Stolt är bara förnamnet!

Fick nyss reda på att min lilla vän Frida är 2011 års kranskulla i Vasaloppet. Stort, kan jag lova!
Som du är värd detta gumman.
Men en fråga dyker upp, vem ska jag nu ligga i soffan med på Vasaloppssöndagen och kika på denna
tävling med...? ;)
 
Min älskade vän Frida


Värsta grymma killen

Vi var ju som ni säkert vet vid det här laget och träffade Oskar igår. Riktigt bra!
Han överträffade alla mina förväntningar. Vilken kille...


Vadå första parkett...? :)







Ber om ursäkt för att bilderna inte direkt är av högsta kvalité, men vad gör det. Jag vet ju hur det såg ut på riktigt.. ;)

Haft en lång men rolig dag idag, märktes att det var lön. Folket är tillbaka på Gränby C, otroligt skönt kan jag lova. Alltid skoj när man får ha lång kö och jobba på i högt tempo. Det gillas!

Fredag imorgon, vilket betyder Idol med Karolin (hoppas starkt på Angelica också!). Riktigt mysig tradition vi har skapat där. Sen blir det jobb på lördag. Kan inte bli annat än bra när det är löningslördag och allt. Ser fram emot det.

Nu kallar sängen, så att jag orkar med den efterlängtade morgondagen!

Tänker på dig hela tiden, finns alltid här för dig.. <3


Oskar, Oskar, Oskar...

Oskar var grym igår... Över alla förväntningar! Sen blev det väl inte direkt sämre av att vi hade bästa platserna av alla. Längst fram, precis framför honom när han satt ner och spelade piano. Slänger upp bilder på denna karl efter jobbet ikväll.

Hoppas att ni får en bra dag!! :)

Tagga tagga tagga.


Bara att tagga inför morgondagen.


Jag har gett effektiviteten ett ansikte ikväll

Dagen har varit lång. Riktigt lång. Med en hel del tankar. Från tidig(?) morgon till sen kväll.
Jag har gjort allt för att ha haft fullt upp, men trots det så har tankarna legat och gnagt hela dagen.
Låt mig vara för en stund!

Det enda positiva med detta är att jag har varit otroligt effektiv.
Kom hem från jobbet vid 20:40, sen dess har jag hunnit med att städa badrummet, diska typ allt porslin jag äger, sorterat upp all tvätt från i lördags, plockat undan allt stök som var överallt och hittat en blus jag inte ens visste om att jag köpt (varningsklockorna börjar ringa!!). Allt detta på 1.5 timme.
Effektivitet var det ja!:)

Nu när jag satt ner rumpan en sekund så kommer tröttheten på en gång, lika bra att tvätta bort ansiktet och krypa ner i sängen. Imorgon är en annan dag, och då väntar en härlig kväll med Sabina, Sara och Oskar.
Kan bli succé!


Varför?

Är riktigt trött idag, kunde aldrig somna igår. Tankarna bara snurrade på.
Jag förstår inte hur det kunde bli såhär? Har försökt förstå, men jag kan inte!
Blev inget klokare efter nattens alla funderingar heller..
Lyckades somna tillslut iallafall, men jag undrar hur mycket jag kan ha sovit...
Känns inte som att det är allt för många timmar.


<3

Det gör så ont just nu.
Känner mig helt förvirrad.
Men jag finns alltid här för dig.
<3


Måndagen som gud glömde.

Idag vill jag bara ligga kvar i sängen. Har sovit så otroligt dåligt. Hatar min fot som gör livet surt för mig! Vet inte vad jag ska ta mig till med den, värk, värk, värk, värk...
Det är väl bara att bita ihop, ta en voltaren, och på med ett leende och hoppas på det bästa.

Ingenting att ha på mig idag har jag heller. Ingen rolig start på veckan kan jag lova. Men det kan ju bara bli bättre.. :)

Skippar nog frullen idag och käkar på jobbet istället, känner inte att jag har energin till att ställa mig och laga gröt... (för det är ju så otroligt avancerat..:))

Full av funderingar.

Känns lite tomt, men vad fan.. Det löser sig väl alltid. .?
Hoppar i säng nu och vaknar upp till en ny dag och ny vecka full av möjligheter.

Så mycket tankar och för mycket tid till dessa. Hur ska deden här kvällen sluta?



God natt världen!


Skön söndag, helt i min stil

Idag har jag haft en riktigt skön dag. Inte gjort många knop alls. Såna dagar behövs, särskillt eftersom det blev en spontanutgång igår som var riktigt trevlig. Träffade på en hel del folk hemifrån. Skoj!

Ligger och kikar på veckans höjdpunkt just nu, Ensam mamma söker. Ett så himla mysigt program.
Gillar det skarpt!

Blir nog tidig kväll efter detta, eller? ;)

Imorgon väntar jobb och sen blir det träning med Sabina. Känns som att det är på tiden, jag hann ju bara ned att besöka gymmet en gång den här veckan. Inte okej!


Julklappsinspiration

Känner mig riktigt duktig. Har lagt upp en hel del auktioner på tradera, gjort slingor och packat förra veckans tradera vinster nu. Ska strax hoppa in i duschen och sen bege mig bort till posten och hämta ut ett paket och posta de jag har hemma. Sen tänkte jag kila ner på stan en sväng och börja kika lite på julklappar. Inte långt kvar till jul nu, och snart jobbar jag mer än någonsin, så det är väl lika bra att börja spana redan... eller? Kanske mest ska spana åt mig själv, det blir nog en roligare dag.. ;) Jag är värd en massa julklappar, så jag kanske ska börja unna mig något redan idag?

Lördagens storslagna planer

En riktigt skön och ledig dag idag. Men fick såklart lov att studsa upp tidigt då jag hade tvättid kl 8. Efter att jag matat maskinerna med all tvätt jag hade så kröp jag ner i sängen igen, och somnade om. Så underbart att man kan få göra så någon dag i veckan. För det är jag värd.

Idag har jag stora planer, jag ska gå igenom ALLA mina kläder och rensa ur det jag absolut inte använder och slänga upp det som går att sälja på tradera. Så håll utkik där idag, det kan ju hända att det kommer upp något som just du behöver.. ;)

Kanske bäst att säta lite fart så jag hinner med detta. Borde försöka hinna med att piffa till håret lite idag också, jag undrar om jag har saker hemma till det? Hoppas, hoppas, hoppas... För det ser förjävligt ut.. :(

Waka waka

Hahaha... Jag döööör..


Den du Maja.. :)


Nytt ordspråk

 Okej, nu det är inte min dag idag! Vaknade upp med årets huvudvärk nyss, men jag får väl skylla mig själv. Vem klarar av 4:25 timmars sömn och sen är pigg av det?! Det är väl som man säger:"Är huvudet dumt får kroppen lida", nog för att hos mig hade det passat bättre med:"Är kroppen dum får huvudet lida". Usch och fy! Pallar knappt att ha ögonen öppna för att det spränger så otroligt..


Och som om huvudvärken inte vore nog, så har jag såklart ingenting att ha på mig idag. Hur kan det vara möjligt!? Jag har ju så sjukt mycket kläder, men absolut ingenting att slänga på mig..

Aja, jag lär väl få studsa bort till garderoben och rota igenom den en snabbis och se vad som erbjuds.

Ha en bra dag!


Sista chansen..

Ombloggad tunika/klänning
Skynda er in och bjud.
Den är uppe i 253:- nu, auktionen slutar om 19 timmar.. :)


En plåga?

Känner mig nöjd. Inget godis igår + 1,5 timmes gymmande. Så himla skönt att kicka igång veckan med lite träning. Riktigt grym känsla när man kommer hem sen och har ätit och tagit en varm dusch, slocknar alltid på soffan då, för det är jag värd! Igår somnade jag innan Svenska hollywoodfruar var slut. Hur ofta händer det liksom?
Men idag är jag utsövd och har en massa energi. Jag kan nog vara en plåga på jobbet idag. Så se upp tjejer! :)

Jobbar till 20 idag, så det blir nog bara middag och sen direkt ner i sängen när jag kommer hem ikväll. Eller har någon ett bättre förslag, hör av er isåfall..

Hoppas att eran dag är bra!

Dagens ord

Utsövd. Nyduschad. Frusen. Hungrig. Fundersam. Klädbekymmer. Solsken. Taggad för jobb.


Jag ger upp... för nu

Nu ger jag upp jobbet med schemat för idag. Blir inget bra. Har ju så mycket annat jag måste hinna med också att jag inte kan koncentrera mig något vidare.
Ska hugga tag i att montera ner min hyllvägg istället. För det känns ju såå mycket roligare!
Sen blir det städning för hela slanten.
Längtar tills klockan slår 20 och jag förhoppningsvis har städat klart, burit upp alla hyllplan på vinden och hunnit köpt sushi och kan bänka mig framför veckans höjdpunkt: "Ensam mamma söker..." Kommer bli så mysigt så.. :)


Farsdag

Grattis pappa på farsdag!
Hoppas att det dyker upp en liten sak från mig idag... :)


Världens bästa föräldrar!


What´s my name


Medans jag stressar runt hela dagen idag så kan ni ju lyssna och njuta av denna låt. Börjar tycka om den mer och mer ju mer jag lyssnar på den..


En söndag full med måsten

Idag har jag en hel del att stå i.
Först och främst måste jag plocka ner alla mina hyllor i vardagsrummet och bära upp dem på vinden, snickaren som ska bygga mina nya garderober kommer nämligen imorgon. Jag måste även bege mig ut till Upsala färg för att beställa inredning till garderoben, måste göras idag!
Schemat som jag har hållt på med i en evighet måste jag jobba klart med idag, eftersom jag inte hade tid att lägga på det igår. Siktar på att få klart det till 90% idag, så kan jag göra småjusteringar imorgon på jobbet.
Städa behövs göras här hemma, och såna där småsaker som att gå med returpapper, glas mm. Hatar det! Går åt för mycket tid på saker jag inte får ut något av, men det är väl bara att göra det antar jag..
Måste också se till att hämta min cykel som stått felparkerad på stan i typ en månad (jag hoppas att den står kvar, det gjorde den i måndags iallafall...).

Jahapp, det var min lediga dag det.. Kanske är bäst att sätta lite fart? Frågan är om det inte är bäst att slänga i sig lite frukost och åka väg bort till Boländerna för att fixa garderobsinredningen först!? Det är ju enda tiden jag behöver passa idag..


Ungefär såhär känner jag mig idag...


Lite ändrade planer..

Angelica hade ingen hemnyckel så hon kan inte lämna lägenheten så jag kilar ner på stan med Sabina, Linda och Sara istället så får Angelica höra av sig när hon löst nyckelproblemet..

Ska hoppa i lite kläder nu och sen kila bort till Sara. Hoppas att eran dag blir bra!

Lördagmorgon

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Igår efter att vi varit hos Sara så tog vi en taxi ner på Birger, klev ur och frös ett tag, sen en ny taxi hem. Riktigt skönt att komma i säng relativt tidigt ändå. Vaknade upp pigg klockan 9 och satte igång och jobbade med lite scheman.

Bokade sen in en fika med Angelica på stan idag. Så jag lär väl ta och sätta fart så att jag kan möta upp henne om typ en timme. Var längesen vi sågs nu så det ska bli skoj! En massa tjatter att ta igen.. :) Kanske hinner med en dejt med Sabina också, vem vet..?

Skönt med en ledig helg utan planer (förutom schemat som jag hoppas hinna klart med..).

Nu är det dags för duschen!


Matematik på hög nivå

Bara att börja ladda.. Är egentligen inte så sugen på partaj ikväll, men det kommer nog bli en bra kväll! Ska slänga mig i duschen strax och sen ta ett glas vin så kanske jag piggnar till. Känns ganska skönt att gå ut på en fredag, helgen blir så mycket längre då. Gillas skarpt!

Dock har jag samma bekymmer som alltid, what to wear? Att det alltid ska vara så svårt, jag förstår inte.. Men men, har nästan bestämt mig för att det blir nya paljettjackan iallafall. Sen något svart nedtill.
Vet dock inte vad än..

    


           


  




En bra kväll?!


Heal the world


Pigg och alert!

Finns detg någon härligare känsla än att vakna upp och känna sig utsövd? Så otroligt skönt, särskillt en fredag. Känner att det kan bli en bra dag idag! Ska t o m ta en tidigare buss till jobbet har jag tänkt, så att jag hinner med lite extra, när jag har den här positiva känslan..


Idag kör vi på Bonnie tunic i butiken, skönt med en mjuk tunika. Vet inte riktigt vilka leggings jag ska ha till än, men det lutar åt dessa i skinnimitation. Aja, får se vad jag bestämmer mig för..?


Dags för frukost nu... Hoppas att ni får en kanondag!

Helt otroligt bra..

~*~ Tidsinställt inlägg ~*~


Så sjukt duktiga tjejer..


Saknaden är stor

Haft en skön kväll. Var och gymmade efter jobbet, hann sen med att mysa med lilla Buffy innan Joel kom och hämtade hem henne. Gjorde sen en smarrig middag, tog en dusch, bäddade rent i sängen och la slutligen en ansiktsmask. Känner mig redo att göra kvällen nu. Skönt trött i kroppen efter konditionsträning och en sjukt varm dusch som fick hela kroppen i något slags dvala. Sjukt skönt!

Jag undrar hur det kommer att gå att sova när det är helt tyst här hemma..?


Snabbt ombyte

Nyss hemkommen från jobbet. Snabbt bara byta om sen hägrar gymmet. Det blir nog bara lite kondition på löpbandet eller crossen idag. Känner att musklerna behöver få vila lie idag..
När jag sen kommer hem är det dags för lilla Buffy att flytta hem igen. Trist, trist, trist! Men men, då kan jag ju återgå till att bara fokusera på mig igen.. ;)



Helvete, nu small det till i huvudet och bara värker, men det spelar ingen roll. Jag ska till gymmet oavsett!

Hörs då!


Idag är det detta som gäller...

Idag har jag noll fantasi vad jag ska ha på mig, så jag kör på dessa plagg..
Klassisk dubbelknäppt kava till lite tuffare jeans med skin fram på benen. Sånt gillar jag.
Kavaj is the shit!

För att chockera er kan jag tala om att kläderna kommer från ginatricot


För övrigt känner jag mig pigg idag, utsövd trots få timmars sömn. Inte ofta jag känner så kan jag lova..

Hårfönen kallar nu bäst att sätta fart så att jag hinner med bussen om 40 minuter.


Hoppas ni får en bra dag!


En hundring är ju nästan början på en miljon det..


Så klockren!:)


Så himla rolig


Helgen hägrar

Ledig dag idag. Startade med en skön sovmorgon, lite lek med katten och sen bar det av till gymmet. Körde riktigt hårt där idag, så imorgon kan jag väl knappt röra mig.. Aja, lite smärta har ju ingen dött av, eller?!

Två arbetsdagar kvar denna vecka. Skönt. Har en del planer för helgen.

Fredagen ska rymma både jobb, gymtid, lite vin hos Mia, lite mer vin hos Sara och sen en sväng på Birger. Ser fram emot detta, synd bara att jag inte har en susning om vad jag ska ha på mig. Men det löser sig väl, har ju faktiskt en hel del att välja på, om jag ska vara ärlig.. :)

Lördagen blir väldigt lugn. Har tänkt att städa igenom mina garderober (IGEN) för att se vad jag kan slänga upp på tradera. Känner att det vore fint med ett litet tillskott, så att jag kan göra lite nya investeringar.. För det är jag värd! :) Eller vadå, jag kanske ska ta och köra igång med det nu. Inte bra att skjuta upp saker..

Ikväll kommer Karolin hit och snackar lite skit och äter lite mat. Kommer bli mysigt. Känner jag henne rätt så har hon nog en hel del att berätta, det brukar vara så.. :)

Kanske borde plocka iordning lite här hemma innan hon dyker upp, för som det ser ut nu vill jag inte visa upp för någon..

Hörs då!:)

Sju ord om dagen

Lördag. Utsövd. Sol. Jobbdag.
Klänning. Myskväll. Film.


(K)attans vad söt man får vara

Bäst att gå och lägga sig nu känns det som. Ögonen börjar bli rejält grusiga. Ska bli så skönt att få krypa ner i sängen och få lite skönhetssömn och framförallt lite energi till morgondagen.
Jag siktar på att det är mycket folk i rörelse imorgon. Jag känner för att kränga iväg en hel massa snygga outfits heeeela dagen!
Så gott folk, kom och köp vetja! ;)

Var och hälsade på hos lillebror idag. Sån himla liten mysig krabat han har där hemma. Till och med jag som inte är det största fanet av katter föll som en fura för henne.


Så otroligt liten och söt.. Jag hoppas på att få finbesök av henne i helgen.. ;)

Sov så gott allihopa, så hörs vi!


Jag tror att jag döööör!!!

Så otroligt rolig att jag dör.

 Pensionärsjävlar måste lätt vara top 3 av svenska tv-program!
Har ni inte sett det måste ni ta och göra det på en gång.
Då har ni missat något!


Motivationshöjare

~*~ Tidsinställt inlägg ~*~

Medans jag sitter och sliter med schemat kan ni ju njuta av denna.. Så otroligt skön.
Blir riktigt pepp av denna!
Ett tips, lyssna på den här på morgonen när man är helt förstörd så ändras inställningen ganska fort.. :)


Lite småpyssel

Sitter här i soffan och sa köra igång med lite jobb. Idag blir det årsarbetstidsschema. Ska göra allt för att bli klar med detta idag så att jag kan fokusera på driften i butiken from imorgon. Kommer bli så skoj! :)

Igår hade vi after work med jobbet, alla tre butikerna i stan. Synd bara att det var sån dålig uppslutning. Men men, alla kan ju inte alltid. Hoppas på att fler kommer på julbordet om dryga månaden.

Nej, kanske lika bra att sätta fart nu så att jag blir klar någon gång!?

Ska förmodligen träffa lillebror sen, ska bli trevligt. Var ett tag sen bara han och jag sågs. :)


RSS 2.0