ÅÅÅHH!!

Varför ska det vara så otroligt svårt att förstå!?

Rapport - lördagkväll

Kvällen har spenderats i goda vänners sällskap.
Jag och Jenny åkte hem till Caroline för att umgås med henne och Annika.
Mycket trevligt!
Skönt att umgås en lördagkväll och bara ta det lugnt.
Nu ska jag gå och sova...
Mer irriterad än vanligt! ):

But that´s life!

Det är så synd..

"..att du är så söt. Det är så synd att du är så söt.."


Lördag på nytt

Tycker att veckorna mest består utav måndag och lördag... Det går så himla snabbt!
Bara en månad kvar som student nu.. Sen ska jag ut i verkligheten igen. Nog för att jag vet vad den innebär. Har ju jobbat mycket nu på sistonde kan jag lova. Men det är skoj! Hellre jobba än bara slöa bort dagarna.

Idag har jag varit på dop. Min yngsta kusin döptes. Lilla Lova Anna Viveka.
Kommer kort på henne sen, hon är riktigt söt..

Nu är det pizzatajm med familjen!(:

Besviken är vad jag är...
Jag tror att du förstår varför!
Trodde att jag kunde lita på dig mer än vad jag kan, tack!

Det gick ett tag

Jag lyckades motivera mig själv till att skriva lite på mitt examensarbete.. Så nu är iallafall min inledning nästan klar. Så himla skönt. Men jag kan lova att mitt arbete kommer gå till historien som det kortaste någonsinn... Vet ju hur det var på gymnasiet, då skrev jag det lite snabbt helgen innan det skulle lämnas in.. Och det vill jag inte göra om. .(: Jag lyckades skriva lite genom att intala mig själv att om jag engagerade mig lite och det blev bra, så skulle jag få köpa mig en liten godispåse ikväll.. Så nu ska jag åka bort till OK/Q8 och köpa något gott, sen har jag lovat Seb att hjälpa honom med lite arbete. Så det är väl lika bra att åka dit och fixa lite då. Trots att jag antar att det kommer bli ganska sent.. Men vad gör man inte då.. (:

Imorgon ska vi ha klänningkampanj på Lindex, utvalda klänningar för 199:-, passa på. Så jag ska ha en blå-aktig sak, som jag inte hade satt på mig i vanliga fall. Men jag tror att det kan bli ganska bra ändå.. Jag ska försöka att hinna lägga upp bilder på det imorgonbitti, innan jobbet. Vi får se. Det beror ju på hur länge jag väljer att snooza.

Nej, dags att sätta fart så att det inte blir en så sen natt..


Paniiik!

Kom just på att om mindre än en månad så ska jag vara klar med mitt examensarbete...
Känns inte sådär jättebra, med tanke på att jag knappt har börjat.. Eller nej, nu överdrev jag. Jag har börjat lite smått, men inte klar än på långa vägar..
Hmm..
Borde verkligen ta mig i kragen och sätta igång. Men det finns jämt en massa annat jag känner att jag behöver göra..
Exempelvis sitta här och bara kladda ner en massa bokstäver.

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna motivera mig att köra igång med arbetet.
Snälla ni som läser detta, HJÄLP MIG!!
Kom med bra tips på hur ni brukar gå tillväga när ni inte är ett dugg motiverad till att göra saker som MÅSTE göras..


Ryggskott..

Egentligen skulle jag ha varit nere på gymmet nu och laddat inför 60 min spinning, men p g a ryggskott så fick min kära pappa hoppa in och ta min spinning istället... Jag som hade sett fram emot att köra spinning idag, så himla typiskt! Jag känner liksom ett visst behov av att träna lite. Beach 2007 börjar ju närma sig mer och mer..  \: Illa!
Men men , inte mycket att göra åt.

Idag har det som vanligt varit jobb för min del. Slutade 16 och gissa om det var skönt.. (: Det var ju egentligen bara för att jag skulle ha hunnit i tid till spinningen, men ändå. Jag kan ju inte rå för att jag fått ont i ryggen och inte ens kan sitta på en cykel...

Inga planer för resten av kvällen. Middag med familjen och kanske filmkväll med Seb. Vi får se. RIngde honom när jag slutade, men som vanligt har han en massa att stå i... \:

Valborg vet jag inte riktigt hur den ser ut än.. Har inte riktigt bestämt mig p g a vissa omständigheter. Men det är ju ändå några dagar kvar tills dess.. Jag hinner ju. Det bästa är ju att jag inte alls behöver bry mig om boende, så det kvittar ju om jag bestämmer mig dagen innan, det blir ju inga bekymmer för någon annan... (: Men jag längtar bra mycket efter min lägenhet. Den är så himla mysig, särskillt nu när det börjar bli varmt och skönt ute och man kan spendera lite mer tid på balkongen.. (:

Nytt och snyggt..

Idag har jag varit och fixat naglarna och blev väldigt nöjd. Gjorde ingen förlängning, utan byggade bara på mina befintliga och gjorde fransk manikyr. Om ni är sugna på att göra det samma kan ni gå in här för att besöka Elins hemsida och få lite information..

När jag kom tillbaka till Mora så blev det en sen lunch med Jenny. Ajdo kikade förbi en sväng och även Anna med vän + bebis.. Såklart lyckades ju jag med att paja något i ryggen när jag skulle resa mig upp från stolen på Helmers, så nu kan jag knappt böja mig.. ): Men men... Får se hur det blir med min spinning imorgon.

Efter en sväng på stan så blev det en längre promenad med Jenny och Caroline (som för övrigt har bytt bloggadress). Skönt att få röra lite på sig... Men jag och Jenny gick faktiskt en timme i morse också, nöjd över det är jag allt! (:

Nu väntar filmkvll med S. och förhoppningsvis tar han med sig något gott.. Helt i medicinskt syfte alltså.. (:

Ha en trevlig kväll allihop!

Dagen idag..

Vad är det som händer med mig? Jag är trött hela dagarna, men när jag väl ska gå och sova, så kan jag absolut inte somna... S höll på att bli tokig på mig för att jag aldrig kunde vara tyst, men jag hade ju inte sett honom på så länge så jag ville ju bara krama på honom och prata en massa... (:
Så det slutade med att jag la mig och kikade på tv och han med.. (: haha.

Idag har jag, tro det eller ej, joggat lite. Hur skönt som helst, trots problem med andningen. Sen så blev det en liten promenix med Jenny nyss, till Carro bara, för att hämta mina saker sen helgen. Kan vara bra att ha lite kläder hemma.. Fick lov att kika in på OK/Q8 och köpa lite godis också. Filmkväll ikväll...

Imorgon är jag ledig och har planerat dagen följande:

* Morgonpromenad med Jenny
*
Lunch
* Fixa naglarna (:
* Ledig dag

Idag blev det lunch med Anna, Sara och HugoHelmers. Började trevligt, men fick sen en lite mindre rolig avslutning på lunchen. Hugo är iallafall världens sötaste unge.. Tro mig!


Helt sjukt

Var nyss in på aftonbladet och läste om att en person i Ystad hade målat sin dörr rosa och nu har kommunen blandat sig i och vill att han ska måla om den.. Sjukt att man inte får göra som man vill. Personligen så tycker jag att det är roligare att komma till ett hus som sticker ut än till ett som ser ut exakt som alla andra... Men men, det är tydligen min åsikt.



                                                                                                                         Hela artikeln finns att läsa här


Gammalt kort..

Hittade detta kort hos Carro, som hon hade laddat upp på efterfesten, syns det att jag är sjuk.
Förkyld och feber.
Tror att kortet kan vara från Mars någon gång..



Nya inköp

Idag har jag stora planer..
Hade tänkt att investera i en ny mobilelefon och jag tror att denna kan bli bra.
Den är både fin och billig.
Perfekt för mig... 1500:- bara för olåst.
Att den är rosa gör det bara ännu bättre.. (:
Vi får väl se om jag hinner inoch köpa den innan jag ska till jobbet.
Annars finns detju en dag imorgon också.



Jippi, nu är det bara nio timmar tills jag får träffa Sebastian.
Längtar och längtar.. (:

Konstiga tankar...

Nej, nu ska jag ta och plocka reda på all smutstvätt som ligger på golvet och skräpar och försöka krypa ner i sängen... Men det blir nog ganska svårt.
Jag har nämligen upptäckt att när inte Sebastian är här och tjatar på mig att jag ska gå och lägga mig, så är jag uppe på tok för länge, jag undrar varför?!
Jag älskar ju nämligen att sova.. Hmm.. Kanske ska ta och fundera på det ett tag också innan jag lägger mig. Eller nej, då kommer jag inte att få sova någonting alls i natt.. Hmm...?!
Jaja, kanske ska ta och sätta lite fart, har lite annat jag måste kika på också innan jag kan stänga ner datorn för kvällen...

Stolt och nöjd

Nu har jag allt chockerat min kropp..
Sen kl. 19 har jag varit ute och gått två ggr. varje gång lite mer än en timme.
Skönt.
Lär ta tag i det här med promenader igen. Mår ju så himla mycket bättre..

Ska väl strax ta och krypa till sängs.
Väntar bara på att Sebastian ska ringa också.
Har ju inte pratat ordentligt med honom på hela helgen.
Längtar tills imorron, då kommer han ju hem.. (:

Söndag

Idag är det en sån där trist söndag med en massa regn och kyla. Tycker inte om sånt! Jag som aldrig har söndagsångest kan faktiskt förstå de personer som har det, en sån här söndag.... För hur skoj är det egentligen att vakna upp, betydligt många timmar senare än vanligt och kika ut, för att upptäcka att det öser ner regn och är bara 3° varmt... Usch och fy för denna dag. Men trots allt detta så har dagen varit bra.
Tog en eftermiddagsfika med AjdoKaffestugan och satt där i några timmar och snackade igenom gårdagen. Efter det gick vi ner till Halims nya pizzeria och fördrev lite tid där.. Blir nog jättefint det där, när han öppnar..

Tidig middag med familjen och så följde jag såklart Sebastians race på internet. Gick ju ganska bra trots omständigheterna... Blir så stolt.. (:

Lite bilder från gårdagen också.

  

Fika med Anna och TheaHelmers

  

Mikaela showar vid stången och lika så med grabbarna

Ångest

Jag har sån ångest över vad jag ska ha på mig ikväll.
Det enda som är klart är naglarna.. (:
Men men, dags att sätta fart.
Ska ju vara hos Caroline om 1.5 timme...

Otroligt effektiv

Tro det eller ej, men jag har varit uppe och bakat en smarrig chokladtårta denna morgon.

Gissa om den var smarrig?!

Hade tänkt ta med den på förfesten ikväll och chokera alla. Tror inte att många räknar med att jag kan baka.. (:
Receptet på denna finns hos Malena där finns det en himla massa smarrigt kan jag lova.

Nej, dags att frächa till sig, ska träffa Anna redan 10 för en frukost på Helmers...

Ha en fin dag..

Utgång ikväll? Jo, ses på stugan.. (:

Kylie Minogue Shanghai Medley för H&M


Äntligen!

Nu är jag frisk! Så himla skönt.. Jag blir så lycklig!

En annan sak som gör mig lycklig är att denna person äntligen kommit hem (:

Och idag jobbar jag bara halvdag. Börjar inte förrän 13.00. Så nu ska jag ta och sätta lite fart så jaghinner med att äta lite lunch innan jag ska springa ner...



P.S Stora saker på gång nu.
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

Varför denna konstiga känsla?

Jag har en konstig känsla i hela kroppen.
Den vill inte lämna mig i fred en enda sekund, varför?
Det känns konstigt.
Varför?

Sophie, kom hem nu!
Behöver dig här...

Sant, så sant

"Det är så synd att du är så söt.."

Sol, underbara sol..

Sitter ute på balkongen nu och bara myser...
Underbart!
Tänk om det alltid hade kunnat vara såhär..
Tyvärr är det ju inte så ofta som det är såhär, särskillt inte i mitten av April.
Men men, jag tänker inte vara den negativa typen. (:

Vart tar dagarna vägen?

Helt seriöst så tycker inte jag att jag gör särskillt mycket av mitt liv just nu.
Jag går upp runt 7-8 på morgonen, äter frukost, duschar och fixar iordning mig. Sen pallrar jag mig ner till jobbet och spenderar resten av dagen där. Okej, jag klagar inte på det, jag har ett jobb som är skoj iallafall, men ändå. Ska livet bara bestå utav att man gör samma saker varje dag?! Jag vill inte ha ett sånt liv. Jag vill ha nya saker och nya människor i mitt liv!
Okej, jag vet vad lösningen kan vara: Flytta från detta ställe kanske!?
Synd att detta inte går just nu, när jag behöver det.. Har ju lovat att bli kvar här ända tills i mitten av augusti...

Jaja, bara att gilla läget...


Måste bara gratta Adam och Modo till SM-guldet också. Shit vad grymma ni har varit.. (:


Adam och Sophie... Miss U a lot!
Ses till veckan då?! (:

Jobb jobb jobb

Fortfarande förkyld, men jobbar och står i ändå..
Lika bra det.
Är så otroligt trist att bara sitta hemma.

Dags att jobba... (:

En liten humörhöjare


Smart

Ett smart sätt att få gå på bio gratis är att gå in här och bli medlem.
Jag har utan att egentligen anstränga mig, redan fått ihop några.
Hur skönt som helst att bara få hem i brevlådan.. (:

Irriterad!

Less på ALLT och ALLA just nu. Tyvärr!

Vet inte hur jag ska orka med att ta upp detta, ingen stor sak egentligen, men jag stör mig så otroligt mycket. Men men, jag kan ju vara så ibland.. (:

Vill bara här ifrån just nu. Varför måste jag ha jobb just nu när jag känner för att flytta?!

Men det blir nog bra till veckan. Är nog bara inne i en svacka just nu, hoppas jag iallfall. Blir säkert mycket bättre bara jag har fått prata av mig med Sophie ikväll. Helst av allt  hade jag bara velat ta nästa tåg till Uppsala just nu. Vill inte vara här längre! HJÄLP!! Någon?!

 

Ännu en sån där lista

Haha, var ni på mickpicks blogg och läste lite nyss och hittade detta tidsfördriv som jag kopierade för att ha något att göra en stund framöver.. (:¨

10 favoriter:
Färg: Svart
Mat:  Pappas
Band: Blandat
Film: Romantiska komedier, någon som är förvånad?
Bok: Chicklit (: 
Sport: Lär väl svara racing.. (: 
Årstid: Våren, när den börjar bli lite varmare.
Veckodag: Fredag eller lördag, det beror på om jag jobar lördag eller ej.
Glassmak: Är inte så där jätteförtjust i glass..
Tid på dygnet: Kvällen

9 för tillfället:
Humör: Irriterad, pga envis förkylning
Smak: Suranappar
Kläder: Adidasbyxor från -99, fårskinnstofflor, SMSC-munkjacka och snoopylinne. Snyggt!? Inte för femöre.
Bakgrund: Tv:n
Nagellack: Glansigt
Tid: 11.25
Omgivning: Kuddar och täcken
Irritationsobjekt: Förkylningen

8 första:
Bästa vän: Sophie
Screen name: ?
Husdjur: Gurra, en rottweiler
Piercing: Öronen, annars naveln.
Förälskelse: Carl-Adam när jag var typ 3 år.
Musik: Mora-träsk
Bil: Har ingen än.
Kyss: Inte en aning.

7 senaste:
Alkohol: Jordgubbscider vid 01.40 i söndagsmorse, riktigt äcklig och söt var den.
Mat: Pizza, igårkväll
Dryck: Cocacola light
Biltur: När jag och lillebror hämtade bilen igår eftermiddag
Kyss: Förra lördagen när Seb kom hem
Spelad låt: Cheek to cheek
TV-program: Nyhetsmorgon i morse

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej nej.
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Hallå, pappa är ju polis.. (:
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Ja.
Kysst någon du inte känner: Ja.

5 nej tack:
Kläder: Bohem
Mat: Ägg
Musik: Hårdrock
Dryck: Öl.
Personlighetsdrag: Otrevlig, Överdriven

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Middag hos mormor, kikade på hockey, städade kassaskåpet och umgicks med farfar.
Du kan höra just nu: Tv:n i vardagsrummet, fläkten i datorn, bilarna på gatan och barnen nere på gågatan som skriker.
Du inte kan leva utan: Pengar, godis, kärlek och vänskap.
Du gör när du har tråkigt: Promenerar, ringer folk, bloggar och drygar mig mot alla i min närhet.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Sophie, Therese och Caroline.M
Du tycker om: Familj, Sebastian och vänner
Du inte gillar: Vill inte hänga ut någon här..

2 val:
Kaffe eller te: Te.
Vår eller höst: Vår!

1 önskan: Att allt ska bli bra för mina nära och kära.

Påsken är över..

Jaha, då var ännu en högtid över då..
Men det har varit himla skönt med en massa ledigt.
Här  kommer en liten rapport över vad jag har pysslat med:

Torsdag
Åkte ner till Uppsala. Sprang i lite affärer samt tog det lite lugnt.
Utgång med Stellan, Etage och bowlaget. Jag var helt bäst och gjorde en del strikes. (:

Fredag
Åkte ut till Carro i Örsundsbro och hälsade på lite. For in till stan och till Gränby för att shoppa lite.
Men det resulterade bara i ett par skor. Men nöjd med dem är jag! Jag och farfar tog sista tåget upp till Mora.

Lördag
Jobbade 8.30 - 14.15. Hem och byte om innnan det var dags för påskbuffé på hotellet med familjen, farfar och mormor. Efter lite mat bar det av upp till Nina och efter en stund öven bort till TP. Utgång på Wasa, där det var en massa trevliga människor. Längesen det var så trevligt tror jag.. (:

Söndag
Pizza med lillebror. Promenad bort för att hämta bilen på Tingsnäs, lillebror följde med, så vi drog ut och åkte bil ett tag. Promenad med Jenny i det vackra vädret och sedan påskmiddag hos mormor. Sen var det inte mycket kvar av dagen förutom lite hockey då... Justja, jag hann ju med att städa ur mitt kassaskåp. Slängde hur mycket som helst... Skönt!

Idag har jag inga planer. Eller jo, jag tänkte ju försöka skriva lite på mitt examensarbete, men vi får väl se hur det går. Känner jag mig själv rätt så kommer det nog inte att gå så bra.. (:

Tänkte bara meddela...

.. att nu sticker jag till Uppsala.
Ha en bra skärtorsdag alla häxor, och flyg försiktigt.. (:

Äntligen

Nu ska jag få vara ledig i hela två dagar och hinner då åka ner till Uppsala i ett dygn.
Åker med tåget vid lunchtid imorgon. (:
Ska bli så skönt att börja morgondagen med en sovmorgon, sen pallra mig ner på stan en liten snabbis och fixa några ärenden och sedan är jag på väg. (: Härligt att komma härifrån en liten sväng iallafall.
På fredag får jag sällskap på tåget hem också. Min lilla söta farfar ska åka hem till oss och jag lyckades få platsen bredvid honom så det blir skoj. Så himla trist att åka tåg, särskillt när det är mörkt ute.

Idag har det varit jobb för min del. Direkt efter jobbet for jag ut till lilla Hugo för han hade ett års kalas. Han hade fått en massa fina saker. Gissa om jag blev chockad när jag kom in och Hugo kommer gåendes, helt själv, mot mig när jag kommer in genom dörren. Det var hur skoj som helst att se.. (:

 
 

Fina fynd

image272
 

Dessa fina plagg/väska kommer från asos. Alla dessa varor är med på Asos stora vårrea, så passa på att fynda!


image273

Alla dessa plagg/accessoarer är från ellos.  Tycker främst om väskan/beauty bagen från Roxy, längst ner till höger.


Uppdatering... Dagens outfit

image271

Det blev inte den outfit jag la ut tidigare idag. Blev så himla frusen av febern så jag fick lov att byta till en lite varmare klänning som är av ull.. (:

Dagens:

Stickad klänning - HM
Svart linne(under) - HM
Svarta tights - Lindex
Klocka - födelsedags klocka av Senastian från DKNY
Ringar - Sverigering, Zornring, farmors vigselring + hennes diamantring


Dagens outfit.

image268

   

Dagens:

Vit långärmad t-shirt - HM
Grå klänning - Vila
Svarta tights - Lindex
"Isabel-halsbandet", såklart (:
P.S Som tur är så syns det inte hur röd min näsa är pga den hemska förkylningen... D.S

Typiskt

Jag blir så himla irriterad på mig själv ibland...
Hur j*vla klantig kan man bli?

När min favorit grabb äntligen kommer hem i tre dagar, hur kan jag då lyckas gå och få världens förkylning?
Såklart att inte vi kan ses då, han har ju premiär på måndag och då måste han ju vara frisk.
Så det kändes, för min del, bortkastat att han kom hem till Sverige.

Imorgon är det 1 års kalas hos Hugo. Får se om jag kan åka överhuvudtaget, med tanke på hur snuvig jag är.
Lär väl åka dit med hans paket iallafall... ( :

På torsdag bär det ju av till Uppsala också. Ska åka ut till Carro och pyssla om henne lite, men det hänger ju på om jag kan låna farfars bil. Tänker då inte åka buss, det tar alldeles för lång tid... Sen ska jag ju träffa Stellan en sväng också. Himla skoj att han kommer till Sverige, vi ses ju inte allt för ofta direkt.

Nej, dags att sätta lite fart. Ska iväg och jobba kl 13 och har lite saker att pyssla med innan dess..

Ha en trevlig dag allihop!

Blir glad av denna just nu



Vet ej varför, men denna video får mig riktigt glad just nu.. (:

Senaste tidens shopping



Militärgrön parkas från Lindex



Vintervit tunika från Veromoda



Grå-svart tunika med ballonkjol nertill

 

Vita skinn-loafers från Din Sko



Svart väska från Lindex



Svart skinnjacka från Rock´n blue

Bikini dags

Zooma


Denna söta bikini trillade in hos mig i torsdags, och den sitter helt perfekt.. (:
I just love it.

Vart tog den vägen?

Min röst alltså...
Den var försvunnen igår, jag hade en helt annan röst.
Kanske någon som saknar sin?

Igår kom min darling hem ( : var så skoj, så skoj..
Jag och lillebror åkte ner till Västerås för att hämta hem honom.
Gissa om jag blev glad när jag såg honom?
Jag hade ju inte sett honom på tre veckor..

I bilen hem igår var jag helt störd, jag var så lycklig.
Synd bara att lyckan blir kort. Redan på tisdag eller onsdag åker han tilbaka till England..
Men jag då?!

I och för sig ska jag ju åka till Uppsala. Ska bli så skoj.
Ska åka ut till Örsundsbro och pysla om Carro lite efter hennes operation av ryggen.. \ : Stackars liten!

RSS 2.0