Måndagens enkla planer

Nyss hemkommen från jobbet. Haft ett schysst tempo idag, dagen har gått ganska så snabbt.. Rätt vad det var så var klockan 17. Såna dagar gillar jag, dock har jag inte hunnit med allt det jag ville. Men men.. 
Hade ett bra snack med Johanna imorse också, tack för det vännen!

Ska sätta fart med lite mat och städ nu. Ser ut som att jag har en halv chipspåse i mattan under soffbordet. :/
Bjussar på en ganska hemsk bild från helgens kalajs...


Usch och fy... Det är ju skoj för tjejerna att de fick glänsa lite iallafall... ;)


Måndagmorgon

Ska strax iväg till jobbet. Piggare än jag hade trott, skönt! Trodde att det skulle vara riktigt jobbigt att vakna imorse. Men det gick bättre än jag någonsin kunnat tro.
Lördagens partaj var över förväntan. Tror att alla var väldigt nöjda med den. Det var en väldigt händelserik kväll, så att säga. ;)

Ska strax bege mig iväg till jobbet. Ser fram emot en bra dag på mitt kära jobb, och att få snacka lite skit med Johanna.. Vi har alltid så mycket att prata om, framförallt på måndagsmorgnar..



Hoppas att ni får en bra dag, denna snöiga dag!


Magiskt

Trött.. Dags att hoppa ner i sängen kanske? Ska bara plocka ihop lite här hemma så det ser något sänär okej ut inför morgondagen då både Frida och alla tjejerna här nere kommer. Jag hinner knappt hem och andas innan lägenheten invaderas av alla goa tjejer. Kommer bli grymt! :)

Nej, nu ska jag borsta tänderna. Det är ju trots allt arbetsdag imorgon.. :)


Friday I´m in Love


Blir så sjukt lycklig av denna låt!!!


Härliga fredag!!

God morgon världen!

Äntligen fredag idag. Shit, vad jag gillar fredagar. Det måste helt klart vara veckans bästa dag, även om jag jobbar på lördagen. Jag undrar varför det är så? Jaja, hur som helst är det en bra dag idag!

Idag fyller ju världens bästa Frida år också.


Grattis stumpan!!!!! <3

Gårdagkvällen spenderades med Karolin, lite tacos och ett glas rött. Det är helt sjukt vad jag saknat denna kvinna när hon varit på semester i Thailand. Är glad att hon är tillbaka i Sverige igen!




Nej, nu ska jag torka mitt hår och åka iväg till jobbet. Ser fram emot en toppendag på jobbet idag!
Hoppas att eran dag blir lika bra som jag vet att min kommer att bli. :)


Count on Me


Så otroligt fin text... Finns alltid där för er, vänner! <3


Ryggläge.

Dags att sätta lite fart kanske?! Har legat på soffan i ryggläge och inte gjort något alls sen jag vaknade. Såna här dagar behövs lite nu och då. Det är jag värd!

Ska hoppa in i duschen nu och försöka komma igång. Jag ringde nyss min nageltjej (eftersom gelén på flera av mina nalar redan har börjat släppa, inte okej!!), och hon hade en lucka klockan 14:30, så ska kila ner dit och få detta fixat..
Det är nog dagens enda plan, sen hägrar soffan igen. Allt för att få bort huvudvärken. Vill ju må prima i helgen när det vankas 25-års kalas och världens bästa Frida kommer ner på besök!



Jag och Frida för några år sedan...

Får se om jag okar med att träffa Karolin ikväll, men det hade ju varit trevligt. Hon kanske vill komma hit så slipper jag anstränga mig så mycket.. :)

Ska iväg till lillebror och hämta bilen också, tänkte ha den över helgen. För det är jag värd! :)

Hoppas att ni får en toppentorsdag!


Ledig dag.

God morgon där ute.

Jag har inte sovit så bra i natt. Huvudvärk och lite seg är dagens status. Skulle ha träffat Jennie idag, men får lov att skjuta på det. Fan, hade sett fram emot att hälsa på hos henne och se hur hon bor. Men jag hoppas att det kommer fler tillfällen för det..

Vaknade av att det ramlade in ett sms, kan vara hända att jag får lov att åka upp och jobba ikväll. Egentligen har jag inte tid till det, ska träffa Karoline och få en update om hur hon haft det i Thailand.. Men men, behövs jag på jobbet så får jag såklart skjuta på daten med Karoline. :)

Ska bädda ner mig i soffan och vila lite och se vad dagen har att erbjuda, om orken finns..

Hoppas att ni får en bra dag.

13

Otroligt trött nu. Har jobbat 13 timmar idag, känner mig lite mör. Det är ju tur att man har ett roligt jobb så att man klarar av såna här dagar.. :)
Ska strax krypa ner i sängen med en jobbig huvudvärk. Trodde att den skulle släppa efter en lång, varm dusch. Men inte då... Kanske går över bara jag får lite sömn?! Hoppas på det, planerna för morgondagen är att åka och hälsa på Jennie i Sthlm. Det är alldeles för längesen vi sågs, så det är på tiden!


Jag och Jennie i stadsparken, för ett x antal år sedan...


Så sjukt bra..


Shit, vad jag gillar denna låt.


Quick update

Ganska nyss hemkommen från jobbet. Har haft en bra dag, dock lite väl lugn.. Men tack vare det hann jag ju med en hel del saker jag fick lov att göra. Känner mig nöjd!

Ligger nu på soffan och snackar med Jenny i telefonen. Eller snarare Jenny snackar.. Det är hon duktig på min lilla gumma.. ;) Jag är så trött att jag mest bara instämmer i det hon säger. Osocial till tusen kan jag lova.. :)

Idag dök det upp en jättefin transparent topp på jobbet, i färgen Paradise Pink. Visst låter det underbart!:) Malou party top Paradise pink (3041) 199 SEK
Här är den underbara skapelsen, visst är den läcker?

Nej, nu ska jag plocka reda på disken och sen krypa ner i sängen. Behöver sömn. Tidig morgon imorgon, ska vara på jobbet vid 7 för att hinna med en massa innan tjejerna kommer.

Sov så gott allihopa!


Black is black

God morgon alla där ute!

Känner mig ganska utsövd idag. Skön känsla kan jag lova, då det inte ofta är så. Men det gäller väl att njuta av alla såna här tillfällen..

Snart bär det av till jobbet, ska jobba heldag idag - 11-20:15. Kommer att bli bra, har en hel del att pyssla med. Ska förbereda personalmötet som är imorgon, avtacka en duktig medarbetare, sälja en massa och en hel del till.

Som vanligt har jag lite problem med vad jag ska ha på mig.. Men jag funderar på om det kanske ska bli min nya långkofta idag? Det kan nog hända att det blir en helsvart outfit idag, men vad gör det? Det är ju inte som att inte gillar svart... :) Kan ju lägga till en sjal i färg, eller varför inte ett stort halsband.


Joanne long cardigan, 199:-


Silvia jeans, 199:-


Elsa party top, 149:-

Åhh, hittade denna när jag var in och kikade på hemsidan nyss. Denna vill jag nog verkligen ha. Hoppas att den kommer till butiken idag så jag får klämma och känna lite på den.. :)


Wendela party top, 299:-


Söndagsmys

Haft en skön söndag.
Körde en sen lunch/tidig middag med Sabina på Dragon Palace, shit vad mat. Sushibuffé är ju inte illa direkt.. :)
Städat ur bland skor, accessoarer och träningskläder. Sånt som aldrig görs annars, men shit vad nöjd jag är nu!

Sen blev det såklart Solsidan med Sabina och Sara. Mysigt med denna lilla tradition. Poppisar och Solsidan med pinglorna kan aldrig vara fel.. :)


Världens bästa Sabina och jag på nyårsafton


Sunday morning

Just hemkommen. Ska äta lite frukost nu, thé och mackor. Riktigt gott ska det bli.
Tänkte kika något avsnitt av stylisterna sen. Ganska underhållande program, nog för att jag stör mig en hel del på vissa utav deltagarna men det är väl egentligen det som gör det underhållande.. ;)

Sen väntar dammsugning och lite allmänt plock här hemma. Jag funderar på om jag ska ta och gå igenom mina skogarderober ordentligt och sortera ut en hel del. Jag borde kila upp på vinden också och gå igenom vad jag har liggandes där uppe också. Kanske kan vara dags att slänga upp lite skor på tradera också...? La upp några tröjor där igår, och idag har jag som mål att fota lite mer och lägga upp. Vi får se vad det blir av detta.

Hoppas att ni får en trevlig söndag!


Pappa, den här är till dig.. Med din favorit. ;)

Hörs senare..


Soft lördag

Väntar på att middagen ska bli klar. Det blir crisscuts och vegetariska nuggets, kommer bli grymt gott. Lite sweetchilisås och creme fraiche till det kan inte bli annat än succé.. :)

Dagen har bara varit lugn. En liten sovmorgon, en vända på stan och sen har jag pysslat med att hänga upp alla kläder i nya garderoben, så nu hänger allt fint. Känns grymt!
Hann också med att möblera om lite, känns inte helt hundra, men nu kommer jag åt alla mina kläder iallafall.. ;)
Kanske lika bra att dra ett varv med dammsugaren också eftersom jag har kånkat runt sofforna så mycket.
Några annonser har också lagts upp på tradera nu äntligen, kanske kan bli av med lite mer "skräp".

Nu ringde äggklockan, maten är klar. Smarrigt värre.

Hörs senare!

Snökaos

Nyss hemkommen från en otroligt rolig biltur. Var nära att köra fast cirka 1000 gånger, bara här i Fålis.. Vad händer?! Det är ju inte direkt som att snö är en ovanlig sak i detta land den här årstiden.. Det ligger minst 15 cm snö på vägarna, och då är det ju inte direkt som att jag bor ute i skogen.. Konstig stad det här!



Ikväll blir det pizzakväll hos Linda. Kommer bli trevligt, trevligt. Det är jag säker på.. :)
Ledig imorgon, vad ska man då hitta på?!


Vaknar upp med storm

God morgon!

När jag gick  upp för ca 30 minuter sen fick jag en chock! Jag kan inte se ut genom mina fönster. Det har snöat och blåst hela natten. Jag undrar om jag tar mig ut med bilen idag? Är väl säkert helt inplogad... :S

Känner mig ganska pigg nu, man brukar ju ganska snabbt piggna på sig bara man kommit upp ur sängen. Nu är ju bara frågan vad jag ska ha på mig.. Jag vet vad jag ska ha upptill, det blir denna top. Men har ingen aning om vad det blir nedtilll, kanske svarta jeans eller en svart kjol och täckande strumpbyxor?




Dags att kladda på ansiktet och bege sig ut i snöstormen nu kanske? Usch och fy för detta j*vla skitväder!
Nu vill jag ha lite vår, ge mig...


Ljuvligt thé

Nyss hemkommen från en dag där jag uträttat en massa saker. Naglarna blev fina, jag är nöjd! Skönt att slippa bry sig om att pyssla med naglarna på ett bra tag nu. :)

Efter naglarna hann jag med att shoppa lite på Village. Köpte ett the´ som luktar helt gudomligt. Ska ta och koka upp lite vatten och göra en kopp nu och bara slappna av. Ska plocka reda på den sista tvätten sen är jag värd den där koppen.



Var förbi Sabina på lite mat också. Trevligt, trevligt... Kikade på gamla avsnitt av "En annan del av Köping", Tobbe är ju bara för go´. Tänk vad roligt man skulle ha om man kände dessa härliga personer i köpinggänget..


I just came to say Hello



Sjukt skön låt...


Tattoos.

Har suttit och sökt inspiration till en ny tatuering halva morgonen. Vet inte riktigt vad jag vill göra. Jag har ju hela tiden varit helt inställd på att jag skulle göra en text på insidan av överarmen, men jag börjar tveka nu. Jag tror att det är bäst att tänka om. Vill ha en text, men kanske på sidan istället. Typ över revbenen på höger sida. Det kan nog bli riktigt bra.
Men det tåls att tänka på. Tycker att det är riktigt snyggt med en tatuering där..


















Gillar stilen på dessa tatueringarMen den jag ska göra ska vara stilren, det är ett som är säkert!


En ledig dag full med planer

Torsdag = tvättid!!
Trist till tusen, men det är tyvärr sånt som måste göras.. Men det är lite skönt att komma upp i tid när man är ledig, man hinner med så mycket under hela dagen då. Ska iväg och fixa lite ärenden idag. Sen ska jag även, äntligen iväg och fixa mina naglar. Ska bli så skönt att alltid ha snygga naglar. Var några år sedan jag hade så sist..



Sen ska jag förmodligen hinna med att kika på lite soffor. Jag måste ta och bestämma mig för vilken soffa jag ska ha. Kan inte ha dessa soffor längre, det är osköna och otympliga. Dags för en förändring och det snarast!


Någon

Hörde denna låt för ett tag sen och kom att tänka på någon..
Någon som en gång hade en stor plats i mitt liv. Någon som jag alltid trodde skulle finnas där för mig.
Någon som svek mig något otroligt. Någon som gjorde det en vän aldrig gör..


Kick-off

Igår och idag har jag varit på kick-off med jobbet. Vi har varit på Högbo Brukshotell utanför Gävle. Vilket otroligt mysigt ställe. Och sen blev det ju inte direkt sämre av att de hade en riktigt mysig SPA avdelning, men torrbastu, ångbastu och pool. Jag fick en underbar ryggmassage där igår. Gissa om jag var i behov av den?! Massören skrattade åt alla spänningsknutar jag har i ryggen. Och ont gjorde det kan jag lova.. Hade så sjukt ont i ryggen igår att jag slocknade så fort jag la ner huvudet på kudden igår. Stackars Angelica tyckte väl att jag var världens mest asociala rumskompis, men jag orkade
verkligen inte vara vaken.

Ikväll blir det solsidan (och kanske lite godis, om jag har tur...?) för hela slanten. Shit vilken otroligt skön serie det är. En utav sveriges helt klart bästa! Men en serie klarar den inte av att slå och det är den nedan.... ;)


RSS 2.0