Idag igen

Vet inte hur jag lyckas med att få den här berömda paltkoman varenda dag (eller iallafall de dagar jag jobbar).. Men nu är den här så allt är som vanligt.

Lång dag på jobbet idag, 8-19:15. Men shit vad mycket jag har tänkt att hinna med. Ganska lugn dag, vilket jag misstänker beror på det vackra vädret.

Längtar till kvällen då jag bara får lägga mig i soffan och jäsa. Känner att jag verkligen är värd det idag!:)


Paltkoma

Sitter på lunch med årets j*vla paltkoma. Hur ska jag orka komma igång och jobba igen? Finns väl inte så mycket att göra förutom att bita ihop första fem minuterna i butiken, sen är jag på banan igen!:)

Ikväll väntar Måndagsklubb med Rodellskan, som jag har längtat:) Det är ju nästan veckans höjdpunkt!

Nej, nu kallar jobbet. Fler ska hinna luncha också. Dags att ta lite ansvar!

Hoppas att ni har en fin dag i det underbara vårvädret!:)


Första flytten avklarad.

Haft en helt okej vecka. Mycket jobb, som vanligt..:) Har också hunnit med att flytta ut ur lägenheten, lite blandade känslor över det. Jag har ändå bott där ett bra tag, men det känns helt underbart att det är på gång. Imorgon är det bara tre veckor kvar tills vi flyttar in i nya lägenheten. Som jag längtar!!:)

Helgen har också varit bra. Middag med familjen i fredags, utgång med Rodellskan på Katalin igår. Sen blev det vidare till Birger.
Dock var det någon som lyckades förstöra kvällen för mig. Vissa människor vet inte när de bara ska vara tysta.. Tragiskt men sant!

Nu är det strax bedtime med mitt <3, mysigt värre!

Bild från gårdagen på Katalin.


En inte alltför bra söndag

Den här söndagen går väl inte direkt till historien som en av de bättre..

Dock har jag hunnit med en del i lägenheten. Både kyl och frys är tömda och städade. Det jag har bävat mest inför. Så det känns skönt!
Imorgon kommer förhoppningsvis bästa packerskan och hjälper mig, vilket verkligen behövs! Tack kära du!:)

Eftermiddagen har mest varit jobbig. En massa tunga känslor som har fått lov att bearbetats. Svek om och om igen. Alltid ska det vara något...
Är så glad för att mitt <3 får mig att tänka på annat när det känns så här tungt!:) Världens bästa. Vad har jag gjort för gott för att förtjäna detta?!:)


Irriterad!!


Sjukstuga

Andra dagen jag är hemma från jobbet. Så otroligt trist att vara hemma, men vad ska man göra när man har så lite energi att jag knappt orkar ta mig in i duschen? Hur ska jag då palla att springa runt och serva kunder!?

Missar troligtvis Avicii på globen imorgon också, men eftersom jag inte känner mig på topp idag så är det ju dumt att chansa. Måste vara frisk till nästa vecka, då väntar en hel del.
Måndag består av jobb och ihoppackning av min lägenhet.
Tisdag och onsdag är det kura med jobbet i Upplands Väsby, på huvudkontoret.
Torsdag måste jag hinna städa ur lägenheten.
Fredag flyttar lillebror in i min älskade lägenhet. Känns faktiskt lite vemodigt om jag ska vara ärlig... Men det kommer bli kanon när vi väl får våran nya lägenhet!:)

Den här våren kommer bli kanon! Dock så kanske den är lite väl fullbokad, men vad gör det!? Det är ju trots allt bara saker som jag verkligen vill göra!!

Nu ska jag fortsätta att fokusera på mina husprogram på tv 8, tror att det är bästa medicinen..:)


RSS 2.0