Lyckad helg

Vilken helt underbart rolig helg det här har varit! Först en spontan utgång direkt jag kom hem i fredags och sedan en planerad igår. Men det kändes verkligen idag. Shit vad trött och sliten jag har varit. Kom inte upp ur sängen förrän vid 13:30, och då bara för att förflytta mig till soffan där jag låg till typ 17. Det är verkligen inte likt mig, men jag börjar inse att det kostar att ligga på topp..

En liten irritation smög sig in under gårdagens utgång, men så fort jag förträngde det så hade jag en otroligt rolig kväll..:)

Tack alla som hjälpte till att göra två toppenkvällar! :)

MJ

Det har varit en riktigt lång dag på jobbet idag, men den gick som vanligt väldigt fort, och det känns ju otroligt skönt! Efter jobbet har jag i stort sett inte gjort ett skit. La mig på soffan och kikade på Michael Jacksons minnescermoni när jag kom hem och har legat där sen dess. Shit vad jobbigt det var att kika på den, men oerhört fint. Jag blev riktigt berörd, särskillt när MJs dotter skulle säga några ord och bröt ihop. Då var det fler än hon som grät kan jag lova...

Ska väl krypa till sängs nu, men först ska jag lyssna på denna vackra låt.

Sov så gott....
Och imorgon är det bara en vecka kvar tills jag får min lägenhet! Weeiii!

Emelie och Joel fick en liten dotter igår. Grattis än en gång till Er!

Jippi!

Min bil är lagad så nu är jag grymt glad igen! En annan sak som är väldigt skoj är att jag är ledig alla helgen nu i juli. Skoj skoj skoj.. Så det betyder att jag hinner med att åka hem fyra helger i rad. Kan ju inte svika stugan en helg till, hörde att det var stooor sorg där i lördags... Ska försöka åtgälda det denna helg då. I och för sig så är jag inte helt hundra på att jag beger mig hemmåt, men det lutar åt det!

Har jobbat som en tok idag, och fått grymt mycket gjort! Tycker om såna dagar, tiden går så himla fort när man har fullt upp.. Stannade tom en timme extra, bara för att hinna med det sista. Imorgon är det nya tag som gäller. Har minst lika mycket att göra då.

Nu känns det som att det kan vara dags att krypa ner i sängen med min nya bok. Känns riktigt motivarande att gå och lägga sig.. Och det händer inte ofta i mitt liv! Bäst att passa på och njuta.. :)

God natt på er alla!

Emelie, hur går  det med barnfödandet? Är så nyfiken!

Update:
Var in på Joels blogg (pappa till Emelies bebis) och de är tydligen på förlossningen... Och har varit där sen lunchtid. Kan det vara så att det kommit ut en liten knodd nu?! Hoppas hoppas!

Bärgningsbil..

Jaha, då har jag testat att åka bärgningsbil också då. Såklart valde min lilla gröna bil att gå sönder när jag och Jennie körde en spontan utflykt nu på kvällen.  Gissa om jag blev bitter. Känns ganska jobbigt att få lov att passa busstider tills bilen är lagad. Det hade väl varit en sak om bussen gick härifrån, men jag måste ju gå i ca 15min för att ta mig till hållplatsen också. Men men, jag får väl se det som lite motion, och det behövs ju så..:)



Det är nog lika bra att jag kryper ner i min säng nu och får ett slut på den här dagen. Jag hoppas på att dagen imorgon blir bättre än den här iallafall.. Men den kan bara bli bättre så jag behöver nog inte oroa mig.

Godnatt och sov gott!

One life



Shit vad jag lyssnar mycket på den här just nu.
Jag tycker att den är helt underbar. Kul att lyssna på Lisa Ekdahl igen, känns som att det var bra många år sen sist jag lyssnade på henne.

Godmorgon världen...

Jisses vad jag har sovit bra i natt. Vaknade redan 7.30 och var färdig med min sömn, så jag begav mig ut på en liten promenad på 1,5 timme. Så himla skönt, det var allt för längesen jag tog en morgonpromenad. Sen så gjorde det ju inget att det var svalt och skönt ute. Var bara 12 °C när jag gick ut, det var nästan kallt om armarna. Men det blev himla skönt bara jag kom igång.

Nu väntar gröt, dusch och sen ska jag försöka hinna åka och handla upp mig på lite mat innan jag börjar. Men är inte helt säker på om jag hinner..:)

Hoppas att ni får en bra dag!

Det känns som att det vänder

Shit, det har hänt mycket sen sist...

Saker och ting känns av någon anledning lite enklare nu än sist. Tack och lov!
Jag har from den 15/7 en ny lägenhet att flytta in i, tack vare mina bästa föräldrar..
Mina tankar och funderingar ligger för det mesta på is nu. Och det är nog nästan det bästa av allt!

Gissa om jag längtar tills jag får flytta in i nya lyan!? Jag håller på att gå sönder av längtan. Men som tur är så är det inte så många dagar kvar. Jag vet då EN som kommer att bege sig till den efter kl 19 den 15/7 iallafall..

Är väldigt nyfiken och pirrig nu också. Emmy ska ju snart föda deras lilla knodd. Jag undrar vad det kommer bli för sort.. Himla spännande sånt där ju..:) Jag riktigt längtar efter att få köpa något fint på jobbet åt den lilla. Kom igen och sätt lite fart nu. :)

Jag har många dagars jobb framför mig nu, eller jag jobbar varje dag tom lördag. Sen är jag ledig EN dag och sen kör det igång igen. Det hade varit bra om jag kunde hinna med IKEA en sväng då. Så jag vet vad jag behöver handla inför min inflyttning.

Dags att göra kvällen här i svartbäcken nu tror jag. Jag har ju sovmorgon imorgon och då har jag tänkt bege mig ut på en stärkande morgonpromenad innan jobbet. Jag måste verkligen ta itu med min hälsa nu, det var alldeles för längesen sist! Skärpning!

RSS 2.0