Lillördag!

God morgon!

Har just kommit hem från gymmet och hunnit med att tagit en dusch. Känner mig otroligt nöjd över att jag tog mig upp i tid och pallrade mig iväg till Actic. Börjar bli lite stressad över att jag tappar min karaktär så fort någonting går emot. Nu är det bara att köra på! Mitt mål ska nås, och detta innan november är här., Börjar blir lite stressigt, men det ska gå!:)




Dax för lite frukost nu, sen bär det av till jobbet. Som vanligt är jag stressad över att jag inte vet vad jag ska ha på mig.. Men det lär väl lösa sig, brukar ju göra det.

Ha en kanon onsdag.!


Lugnaste någonsinn

En lugn helg börjar gå mot sitt slut. Har haft en av de lugnaste helgerna det här året. Igår sov jag till klockan 11 och sen var det tvätt och städ som stod på schemat. Behövligt men så tråkigt!
Tack och lov så kom Karolin över och åt middag med mig och snackade en hel del skit. Trevligt värre.

Idag vaknade jag tidigt och har varit på gymmet och kört ett konditionspass. Måste ta tag i det här nu, mår inte bra av att ha slappat till mig såhär. Inte okej. Fem kilo ska bort, så det är väl bäst att börja! :)

Tänkte nog bege mig ut på en lite lugn promenad också, mest för att andas in lite frisk luft och ladda inför kommande vecka, trist bara att inte solen vill komma fram något... :(

Ännu en sömnlös natt.

Måndag morgon. Riktigt j*vla trött idag, trots att jag somnade före kl 23. Men jag har sovit så otroligt dåligt, och vaknat så fort jag rört mig (inatt igen!!), hur länge ska det här sitta i?! Jag fungerar inte som människa av denna värken. Kan knappt röra mig idag igen. Kommer bli en intressant dag på jobbet, jag kommer nog bara att stå i kassan. Det är inte direkt så att min rygg pallar att jag röjer på lagret.

Nej, nu ska jag sluta upp med det här klagandet, men det är inte det lättaste att inte klaga när värken näst intill tar över mitt liv! :(

Hoppas att ni alla där ute får en bättre start på dagen än vad jag har fått!

cute kittens - Google Images


Middags tajm

Nu drar jag iväg för att möta upp lillebror. Vi ska äta lite middag, vart vet jag inte. Mysigt med lite egentid men honom, det händer inte allt för ofta.

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, förutom att tvättat håret (slusk AB).
 Laddar inför en ny arbetsvecka imorgon, dock utan J. Kommer bli en lååång dag imorgon utan dig vännen!

Barbygirl95 profilja - Starity.hu


11/9

11/9 idag. Tio år sedan den fruktansvärda dagen. 

Idag, för tio år sedan befann jag mig på Kos med mamma och systeryster när det hemska inträffade. Vi förstod ingenting av vad det var som hade hänt i USA.
Två dagar senare skulle vi flyga hem till Sverige, det var då fredag den 13, och jag kan lova att jag inte kände mig så kaxig just då!



Sun(ny)day

Nyss kommit hem från P. Ska strax slänga i mig lite frukost. Inga planer för dagen, så otroligt skönt att ha såna dagar! Det behövs verkligen när man jobbar mycket. Kanske ska bege mig ut på en lugn romenad i det fina värdet idag..? Lite luft har ju ingen dött av.

Känner mig så sjukt sliten idag, har sovit så otroligt dåligt i natt pga min rygg. Jag har inte kunnat röra mig en enda millimeter utan att vakna. Hur länge kan denna värk sitta i?!



Hoppas att ni får en fin söndag!


Godmorgon världen!

Uppe med tupen. Ska bara äta frukost och klä på mig så är jag klar för jobbet. Jobbar 9-16 idag, hopas på mycket kunder, det är ju trots allt lördag. Men det verkar bli en riktigt fin dag, så folk kanske prioriterar att vara utomhus och fixa inför vintern?! Var bara 6 grader när jag gick upp imorse.. Brr, hösten är här!

Ikväll blir det middag ute med P. Kommer bli mysigt. Bara vi två! Sen vet jag inte vad kvällen har att erbjuda, utgång eller hemma mys?

Ha en toppen lördag!

parque - Imagens do Google

L I N N - foto, mode, vardag

Forever Autumn by ~kriakao

someotherdrugs -

Jag längtar lite tills det blir ordentlig höst, men gula/röda blad på träden och prasslet som blir när man trampar runt på dem. Men det är väl inte så långt dit kan jag tro...


Skärpning.

Ligger hemma och slötittar på tv. Tyvärr så är det bara skit! Varför är det inget bra på en fredagkväll!?
Skärpning Sverige!!

Lika bra att göra kvällen och krypa ner i sängen och kika på några avsnitt av Sons of Anarchy. Bättre än såhär blir nog inte kvällen. Jobb imorgon så det gäller ju att vara full av energ!:)

Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll!

sons of anarchy wall paper - Obrázky Google

lovely, Sons of Anarchy

Sons of Anarchy TV Show - Yahoo! TV


Klart

Nu är håret färgat och klart. Är nöjd över resultatet, även fast det blev lite väl mörk. Tänkte lägga upp en bild på resultatet, men det får vänta. Ser sjukt trött ut just nu, men det kommer en bild under helgen..

Väntar nu på att P ska komma hem från träningen så jag snart kan gå och lägga mig. Förstår inte att jag kan vara så trött hela tiden.. Kanske måste ta itu med träningen/nyttigare kost för att få lite energi. Japp, så får det bli! :) Värt ett försök iallafall.

Gold brown

Nu är färgen inköpt och ska snart i håret. Ska bli spännande att se resultatet, dock är jag lite rädd över att det kan bli lite grönt pga för lite rött pigment i färgen. Men skulle så vara fallet så har jag garderat mig och världens bästa P (lite fjäskigt kanske?) får åka in på ICA Maxi på väg hem från träningen och köpa en färg med mycket rött i.


Den här färgen blir det, Gold Brown, 4.3. Håll tummarna för att det blir lyckat!!


Ljus eller mörk?

Ledig dag idag. Inte gjort något vettigt alls, förutom att ha stått på crosstrainern i 30 min. Vilket var väldigt dumt gjort eftersom jag nu har väldans ont i ryggen igen! Jävla skit rygg, kan man få reklamera denna och få en ny?!

Ska ta en snabbdusch strax och sen ner å stan med P. Måste prova en storlek mindre av bootsen jag (P) köpte förra veckan, kan hända att de jag har är ltie för stora. Ska nog ta och köpa färg till håret också och göra det riktigt mörkt nu. Lika bra istället för att färgen tvättas ur på en gång och ser dassigt ut. Ska nog satsa på brun/choklad brun. Jag hoppas att det blir bra, jag får nog pallra mig iväg till gymmet ikväll också så att jag inte bleknar bort i mörkt hår.. :)

   

Senast jag hade mörkt hår, var ju några år sedan.. Ska jag våga?


Gobit..

BUNNYMACHINE

Tänk att ha en sån här liten gobit som ligger hemma och väntar medans man är på jobbet. Hade varit helt underbart att mötas av denna lilla tuss i dörren på kvällarna.. :)
Aja, så länge jag jobbar så mycket som jag gör så är det ingenting för mig..


Dålig dag.

Idag är ingen bra dag! Hostig, tokförkyld och riktigt ont i ryggen (igen!!). Vaknade varenda gång jag försökte röra mig i sängen i natt. Känner mig som ett vrak idag. Jag skulle ju städa ihop lite här hemma idag innan jobbet, men det är ju bara att glömma, kan knappt röra mig.
För hoppningsvis så får jag ett par nya skor idag, lite uppmuntran.. :) Tack mamma!

Imorgon är jag ledig och kanske blir det en liten trip till Stockholm då, inte helt bestämt men... Först ska jag hinna tvätta innan jag kan bege mig ut på äventyr. Men det ska väl gå fort!?

Sugen på att shoppa lite, men vad? Har inte sett någpt på länge som jag känner sug efter. Men jag får väl offra mig lite och inte ha så höga krav.. ;)

Tisdag.

Har varit vaken sen strax innan klockan 6. Hostat som en tok. Känner mig helt slut nu.. :( Mysigt att vakna iallafall, mamma har sovit här. Så skönt att känna att det är någon mer i lägenheten.

Igår blev det thaimiddag med mamma och lillebror, riktigt mysigt! Inte sådär jätteofta vi bara sitter ner och umgås, mer sånt tack.. :)

Nu väntar snart jobb, ska bara gå ut mina nya kängor lite så kanske jag kanske kan ha dem på mig på jobbet idag. Jobbar 11-20:15 idag, hoppas på att det kommer en massa folk och handlar av mig idag! Det vore kalas!

Hoppas att ni får en toppendag!

Saknar.


Lyssnar på denna och saknar min lilla vän S. Shit vad många gånger vi skrattat åt denna.. :)


Lugn helg

Har jobbat i helgen, eller snarare igår.. Blev en lugn eftermiddag/kväll. Både jag och P slocknade på soffan tidigt. Riktigt skönt!
Vaknade i hyffsad tid idag, för att vara en söndag. Gick upp strax innan 9 och har hunnit med en massa saker som jag har skjutit på en längre tid (noppa + färga ögonbrynen, mer mörka slingor i håret mm..), en riktig pysseldag med andra ord. Nu väntar jag på att P ska komma hem så ska vi trycka pizza.. :)

Imorgon väntar jobb igen, hoppas bara att mitt onda i ryggen kan ta och ge upp innan klockan 8 imorgon så att jag kan ge 110%. Hatar att inte kunna ta i ordentligt!

Hoppas att ni får en mysig söndag, det ska minsannn jag ha! :)

myLot - Golden Retriever Puppies


Sunday


RSS 2.0