Nyårslöfte

Egentligen ska man väl inte ha något nyårslöfte, det går ju ändå inte att hålla. Men jag har nu lovat mig själv att ta tag i träningen seriöst, en gång för alla!
Jag startar lite smått idag med att ta en promenad bort till farfar för att sedan gå och hämta ut lite paket och sen ta och sola. Något som verkligen behövs. 2011 ska bli ett år i hälsans tecken (nu undrar ni säkert lika mycket som jag hur länge detta kommer att hålla, men jag ska verkligen försöka denna gång.. :))



Första lediga dagen av fyra..

Ledig i hela fyra dagar. Känns helt konstigt, men välbehövt kan jag lova.
Har sovit oroligt hela natten, och inte blev det bättre av att någon idiot fick för sig att bränna av morgondagens fyrverkerier kl 00:40 i natt. Sen låg jag vaken ett bra tag och bara stirrade upp i taket..

Vaknade vid 7 imorse och var riktigt pigg, men eftersom jag nu är ledig så tillät jag mig att ligga kvar i sängen tills Sabina ringde vid 12 och jag började få ont i ryggen (åldern?:s). Nu håller jag på att plockar ihop lite här hemma eftersom det kommer hit lite folk imorgonkväll och jag inte vill stressa med att städa imorgon.

Senare idag ska jag och hämta ut lite paket som ligger och väntar på mig, sen borde jag verkligen pallra mig till ett solarium, men jag vet inte riktigt om jag orkar det. Besöka farfar borde jag också göra.. Många måsten när jag väl är ledig. En sak är iallafall säker, och det är att lördagen ska spenderas i soffan med en god pizza, stor godispåse och cla zero i mängder. Som jag längtar!:D

Dags att dyka in i städruset igen... :/ Jag säger då det, tur att det finns musik!

God jul på er alla.

Hoppas att eran jul har varit bra och att ni fått fina julklappar? Det har jag, synd bara att de stövlar jag önskade mig var för små. Men det innebär ju bara att jag får bege mig ut på jakt efter ett par nya stövlar. Det kommer nog bara bli skoj!

Imorgon är det ju annandag jul, vilket innebär reastart på jobbet (och för de flesta andra kedjor!). Detta är en utav de roligaste dagarna att jobba tycker jag då det brukar vara väldigt mycket folk i farten och mycket försäljning. I år ska det bli spännande eftersom det är min första julrea på butiken. Alla jag har pratat med om denna rea har använt samma ord, kaos, om den. Det känns bara bra, eftersom jag gillar när det är det. Så morgondagen kan bara bli en rolig, om än stressig dag.

Ikväll skulle jag egentligen varit med hemma hos Sara då hon har fyllt år och firar det ikväll, men jag mår inget vidare och med tanke på att jag jobbar 7-19 imorgon så kan det vara ett smart drag att stanna hemma ikväll. Hoppas att ni får en toppenkväll tjejer! Lika till er hemma i Mora som ska ut på parken, något avundsjuk är jag allt på er. Men mina dagar där är nog över, iallafall så länge jag jobbar inom handeln här i Uppsala.. Men det kan det vara värt! :)

Nej, nu ska ja hoppa in i duschen för att slippa tvätta håret imorgonbitti när jag ändå kommer att vara tillräckligt trött och stressad.

Lördag 11 december

God morgon härliga lördag!

Idag väntar jobb 12-16, sen ska jag stressa hem och byta om för kl 17-17:30 dyker tjejerna från jobbet upp. Klockan 18:30 ska vi sen vara på Flustret för då väntar julbord..
Kommer bli en rolig kväll, det är jag helt övertygad om. Trettio tjejer kan inte bli fel. :)

Ska ta och plocka undan lite här hemma så att det inte ser ut som ett slagfält när jag får besök.

Hoppas at ni får en lika bra dag som jag.

Torsdagkväll

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Det blir lax med chili/cremefraicetäcke ikväll. Riktigt gott recept som Sabina har lärt mig. Hon är bra, den där tjejen..:)

Haft en bra dag på jobbet. Efter jobbet var jag hos optikern som talade om för mig att jag behöver glasögon. Kändes ju som en otroligt välkommen utgift denna månad. Men vad gör man då? Jag får väl stå över lite shopping bara.. (Där rök min Mulberry väska jag tänkte köpa efter jul... :/) Känns inte som att det är så mycket att göra åt det, jag lär ju se ordentligt.

Har pysslat och plockat ihop lite här hemma nu, tjejerna på jobbet kommer ju hit på lördag innan vi ska på julbord. Kommer bli mycket trevligt! Hade sågspån i hela lägenheten efter att snickarna var här och gjorde klart min vägg igår. Är riktigt nöjd med resultatet. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma ner nästa vecka och hjälpa mig att få till inredningen i garderoben, sen kan mina kläder få flytta in..:)




Försöker få tag i fröken Sandbäck, utan resultat. Jag som hade tänkt bjuda henne på lite middag. Men men... :/


Ledig dag = effektivitet

Uppe med tuppen idag. Har hunnit med att tvätta fyra maskiner, diska en massa disk, städat i min lilla skrubb med kläder och fixa lite jobbsaker. Känner mig sådär underbart effektiv idag igen. Jag undrar vart jag får all min energi ifrån?! Just nu sitter jag och kikar på när snickarna är här och bygger klart min garderobsvägg. Som jag längtar tills den är klar. Sen ska bara lilla papsen komma ner och fixa inredningen i den så kan jag börja använda den.. Lovely! :)

Bara min tvätt har torkat ska jag bege mig ut på lite saker. Ska bla försöka handla lite julklapar idag, vore skönt om jag snart kunde bli klar med dessa sakerna. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag väl att skjuta på det tills dagen innan julafton eller så.. :/

Försöker få tag i Sabina också, tänkte ju slå på stort och bjuda hit henne på middag ikväll. Är så sjukt sugen på tacos, en det är inget skoj att äta det själv så jag tycker att hon kan ta och offra sig.. ;) Så Sabina, om du hinner se detta innan jag fått tag i dig så är du hemskt välkommen på middag ikväll.. Give me a call to confirm!

Nu är det dags att springa ner i källaren för att känna om tvätten torkat. Hörs då!


Tisdag 7 december

God morgon mina vänner!
Sitter och kikar på Providence nu, shit vilket mysigt program det är. Ska strax sätta lite fart, börjar jobba kl 11 idag.
Ser fram emot morgondagen, då jag är ledig, snickarna kommer och ska slutföra sitt bygge och så har jag lite andra planer..

Igår var Karolin här och åt middag med mig, shit vad den tjejen är grym på att laga mat. Just love her!
Sjuk humor har hon också.. :)

Dags att studsa in i duschen, bussen går om 50 minuter. Hoppas att ni får en finfin dag!

Energisk till tusen

Känner energin flöda! Jag håller på och pysslar här hemma för fullt. Har hunnit med att städa alla rummen + dammsugit badrum, men kände att jag var värd en liten paus nu.. :) Ska strax dammsuga klart resten av lägenheten, sen ska här lagas matlådor.
Jag och Sabina var och storhandlade igår och nu gäller det ju att jag tar tillvara på maten. Hela kylen + frysen är full med mat, och då kan jag tillägga att jag inte direkt har små såna. Jag större kyl och frys än de flesta. Hur ska jag hinna med att äta upp allt? Aja, det hinns nog. Jag får väl se till att laga upp all mat och fylla frysen med färdiga matlådor istället.. Kommer kännas så sjukt underbart när det är gjort!:)

Inga planer för kvällen sen, det är väl inte ens något bra på tv, eller? I och för sig fick jag ju senaste Shrek dvd:n av mamma i fredags, så jag kanske ska passa på att kika på den..?

Nej, nu har min paus tagit slut. Dags att fortsätta vara flitig..


Shrek får mig att tänka på någon, jag undrar om det är ömsesidigt..? ;)


Jag blev inte mer kattälskare av detta....

Jahapp, då var jag tillbaka här då. Inte hänt sådär jättemycket sen sist, mest jobb och så.. Men jag är nöjd ändå.

I fredags blev det idol med Sabina, Karolin, Linda och Sara. Och inte att förglömma, lilla Buffy. Denna lilla katt som är så söt att man smälter, fram tills i natt när jag kom hem och upptäcker att mitt överkast och täcke är helt blött då lilla fröken fått för sig att uträtta ett behov just där. Tack för den! Hoppas att det går att få rent i tvättmaskinen på torsdag. Annars är det väl bara att köpa ett nytt, får väl skicka räkningen till ägaren av katten...
Idag ska jag och Sabina åka ut till Thuns och förhoppningsvis shoppa lite. Spännande att se vad de har där ute. Har bara hört positiv om detta ställe.

Nu ka jag ta och städa ihop här och sen sätta lite fart. Men det kanske inte är någon större idé att städa så länge den lilla hårbollen är här...?

RSS 2.0