2012 års värsta dag är kommen.

Haft kramp i magen sen jag gick upp i morse. Var övertygad om att jag skulle spy på vägen till jobbet, gick och planerade vart bästa ställena för att lägga en pizza var. Mådde lite bättre vid öppning, men sen kom kramperna tillbaka. Strax efter kl 12 bestämde jag mig att det nog var bättre om jag gick hem. Detta efter att en kunds klockarmband luktade så surt att jag började kallsvettas och kände att jag inte var långt ifrån att kräkas. Har nu legat på soffan i fyra timmar och är sjukt rastlös. Men så fort jag reser på mig så kommer kramperna. Har lyckats få i mig några dillchips och lite Zero iallafall. P skulle köpa med mat från McD efter träningen ikväll också, får se m jag kan äta något!? Hoppas det, då jag räknar med att jobba imorgon igen. Jag hittade några foton på datorn på saker jag vill sälja, har lagt upp en tidskiftssamlare i fejkskinn + en leopardklänning på tradera. Hoppas att jag blir av med dessa så jag fpr lite motivation till att lägga upp mer jag inte behöver. Vore skönt att rensa ur lite innan jag ska flytta från den här lägenheten (när det nu blir...?). Men det gäller ju att vara ute i god tid så jag slipper stressa ihjäl mig sen!



Soffpotatis

Efter att ha spenderat hela min vakna tid på soffan idag så tyckte P att det vore bra om vi tog en liten promenad innan vi gjorde kväll.
Riktigt mysigt att gå igenom stan när det är såhär lugnt och fridfullt.. Vi tog en promenad förbi våran drömlägenhet(just nu iallafall), och jag fick ännu större längtan efter att få den!:)

Nu är det strax dags att krypa ner i sängen. Imorgon är en viktig dag, då ska jag ringa ett viktigt samtal som absolut inte får glömmas bort!

På kvällen väntar måndagsklubb, av någon anledning så är inte måndagar ångestladdade längre!


Dagens status: Skallebank!

Gårdagen var lyckad!

Först så kom mina tjejer på butiken hem till mig för ett glas vin, sen fortsatte vi bort till Anci för mingel och god Italiensk buffé med tjejerna på Gränby butiken.

Åkte hem till P sen och laddade för utgång med honom och hans vänner. Trevligt som alltid, dock så känns det i kroppen idag. Värk i benen och skallebank är det som gäller idag.

Innan kvällen var över igår så hann jag även med ett psykbryt.
McD fick ett besök på vägen hem i natt, och jag vet inte riktigt vad som hände i det köket men vi fick av någon anledning vänta i mer än tio minuter på en McFeast, känns inte riktigt som att det är så det ska vara på en snabbmatskedja...?!


Jag för ett nytt försök, som så många gånger förr..

Känner att jag saknar bloggen när jag inte skriver på allt för länge, kanske ska göra ett försök igen (som så många gånger förr):) Vi får se hur länge det funkar den här gången!

Ledig helg(som vanligt;)), otroligt skönt att få sova precis så länge som jag behöver.

Dagen består sen av några få planer i lugn takt. Bl.a. ska ett besök på bolaget avverkas, hämta ut mat på Martinas och sen kommer mina tjejer på jobbet hem till mig för ett glas innan vi ska iväg och äta middag med butiken på Gränby. Mysig dag kommer det garanterat bli iallafall!:)

Vem vet, det kanske blir en liten utgång till kvällen också. P ska ut så kanske möter upp honom efter middagen?!:)


RSS 2.0