/12 ska jag få mina sprutor, usch och fy!


Vad bra!

Har nu försökt ringa ambassaden, non-stop i 20 minuter, men det är bara upptaget... Säkert någon jävel som bara har lagt av telefonen. Fan! Måste verkligen prata med dem. Viktigt som tusan!

Tråkig torsdag..

Idag unnade jag mig en liten sovmorgon. Sov ända till 9:00. Ska snart ut och springa, bara jag har ringt Thailändska ambassaden för att höra om vi hinner fixa visum innan vi ska åka. Vi har ju inte tänkt på att det snart är jul och julhelger och att det mesta är stängt då. Men men, det får lov att lösa sig.

Idag ska jag bara jobba 4 timmar, 14-18. Så jag ska försöka hinna med att dammsuga lite och pyssla här hemma. Lillebror kommer ner imorgon, så då vill jag ju ha lite städat. Det blir utgång imorgon också. Ska bli skoj att gå ut med brorsan, händer inte så ofta...:)

Annars händer inte så mycket i mitt liv. Dryga veckan kvar tills jag åker hem för juljobbande och stannar hemma tills vi åker till Thailand!! WOW!!:)

The Hives

Igår fick jag ett sms av min äldsta kusin, hon undrade om jag ville följa med på konsert, med The Hives! Såklart ville jag det. Blev efterfest och grejer med, så nu sitter jag här och ska strax sätta lite fart, för jag ska nämligen jobba idag:)

Grym kväll igår, underbart ös!

Julklappar och pyssel

Igår om det en avi som talade om att en julklapp till Sebastian har anlänt till mitt postombud. Tänkte att jag ska ta och kila bort och hämta ut det nu och om jag tycker att det er bra ut ska jag skicka iväg en beställning åt min lillebror också, så är jag klar till honom sen..
Tänkte även att jag ska passa på att pyssla om mig själv lite grann, ska växla pengar så att jag kan ta och lägga mig i solariumet, efter att jag duschat och skrubbat mig. Känns verkligen att jag behver lite färg nu. Annars kommer jag knappast överleva denna månad som är kvar innan Thailand!

Senare idag ska jag nog träffa Anna för en genomgång innan kursen ikväll. Vill verkligen klara av den där skiten!

Let´s dance

Tv4 har ny släppt vika de nya deltagarna i let´s dance blir. SKoj med lite roliga kändisar denna säsong. Jag ser redan fram emot att få se Tony Rickardsson svänga runt på dansgolvet..:)

Speedwaystjärnan Tony Rickardsson dansar med Annika Sjöö (Tobbe Bloms partner förra året)
Sångaren Richard Herrey dansar med Cecilia Ehrling (Martin Lidbergs partner förra året)

"Bygglovs" Mats Carlsson dansar med Carin da Silva (Patrick Ekwalls partner förra året)

Mi Ridell dansar med Johan Andersson (Birgitte Söndergaards partner förra året)

Friskvårdskonsulten Susan Lanefelt dansar med Björn Törnblom (Malou von Sivers partner förra året)

Sångaren Danny Saucedo dansar med en ny dansare

Tilde Fröling dansar med en ny dansare

Bonden Karl Petter Bergvall dansar med en ny dansare

Skådespelaren Ulf Larsson dansar med en ny dansare

Violinisten Linda Lampenius dansar med Daniel da Silva (Erica Johanssons partner förra året)

Kocken Tina Nordström dansar med Tobias Karlsson (Anna Sahlins partner förra året)

Sångerskan Dilba dansar med Tobias Wallin (Yvonne Rydings partner förra året)

image457

Havregrynsgröt eller äppelpaj?!

Då har jag och Annika klarat av våran morgonpromenad. Det är så himla skönt när man kommit innanför dörren och bara kan slappa lite. Kika på nyhetsmorgon och få i sig lite frukost. Idag blev det havregrynsgröt med kanel och äppelsylt, smarrigt värre. Smakar nästen som äppelpaj..:)

Hoppas på att de ska ringa från Lindex idag så att jag kan få jobba lite... Var ju ett tag sen nu som jag fick jobba här nere.. Annars har jag lite uppgifter att fixa med.

Hoppas att ni får en bra dag, trots trist väder...

Helvete!

Hur kunde det bli såhär?! Jag som skulle göra en tidig kväll, så blev det ju inte..:(
Kanske bäst att borsta gaddarna nu och hoppa ner i sängen. Ska ju träffa annika redan 7:30 imorgon... Shit vad tidigt alltså... Men himla skönt när man kommit hem igen och kan sjunka ner framför tv:n med lite frukost. Ska faktiskt äta nyttig frukost imorgon, havregrynsgröt..Mmmm...

God natt och sov gott!

Hur ska detta gå?!

Hur ska det gå för mig imorgon kväll på avslutningen av kursen?
Ja, säg det.. Som det känns nu så kommer det gå åt helvete! Men som tur är så har jag lilla Anna som hjälper mig när det är så här svårt. Jag vet nog ingen som är lika smart som henne när det gäller sånt här.
Tack för all hjälp, Anna!

Jag har bestämt mig för att försöka pallra mig dit. (Och nej Sebastian, det är inte pga av vad du sagt!) Och jag hoppas på att det kommer att fungera. Att jag inte blir utfrågad på någon fråga som jag absolut inte har en susning om. De andra som också läser denna kurs har värsta kollen på detta ämne, det känns lite orättvist...

Nu ska jag försöka fylla ut en halvt A4 till...

Typiskt

Det gick ju inget vidare de där med att försöka skriva, så jag har lagt ner det!
Snälla Anna, jag behöver hjälp! 
Jag fattar ingenting!
Det hade ju varit bra om jag hade kunnat göra något så att jag kan slutföra denna kursen...

Men, men...
Är man inte smart så är man inte...


Nyvaken

Gissa en som är grymt trött idag.. Jo, Isabel!
Var längesen jag kände mig så här sliten.. Vet inte varför!?
Idag åker jag hem till Uppsala. Hade tänkt att jag skulle hinna med att äta lunch med någon/några vänner, men vi får se hur det blir med det. Annars kanske Seb är sugen på en lunch?!

Är lite stressad införmorgondagens avslutande lektion. För det första ska jag skriva ihop några sidor om en utav frågorna vi har fått, och sen så ska vi ha slutdiskussion.. Hjälp! Jag som tycker att detta ämne är så svårt och alla andra är så himla duktiga, jag fattar typ ingenting! Men men, det får väl lov att gå!

Nej, ska försöka ta tag i det där skrivandet så att jag inte behöver stressa med det ikväll...

Ha en bra dag!

Intensiv helg

Detta besök hemma hos familjen har varit ganska intensivt. Jag har haft fullt upp mest hela tiden.. Men det är skoj. Har hunnit med att:
* fixat naglarna
*klippt och färgat håret
* varit på 6-års kalas
* mysmiddag med familjen
* sovmorgon med Sebastian
* filmkväll med Sebastian
* jobbat
* partajat :)


Jag har med andra ord haft fullt upp...
Ska berätta mer om helgen i veckan, har inte riktigt tid nu när familjen är jättehungriga och vill att vi ska ta och äta...

RSS 2.0